Rasnarry Academy

Ο’τιί Μαατούα

Όνομα: Ο’τιί Μαατούα

Φυλή: Βαλησίνοι

Μέλος  Οικογένειας: Όχι

Ηλικία: 32

Φατρία: Θεραπευτές

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η χαλαρή κορμοστασιά, οι μετρημένες κινήσεις, οι καταπραϋντικοί λόγοι και το στοργικό ταπεραμέντο του Ο’τιι είναι διαποτισμένα από θεραπευτικό Αιθέρα, το κάλεσμα που εναγκάλισε και παιδί ακόμη, διαπότισε την ύπαρξή του. Το Βαλησίνικο ύψος του χρησιμοποιεί για να ορθώνεται φάρος ελπίδας στους απελπισμένους, οι πλάτες του για να σηκώνει τα βάσανα των φτωχών και τα χέρια με τα καλλίγραμμα δάχτυλα για να θεραπεύει τους ανήμπορους.
Αντιμετωπίζει τον κόσμο με πρόσωπο καθαρό και ματιά διαπεραστική που τονίζεται εντονότερα από τα μακριά μαλλιά στο γαλάζιο του πάγου που αφήνει πάντα ελεύθερα, όπως και ο Δάσκαλός του.   

Προσωπικότητα: Ο Ο’τιί γνωρίζει την αξία και το κόστος της ζωής. Ακόμη καλύτερα, γνωρίζει το κόστος μίας πλούσιας και οποιασδήποτε φτωχής ζωής, την αξία των οκνηρών ονείρων ενός άρχοντα και εκείνη της ανάγκης για επιβίωση και διαφυγής από την εξαθλίωση. Ο Ο’τιί γνωρίζει από πρώτο χέρι τα εμπόδια που πρέπει να υπερβεί ένα παιδί που τρέφεται με ένα κομμάτι ξερό ψωμί και την άνεση με την οποία ο πλούσιος θα κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι για να αποκτήσει τα άστρα. Βίωσε την καθαρότητα των εξαθλιωμένων και τη νοσηρότητα των στολισμένων. Έμαθε πως η επιμονή, η υπομονή και η μελέτη είναι τα μόνα εργαλεία, αλλά και το ισχυρότερο νόμισμα των φτωχών. Ο Ο’τιί ξέρει να μελετά τα βιβλία του, τη φύση, τις καρδιές των θνητών, ξέρει να ακούει τις επιθυμίες του και έχει τη δύναμη να τους χαρίσει όσα αναζητούν για το ανάλογο κόστος. Ως Θεραπευτής και ως θνητός, βρίσκεται στο πάντα πλάι των κατατρεγμένων, των κακοποιημένων, των ορφανών. Όσο για τους πλούσιους, τους υπερόπτες, τους οκνηρούς και τους αλαζόνες, συναλλάσσεται μαζί τους με τον τρόπο που τους αρμόζει.
     
Προϊστορία Χαρακτήρα: 
Η σύλληψη του Ο’τιί συνέβη παρά τη θέληση της μητέρας του, βιαστικά, κάτω από τη μεγάλη σκάλα, στην έπαυλη μίας οικογένειας ισχυρής. Η γέννησή του βιαστική, στο σοκάκι της πίσω πόρτας του πορνείου που πέταξαν τη μητέρα του, σαν και τα υπόλοιπα σκουπίδια που έζεχναν. Στα τέσσερα ήξερε πως ο πελάτης μπορούσε να σου αφήσει πληγές αν πλήρωνε καλά. Στα έξι, έπλενε τα κοψίματα με ζεστό νερό για να μην αφήσουν ουλές και πάψεις να είσαι θελκτική στους πελάτες. Στα οκτώ μάζευε λεβάντα με τα υπόλοιπα μπάσταρδα, για να καταπραΰνουν τους παροξυσμούς της πόρνης που έχασε το μωρό της από κλωτσιές και στα δέκα γνώριζε πως οι φτωχοί έχουν βρώμικα ρούχα και οι πλούσιοι βρώμικη ψυχή. Στα δέκα έβγαλε τα πρώτα του χρήματα πουλώντας λουλούδια. Με τα χρήματα αγόρασε φθηνά βραχιόλια για την Ίμπου, τη μητέρα του και τις άλλες γυναίκες του πορνείου. Τα φόρεσαν με δάκρυα στα μάτια και αρνήθηκαν να βγάλουν εκείνα τα παιδικά μπιχλιμπίδια που δεν άρεσαν στους πελάτες πριν πιάσουν δουλειά. Τους τα έσπασαν οι πελάτες.
Όταν ο Σοφός Αλμέρ πήγε να παραλάβει τον Ο’τιί για την Ακαδημία Ράζναρυ, η Ίμπου δίστασε να του δώσει το μαργαριτάρι της (Ο’ τιί σημαίνει μαργαριτάρι), από φόβο μην τον πετάξουν στο περιθώριο, όπως κι εκείνη, έτσι φτωχοί που ήταν. Με όσο θάρρος είχε, η Ίμπου πήγε στην έπαυλη, ώστε να ζητήσει χρήματα για το παιδί της, το παιδί του κυρίου. Ο Ο’τιί έδωσε το τελευταίο φιλί στο ραγισμένο μέτωπο της μητέρας του το επόμενο πρωί, της έκλεισε τα μάτια που κοίταζαν τη θάλασσα χωρίς ζωή και ορκίστηκε να τιμήσει τη μνήμη του μοναδικού ατόμου που δεν τον αντιμετώπισε σαν μίασμα.
Στο πρώτο έτος της Ακαδημίας, ο Ο’τιί δεν είχε μιλιά, ειδικά όταν του μιλούσε ο Καθηγητής Φίνλουεν που μισούσε εγγενώς για τα πλούσια ρούχα του και το ζεστό του χαμόγελο, που θεωρούσε προσποιητό. Στο δεύτερο έτος, ο Ο’τιί διδάχθηκε πως δεν είναι όλοι οι πλούσιοι κακοί. Ο δάσκαλος, που έβλεπε πως ο μικρός Βαλησίνος δε φοβόταν στη θέα των κομμένων μελών του ανέθεσε να δέσει το χέρι μιας κυρίας. Φαίνονταν μπαρουτοκαπνισμένη, άγρια, αλλά ακόμη κι αν δεν ήθελε να το παραδεχτεί, τα μάτια της φαίνονταν να δίνουν κουράγιο στον Ο’τιί για την επίπονη δουλειά που του ανέθεσαν. Έκτοτε έμαθε για εκείνη και την παρατηρούσε, την ισονομία με την οποία αντιμετώπιζε όλους, τους επαίνους που δε δίσταζε να μοιράσει σε όσους προσπαθούσαν σκληρά, τα αστεία που έκανε με τα υπόλοιπα παιδιά και τις αγκαλιές που δεν τσιγγουνεύονταν, όπως με εκείνο το παιδί, το Λάντριαν που, όπως έμαθε, επίσης δεν είχε πατέρα.
Ο Ο’τιί κόντεψε να σκάσει από την περιέργειά του κι έτσι πήγε στο γραφείο της να της μιλήσει ένα πρωί που τον κέρασε κουλουράκια βουτύρου. Κανένας δεν τον κέρασε ποτέ κουλουράκια, δεν είχαν χρήματα. Κανένας δεν τον περίμενε ποτέ με χαμόγελο, πάντα κλωτσούσαν το αλητάκι και κανένας δεν τον αποκαλούσε ποτέ παιδί μου, μόνο μπάσταρδο. Μία μπουκιά ήταν αρκετή για να ξεδιπλώσει την καρδιά του, να τη δει να δακρύζει και να βρεθεί σε αγκαλιά χωρίς τρέμουλο ή μώλωπες κι ας ήταν η μισή μεταλλική. Είχε βρει νέα μητέρα; Του ζήτησε να τη φωνάζει «θεία» και να τιμά πάντα τη μνήμη της μητέρας του. Του πρότεινε επίσης να δώσει μια ευκαιρία στον Καθηγητή Φίνλουεν και ότι θα έβρισκε ένα φίλο. Έκανε όπως του ζήτησε και βρήκε ένα Δάσκαλο, τον πατέρα που ποτέ δεν είχε.
Ο Ο’τιί καταπιάστηκε γρήγορα με τις δουλειές της Ακαδημίας και αρέσκονταν να βοηθά τον Άλαθας και τη Γκρέλντα με τα παράλογα σχέδιά τους. Το αποτέλεσμα ήταν να βάλει το δικό του λιθαράκι στην ανακάλυψή τους για τους συμπυκνωμένους Αιθερικούς μετασχηματιστές, στην τελειοποίηση των νευρώνων των Προστατών, στον εμποτισμό των θεραπευτικών βοτάνων με εξωγενή Αιθέρα και πρωτοστάτησε στη λύση της Κατάρας της Οφολίρ.
Μετά την Ακαδημία, ο Ο’τιί στάλθηκε στο Ναό της Ωκεανίας της Ερίσνα με μια βαλίτσα συστατικές επιστολές και όρεξη να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε με την Ακαδημαϊκή του οικογένεια. Ο Ο’τιί θεράπευε δωρεάν τους φτωχούς, στήριζε τους ανάπηρους πολέμου και βοηθούσε τις κατατρεγμένες γυναίκες να φέρουν τα παιδιά τους με υγεία στον κόσμο. Κατάφερε να βγάλει αρκετές πόρνες από την κακή ζωή και να τους βρει δουλειά, όπως επίσης φρόντισε να στείλει τα παιδιά τους στο σχολείο ή να μάθουν κάποια τέχνη.
Παρά τις προσπάθειές του όμως, η πραγματικότητα του κόσμου των Βαλησίνων εισέβαλε και πάλι στη ζωή του, με αποτέλεσμα να ανοίξει τις παλιές του πληγές και να ξυπνήσει το μίσος του για τους εκμεταλλευτές, τους αλαζόνες και όσους παρατούσαν την προσπάθεια για ζωή. Ο Ο’τιί πειραματίστηκε με τα πάθη και τα ένστικτα των θνητών, με τις ορμές που τους έκαναν ζώα. Ύστερα από χρόνια μελέτης και την απρόθυμη συμβολή πλούσιων σωμάτων -όπως έγινε με τη μητέρα του- ο Ο’τιί κατάφερε να βρει και να ξεπεράσει τα όρια του θνητού σώματος.   
 
Γονείς: Ίμπου Μαατούα

Αδέλφια: -

Δείγμα Γραφής:
«Δάσκαλε.» πρόφεραν χείλη πρόστυχα. Το πορφυρό τους χρώμα δεν κατάφερνε να συγκαλύψει τον πόθο και την πείνα που έκαιγαν τα μάτια της όταν πρόφερε τον τίτλο του.
Χείλη ανάξια. Ένα κομμάτι δέρμα, σαν το δέρμα που επίτηδες άφηνε ακάλυπτο, στη στρεβλή ιδέα ότι με τη χρήση του μπορούσε να πετύχει τους σκοπούς της. Ο Ο’τιί αηδίασε στην ιδέα ότι οι κόρες των πλούσιων διδάσκονταν την αποπλάνηση από τις ίδιες τους τις μητέρες και ρίχνονταν σε μια πορνεία χρυσοποίκιλτη από αδηφάγους πατεράδες.
Την πλησίασε με βήμα αργό. Έβλεπε το στέρνο της να ανεβοκατεβαίνει με έξαψη σε κάθε ήχο των παπουτσιών της, σαν να τον περίμενε. Η αλήθεια είναι πως τον περίμενε. Από εκείνον ζητούσε όσα ο άνδρας της αδυνατούσε να της προσφέρει στην αχόρταγη επιθυμία της για επιβεβαίωση. Έτσι τον επισκέφθηκε την πρώτη φορά. Και τη δεύτερη. Και την τρίτη. Σχεδόν τον παρακάλεσε για μια λύση στο πρόβλημά της κι εκείνος της έδειξε πώς είναι η λύση. Ποιος ξέρει από πόσους άλλους ζήτησε το ίδιο;
Ο δείκτης του στο πρόσωπό της γλίστρησε σαν χάδι από το μάγουλο ως το πηγούνι. Εκείνη ήδη φλέγονταν. Τα χείλη του ένα χαμόγελο σαρδόνιο. «Κάθε φορά και ευκολότερο» σκέφτηκε.
«Σήκω.» της είπε κι εκείνη υπάκουσε.
«Ναι Δάσκαλε.» φούξια μαλλιά πλαισίωναν ώμους στολισμένους με πόρπες χρυσές, στολίδια έτοιμα να υποχωρήσουν για να του προσφέρουν τα ελάχιστα που έκρυβε η διαφάνεια.
Τον κοίταζε με μάτια θολά. Το σώμα της έκαιγε, τα χείλη της λίγο ανοιχτά, διψούσαν για το νέκταρ που την πότιζε. Αλλά ο Δάσκαλος καθυστερούσε. Το μουδιασμένο της μυαλό την πίεζε να προσπαθήσει περισσότερο.
«Θα σας προσφέρω ότι θέλετε.» ψιθύρισε σε έκσταση
«Μα φυσικά» ο Ο’τιί, με το δαιμονικό χαμόγελο που δεν εγκατέλειψε τα χείλη του, έκρινε πως ήταν κατάλληλη στιγμή να αγγίξει τους ώμους της γύρω από τις πόρπες
«Ότι θέλετε» επανέλαβε μεθυσμένη. «Τι θέλετε να σας προσφέρω;»
Η ανάσα της κόπηκε τη στιγμή που την πήρε στα χέρια του.
«Το κορμί σας για πάντα.»
«Είναι δικό σας. Για πάντα.»
Τελευταία δόση.   
 


Power Moderator

  • Moderator
  • Master Level
  • *****
  • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
    • Προφίλ

  • Badges: (View All)
    One year Anniversary
Ανανεωτική Μαγεία*: Αρχιμάγιστρος.

Ο Ο'τιί έχει αναπτύξει βαθύτατη κατανόηση και εξαιρετική ικανότητα στο χειρισμό της Ανανεωτικής Μαγείας. Οι διεργασίες και λειτουργίες του σώματος και των οργάνων είναι κάτι που γνωρίζει καλά, και έχει την ικανότητα να θεραπεύσει σε μία ανάρτηση τα περισσότερα δηλητήρια, κατάρες ή ασθένειες.

Ειδίκευση: Επιρροή στις ορμόνες

Μετά από πολλή μελέτη, ο Ο'τιί έχει καταφέρει να καταλάβει πώς λειτουργούν ορισμένες ορμόνες του σώματος, και ακόμα και να τις επηρεάσει, μέσω της επαφής με το άλλο άτομο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αν περάσει αρκετός χρόνος. Οι πολεμικές εφαρμογές αυτής της τεχνικής ακολουθούν:

΅-Παύση λειτουργίας ανοσοποιητικού συστήματος: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να σταματήσει τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος του στόχου του, κάτι που οδηγεί σε γρήγορο θάνατο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά θέμα.

-Υπερ-λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να ενισχύσει τη του ανοσοποιητικού συστήματος του στόχου του σε βλαπτικό βαθμό, κάτι που οδηγεί σε γρήγορο θάνατο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά θέμα.

-Παύση της πήξης του αίματος: Αγγίζοντας το στόχο του για δύο συνεχόμενες αναρτήσεις, ο Ο'τιί μπορεί να εμποδίσει το αίμα του αντιπάλου από το να πήξει, καθιστώντας πληγές που αιμορραγούν μοιραίες αν δεν γίνει κάτι για να αντιστραφεί αυτό. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Θρόμβωση αίματος: Αγγίζοντας το στόχο του για δύο συνεχόμενες αναρτήσεις, ο Ο'τιί μπορεί να δημιουργήσει θρόμβους στο αίμα του αντιπάλου, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο αν δεν γίνει κάτι για να αντιστραφεί αυτό. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Κατατονία: Αγγίζοντας το στόχο του για δύο συνεχόμενες αναρτήσεις, ο Ο'τιί μπορεί να δημιουργήσει στο στόχο ένα αίσθημα κατατονίας, σωματικής και πνευματικής βραδύτητας, ακόμα και ξαφνικό ύπνο. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Έλλειψη συγκέντρωσης και προσανατολισμού: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει στο στόχο έλλειψη συγκέντρωσης και προσανατολισμού. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Υπερβολική συγκέντρωση: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει στο στόχο υπερβολική συγκέντρωση, κάνοντάς τους να επικεντρωθούν σε κάτι και να μην αντιλαμβάνονται τι άλλο συμβαίνει γύρω τους.  Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Ενισχυμένη δύναμη: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει στο στόχο μια ραγδαία αύξηση δύναμης, αλλά ο τρόπος που συμβαίνει αυτό καταλήγει στο να πληγώνει ο στόχος τον εαυτό του και να φθείρεται το σώμα του όσο χρησιμοποιεί αυτή τη δύναμη. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Επιθετικότητα: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει έντονη επιθετικότητα στο στόχο, κάνοντάς τους ευερέθιστους και συχνά ικανούς ακόμα και να αντιδράσουν αρνητικά σε συμμάχους. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Υπερενεργητικότητα: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει έντονη επιθετικότητα στο στόχο, κάνοντάς τους ανυπόμονους, βιαστικούς και πιο πιθανό να πάρουν ρίσκα που δεν θα έπαιρναν υπό κανονικές συνθήκες. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

Μη πολεμικές εφαρμογές της τεχνικής αυτής χρειάζονται μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχούς επιρροής για να λάβουν δράση, και περιλαμβάνουν: Επιρροή διάθεσης (υπέρμετρη χαρά/θλίψη), επιρροή λιμπίντου και γονιμότητας, μυϊκή δυστροφία ή υπερτροφία, συνεχής πείνα ή απώλεια πείνας, αυπνίες.


Θεραπευτική Μαγεία: Ειδικός
Θεραπεύει επιφανειακές και σοβαρές πληγές σε μια ανάρτηση, και θανάσιμες πληγές σε δύο αναρτήσεις.

Ενισχυτική Μαγεία: Μέτριος

Μπορεί να ενισχύσει σε μέτριο βαθμό το σώμα του ή αυτό άλλου χαρακτήρα, όσον αφορά τη δύναμη την αντοχή, τα αντανακλαστικά ή την ταχύτητά τους.
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."