Rasnarry Academy

Νόμεν Γενμάλ

Όνομα: Νόμεν Γενμάλ (τον φωνάζουν με το επίθετο Γενμάλ)
Φυλή: Βαλησίνοι
Μέλος  Οικογένειας: Άγνωστη οικογένεια
Ηλικία: 42
Φατρία: Θεραπευτής

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Τα μακριά μαύρα μαλλιά του, αντάξια ενός από τους Μεγάλους Θεραπευτές της Φιράλ, καθώς και τα σκούρα σχιστά του μάτια δίνουν μια καθωσπρέπει όψη στον νεαρό θεραπευτή. Ψηλός και αρκετό λεπτή κορμοστασιά, του αρέσει να έχει περιποιημένη γενειάδα. Τα δαχτυλίδια στον μέσο και στο παράμεσο του δεξιού του χεριού έχουν ιδιαίτερη σημασία για αυτόν.

Προσωπικότητα: Απόμακρος, και συνήθως εκτός κόσμου ο Γενμάλ χαρακτηρίζεται για την ηρεμία στην φωνή και την στάση του. Δεν υψώνει τον τόνο του ποτέ, σε σημείο που απορείς αν αναπνέει ακόμα. Ένα γενικότερο πέπλο πέφτει πάνω από αυτόν τον Βαλησίνου, που κρατάει τα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό του και δεν εχει ανοιχτεί ποτέ σε κανέναν.

Προϊστορία Χαρακτήρα:  Ο Γενμάλ, μένει φοβερά κρυψίνους σχετικά με το παρελθόν του. Μετράει την ζωή του, από όταν ξεκίνησε σαν Θεραπευτής Γ’ Τάξης στο Θεραπευτικό Κέντρο στην Φιράλ. Σύντομα, κατάφερε να ανέβει στην Ιεραρχία χάρη στο φυσικό του ταλέντο, μέχρι που ο Μέγας Θεραπευτής τον επέλεξε για να τον στείλει Καθηγητή στην Ακαδημία Rasnarry.

Γονείς: -

Αδέλφια: -

Δείγμα Γραφής:
Ο Γενμάλ, κατέβηκε από την άμαξα. Οσμίστηκε τον καθαρό αέρα της λίμνης, και σύντομα επιβιβάστηκε στο Λελάνεα που τον περίμενε. Η απόφαση του Μέγα Θεραπευτή όρισε το υπόλοιπο της ζωής του. Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση του και αποδέχθηκε τον νέο του ρόλο. Χωρίς να κοιτάξει πίσω του, χωρίς να φέρει αντίρρηση έφυγε από την Φιράλ, ατενίζοντας το μέλλον και τις ευθύνες του.


Power Moderator

  • Moderator
  • Master Level
  • *****
  • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
    • Προφίλ

  • Badges: (View All)
    One year Anniversary
Κύρια Σχολή: Θεραπεία

Θεραπευτική μαγεία*: Αρχιμάγιστρος

Ως Αρχιμάγιστρος, ο Γενμάλ μπορεί αν θεραπεύσει μέχρι και θανάσιμες πληγές σε μία ανάρτηση, με το ανάλογο κόστος Αιθέρα.

Ειδίκευση: Όντας Αρχιμάγιστρος στη Θεραπευτική μαγεία, με επιπλέον την ικανότητα να ελέγχει το αίμα, ο Γενμάλ έχει δημιουργήσει μια τεχνική που του επιτρέπει να θεραπεύσει επιφανειακές και σοβαρές πληγές από απόσταση. Αυτό το επιτυγχάνει ελέγχοντας αίμα που υπάρχει γύρω του με το Χορό του Αίματος, επικαλύπτοντας την πληγή με αυτό και χρησιμοποιώντας Θεραπευτική Μαγεία στο τραύμα, όλα από απόσταση.

Επιπλέον, μία φορά ανά θέμα μπορεί, αν υπάρχει αρκετό αίμα γύρω του, να θεραπεύσει σε μία ανάρτηση όλες τις επιφανειακές πληγές όσων επιλέξει και είναι σε ακτίνα ως 10 μέτρων, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική.

Ανανεωτική μαγεία: Προχωρημένος

Είναι σε θέση να επαναφέρει στην πρότερη φυσική τους κατάσταση όσους έχουν δηλητηριαστεί είτε φυσικά είτε μαγικά. Χρησιμοποιεί τον αιθέρα για να τραβήξει έξω από το σώμα και σε ορισμένες περιπτώσεις και από το πνεύμα τις ουσίες και τα ξόρκια τα οποία δηλητηριάζουν τον χαρακτήρα.


Δευτερεύουσα Σχολή: Νεκρομαντεία

Έλεγχος Αίματος: Μέτριος

Αντιλαμβανόμενος τα κοινά μεταξύ Θεραπείας και Νεκρομαντείας, ο Γενμάλ μπορεί να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για να ελέγξει το αίμα. Ως Μέτριος, έχει μάθει τις εξής τεχνικές:

-Αιμάτινη Πανοπλία:
Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα στις φλέβες του πιο σκληρό, ώστε να γίνει πιο ανθεκτικός σε φυσικές επιθέσεις.

-Ερυθρό Ίχνος:
Ο χρήστης μπορεί να γνωρίζει την τοποθεσία του αίματός του σε μεγάλες αποστάσεις.

-Όσφρηση του Θηρευτή:
Ο χρήστης μπορεί να μυρίσει αίμα σε μεγάλες αποστάσεις και να εντοπίσει στόχους που αιμορραγούν.

-Χορός του Αιματος:
Ο χρήστης μπορεί να κινεί και να ελέγχει το αίμα όπως ένας Αλχημιστής Νερού μπορεί να ελέγχει τη ροή του Νερού.

-Κόκκινη Κορδέλα:
Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί προσωρινές δομές από αίμα, αναγκάζοντάς το να έχει σταθερό σχήμα και μορφή, όπως όπλα, λεπίδες, μαστίγια, ασπίδες κτλ.

-Ερυθρός Πολεμιστής:
Ο χρήστης μπορεί να ελέγχει το αίμα στο σώμα του ώστε να κινείται πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη δύναμη, σαν να κάνει μαριονέτα τον ίδιο του τον εαυτό μέσω του αίματός του.
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."