Rasnarry Academy

Αμάρις Άμπενσαθ

Όνομα Χαρακτήρα: Αμάρις Άμπενσαθ

Φυλή: Βαλησίνh

Μέλος Οικογένειας: δεν είναι μέλος κάποιας γνωστής οικογένειας

Ηλικία:  17- 5ο έτος

Φατρία: Αλχημιστής


Εμφάνιση Χαρακτήρα: Ως Βαλησινή, η Αμάρις δεν θα μπορούσε να διαφέρει από τα άτομα της φυλής της. Έτσι, το ύψος της φτάνει το 1.88,  με μακριά άκρα  ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι αρκετά λεπτεπίλεπτα. Τα σαν πάγος γαλάζια μάτια της και τα λέπια που καλύπτουν σημεία του σώματος, όπως τα μπράτσα και τους ώμους κάνουν τον κόσμο να ρίχνει το βλέμμα τους πάνω της. Ακόμα και για τη δική της φυλή, η ομορφιά της είναι σπάνια κάτι που η ίδια μισεί για αυτό προσπαθεί διαρκώς να κρύβει το πρόσωπο της με τα πυκνά, μακριά μωβ-μπλε μαλλιά της, που φτάνουν μέχρι χαμηλά στη πλάτη. Συνήθως της αρέσει να φοράει άνετα ρούχα που δεν της εμποδίσουν την κίνηση, όπως υφασμάτινα παντελόνια και μπλούζες που αφήνουν τα χέρια της ελεύθερα να κινούνται. Ποτέ της δεν αποχωρίζεται το στιλέτο που της έκανε δώρο ο αδερφός της, Μίλντις, ενώ έχει πάντα και ένα φλασκί γεμάτο νερό μαζί της. Απολαμβάνει να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο αλλά όχι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Προσωπικότητα: Ως το τελευταίο παιδί της οικογένειας, η προσοχή είχε στραφεί πάνω της. Αυτό όμως την έκανε να πεισμώσει και να αποδείξει σε όλους πως δεν χρειάζεται να την προσέχουν όλοι συνεχώς. Άρχισε να κλείνεται στον εαυτό της, περνώντας ώρες διαβάζοντας αλλά και εξασκώντας πολεμικές κινήσεις. Αρκετά πεισματάρα, πιστεύει πως δεν χρειάζεται κάποιον άλλον στον οποίον θα στηρίζεται και προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει την αξία της. Είναι πάντα σε ετοιμότητα και θέλει να ξέρει τι συμβαίνει γύρω της ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Μεγάλωσε με πολύ αγάπη και τις αξίες της οικογένειας. Παρ 'όλο που περνάει αρκετή ώρα διαβάζοντας, θα την βρει κανείς να κολυμπάει με τις ώρες στη θάλασσα όπου εξασκεί επίσης τις κινήσεις της. Μπορεί να φαίνεται σκληρή και απρόσιτη, αλλά οι κοντινοί της άνθρωποι ξέρουν ότι είναι από τους πιο ευχάριστους ανθρώπους. 

Προϊστορία: Αμάρις, το όνομα της σημαίνει παιδί του φεγγαριού αλλά και δώρο του Θεού. Οι γονείς της την θεώρησαν το τελευταίο δώρο σε αυτούς και όντας απλοί άνθρωποι, χωρίς  αξιοσημείωτο όνομα στην κοινωνία των Βαλησινών, είναι άνθρωποι επηρεασμένοι από ήθη και έθιμα. Σε αντίθεση με αυτούς όμως, η Αμάρις ήταν άτομο που της άρεσε να ψάχνει, να ανακαλύπτει και να εξελίσσεται. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της ήταν πολύ απλά και γεμάτα αγάπη, μεγαλώνοντας στη Μεβαίρ,  αλλά το αίσθημα ότι πνιγόταν δεν έφευγε. Καταφύγιο της τα βιβλία και η θάλασσα όπου ξέφευγε σε κάθε ευκαιρία και ένιωθε να πλησιάζει κοντά στην ελευθερία της. Όταν έφτασε σε ηλικία που μπορούσε να πλέον να φύγει, γύρισε όλη τη χώρα Βαλησίνων μέχρι που αποφάσισε πως το καταλληλότερο μέρος να ζήσει ήταν η Ερίσνα. Στην Ερίσνα, έμενε σε ένα μικρό σπιτάκι, λίγο πιο πέρα από την κεντρική πλατεία της πόλης ενώ είχε θέα το λιμάνι. Δούλευε για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που πουλούσαν βότανα και η κύρια ασχολία της ήταν να μαθαίνει μέσα από εκείνους και τη δουλεία της παρατηρώντας τον κόσμο που επισκεπτόταν το κατάστημα. Στον ελεύθερο χρόνο της εξακολουθούσε να εξασκεί τις ικανότητες της και να βελτιώνεται.

Δείγμα γραφής: Ξύπνησε την ίδια ώρα όπως κάθε μερα, 7.00 το πρωί. Σηκώθηκε, άνοιξε το παράθυρο της και τα παντζούρια και έμεινε να κοιτάζει στο λιμάνι τους εργάτες που είχαν ήδη ξεκινήσει τη μέρα τους. Ανέπνευσε λίγο τον αλμυρό αέρα και ξεκίνησε να ετοιμάζεται για την μέρα της. Φόρεσε το παντελόνι της, έδεσε το μικρό της στιλέτο στην άκρη του γοφού της, έριξε από πάνω το πουκάμισο της, καλύπτοντας το, και έδεσε τα μαλλιά της σε πλεξούδα. Κατέβηκε στη πλατεία, πήγε στον αγαπημένο της πάγκο για να πάρει φρέσκο ζεστό ψωμί και μασουλώντας το κατευθύνθηκε προς το κατάστημα βοτάνων για να ξεκινήσει τη βάρδια της. Πριν προλάβει κιόλας να ανοίξει την πόρτα, ο πρώτος πελάτης φάνηκε. Ήταν η Έλροντ, μια γιαγιά που ερχόταν συχνά πυκνά για να πάρει βότανα για την οικογένεια της. Παρ 'όλα τα χρόνια της, το βλέμμα της ήταν ζωντανό και η Αμάρις πάντα απολάμβανε τις συζητήσεις μαζί της. ΄΄Άνοιξε την πόρτα, χαμογέλασε στην Έλροντ και της έκανε νεύμα να περάσει μέσα...


Power Moderator

  • Moderator
  • Master Level
  • *****
  • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
    • Προφίλ

  • Badges: (View All)
    One year Anniversary
Κύρια Σχολή: Στοιχειακή Αλχημεία

Νερό*: Προχωρημένη

Η Αμάρις είναι προχωρημένη στην χρήση της μαγείας του Νερου, οπότε μπορεί να την χρησιμοποιήσει με επιτυχία τόσο για άμυνα όσο και για επίθεση αν χρειαστεί. Μια άλλη ικανότητα της είναι πως μπορεί να αντλεί μια ποσότητα νερού από το περιβάλλον, είτε δηλαδή από υδρατμούς του αέρα είτε από το έδαφος.

Η ειδίκευση της είναι η ικανότητα να δημιουργεί Στοιχειακά Νερού για να δρουν για την ίδια και να την βοηθούν στη μάχη ή την καθημερινότητά της, συνδυάζοντας μεγάλες ποσότητες νερού και λίγο αίμα σαν καταλύτη της μαγείας της. Όταν η Αμάρις χρησιμοποιεί αυτή την ικανότητα μπορεί να επιλέξει να δημιουργήσει μία από τις παρακάτω επιλογές:

- 1 Μεγάλο Στοιχειακό Νερού, διπλάσιο σε ύψος από κάποιο Βαλησίνο, αλλά η συγκέντρωση που απαιτείται γι' αυτό την εμποδίζει από το να χρησιμοποιεί παράλληλα άλλες τεχνικές και δυνάμεις.
- 1 Μεσαίο Στοιχειακό Νερού, περίπου σε μέγεθος Βαλησίνου, και παράλληλα να χρησιμοποιεί τις υπόλοιπες δυνάμεις της.
- Έως 3 Μικρά Στοιχειακά Νερού, μισά περίπου σε μέγεθος από Βαλησίνο το καθένα, και παράλληλα να χρησιμοποιεί τις υπόλοιπες δυνάμεις της.


Δευτερεύουσα Σχολή: Νεκρομαντεία

Έλεγχος Αίματος: Αρχάρια

Αντιλαμβανόμενη τα κοινά μεταξύ νερού και αίματος, η Αμάρις ξεκίνησε να μαθαίνει περισσότερα για τον Έλεγχο του Αίματος. Ως Αρχάρια, έχει μάθει τις εξής τεχνικές:

-Χορός του Αιματος:
Ο χρήστης μπορεί να κινεί και να ελέγχει το αίμα όπως ένας Αλχημιστής Νερού μπορεί να ελέγχει τη ροή του Νερού.

-Κόκκινη Κορδέλα:
Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί προσωρινές δομές από αίμα, αναγκάζοντάς το να έχει σταθερό σχήμα και μορφή, όπως όπλα, λεπίδες, μαστίγια, ασπίδες κτλ.

-Ερυθρή Ανανέωση:
Ο χρήστης θεραπεύεται σε κάποιο βαθμό και ανακτά μέρος του χαμένου Αιθέρα του με το να καταναλώσει αίμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 14, 2021, 07:38:02 μμ by Power Moderator »
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."