Rasnarry Academy

Μομφεράτος

 • Βαλησίνος
 • Αλχημιστής
 • Rising Star Poster
 • ΣΤ' Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ

 • Badges: (View All)
  One year Anniversary
Όνομα: Μομφεράτος

Φυλή: Βαλησίνος

Μέλος Οικογένειας: Όχι

Ηλικία: 18 ετών

Φατρία: Αλχημιστής

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Ο Μομφεράτος είναι περίπου 1,9 ύψος με μακριά πόδια και χέρια. Τα μάτια του είναι πράσινα και τα μαλλιά του λευκά περίπου στο ύψος των αυτιών. Τα γένια του είναι κοντά. Στο μέτωπό του έχει ένα σημάδι στρογγυλό σαν ολόγιομο φεγγάριπερίπου λίγο πάνω από τα φρύδια. Στους κροτάφους του έχει λέπια καθώς και στο πάνω μέρος των χεριών του. Φοράει χιτώνες μονόχρωμους με προτίμηση στους γαλάζιους τους οποίους συγκρατεί πάντα με ένα ζωνάρι που έχει την αγκράφα του κόκκινου φεγγαριού. Μέσα στο χιτώνα έχει πάντα ένα κοχύλι που το έχει επεξεργαστεί έτσι ώστε να το χρησιμοποιεί ως μουσικό όργανο. Με αυτό του αρέσει να παίζει τραγούδια κοντά στη θάλασσα.

Προσωπικότητα: Αν υπάρχει μια φράση που θα τον χαρακτήριζε είναι το «θα βρούμε λύση». Λειτουργεί καλύτερα υπό πίεση και αναλαμβάνει ευθύνη ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Επίμονος ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε και πεισματάρης. Του αρέσει να ηγείται και σέβεται όλα τα μέλη της ομάδας που όπου και να βρίσκεται δημιουργεί. Εμπιστεύεται δύσκολα και λίγους αλλά όταν το κάνει το κάνει ολοκληρωτικά. Τον γοητεύει να γνωρίζει άλλες φυλές και φατρίες και να μαθαίνει ιστορίες. Βλέπει πίσω από την διαφορετικότητα των άλλων και μπορεί να εντοπίζει πάντα το δυνατό τους σημείο. Είναι προσβλητικά ειλικρινείς και άκομψο πολλές φορές. Κάνει σχεδόν πάντα κακή αρχική εντύπωση. Δείχνει σκληροτράχηλος αλλά μέσα του είναι ευαίσθητος. Είναι εκδικητικός αλλά συγχωράει όταν πειστεί με επιχειρήματα.

 
Προϊστορία Χαρακτήρα:  Ημερομηνία γέννησης: άγνωστη. Πριν 18 χρόνια στη γιορτή του Φεγγαριού, κατά την αναπαράσταση στην Ιερή στιγμή, αφού οι δύο νέοι έπεσα από το καράβι κολυμπώντας προς την στεριά, είδαν ένα βρέφος να επιπλέει. Αρχικά πίστεψαν πως είναι νεκρό αλλά όταν το έπιασαν άρχισε να ανταποκρίνεται. Αφού βγήκαν στη στεριά το έδωσαν στον Σοφό. Το σημάδι στο μέτωπο του την συγκεκριμένη ημέρα το θεώρησε ως μοιραίο. Τον μετέφεραν αμέσως στο Φιράλ στο θεραπευτικό κέντρο. Εκεί έμεινε κοιμώμενος 13 ημέρες. Όταν συνήλθε η θεραπεύτρια Θαλάσια ζήτησε από τον Μεγάλο Σοφό να μεγαλώσει αυτή το παιδί, Έτσι του έδωσε το όνομα του Πατέρα τηε που ήταν καθηγητής στην Ακαδημία και σκοτώθηκε στις μαύρες ημέρες της Ακαδημίας. Μομφεράτος. Ο Σοφός παρακολουθούσε πάντα από κοντά την εξέλιξη του Μομφεράτου. Μοναδικός σκοπός……η ακαδημία
Στη τελευταία γιορτή του Μπλέ Φεγγαριού έφτασε πιο μακριά από όλους. Κολυμπούσε με μανία και τον μόνο που τον ένοιαζε ήταν να φύγει μακριά. Άντεχε κι άλλο αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε για να δει που είναι. Όχι απλά το όνομά του γράφτηκε στη πέτρα του ναού αλλά είχε σπάσει και κάθε ρεκόρ. Βγαίνοντας από το νερό ο Σοφός του ανακοίνωσε και την είσοδό του στην Ακαδημία.

Στην ακαδημία δέθηκε αμέσως με έναν άνθρωπο. Τον Βασίλειο. Είναι γεματούλης με ξύπνιο βλέμμα και μαύρο χιούμορ. ‘Ήταν λες και γνωρίζονταν πάντα, Ένας συμμαθητής του ρώτησε, «Γνωρίζεστε Χρόνια;», και απάντησε ο Μομφεράτος, «Όχι, ζωές». Ο Βασίλειος ήταν κι αυτός ορφανός και ήθελε να γίνει μάγιστρος, είχε πολύ καλή καρδιά. Σαν χαρακτήρες ήταν πολύ διαφορετικοί. Ο Βασίλειος τον φώναζε ψαροκασέλα.

Γονείς: ‘Αγνωστο

Αδέλφια: ‘Αγνωστο

Δείγμα Γραφής
Ο Μομφεράτος περπατούσε προς την αποβάθρα. Είχε πανσέληνο και το φως της έλουζε τα πάντα. Ειδικά το νερό είχε αυτό το χρυσαφένιο χρώμα. Στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας, κοίταξε ψηλά και ψιθύρισε «Χρόνια μου Πολλά». Δεν ήταν οποιαδήποτε πανσέληνο, ήταν η Γιορτή του κόκκινου φεγγαριού, ότι πιο κοντά σε γενέθλια ήξερε. ‘Έβγαλε το κοχύλι από τον χιτώνα και άρχισε να παίζει για λίγα δευτερόλεπτα.  Όταν σταμάτησε ένα βουητό σαν άνεμος ακούστηκε από μακριά…..σαν να του απαντούσε η θάλασσα. Ποιος είμαι; Αναρωτήθηκε.

 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 18, 2019, 09:57:39 πμ by Στέλλα »