Rasnarry Academy

Ρέβι Γουίν

Όνομα: Ρέβι Γουίν (Ρελούβεθελ Γουινινόρε)
Φυλή: Ξωτικό
Μέλος  Οικογένειας: -
Ηλικία: 17
Έτος: 5ο
Φατρία: Εφευρέτες
Εμφάνιση Χαρακτήρα:


Η Ρέβι είναι ένα Ξωτικό που με μια γρήγορη ματιά θα περνούσε κανείς για άνθρωπο. Τα φούξια μαλλιά της είναι κομμένα κοντά και κρύβουν τα αυτιά της, ενώ τα ρούχα της είναι απλά και λειτουργικά, συνήθως αθλητικά ώστε να επιτρέπουν εύκολη κίνηση καθώς η ίδια έχει αρκετά δραστήριο τρόπο ζωής. Κάποιες φορές τα ρούχα της έχουν ακόμα και λεκέδες από τις εργασίες και τους πειραματισμούς της ως Εφευρέτης ή την προπόνησή της στο πεδίο. Κινείται με σιγουριά και αποφασιστικότητα, το βλέμμα της είναι ευθύ, και η φωνή της κάπως βαθιά. Ίσως το χαρακτηριστικό που τραβάει περισσότερο το βλέμμα είναι το δεξί της χέρι, επειδή είναι προσθετικό από τον ώμο και κάτω, φτιαγμένο από μέταλλο.

Προϊστορία Χαρακτήρα: 

Σε πολύ μικρή ηλικία, η Ρέβι -τότε Ρελούβεθελ- έχασε την οικογένειά της όταν μια ομάδα Ξωτικών επιτέθηκε στο μικρό χωριό στο οποίο ζούσε. Η ίδια έχασε το χέρι της όταν μια χειροβομβίδα έσκασε δίπλα της, στοιχίζοντας τη ζωή των δικών της ανθρώπων. Η Ρέβι δεν θα είχε επιβιώσει αν δεν ήταν κοντά ένας Άνθρωπος και μία Νάνος, οι οποίοι έφτασαν μετά την καταστροφή και βρήκαν το μικρό κορίτσι. Εφευρέτες και οι δύο και ειδικοί στον τομέα τους, κατάφεραν να περιθάλψουν το νεαρό Ξωτικό και να της κατασκευάσουν ένα καινούριο χέρι όσο η Ρέβι ήταν σε κώμα.

Όταν κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της, εβδομάδες μετά, η Ρέβι βρήκε μόνο τον Άνθρωπο δίπλα της. Της συστήθηκε ως Γουσταύος  Καλδερόν, Εφευρέτης, και της εξήγησε ότι ήταν στο εργαστήριό του. Όταν το κορίτσι ηρέμησε, της μίλησε για το τι συνέβη στο χωριό της, στην οικογένειά της και την ίδια, και της έδωσε την επιλογή να την πάει σε μια κοντινή πόλη Ανθρώπων όπου ένας γνωστός του θα μπορούσε να την εκπαιδεύσει σε κάποια τέχνη, ή να μείνει κοντά του και να μάθει για τις εφευρέσεις. Η Ρέβι, κάπως χαμένη αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένη, αποφάσισε το δεύτερο.

Ο Γουσταύος είχε υπάρξει αξιωματικός του στρατού των Ανθρώπων πριν κάποια χρόνια, και κοντά του η Ρέβι έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση και πειθαρχία. Έμαθε να ξυπνά νωρίς, να βάζει στόχους, να επιβάλλεται στον εαυτό της, να υπακούει οδηγίες, αλλά ταυτόχρονα να έχει κριτική ικανότητα, δημιουργικότητα, να βλέπει εκτός του κουτιού. Ο Γουσταύος ως έξυπνος άνθρωπος ήξερε τις αδυναμίες ενός τυπικού στρατιώτη, και με τη Ρέβι ήθελε να προσπαθήσει να δημιουργήσει κάτι καλύτερο.

Κάποια χρόνια μετά, ο Γουσταύος χρειάστηκε να φύγει από το εργαστήριό του για μία αποστολή για την οποία δεν μπόρεσε να πει πολλά στη Ρέβι. Της πρότεινε να πάει στην Ακαδημία Ράσναρρυ για να συνεχίσει την εκπαίδευσή της, κάτι που η κοπέλα δέχτηκε. Έφτασε στην Ακαδημία με συστατική επιστολή του Γουσταύου και, λόγω ηλικίας και πρότερων γνώσεων έγινε δεκτή στο πέμπτο έτος ως Εφευρέτης.

Προσωπικότητα:

Η Ρέβι είναι μια έξυπνη νεαρή κοπέλα, η προσωπικότητα της οποίας επηρεάστηκε πολύ από αυτά που συνέβησαν στη ζωή της από μικρή ηλικία. Μεγαλωμένη από στρατιωτικό και Εφευρέτη, η Ρέβι είναι πειθαρχημένη και στωική, σκληραγωγημένη και αποφασιστική. Είναι δημιουργική, εφευρετική και της αρέσουν οι προκλήσεις. Αρκετά δραστήρια, έχει σαν έναν από τους στόχους της να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την τεχνολογία προσθετικών μελών ώστε άτομα που έχασαν μέλη τους από ατύχημα ή τον πόλεμο να μπορούν να έχουν μια ευκολότερη ζωή. Αισθάνεται ότι είναι πολύ πίσω ακόμα από το Γουσταύο και το "μυστηριώδη Νάνο" που τη βοήθησαν, και προσπαθεί να μάθει περισσότερα, να καινοτομήσει, και όταν επιτέλους τους βρει να είναι ισάξιά τους.

Η Ρέβι έχασε τα πάντα εξαιτίας μιας ομάδας Ξωτικών και, μαθαίνοντας ιστορία, άρχισε να αισθάνεται ένοχη για τη φυλή της και το τι έχουν κάνει στον κόσμο, τους πολέμους που έχουν προκαλέσει και τον πόνο που έχουν φέρει. Σε αντίδραση προσπαθεί να μην μοιάζει Ξωτικό, αλλάζοντας το όνομά της και φορώντας μη Ξωτικά ρούχα. Ταυτόχρονα, είναι αρκετά ανοιχτή προς τις υπόλοιπες Φυλές.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Ρέβι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον πόλεμο. Από τη μία μισεί τη φρίκη του πολέμου και εύχεται να μην ξανασυμβεί ποτέ, από την άλλη όμως την εξιτάρει-ένοχα ίσως- η μάχη, καθώς την αντιλαμβάνεται σαν μάχη ικανοτήτων και στρατηγικής που προσπαθεί να κερδίσει. Πιστεύει ότι αυτός που θέλει ειρήνη προετοιμάζεται για πόλεμο, και έχει ορκιστεί στον εαυτό της ότι ποτέ ξανά δεν θα επιτρέψει να αισθανθεί αδύναμη όπως ήταν όταν η καταστροφή τη βρήκε στο χωριό της.

Ένας από τους στόχους της είναι να βρει ποια ήταν τα Ξωτικά που επιτέθηκαν στο χωριό της και το ισοπέδωσαν, και γιατί το έκαναν. Ακόμα είναι κάτι που δεν έχει ξεπεράσει και ζητά εκδίκηση. Αποτέλεσμα του τραύματος που της άφησε το συμβάν είναι ότι δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί χειροβομβίδες ή άλλα μέσα που προκαλούν μαζική καταστροφή, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν και ίσως προκαλέσουν δυστυχήματα και απώλειες αμάχων. Είναι πολύ ακριβής στο πόση βία απαιτείται σε μια σύγκρουση και τι είδους.

Έχοντας μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον στρατιωτικό και ερευνητικό, η Ρέβι δεν είναι πολύ ικανή στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι ειλικρινής, έξυπνη και πιστή στους δικούς της ανθρώπους, αλλά κάποιες φορές δεν μπορεί να "διαβάσει την κατάσταση" ή να ελιχθεί λεκτικά και κοινωνικά.

Δείγμα Γραφής:

¨"Θα φωνάζει "Όλεθρος!", και θα αμολήσει τα σκυλιά του πολέμου." η Ρέβι μουρμούρησε από τη σκεπή ενός αχυρώνα, καθώς ετοίμαζε το τουφέκι της. Έχοντας μεγαλώσει με τα έργα στρατιωτικών συγγραφέων μεταξύ άλλων, λόγω του δασκάλου της, δεν μπορούσε παρά να σκεφτεί αυτό το εδάφιο, καθώς από το κοντινό δάσος, μαύρο μέσα στη νύχτα, ξεπρόβαλαν κόκκινα, πεινασμένα μάτια. Οι δαυλοί γύρω από το χωριό σύντομα αποκάλυψαν σιλουέτες λύκων, πολλών, πεινασμένων, με κοφτερά δόντια και αφρισμένα στόματα και μάτια που διψούσαν για αίμα.

Κάτι δεν ήταν σωστό όμως. Οι λύκοι δεν αντιδρούσαν έτσι. Δεν επιτίθονταν σε ένα χωριό με τέτοιο τρόπο. Η Ρέβι δεν ήξερε πως, αλλά ήταν σίγουρη ότι κάποιος ήταν πίσω απ' 'όλα αυτά και κάτι είχε κάνει στα κακόμοιρα ζώα, εξαπολύοντάς τα ενάντια στο χωριό.

Θα τους προσέφερε ειρήνη, και θα ερευνούσε το τι είχε συμβεί αφού βεβαιωνόταν ότι οι άνθρωποι του χωριού ήταν ασφαλείς.

Το τουφέκι της έλαμψε μπλε και εξαπέλυσε μια αιθερική σφαίρα ενάντια στον πρώτο λύκο, χτυπώντας τον ανάμεσα στα μάτια και στέλνοντάς τον πρώτο στο έρεβος. Με μεθοδικές και ακριβείς κινήσεις η Ρέβι άφησε το όπλο της να κατεβάσει θερμοκρασία, στόχευσε, και με ακρίβεια χτύπησε το δεύτερο λύκο ανάμεσα στα μάτια. Έπειτα τον τρίτο, πάντα στο ίδιο σημείο. Ο στόχος της ακριβής όπως ήταν αναμενόμενο, με τον Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. να την βοηθά στη στόχευση.

Και όμως, οι λύκοι δεν άλλαζαν πορεία. Δεν σταματούσαν και δεν τρέπονταν σε φυγή, παρά το πώς οι αριθμοί τους μειώνονταν. Συνέχισαν στην ίδια πορεία, και αυτό ήταν άλλο ένα σημάδι ότι τα ζώα δεν δρούσαν φυσικά. Ήταν πια πολύ κοντά στο χωριό! Δεν προλάβαινε να τα αντιμετωπίσει, όχι με τον αργό ρυθμό του τουφεκιού της.

Το Ξωτικό πήρε μια βαθιά ανάσα και έβαλε το τουφέκι της στην πλάτη της. Τραβώντας ένα ελαστικό σκοινί έκανε τα φτερά του ανεμόπτερου που φορούσε στους ώμους της να ανοίξουν και πήδηξε από τη σκεπή προκειμένου να προσγειωθεί κοντά. Το προσθετικό της χέρι είχε αρκετή δύναμη ώστε να τραβήξει ένα άλλο σκοινί και να μαζέψει τα φτερά, και μετά τράβηξε τη φαλκάτα που είχε περασμένη στη ζώνη της. Οι λύκοι έφτασαν στο χωριό, και η Ρέβι ήταν εκεί να τους υποδεχτεί. Στο αριστερό της χέρι είχε το πιστόλι της, στο προσθετικό δεξί τη φαλκάτα της. Τα αιθερικά πατίνια της φωτίστηκαν μπλε, και η κοπέλα άρχισε να κινείται γοργά, με τους λύκους στο κατόπι της.

Με το αριστερό της χέρι πυροβολούσε προς τους λύκους με ριπές, τώρα λιγότερο ακριβής. Ήταν το ίδιο γρήγορη με αυτούς στα πατίνια της, αλλά επειδή την κυνηγούσαν με ομαδικότητα και συντονισμό την έφτασαν κάποια στιγμή, πλέον τρεις λύκοι. Η φαλκάτα αμυνόταν και επιτίθονταν, το πιστόλι πυροβολούσε, και μετά από μια σύντομη αλλά βίαιη μάχη η Ρέβι στεκόταν ζωντανή, ελαφρά τραυματισμένη, προσπαθώντας να μην αφήνει το αριστερό της χέρι να τρέμει από την ένταση. Δύσκολο. Ήταν ακόμα φτιαγμένη από μύες και αίμα και ψυχή εξάλλου. Το δεξί της χέρι ήταν σταθερό, ακούραστο.

Έχοντας πολεμήσει από κοντά, ήξερε πλέον ότι αυτοί οι λύκοι ήταν νεκροί πριν τραβήξει η ίδια τη σκανδάλη. Κάποιος σκοτεινός Αλχημιστής τους είχε χρησιμοποιήσει σαν πιόνια, ένας Νεκρομάντης πιθανότατα. Γιατί? Ίσως ήθελε τα λείψανα των χωρικών για κάποιον λόγο? Όχι όσο η Ρέβι ήταν εκεί! Έπρεπε να τον εντοπίσει όμως και να λύσει το πρόβλημα μια και καλή. Μια καταστροφή όπως αυτή που είχε βιώσει η ίδια δεν μπορούσε να επαναληφθεί!Power Moderator

  • Moderator
  • Master Level
  • *****
  • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
    • Προφίλ

  • Badges: (View All)
    One year Anniversary
Προστάτης* : Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ.
Μέλος Υποβοηθούμενης Ρύθμισης Οπλικών Συστημάτων
Ο Προστάτης της Ρέβι είναι το ίδιο της το δεξί προσθετικό χέρι, που ξεκινά από τον ώμο της. Αντί για ένα απλό προσθετικό χέρι, κάτι που ήδη είναι καινοτόμο και τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. κατέχει την ικανότητα που έχει ένας Προστάτης να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του και να κινείται/δρα ανάλογα. Όπως ένας Προστάτης έχει κάποιου είδους «μάτια», το Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. έχει οπτικούς αισθητήρες στη ράχη του χεριού και στον καρπό, οι οποίοι προεξέχουν ελάχιστα προκειμένου να μπορούν να δουν και στο πλάι, χαρίζοντας του οπτικό πεδίο σχεδόν 360 μοιρών.

Η φοβερή καινοτομία του Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται η σκέψη και η θέληση της Ρέβι με τα δεδομένα και τη δράση του Προστάτη, με τρόπο πιο ρευστό και άμεσο από κάθε άλλο προσθετικό μέλος. Ο Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. καταλαβαίνει την πρόθεση της Ρέβι, είτε αυτή είναι να πιάσει ένα ποτήρι νερό, να στοχεύσει ένα όπλο, ή να κάνει ακριβείς μικροκινήσεις, και τις βελτιστοποιεί βάσει των δικών του δεδομένων και ικανοτήτων που ξεπερνούν αυτές ενός τυπικού ανθρώπου.

Το Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. , αν και δεν είναι Προστάτης που όπως άλλοι μπορεί να πολεμήσει μόνος του και να υπερασπιστεί την Ρέβι όπως ένας τυπικός Προστάτης, βελτιστοποιεί πολλές από τις ικανότητές της. Έχοντας καλύτερη και πιο μακρινή όραση από πολλά πλάσματα, γρηγορότερη υπολογιστική ικανότητα, μεγαλύτερη δύναμη, ταχύτητα, ακρίβεια και σταθερότητα, επιτρέπει στην ΧΧΧΧ να στοχεύει με εξαιρετική ακρίβεια σε μεγάλες αποστάσεις ή ακόμα και σε συνθήκες απουσίας φωτός, να σηκώνει μεγαλύτερα φορτία, να έχει εξαιρετικά σταθερό χέρι, να αντιδρά γρήγορα, και να έχει προειδοποίηση για απειλές σε πεδίο όρασης 360 μοιρών γύρω της. Της παρέχει επίσης μεγαλύτερη ακρίβεια κινήσεων και δυνατότερη λαβή, και είναι πολύ ανθεκτικός σε χτυπήματα, θερμοκρασία και γενικότερη ζημιά.

Η αδυναμία του Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. είναι τι αν αφαιρεθεί ή χαλάσει ο Αιθερικός Μετασχηματιστής, ο οποίος βρίσκεται στο εσωτερικό του μπράτσου πολύ κοντά στη μασχάλη, όλο το μέλος θα σταματήσει να λειτουργεί. Ευτυχώς, το πολύ μικρό μέγεθος του Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. σε σχέση με άλλους προστάτες έχει επιτρέψει να είναι μικρός ο Αιθερικός Μετασχηματιστής που απαιτείται, και να έχει τοποθετηθεί και ένας εφεδρικός στο εσωτερικό του αγκώνα σε περίπτωση που ο κύριος σταματήσει να λειτουργεί.

•   Βελτιωμένος Χρόνος Αντίδρασης 5
•   Βελτιωμένη Τεχνική 5
•   Μεγαλύτερη Ευστοχία 5
•   Καλύτερη Πρόβλεψη των Τεχνικών του Αντιπάλου 5
•   Κεκαλυμένη Πρόθεση 5
•   Αυξημένη Δύναμη 2
•   Αυξημένη Ταχύτητα 2

Αιθερικό Όπλο:
•   Τουφέκι με εμβέλεια 1,5 φορά αυτή ενός τόξου, αλλά με πολύ πιο αργό ρυθμό πυρός.
•   Πιστόλι Χειρός μικρής εμβέλειας.

Βελτιωτικά Κίνησης:
•   Πατίνια
•   Ανεμόπτερο
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."