Rasnarry Academy

Λι Φενγκ

Όνομα: Φενγκ Λι
Φυλή: Άνθρωπος
Μέλος  Οικογένειας: Λι
Ηλικία: 15
Έτος: 4ο
Φατρία: Πολεμιστής

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Με μέτριο ανάστημα που προσεγγίζει το 1,70 και αδύνατος ο Φενγκ δεν μοιάζει με το μέσο όρο των Πολεμιστών. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι επίσης λεπτά και αρμονικά, και τα έξυπνα μαύρα μάτια του είναι ίσως αυτό που ξεχωρίζει κανείς, καθώς στο δεξί φοράει ένα ασυνήθιστο, μονό φακό, παραδοσιακό εργαλείο κάποιων καλλιγράφων . Τα μαλλιά του είναι μακριά, ίσια και μαύρα, κάτι που πολλοί Πολεμιστές επίσης αποφεύγουν για πρακτικούς λόγους. Έχει λεπτούς ώμους, μέση και άκρα, με ανοιχτή επιδερμίδα, μακριά, επιδέξια δάχτυλα, και μια φυσική αρμονία, ηρεμία και χάρη στις κινήσεις του. Η φωνή του είναι απαλή και ήρεμη, και το χαμόγελό του μικρό αλλά ζεστό.

Προσωπικότητα: Ο Φενγκ είναι ένας ήρεμος, φιλομαθής και έξυπνος νεαρός. Του αρέσουν οι τέχνες, τα βιβλία και η ποίηση, και επιδιώκει την αρμονία με το περιβάλλον του. Το ότι ανήκει στην φατρία των Πολεμιστών μπορεί να εκπλήξει αρκετούς, καθώς δεν φέρει ποτέ ούτε πανοπλία ούτε όπλα, και δεν δείχνει τυπικά χαρακτηριστικά Πολεμιστών όπως ο δυναμισμός και η φλογερή προσωπικότητα. Πολύ συχνά κάνει παρέα με άτομα από άλλες φατρίες, καθώς απολαμβάνει το να μαθαίνει πληροφορίες για τους δικούς τους χώρους.

Αν και φαινομενικά γαλήνιος, αυτή η "σύγκρουση" με τα τυπικά χαρακτηριστικά της Φατρίας του έχει προβληματίσει αρκετά τον Φενγκ κατά τα χρόνια που φοιτά στην Ακαδημία. Αισθάνεται μειονεκτικά καθώς η φυσική του κατάσταση και οι γυμναστικές του επιδόσεις δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συναγωνιστούν αυτές των περισσότερων Πολεμιστών, ακόμα αι κάποιων που είναι πολύ νεότεροί του. Επιπλέον, ο Φενγκ αρνείται να χρησιμοποιήσει όπλα, καθώς θεωρεί ότι ακόμα και ο πιο προσεκτικός Πολεμιστής, όταν φέρει όπλο, μπορεί κατά λάθος να στερήσει μια ζωή, κάτι που ο Φενγκ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει.

Οραματίζεται ένα διαφορετικό μονοπάτι, όπου η καλλιέργεια του μυαλού και του σώματος συνυπάρχουν, και που ο σκοπός δεν είναι η επικράτηση επί του αντιπάλου αλλά επί του ίδιου του εαυτού. Δυστυχώς, αν και μπορεί να υπερασπιστεί με επιχειρήματα αυτή του τη στάση και τις πεποιθήσεις του, αναγνωρίζει ότι δεν έχει κάτι "χειροπιαστό" να δείξει, αφού ο κόσμος φαίνεται να λειτουργεί πολύ διαφορετικά, και ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι για να το αλλάξει αυτό.

Προϊστορία Χαρακτήρα:  Ο Φενγκ κατάγεται από τη Σιράν, από οικογένεια καλλιγράφων, οι οποίοι αντιγράφουν με το χέρι βιβλία εφαρμόζοντας την τέχνη τις καλλιγραφίας. Οι γονείς του είναι αρκετά ηλικιωμένοι και τον μεγάλωσαν με φροντίδα και στοργή, και έγιναν ο λόγος που αγάπησε από νωρίς τα βιβλία και ανέπτυξε τη φιλομάθεια και την περιέργειά του. Όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε το επάγγελμά τους, αλλά σε νεαρή ηλικία έδειξε ότι διέθετε ικανότητες και ενέργεια Πολεμιστών, λανθάνουσα αλλά σίγουρα μέσα του. Για το λόγο αυτό, έγινε δεκτός στην Ακαδημία, όπου προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι και ποιο είναι το σωστό μονοπάτι για τον ίδιο.

Παρά τη συστηματική του προπόνηση, το σώμα του παραμένει λεπτό και όχι ιδιαίτερα αθλητικό, και η προσωπικότητά του δεν θα τον έκανε ιδανικό στρατιώτη ή μισθοφόρο. Ποιο είναι λοιπόν το μονοπάτι Πολεμιστή που πρέπει να ακολουθήσει?

Γονείς: Λι Μουλόνγκ, Λι Γιάν

Δείγμα Γραφής:

΄Ήταν απόγευμα, και ο ήλιος έδυε στον ορίζοντα. Δεν υπήρχε πολύ κόσμος τέτοια ώρα στην αποβάθρα της Ακαδημίας, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη ημέρα, και γι αυτό την είχε διαλέξει ο Φενγκ. Ήταν ντυμένος με άνετα ρούχα σε σκούρες μπλε αποχρώσεις, και το ελαφρύ αεράκι έκανε τα μακριά, μαύρα μαλλιά του να κυματίζουν απαλά προς τα πίσω. Ο Φενγκ στεκόταν στην κορυφή ενός από τους χοντρούς πασσάλους που υποστήριζαν την ξύλινη γέφυρα, με τα πόδια του οριακά να χωράνε. Κανονικά, η ισορροπία του θα έπρεπε να είναι ασταθής, καθώς το αεράκι, το ελαφρύ κύμα, και οι ήχοι του περιβάλλοντος συχνά διασπούσαν τη συγκέντρωση. Όχι του Φενγκ όμως. Ο νεαρός στεκόταν στο ίδιο σημείο τις τελευταίες δύο ώρες, ευθυτενής και με σωστή ισορροπία, με ελάχιστες κινήσεις του κορμού του να τον βοηθούν να κρατά την ισορροπία του όταν αισθανόταν τις αλλαγές.

Ήταν μια άσκηση που είχε ξεκινήσει να κάνει ο ίδιος και η οποία τον βοηθούσε να καθαρίζει το μυαλό του. Ήλπιζε ότι ασκούσε και το σώμα του με κάποιο τρόπο, καθώς οι παραδοσιακές ασκήσεις των Πολεμιστών δεν ήταν κάτι που μπορούσε να ακολουθήσει εύκολα. Ο ήχος της θάλασσας και των πτηνών της, του αέρα, η μυρωδιά της αλμύρας, και το χάδι των τελευταίων ακτινών του ήλιου ήταν μια εμπειρία που ο Φενγκ ήθελε να "παγιδεύσει" στο χαρτί, σε ένα ποίημα τόσο ζωντανό που όποιος το διάβαζε να ταξίδευε. Σιγά σιγά, τα μάτια του άνοιξαν και ο ήλιος είχε δύσει. Και σήμερα δεν είχε καταφέρει να πάρει την σπίθα έμπνευσης που χρειαζόταν για αυτό που ήθελε να γράψει, σήμερα όπως και εκατοντάδες απογεύματα πριν από αυτό. Είχε υπομονή όμως. Με ανάλαφρη διάθεση, κατέβηκε και πήρε την μικρή τσάντα του που είχε αφήσει κοντά του στη γέφυρα. Ήταν ώρα να επιστρέψει στην Ακαδημία.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 06, 2021, 07:06:54 μμ by Power Moderator »


Power Moderator

  • Moderator
  • Master Level
  • *****
  • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
    • Προφίλ

  • Badges: (View All)
    One year Anniversary
Σύνοψη: Ο Φενγκ στερείται αθλητικών και σωματικών προσόντων, και δεν έχει διαφορά σε αυτά τα σημεία από κάποιον απλό άνθρωπο, καθώς δεν έχει ικανότητες Οργής που θα αύξαναν τη δύναμη και την ταχύτητά του, και το σώμα του είναι αδύνατο και ελαφρύ. Έχει από τη φύση του εξαιρετικό ένστικτο και διαπρέπει στις διαστάσεις της μάχης που έχουν να κάνουν με το μυαλό, την πρόβλεψη και το σωστό, ενδελεχή έλεγχο του σώματος, όπως η ισορροπία και το κέντρο βάρους καθώς και η ακρίβεια κινήσεων. Καθώς στερείται φυσικής δύναμης, έχει μάθει να χρησιμοποιεί την Ενέργεια Πολεμιστή για να προκαλεί καίρια πλήγματα μέσα από τεχνικές άοπλης μάχης, και να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με άλματα που κανονικά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει.


Ροή:

Βελτιωμένος χρόνος αντίδρασης, Επίπεδο 5
Βελτιωμένη τεχνική, Επίπεδο 5
Μεγαλύτερη ευστοχία, Επίπεδο 5
Καλύτερη πρόβλεψη των τεχνικών του αντιπάλου, Επίπεδο 5
Κεκαλυμμένη Πρόθεση, Επίπεδο 5

Θρίαμβος της Αθλομάχης:

Πυγμή της Αθλομάχης*, Επίπεδο 2
Άλμα της Αθλομάχης, Επίπεδο 2
Σθένος της Αθλομάχης, Επίπεδο 2

Ενέργεια Πολεμιστών: 6
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 06, 2021, 07:06:43 μμ by Power Moderator »
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."