Rasnarry Academy

Λίλιθ Μαέραλ

Όνομα: Λίλιθ
Φυλή: Ξωτικό
Μέλος  Οικογένειας: Μαέραλ
Ηλικία: 33
Φατρία: Αλχημίστρια

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Λίλιθ έχει γκριζογαλανα μάτια και γεμάτα χείλη. Τα μακριά λευκα μαλλιά της που θυμίζουν μετάξι,πέφτουν καλοχτενισμενα στην πλάτη της,κρύβοντας ταυτόχρονα τα μυτερά αφτιά της. Κάλλιστα θα περνούσε για άνθρωπος αν δεν ήταν τόσο ψηλή, όπως ορίζει η βιολογία των ξωτικών.
Η ανοιχτόχρωμη της επιδερμίδα έρχεται σε αντίθεση με τα σκούρα ρούχα που προτιμά να φορά σε συνδυασμό με το έντονο μακιγιάζ που αγαπά.Δεν αποχωρίζεται ποτέ το δαχτυλίδι σφραγιδόλιθο, με το οικόσημο της οικογένειας της.Επιβλητικη, ίσως και τρομακτική σε κάποιους η παρουσία της δεν περνάει απαρατήρητη. Εχει ένα κατοικίδιο κοράκι, την Λαβίνια, που σπάνια την αποχωρίζεται.

Προσωπικότητα: Αυτάρεσκη και μεγαλομανής,δεν ικανοποιείται εύκολα. Απαιτεί την τελειότητα από όλους και αποδοκιμάζει όσους δεν προσπαθούν αρκετά για αυτήν. Ειναι προσηλωμένη στους στόχους της, πράγμα που την έχει κάνει να κατακτήσει πολλα επιτεύγματα και αξιώσεις. Απολαμβάνει την μουσική και αγαπά την ζωγραφική, στην οποία έχει κλίση.

Προϊστορία Χαρακτήρα: Η Λίλιθ, μαζί με την δίδυμη αδερφή της Λεξάνα, είναι τα μόνα παιδιά των Ντεΐρις και Σέτριλιλ. Απόγονος του Χόφρα και κληρονόμος του παράξενου βιβλίου του, που περνάει από γενιά σε γενιά οπως επίσης και της μεγάλης του περιουσίας, μεγάλωσε μέσα στην πολυτέλεια. Οι γονείς της φρόντισαν ώστε τόσο αυτή όσο και η δίδυμη αδερφή της να λάβουν ανώτατη εκπαίδευση, ώστε να γίνουν αξία μέλη και διάδοχοι της οικογένειας Μαέραλ. Αλχημεία, ιστορία και πολιτική ήταν κάποια από αυτά που τους διδάσκονταν, χωρίς βέβαια να αμελουν και την σωματική τους άσκηση, η οποία ήταν καθημερινή. Το εξαντλητικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με τους σκληρούς της γονείς που δεν δέχονταν την αποτυχία, την έκανε δύστροπη και αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, λόγο του πλούτου και της μόρφωσης που είχαν οι δύο αδερφές ήταν αρκετά περιζήτητες σε όλου τους κύκλους της Θαλανίλ. Η πρόσκληση για την είσοδο τους στην Ακαδημία ήταν μια ευκαιρία για κοινωνική άνοδο που δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη.

 Γονείς: Ντεΐρις Μαέραλ
Σέτριλιλ Φέιλινθ
Αδέλφια:Λεξάνα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2020, 07:21:17 πμ by Ιλίντιεν Άτρας »


Power Moderator

  • Moderator
  • Master Level
  • *****
  • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
    • Προφίλ

  • Badges: (View All)
    One year Anniversary
Κυρία σχολή: Ενεργειακή μαγεία
Ενεργειακές δομές*: Ειδικός
Ενεργειακή Εκπομπή:Ειδικός
Ενεργειακή αίσθηση: Αρχάρια
Η Λίλιθ ακολουθεί την ενεργειακή μαγεία. Χρησιμοποιώντας τον αιθέρα μπορεί να φτιάξει δυνατές ασπίδες, γύρω από αυτήν αλλά και άλλους, όπως επίσης και οπλα. Οι Ενεργειακές δομές που φτιάχνει μπορούν είτε να μένουν στατικές είτε να μετακινούνται ακόμα και μαζί με τον στόχο που έχει σημαδευσει, ανάλογα με την βούληση της.

Με την ενεργειακή εκπομπή εξαπολύει κύματα ή σφαίρες μαγικής ενέργειας με καταστροφικά αποτελέσματα στον αντίπαλο. Μπορεί να διαλύσει τελείως τοίχους, ασπίδες και ότι εμπόδιο βρεθεί στο διάβα της.

Οταν ενεργοποιεί την ενεργειακή αίσθηση, της επιτρέπεται να διαισθανεται αν κάποιος κοντά της χρησιμοποιεί αιθέρα, πολεμιστής ή Αλχημιστής.

Η ειδίκευση της είναι η οφθαλμαπάτη. Μπορεί να καλύψει με μαγεία αντικείμενα έτσι ώστε να φαίνονται αόρατα στο μάτι ή να διαστρευλώσει την πραγματική τους εικόνα με σκοπό να ξεγελάσει τους εχθρούς της. Οι μεγάλης έκτασης επιφάνειες που δημιουργεί μπορούν να φτάσουν το μέγεθος ενός μεγάλου τοίχου. Με αυτήν την δυνατότητα μπορεί να καλύψει και να αλλάξει ότι υπάρχει από την πίσω μεριά, με στατικά ή κινούμενα στοιχεία
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."