Rasnarry Academy

[Υπό Κατασκευή] Νέος Χαρακτήρας και ήδη νιώθω μόνος

Φέργκαλ Ρουλακούς

 • Άνθρωπος
 • Θεραπευτής
 • Level 7
 • ΣΤ Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ
*edit: στα sheets of life, συνεχίζει ο τίτλος. Βλέπω υπάρχει κάποιο όριο λέξεων;*

Καλησπέρα, καλησπέρα.

Καιρό είχα να συμμετάσχω σε παιχνίδι rp και πρώτη φορά βλέπω ελληνικό. Είναι πολλά που πρέπει να διαβάσω και θα το πράξω, βέβαια μια σύντομη κατεύθυνση στα βασικότερα θα την εκτιμούσα. Είναι λίγο χαοτικό και όχι μαζεμένο σε ένα σημείο το εύρος των πληροφοριών. Έχω απορίες γενικώς για την οντολογία και μεταφυσική του κόσμου διαβάζοντας την θεογονία και τις φατρίες, μα δεν είναι της παρούσης. Μου φαίνεται έξυπνο το σύστημα χρημάτων. Χαίρομαι που βλέπω ενασχόληση. Το player της μουσικής μου φαίνεται κάπως ενοχλητικό. Αυτές ήταν οι πρώτες μου σκέψεις εδώ  sweating

Πέρα απ' αυτά, νομίζω ότι ακολούθησα σωστά τους κανόνες και ξεκινώ βάζοντας τον υπό κατασκευή χαρακτήρα μου εδώ. Σίγουρα, θα πρέπει πρώτα να διαβάσω τα πάντα απ' το lore και τις βασικές κατευθύνσεις πριν αποφασίσω λεπτομέρειες. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία της ακαδημίας και τον πόλεμο, μεταξ΄ύ άλλων, οπότε περιμένω να βρω λίγο χρόνο. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να διαβάσω και κάποια δείγματα από το rping που ήδη συμβαίνει μεταξύ χρηστών; Είμαι λίγο ανήξερος για το πώς και πού να ταιριάξω στα όσα συμβαίνουν όταν είμαι έτοιμος, μα πιστεύω θα βρω την άκρη και θα έχω βοήθεια. Αν μπορείτε να προτείνετε κάτι σε όσες απορίες μου ίσως εμφανιστούν όσο συμπληρώνω το πρωτόλειο ΦΧ, ελεύθερα δώστε μου τα φώτα σας.

Αυτά από μένα για τώρα, αργά ή γρήγορα, ελπίζω να έχω μια καλή εικόνα για την κατεύθυνση που θέλω  blush
Χαίρομαι που σας βρίσκω λοιπόν, δέιξτε κατανόηση ώσπου να κατατοπιστώ 


Όνομα: Φέργκαλ Ρουλακούς.
Φυλή: Άνθρωπος.
Μέλος  Οικογένειας: Πφφ, εδώ θα εξαρτηθούν διάφορα. Θα ήθελα να προέρχεται από ευκατάσταστο σπίτι πάντως.
Ηλικία: 19
Φατρία: Θεραπευτής. Οι ειδικεύσεις θα έρθουν αργότερα.
Εμφάνιση Χαρακτήρα: Θα το προσθέσω σύντομα. Αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο να κάνω και για μια εικόνα.
Προσωπικότητα: Θα το αναπτύξω πλήρως εν καιρώ, μα η βασική ιδέα είναι ότι πρόκειται για έναν αγχώδη χαρακτήρα που ανησυχεί για τα περισσότερα πράγματα και υποφέρει από χαμηλή αυτοεκτίμηση και κρούσματα απαισιοδοξίας εκτός και αν πρόκειται για το αντικείμενό του, αυτό των θεραπευτών, όπου ποτέ δεν αναρωτιέται για τη διαδικασία και το αποτέλεσμα του κάθε εχγειρήματος.
Προϊστορία Χαρακτήρα:  Έχω μια καλή ιδέα, μα θα εκτιμούσα μια κατεύθυνση για το τι θα έπρεπε να διαβάσω σχετικά με ανθρώπους ώστε να βρω κάτι το ενδιαφέρον να προσθέσω.
Γονείς: ~
Αδέλφια: ~
Δείγμα Γραφής:

Αν τεντωνόταν έστω και λίγο, τα παπούτσια του θα βρέχονταν απ' τα νερά κάτω απ' την προβλήτα. Καθόταν τόσες ώρες στο πεζούλι, αποροφημένος στο βιβλίο του και δεν είχε προσέξει ούτε το ελαφρύ αεράκι που είχε σηκώσει κύμα και ούτε το πορτοκαλί του ουρανού που σηματοδοτούσε το δειλινό. Εκείνη ήταν μία απ' τις μέρες που έπαιρναν γράμματα από τις οικογένειές τους. Είχε κατέβει με χαρά από νωρίς στην αποβάθρα, περιμένοντας να πάρει ο ίδιος πρώτος την αλληλογραφία. Όπως κάθε φορά, κανείς δεν του είχε γράψει. Όπως κάθε φορά, θα γυρνούσε στην κάμαρά του μετρώντας εκ νέου τις ημέρες.

Ξεφύσησε κουρασμένα και έγειρε προς τα πίσω, η πλάτη του ακούμπησε το ξύλο. Σκέφτηκε πως ήταν ώρα να πηγαίνει σιγά-σιγά και στάθηκε νωχελικά όρθιος. Έβαλε το βιβλίο στη σάκα του και την πέρασε στον έναν ώμο, ενώ με το ελεύθερό του χέρι έψαχνε το πουγκί που κρεμόταν απ' τη ζώνη του. Εκεί κουβαλούσε σχεδόν πάντα μαζί του διάφορα συστατικά και βότανα. Έβγαλε ένα στικ κανέλας και το έφερε κοντά στη μύτη του. Είχε ακούσει πως η κανέλα μπορούσε να σε κάνει χαρούμενο. Παρότι τον πείραζε στο στομάχι, η ιστορία αυτή επιβεβαιωνόταν απ' την έντονη, όμορφη μυρωδιά της. Προτού φτερνιστεί επέστρεψε το μπαχαρικό στο πουγκάκι του και έφυγε μ' ένα στραβό χαμόγελο για την Ακαδημία. Είχε πολλά ακόμη να κάνει πριν την αυριανή.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 28, 2019, 09:36:38 μμ by Φέργκαλ »


Σαγιάνε Ασάχι

 • Άνθρωπος
 • Καθηγητής
 • Level 20
 • Πολεμιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Χαίρετε χαίρετε. Κ μεις μαζί που σ εχουμε στην παρέα μας. Μπορείς να μου στείλεις μνμ με όλες τις εξτρα απορίες σου, καθώς σ απαντώ για αυτές που έγραψες εδώ. :)


Φέργκαλ Ρουλακούς

 • Άνθρωπος
 • Θεραπευτής
 • Level 7
 • ΣΤ Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια. Θα ανανεώνω μέχρι να είναι έτοιμο για υποβολή στην αρχική δημοσίευση, οπότε δεν θα σας απασχολώ συνέχεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 28, 2019, 09:46:54 μμ by Φέργκαλ »