Rasnarry Academy

Συχνές Ερωτήσεις

Στέλλα

1. Τι ειναι το Παιχνίδι Συγγραφής;

Το Παιχνιδι Συγγραφής (role playing by post game), είναι ένα παιχνίδι ρόλων βασισμένο στην αλληλεπίδραση φανταστικών χαρακτήρων, μεσω κειμένου, σε ένα προσαρμοσμένο χώρο, χρόνο, ιστορία που προσφέρει το φόρουμ.

2. Από ποια ηλικία επιτρέπεται αυτό το παιχνίδι;

Το παιχνίδι αυτό επιτρέπεται για ΄όλες τις ηλικίες, με συναίνεση του γονέα εαν πρόκειται για ανήλικο άτομο. Βοηθάει στην ανάπτυξη του λόγου και της φαντασίας, και προάγει την δημιουργικότητα του ατόμου.

3. Ποιος ειναι ο σκοπός του Παιχνιδιού Συγγραφής;

Σκοπός είναι, να δημιουργηθεί μια κοινότητα με κοινή αγάπη τη δημιουργικότητα και το φανταστικό, και να συνδράμομε όλοι στην δημιουργία ενός Φανταστικού Κόσμου, και μιας ιστορίας που έχουμε βοηθήσει όλοι, και φυσικά για τη χαρά του παιχνιδιού και της γραφής!

4. Ποιες είναι οι Φυλές του Παιχνιδιού;

Άνθρωποι
Ξωτικά
Νάνοι
Βαλησίνοι (Η Φυλή των Θαλασσών)
Σοβερίνοι (Οι Νομάδες)

5. Ποιες οι Φατρίες της Ακαδημίας;

Πολεμιστές
Θεραπευτές
Αλχημιστές
Ιστορικοί
Εφευρέτες

6. Ποια είναι με λίγα λόγια η ιστορία που διαδραματίζεται το παιχνίδι αυτό?

Με κύριο χώρο παιχνιδιού, την Ακαδημία των Τεχνών Rasnarry, όπου οι Φυλές του Κόσμου μας ειδικεύονται σε μία Φατρία και παρακολουθούν μαθήματα και αντιδρούν μεταξύ τους στους χώρους της Ακαδημίας, πρόκειται για έναν ολόκληρο κόσμο, που μεχρι πριν μερικές εκατονταετίες βρισκόταν σε πόλεμο μεταξύ των Φυλών. Έχοντας πλέον ειρήνη και αποδοχή ο ένας στα χαρακτηριστικά του άλλου, προσπαθούν να αφησουν πίσω εχθρες και παλιές ιστορίες. Όμως όλα επρόκειτο να αλλάξουν γρήγορα και ξαφνικά...

7. Τι είναι το Φύλλο Χαρακτήρα (ΦΧ);

Το ΦΧ, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο σας στο παιχνίδι. Αποτελεί τα βασικά χαρακτηριστικά του Φανταστικού Χαρακτήρα σας, προκειμένου και εμείς και εσείς να έχουμε μία ουσιαστική εικόνα για αυτόν.

8. Αξιολόγηση Φύλλου Χαρακτήρα; Τι είναι;

Ακούγεται τρομακτικό, αλλά στην ουσία ένας συντονιστής απλά αναλαμβάνει να το διαβάσει και να προτείνει ορισμένες διορθώσεις προκειμένου να ακολουθεί τη στάση του φόρουμ και του παιχνιδιού. Μόλις αυτό γίνει τότε, ο Παίκτης παίρνει τους Τίτλους της Φυλής και της Φατρίας και μπορεί να ξεκινήσει να παίζει.

9.  Η Εφημερίδα Nuntio τι είναι και κάθε πότε θα βγαίνει;

Η Εφημερίδα θα βγαίνει καθε ενάμιση μήνα περίπου, και θα περιλαμβάνει την συνέχεια της βασικής πλοκής, events, mini quests, fan facts του φανταστικου μας κοσμου καθώς και gossip news σχετικά με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Θα σας στέλνουμε προσωπικό μηνυμα με το link, που θα σας πηγαίνει κατευθείαν στο εκάστοτε Τεύχος.

10. Τι είναι το Νταρίκ και που χρησιμοποιείται;

Το Νταρίκ, είναι το Φανταστικό Νόμισμα του Κόσμου μας. Με την έγκριση του ΦΧ, δημιουργείται ένα θέμα/λογαριασμός στην Τράπεζα της Συμμαχίας που βρίσκεται στην Ελεσσέα, Το Σταυροδρόμι των Φυλών, όπου και ξεκινάτε με ένα ποσό ήδη στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιησετε προκειμένου να αγοράσετε, όπλα, χιτώνες, φίλτρα, βιβλία, εργαλεία και άλλα, από την Αγορά της Ελεσσέας, αλλά και για να σας φτιάξουν εικόνες για το προφίλ του χαρακτήρα σας στην κατηγορία Άβαταρς και Υπογραφές. Προκειμένου να αυξήσετε το ποσό του λογαριασμού σας μπορείτε να εξαργυρώνετε τις αναρτήσεις σας, μέσω του Claim the Token.

11. Τι είναι το Claim the Token;

Κάθε μήνα θα αναρτάται ένα θέμα Claim the Token, το οποίο θα έχει διάρκεια 10 μέρες. Στο θέμα αυτό, μπορείτε να εξαργυρώσετε τις αναρτήσεις που έχετε γράψει σε ένα Ολοκληρωμένο ή Κλειστό πλέον θέμα, με αντάλλαγμα Νταρίκ. Κάθε ανάρτηση είναι ισάξια με 5 Νταρίκ. Αν δηλαδή έχετε κάνει 10 αναρτήσεις σε ένα θέμα, δικαιούστε 50 Νταρίκ, και τα οποία μόλις τα ζητήσετε στο Claim the Token του μήνα, εντάσσονται στο λογαριασμό σας στην Τράπεζα της Συμμαχίας.

12.Πως προχωράει ο χρόνος στο Παιχνίδι;

Ο Κάθε Ένας Χρόνος στο Παιχνίδι, χωρίζεται ανά Μήνα. Ο Κάθε Μήνας στο Παιχνίδι, θα διαρκεί 1 Κανονικο Μήνα. Θα σας ενημερώνουμε για τον υπάρχοντα μήνα του Παιχνιδιού, στις Σημαντικές Ανακοινώσεις, που βρίσκονται στην αρχική σελίδα του Φόρουμ.


13. Κάθε πότε πρέπει να γράφω μια ανάρτηση;

Το παιχνίδι αυτό, δεν είναι φτιαγμένο για να πιεζόμαστε. Και φυσικά δεν επιτρέπεται να γίνεται μέσα από τα μέλη αυτό. Ανάλογα το χρόνο και τον ρυθμό που έχετε, μπορείτε να αναρτάτε όποτε εσείς θέλετε.

14.Μπορώ να δημιουργήσω πολλαπλούς χαρακτήρες?

Ναι, επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών χαρακτήρων. με χρήση διαφορετικών λογαριασμών. Ο κάθε λογαριασμός αντιπροσωπεύει έναν Φανταστικό Χαρακτήρα, οπότε αν επιθυμείτε και δεύτερον ή τρίτον, εγγράφεστε με άλλο email και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία Αξιολόγησης για τον καινούριο χαρακτήρα σας.

15. Ποια είναι η απάντηση στην ερώτηση εγγραφής;

 Rasnarry

16. Υπάρχει εφαρμογή για το Παιχνίδι αυτό;

Ναι, υπάρχει δωρεάν εφαρμογή για συστήματα Android. Θα τη βρείτε στο Google Play Store με το όνομα Ακαδημία Rasnarry, αλλιώς μπορείτε να πατήσετε αυτό το link για απευθείας μεταφορά στο Store.

17. Επιτρέπονται διπλές Φυλές;

Όχι. Ο Κάθε χαρακτήρας, έχει από μία Φυλή, την οποία κληρονομεί είτε από τον πατέρα είτε από την μητέρα του.


18. Πόσο χρόνο χρειάζεται η ομάδα για να εγκρίνει κάποιο αίτημά μου;

Η Ομάδα Διαχείρισης/Συντονισμού, μπορεί να χρειαστεί 24-48 ώρες προκειμένου να επεξεργαστεί κάποιο από τα αιτήματα σας, όπως έγκριση Φύλλου Χαρακτήρα, Κλείσιμο Θεμάτων κλπ. Σας ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας.« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 30, 2019, 10:32:01 μμ by Κασσάνδρα Καν »