Rasnarry Academy

Σάρα Ασάνο

 • Άνθρωπος
 • Ιστορικός
 • Rising Star Poster
 • Ιστορικός
  • Προφίλ
  • ΦΧ

 • Badges: (View All)
  One year Anniversary
Όνομα:΄Σάρα Ασάνο
Φυλή: Άνθρωπος
Μέλος  Οικογένειας: ¨Οχι
Ηλικία: 16
Φατρία: Ιστορικοί

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Σάρα είναι ψηλή με κάπως αγορίστικη φιγούρα. Έχει μαύρα μαλλιά που φτάνουν λίγο πιο κάτω από τους ώμους, συνήθως μαζεμένα με μία κορδέλα ή πιασμένα σε κότσο. Τα πράσινα μάτια της είναι το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, τονισμένα από έντονα μαύρα φρύδια και μακριές βλεφαρίδες. Περιποιείται με επιμέλεια το αλαβάστρινο δέρμα της. Ντύνεται απλά και πρακτικά , και σπάνια φοράει κοσμήματα εκτός από τα αγαπημένα της ασημένια σκουλαρίκια.

Προσωπικότητα: Περίεργη και περιπετειώδης, η Σάρα αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία. Την διακρίνει το ειρηνικό της πνεύμα και η μεγάλη της υπομονή. Είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει τους άλλους και δεν βιάζεται να μιλήσει πριν έχει όλα τα δεδομένα, αλλά υπερασπίζεται με ζήλο τις απόψεις της και δεν διστάζει να γίνει αυστηρή, ακόμα και αυταρχική. Αν και της αρέσει η συντροφιά με τη παρέα της, θα προτιμούσε ένα καλό βιβλίο και την ησυχία του δάσους. Έχει μεγάλη αναλυτική ικανότητα, καλή μνήμη και δίψα για μάθηση.

Προϊστορία Χαρακτήρα: 
Γονείς: Τάνελ (42, πολεμιστής) Έριθ ( 40, δεν ανήκει σε φατρία)
Αδέλφια: Κάιν (18, πολεμιστής)

Η Σάρα είναι απόγονος των Ασάνο, μιας μικρής αλλά ευυπόληπτης οικογένειας ακαδημαϊκών και ερευνητών. Γεννήθηκε στη Νεδάρ την άνοιξη του έτους 1289.  Ο πατέρας της, είναι πολεμιστής και ταξιδεύει συχνά στις βόρειες περιοχές και το δάσος του Ναρίρ, ενώ η μητέρα της, είναι έμπειρη αστρονόμος και πολλοί ναυτικοί της Νεδάρ την συμβουλεύονται πριν τα ταξίδια τους.

Η Σάρα και ο αδερφός της μεγάλωσαν ανάμεσα σε βιβλία, χάρτες και αστρονομικά όργανα, γαλουχημένοι με μύθους και περιπετειώδεις ιστορίες. Από τη στιγμή που έμαθε να περπατάει, οι γονείς της την κράταγαν με δυσκολία έξω από το γραφείο τους, στο οποίο ουδέν ολίγες ζημιές προκάλεσαν τα δύο αδέρφια. Το δεύτερο πιο αγαπημένο μέρος της Σάρας ήταν η μεγάλη αυλή του εξοχικού σπιτιού, οπού καθόταν συχνά για να διαβάσει στη σκιά μιας κερασιάς, να παίξει με τον αδερφό της αλλά και να εξερευνήσει αυτόν τον απέραντο για τα παιδικά της μάτια κόσμο.

Παράλληλα με τα μαθήματα του σχολείου, η Σάρα πήρε πολλές γνώσεις και από τους γονείς της: βασική αστρονομία από την μητέρα της, και επιβίωση στο δάσος με τον πατέρα της. Όταν ο αδερφός της άρχισε να μαθαίνει τοξοβολία, η Σάρα επέμεινε να μάθει και αυτή, πράγμα που την άφησαν να κάνει μόνο αφού έγινε 9 χρονών. Μεγάλη επιρροή είχαν και οι παππούδες της, των οποίων το βοτανολογικό βιβλίο έχει διαβάσει αμέτρητες φορές.Το όνειρό της ήταν να πάει στην ακαδημία Ράσναρρυ, και στη συνέχεια να ταξιδέψει στη χώρα κάθε φυλής.

Λίγο καιρό μετά τα δέκατα τρίτα γενέθλιά της, η Σάρα έλυσε τον γρίφο των Σοφών και έγινε δεκτή στη φατρία των ιστορικών. Ετοιμάστηκε με μεγάλη ανυπομονησία για το ταξίδι, πακέταρε τα αγαπημένα της βιβλία, τις πένες και το ημερολόγιό της, και μετά από το πολυήμερο θαλάσσιο ταξίδι έφτασε στο νησί της ακαδημίας. Οι πρώτοι μήνες στη σχολή ήταν κάπως δύσκολοι: ο τριτοετής αδερφός της είχε πια τις δικές του παρέες, και η Σάρα συχνά νοσταλγούσε τους παλιούς της φίλους και την οικογένειά της. Παρ' όλα αυτά, η Σάρα δεν το έβαλε κάτω. Μελετά με επιμέλεια και είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει όπου χρειάζεται, ενώ σύντομα δημιούργησε και τις πρώτες της φιλίες στην Ακαδημία.

Δείγμα Γραφής:

Το φως που έμπαινε από το παράθυρο της βιβλιοθήκης είχε φτάσει στον πάγκο που καθόταν πάντα η Σάρα, ειδοποιώντας την ότι σε λίγο ξεκινούσε το μάθημα της φιλοσοφίας. Άφησε την πένα της κάτω και τεντώθηκε. Η εργασία της κοσμογραφίας, αν και πολύ πιο ενδιαφέρουσα, θα έπρεπε να περιμένει.
Μάζεψε τη σάκα της κάτω από τον πάγκο και έβαλε μέσα τα πράγματά της, έσφιξε καλά το πώμα του μελανοδοχείου, έβαλε τις πένες στην δερμάτινη θήκη τους και τύλιξε σε ρολό όλες τις περγαμηνές. Μόλις τακτοποίησε τον βαρύ τόμο που διάβαζε στη θέση του (δεύτερος διάδρομος, τρίτο ράφι από πάνω), στάθηκε για μερικές στιγμές μπροστά στο παράθυρο. Ο καιρός ήταν γλυκός και το φως κάτω από τις φυλλωσιές όμορφο. Η βόλτα όμως, θα έπρεπε να περιμένει. Είχε ήδη αργήσει για το μάθημα της φιλοσοφίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 14, 2020, 10:46:26 μμ by Σολ Οτίγιε »