Rasnarry Academy

Αλέξα Γκάρντεν

ΌΝΟΜΑ Αλέξα Γκάρντεν
ΦΥΛΗ Σοβερινη
ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ οχι γνωστης
ΗΛΙΚΙΑ 16
ΦΑΤΡΙΑ Αλχημιστες

ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Αλέξα ειναι ενα χαρούμενο παιδί με έξυπνα μάτια που δεν τους ξεφεύγει τιποτα.Τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά,δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους Σοβερινους.Είναι μικρόσωμη, αδύνατη,με μαύρα μάτια και σκούρο δέρμα.Είναι γρήγορη στη σκέψη και στην ταχύτητα της.
Στο δεξί χέρι,στον πήχη,έχει ένα τρίγωνο σημάδι, 2 πόντους επί τρία περίπου,που είναι από ενα παλιό κάψιμο.
Τα ρουχα που φοραει,είναι πάντα άνετα.Αλλά ποτέ καινούρια.Μετά από την μεγάλη της αδερφή,την Αλύσα,τα έχει φορέσει η μεσαία αδερφή, η Αλένα
και ύστερα η ίδια.Την ενδιαφέρει να είναι πρακτικά.Για παράδειγμα,έχει μαζί της σχεδόν πάντα,ένα μεγάλο τετράγωνο πλεκτό.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουβέρτα,χαλί,φούστα, φόρεμα,ακόμα και ως τσάντα.Μιας και είναι νομάς και ταξιδεύει αρκετά,αυτού του είδους οι λύσεις την βολεύουν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ

Η Αλέξα ήταν πάντα ένα χαρούμενο πλασματακι.Αεικίνητη και γρήγορη,της αρέσει να παρατηρεί και να μαθαίνει.Χάρηκε όταν έμαθε να διαβάζει βιβλία γιατί έμπαινε σε άλλους κόσμους.Σαν νομάς έχει μάθει να διαβάζει τα σημάδια της φύσης.Πάντα την τραβούσε η φωτιά, ομως δεν ειχε καταλάβει το γιατί.Πηγαίνοντας στην Ακαδημία, συνειδητοποίησε οτι είχε δυνάμεις που σχετίζονταν με την φωτιά.Πλέον εξασκεί τις δυνάμεις της καθημερινά, προσπαθώντας να μην βάλει φωτιά σε κάποιον ή κάτι που δεν πρέπει.

ΠΡΟΊ΄ΣΤΟΡΙΑ

ΗΑλέξα ανήκει σε μια κλασσική οικογένεια Σοβερίνων. Οι γονείς Άλφια και Αντρέ, εκτρέφουν ζώα. Ανήκουν σε μια μικρή ομάδα περίπου πενήντα ατόμων, που αποτελείται απο οκτω οικογένειες.
Όταν γεννήθηκε  η Αλέξα, ο καιρός ηταν καλοκαιρινός.Η μητέρα Άλφια, είχε δίπλα της τα μεγαλύτερα κορίτσια, την Αλύσα και την Αλένα.Όταν βγηκε στον κόσμο, εύκολα και γρήγορα, η Άλφια ηταν πολυ χαρουμενη που έκανε κοριτσακι παλι.Θα είχε ενα ζευγαρι χερια ακομα να γνέθουν μαζι και να κανουν τις δουλειές.
Μετά από την Αλέξα, ήρθε στον κόσμο ο Αλέμιος,το πρώτο αγόρι της οικογένειας.Με έντεκα μήνες διαφορά από την Αλέξα,είναι ο αγαπημένος της αδερφός.Αδύνατος,με σκούρα μάτια,μοιάζουν τόσο, σαν να είναι δίδυμα.Μεγαλώνουν μαζί από μικρά,κάνουν τα ίδια πράγματα κι έχουν μια παράξενη επικοινωνία,που οι άλλοι δεν την καταλαβαίνουν.Μπορεί απλά να κοιταχτούν στα μάτια και χωρίς καν να μιλήσουν,να έχουν συνεννοηθεί.Μερικές φορές γελάνε με αυτό γιατί είναι σαν να μην χρειάζεται η ομιλία μεταξύ τους.
Ο Αλίριος είναι ο μικρούλης αδερφός.Είναι ένα αφράτο και γλυκούλικο μωράκι που δεν κλαίει.Παίζει με ότι του δώσεις και πολλές φορές ,ξεχνούν που είναι και τον ψάχνουν ,γιατί δεν κάνει φασαρία για να τον βρουν εύκολα.
Η Αλέξα πήγε στην Ακαδημία με πόνο ψυχής.Δεν ήθελε να αποχωριστεί τον Αλέμιο.Μετά από μια ολονύκτια συζήτηση μαζί του,κατάφερε να την πείσει ότι είναι για το καλό της,έπρεπε να προοδεύσει αφού είχε τα προσόντα.Όχι τίποτα άλλο,αν δεν μάθαινε να χειραγωγεί τις δυνάμεις της,θα τους έκαιγε όλους ζωντανούς κάποια μέρα κατα λαθος.
Η Αλέξα, πηγαίνοντας στην Ακαδημία,δεν μπορούσε να μείνει στους κοιτώνες.Ένιωθε ότι την πίεζαν οι τοίχοι.Συνέχεια έφευγε.Κοιμόταν στους κήπους,στο δάσος,ίσως και κοντά στην ακτή,αν και την φοβιζε απίστευτα η θάλασσα.Κάποια από αυτές τις νύχτες,συνεβη κάτι που την έκανε ,θέλοντας και μη,να γυρίσει στην οικογένειά της.
Τώρα ,δύο χρόνια αργότερα , είναι πίσω στην Ακαδημία.Το μεσοδιάστημα αυτό,μαθήτευσε δίπλα σε μια Αλχημιστρια.Η Λαλέιλα,η δασκάλα της
,είχε εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες της Αλέξα και παρ'όλο που δεν ήταν η ίδια νομάς,ακολούθησε την οικογένεια αυτή ,για δύο χρόνια,μέχρι να είναι έτοιμη η μικρή να πάει πίσω στην Ακαδημία.

ΔΕΊΓΜΑ ΓΡΑΦΉΣ

Η Αλέξα κοιτούσε τη θάλασσα.Την φοβόταν.Η μόνη της επαφή με το υγρό στοιχείο,ήταν ότι είχε μπει κάποιες φορές σε ποτάμια.Αλλά μόνο για πρακτικούς λόγους.
Γύρισε το βλέμμα της προς την Ακαδημία.Ένιωθε μια ζεστασιά.Ναι, της άρεσε που ξαναγύρισε.Αν και δεν ήξερε αν θα βρει κάποιον παλιό συμμαθητή ή καθηγητή,ήταν σίγουρη ότι θα την καλοδέχονταν,όπως και την πρώτη φορά Χαμογέλασε και ξεκίνησε να βρει τον κοιτώνα των Αλχημιστων,όπως παλιά.Αυτή τη φορά όμως,δεν θα έφευγε τα βράδια...Το πάθημα,της είχε γίνει μαθημα.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 30, 2019, 06:50:39 μμ by Αλέξα Γκάρντεν »Power Moderator

  • Moderator
  • Master Level
  • *****
  • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
    • Προφίλ

  • Badges: (View All)
    One year Anniversary
Κύρια Σχολή: Στοιχειακή Αλχημεία

Φωτιά*: Προχωρημένη

Η Αλέξα μπορεί να δημιουργήσει και να εκτοξέυσει μπάλες φωτιάς, να υψώσει τοίχους φωτιάς, να εξαπολύσει βελη φωτιάς, και το άγγιγμα της μπορεί να δημιουργήσει εγκαύματα.


Νερό: Αρχάρια

Η Αλέξα είναι στο στάδιο που έχει ξεκινήσει να εξασκεί τον έλεγχο της πάνω στο στοιχείο του νερού. Μπορεί να ελέγχει σταγόνες και μικρές ποσότητες κοντά της.

“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."