Rasnarry Academy

Αιολίς Ιντούν

  • Βοηθός Καθηγητή
  • Rising Star Poster
  • Άνθρωπος - Αλχημιστής
    • Προφίλ
    • ΦΧ

  • Badges: (View All)
    Φυλή των Ανθρώπων One year Anniversary Η Καλοκαιρινή Πένα (2020) Το Ζευγάρι του Καλοκαιριού (2020) Ζευγάρι του Μήνα, Δεκέμβριος 2019 Αλχημιστής
Ένα γράμμα μοναχικό έφτασε στο λιμάνι και η Ιντούν υποπτεύθηκε ότι πρόκειται για μυστικό. Αυτό που δε γνώριζε ήταν πόσο επείγον μπορεί να ήταν το μυστικό που βιάστηκε να τη βρει νωρίτερα από τα υπόλοιπα έξι γράμματα της οικογένειας. 

Στην ησυχία του δωματίου της έφτιαξε μία πολυθρόνα από παχύ αέρα. Χοροπήδησε και προσγειώθηκε στο αφράτο κάθισμα με ένα γελάκι. Αναπαυτικά χυμένη πάνω του και εγκληματικά χαλαρή, έφερε το γράμμα στο ύψος των ματιών της.

"Ο Κάσσανδρος", διαπίστωσε από τον απόλυτα συμμετρικό γραφικό χαρακτήρα και τα τετραγωνισμένα γράμματα. "Τι έχει να μας πει;"

Έλυσε το κορδελακι που τύλιγε το γράμμα και το αποθήκευσε στο πρώτο συρτάρι του κομοδίνου της. Όταν άνοιξε το συρτάρι, πολλά κορδελακια ξεπήδησαν, χαιρετώντας τη με χαρά, έτσι όπως θα έκαναν και τα αδέρφια της. Η Ιντούν δεν πετούσε τίποτα από όσα της έστελναν οι επτά ζαβολιάρηδες, όπως τους έλεγε. Κρατούσε τα γράμματα τους σε ένα κουτί και τα κορδελακια τα αποθήκευε στο πρώτο συρτάρι. Δύο ζωγραφιές από τον Ποίμανδρο και τον Κλέανδρο κοσμούσαν τον τοίχο. Και οι δύο έδειχναν μία κοπέλα με μαύρα μαλλιά που πετούσε και είχε φωτιές στα χέρια.


"Αγαπητή Αιολίδα," ξεκινούσε με πείραγμα.

"Αγαπητέ Κασσανδρίνε", σχολίασε με το υποκοριστικό του "ξέρω ότι σε πειράζει, αλλά δε θα μου κρατήσεις κακία γιατί σε αγαπώ!" 

Την τούμπαρε. Τον υπεραγαπούσε φυσικά, όπως και τους υπόλοιπους έξι. Ο καημένος ο Κάσσανδρος ήταν μαθητής της Ακαδημίας μέχρι πέρυσι, αλλά έκανε μία παύση για μαζέψουν λίγα ακόμη χρήματα, ώστε να πληρώσουν τα υπόλοιπα δίδακτρα. Ευτυχώς, με τη δουλειά της ως Βοηθός Καθηγητή, ο Κάσσανδρος θα μπορούσε να συνεχίσει την επόμενη χρονιά.

"Ο Αναξίμανδρος μας ζήτησε να μη σε ενοχλήσουμε, γι'αυτό και θέλω να το κρατήσεις μυστικό. Περίπου ένα μήνα τώρα, το χωριό είναι σε αναταραχή. Η ιστορία ξεκίνησε από τα χωράφια. Μισά από τα σπαρτά πήραν φωτιά και άλλα τόσα ξεράθηκαν. Ο πρόεδρος εικάζει πώς είναι ληστές, αλλά δεν τους έχει δει κιόλας. Νομίζει πώς μας έχουν στριμώξει. Ο μεγάλος (Αναξίμανδρος) με πήρε μια μέρα και πήγαμε για ψαχτήρι, αλλά κι εμείς δεν είδαμε τίποτα.
Θα μπορούσες μήπως να περάσεις μια βόλτα και να δεις τι μαγειρεύεται, με τις δυνάμεις σου; Αν σου δώσουν την άδεια, να ξέρεις θα βοηθήσεις πολύ κόσμο που βρίσκεται σε απελπισία.

Ζαβολιάρης υπ' αριθμό τρία,

Κάσσανδρος Ιντούν

Υ.Γ. Ξέρω ότι έστειλες όλα τα χρήματα στη μαμά γιατί γκρινιάζει λιγότερο και μας  φωνάζει (ακόμη και στον Ποίμανδρο) ότι κανένας δε δουλεύει σαν εσένα"
.

Η Ιντούν δεν το σκέφτηκε και πολύ. Επισκέφτηκε πρώτα τον Καθηγητή Αρκάιν, ο οποίος της έδωσε άδεια και συμβουλές για το πώς θα το αντιμετωπίσει. Έπειτα έγραψε την ανακοίνωση της και την ανάρτησε στον πίνακα της Μεγάλης Αίθουσας.

"Κυνήγι ληστών στη Νεδάρ. Χρειάζομαι ομάδα από 1 Θεραπευτή και 2 Αλχημιστές.
 Αναχωρούμε σε τρεις ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Ιντούν."

Μοργκέιν Θερέλ

"Κυνήγι ληστών στη Νεδάρ. Χρειάζομαι ομάδα από 1 Θεραπευτή και 2 Αλχημιστές.
 Αναχωρούμε σε τρεις ημέρες.
Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Ιντούν."

Μόλις είδε την ανακοίνωση ήξερε ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν,κατι να την αποσπάσει και να την πάρει μακρια από την Ακαδημία. Χωρίς δεύτερη σκέψη  έτρεξε να βρει την βοηθό του Καθηγητή Ελντιν,την Ιντουν.

Έφτασε έξω από το γραφείο της και χτύπησε την πόρτα. Μόλις πήρε την άδεια, πέρασε μέσα. "Καλημέρα, ήθελα να σας πω πως είμαι διαθέσιμη για την αποστολή στην Νεδάδ.Ποτε ξεκινάμε; "


Άρυα Λιρέλ

"Ένας θεραπευτής και δύο Αλχημιστές"... Προλαβαίνω άραγε; , αναρωτήθηκε η Άρυα με το που διάβασε την ανακοίνωση.
Έμεινε να κοιτά το χαρτί. Η καρδιά της χτυπούσε γρήγορα. Δεν ήταν σίγουρη αν θα της έκανε καλό το να πάει, μα από την άλλη... Τι είχε να χάσει;
Ρώτησε και βρήκε τελικά την Ιντούν στα γραφεία. «Είναι ακόμα ελεύθερη η θέση του Θεραπευτή για τη Νεδάρ;»