Rasnarry Academy

Αιολίς Ιντούν

 • Βοηθός Καθηγητή
 • Rising Star Poster
 • Άνθρωπος - Αλχημιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ

 • Badges: (View All)
  Second year Anniversary Φυλή των Ανθρώπων One year Anniversary Η Καλοκαιρινή Πένα (2020) Το Ζευγάρι του Καλοκαιριού (2020) Ζευγάρι του Μήνα, Δεκέμβριος 2019
Όνομα: Αιολίς Ιντούν
Φυλή: Άνθρωπος
Μέλος  Οικογένειας: Όχι
Ηλικία: 21
Φατρία: Αλχημιστές

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Κάπως ψηλή και κάπως αδύνατη, η Ιντούν φροντίζει να ακονίζει το σώμα της το ίδιο καλά με το μυαλό της. Περιποιείται τα μαύρα της μαλλιά που πάντα κρατά μαζεμένα σε ψηλή κοτσίδα, ώστε να φαίνεται το κατάλευκο δέρμα της. Αν και τα μάτια της είναι απλώς καστανά, πολλοί παραδέχονται πως το αμυγδαλωτό τους σχήμα τα κάνει μοναδικά. Δε βάφεται, αλλά σε επίσημες περιστάσεις αρέσκεται σε ένα κόκκινο κραγιόν που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της. Τις ώρες που περνά στη βιβλιοθήκη επιλέγει να φορέσει άνετα ρούχα, τις πυτζάμες της, αν της δίνονταν η ευκαιρία. Στην προπόνηση όμως, θα τη βρει κανείς με μαύρο κολλάν και μπλούζες σε έντονα χρώματα.
Προσωπικότητα: Το όνομά της είναι Αιολίς, αλλά η Ιντούν επιμένει πως το επίθετό της έχει καλύτερη ακουστική. Ιδιαίτερα συνεσταλμένη και μοναχική, κοινωνικά αγχώδης, προτιμά την ασφάλεια της σιωπής και της ησυχίας. Κάπου κάπου έχει μεγάλη όρεξη για ποιοτικές συζητήσεις. Δεν τρώει πολύ, αλλά όταν αγχώνεται, συχνό φαινόμενο, μασάει νευρικά ότι βρει μπροστά της. Όσο κι αν δε φαίνεται, ξέρει να λειτουργεί σε μεγάλες ομάδες και να ακούει όσους έχουν πρόβλημα. Της αρέσει να εργάζεται σκληρά, μια συνήθεια που ξεκίνησε ως ενοχή, ύστερα ως δικαιολογία για απομόνωση, έπειτα ως καταφύγιο, καθώς μέσα από τη μάθηση και τον πειραματισμό μπορεί να ανακαλύπτει.

Προϊστορία Χαρακτήρα:  Η Ιντούν μεγάλωσε με τις φράσεις «δε μας φτάνουν τα χρήματα», «θυσίασα τη ζωή μου για εσάς» και «δε με βοηθάει κανείς». Είναι εύκολο να μαντέψει κανείς πως οι σχέσεις με τη μητέρα της δεν είναι και οι καλύτερες. Είναι η πρωτότοκη μίας σχετικά φτωχής οικογένειας τεχνιτών με τη φαεινή ιδέα να γεννήσουν άλλα επτά αγόρια. Τα παιδιά μεγάλωσαν προσπαθώντας να μην κάνουν θόρυβο, καθώς ο μπαμπάς κοιμόταν, ύστερα από δύο και τρεις δουλειές, για να μπορεί να τους συντηρεί. Η Ιντούν βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού, μελετούσε και βοηθούσε παράλληλα τα αδέρφια της με τα μαθήματά τους, το φαγητό, το μπάνιο και το παιχνίδι. Τους αγαπά πάρα πολύ και την αγαπούν κι εκείνοι.
Όταν τη δέχθηκαν στην Ακαδημία, το γιόρτασε η οικογένεια, αλλά και όλο το χωριό, που βρίσκεται κοντά στη Νεδάρ. Σαν μαθήτρια βρήκε το θησαυρό της στα βιβλία και το στίβο, εξασκώντας τις δυνάμεις του αέρα και της φωτιάς, στις οποίες έχει κλίση. Διακρίθηκε γρήγορα για το ταλέντο της να συντονίζει εύκολα ομαδικές εργασίες, αλλά και να λειτουργεί ανεξάρτητα. Παρόλο που δεν είχε ποτέ μεγάλες παρέες, οι συμμαθητές της έβρισκαν πάντα ένα πρόθυμο αυτί να τους ακούσει στις δύσκολες στιγμές τους και κάποιον να τους εξηγήσει τα μαθήματα που δεν κατανοούσαν. Έχαιρε πάντα μεγάλης εκτίμησης από τους Καθηγητές της, οι οποίοι της πρότειναν γρήγορα να γίνει Βοηθός Καθηγητή.
Κατά την αποφοίτησή της, βρήκε μία μητέρα με κρίση ηλικίας και με το ένα πόδι στην παράνοια, να καταπιέζει και να γεμίζει ενοχές τα αδέρφια της. Οι γονείς της δε δέχθηκαν να την αφήσουν να χαράξει το δικό της μονοπάτι και την ανάγκασαν να μείνει στο σπίτι για να βοηθά τη μάνα της με το μεγάλωμα των αδερφών της. Δύο χρόνια μετά, έγραψε μία επιστολή στον παλιό Καθηγητή Αλχημείας, ο οποίος την ενημέρωσε πώς οι Βοηθοί Καθηγητών πληρώνονται. Την απάντηση είδε ο Αναξίμανδρος, δεύτερος στη σειρά και έπεισε τους υπόλοιπους να κάνουν εκστρατεία κατά των γονέων. Οι γονείς ενέδωσαν, με την προϋπόθεση ότι η Αιολίς θα στέλνει όλα τα χρήματα στο σπίτι, για να ξεπληρώσει το χρέος προς τους γονείς που τη μεγάλωσαν.
Ο ερχομός της στην Ακαδημία την έφερε αντιμέτωπη με ένα νέο Καθηγητή, τον Ελντίν Αρκάιν, που της έμαθε τα βασικά της διδασκαλίας. Τα υπόλοιπα ταλέντα, με τόση οικογενειακή εμπειρία, ξεδιπλώθηκαν από μόνα τους. Η Ιντούν προσθέτει μία διαφορετική νότα στην Αλχημεία, καθώς είναι αγαπητή από τους μαθητές για την ευγενική και προσιτή της φύση. Της πήρε κάποιους μήνες να βάλει σε τάξη το μυαλό και τις δυνάμεις της. Θεωρεί τον εαυτό της έτοιμο να εξερευνήσει νέα μονοπάτια.

Γονείς: Χάρις και Ωρίων Ιντούν
Αδέλφια: Αναξίμανδρος, Μένανδρος, Εύανδρος, Κάσσανδρος, Νίκανδρος, Κλέανδρος, Ποίμανδρος

Δείγμα Γραφής: Πάντα πλούσια η επιστροφή από το λιμάνι για την Ιντούν, γεμάτη λάφυρα. Μόνο που στα χέρια της δεν κρατούσε αντικείμενα ή φλασκιά. Ότι κουβαλούσε, το έσφιγγε σφιχτά στην αγκαλιά της. Για εκείνη ήταν θησαυρός, ότι πολυτιμότερο είχε. Αποσύρθηκε στη γωνιά της, στη Μεγάλη Βιβλιοθήκη και άφησε τα δώρα της να ξεχυθούν στο τραπέζι. Μέτρησε προσεκτικά επτά φακέλους και ξαναμέτρησε, μην τυχόν της ξέφυγε τίποτα από τον ενθουσιασμό. Τους έβαλε σε σειρά, από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο, όπως συνήθιζε. Κοντοστάθηκε. Είχε μεγάλη επιθυμία να δει εκείνα τα ολοστρόγγυλα, παιδικά γράμματα που γέμιζαν τα μάτια με δάκρυα χαράς. Αντέστρεψε τη σειρά των φακέλων και ξεκίνησε από εκείνο του Ποίμανδρος: «Αγαπημένη μου αδερφούλα,» ξεκίνησε να διαβάζει. Η ματιά της είχε ήδη θολώσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2019, 11:10:17 μμ by Ιλίντιεν Άτρας »


Ιλίντιεν Άτρας

 • Καθηγητής
 • Rising Star Poster
 • Ξωτικό - Πολεμιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ

 • Badges: (View All)
  Second year Anniversary Φυλή των Ξωτικών Λετζάνα Οίκος Άτρας One year Anniversary Το Θέμα του Μήνα, Νοέμβριος 2019
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 19, 2019, 09:24:27 πμ by Ντίρα Γκροντ »


Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ

 • Badges: (View All)
  One year Anniversary
Κύρια σχολή μαγείας: Στοιχειακή Μαγεία

Αέρας*: Ειδικός

1. Το Βήμα του Ανέμου: ο χρήστης συμπυκνώνει τον αέρα γύρω του και μπορεί να κάνει μέχρι και έξι βήματα σε επίπεδο υψηλότερο του εδάφους.
2. Πλεύση του Αιόλου: ο χρήστης συντονίζεται με τις κινήσεις των αερίων ρευμάτων και προωθεί τον εαυτό του προς μια κατεύθυνση γλιστρωντας πάνω στο ρευμα. Μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις ταχύτερα από το τρέξιμο.
3. Βρυχηθμός του Ανέμου: ο χρήστης σπρώχνει τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις απωθώντας κάθε ζωντανό πλάσμα και αντικείμενο γύρω του.
4. Φράγμα του Ανέμου: συμπυκνωμένος αέρας μεγάλης ταχύτητας περιβάλλει το χρήστη προστατευτικά λειτουργώντας σαν αδιαπέραστο κέλυφος.
5. Λεπίδες Ανέμου: κοφτερές λεπίδες ανέμου δημιουργούνται με κινήσεις των χεριών και εξαπολύονται στον αντίπαλο.
6. Οργή του Ουρανού: προκαλείται κίνηση αερίων μαζών που δημιουργούν ένα λεπτό αλλά ταχύτατο ανεμοστρόβιλο με κέντρο το χρήστη. Μπορεί να εξαπολυθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ή να το διατηρήσει γύρω του. Περιορίζεται σε ανοιχτά μέρη.
7. Πάνω από τα Σύννεφα: ο χρήστης έχει την ικανότητα πτήσης.
8. Εκεί που Φυσάει ο Άνεμος: ο χρήστης διαθέτει ενισχυμένη αίσθηση των ρευμάτων αέρα σε μια ευρεία περιοχή και μπορεί να προβλέψει τον καιρό για τις επόμενες ώρες.
9. Φήμες: ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει μία μικρή φράση σε άτομο γνωστής τοποθεσίας και μικρής απόστασης μέσω του αέρα.
10. Τυφλές Σφαίρες: ο χρήστης δημιουργεί σφαίρες συμπυκωμένου αέρα και μεγάλης ταχύτητας για να πληγώσει τον αντίπαλο.
11. Αιθέρια Παλίρροια: ο χρήστης δημιουργεί ένα κύμα αέρα με αντίθετη φορά και κατεύθυνση με σκοπό να παρασύρει τους αντιπάλους εκτός ισορροπίας.
12. Μουσώνας: ο χρήστης καλεί την οργή των ανέμων ελκύοντας σύννεφα και ρεύματα τεράστιας ταχύτητας. Μπορεί να εξαπολύσει το μουσώνα σε μια περιοχή με καταστροφικές συνέπειες.

Φωτιά: Προχωρημένος

1. Εστία: ο χρήστης έχει την ικανότητα παραγωγής θερμότητας σε μικρή ακτίνα γύρω του.
2. Πύρινο Παραπέτασμα: προστατευτικές φλόγες περιβάλλουν το χρήστη σε ακτίνα δυο μέτρων πληγώνοντας όποιον προσπαθεί να διαβεί το παραπέτασμα.
3. Πυροστρόβιλος: ο χρήστης δημιουργεί ένα κινούμενο στρόβιλο φωτιάς.
4. Ασπίδα Φωτιάς: ο χρήστης δημιουργεί μία ασπίδα φωτιάς γύρω του, προστατεύοντάς τον από επιθέσεις και που πληγώνει τον αντίπαλο σε μάχες σώμα με σώμα.
5. Μέλανας Ήλιος: ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να εξαπολύσει μια μπάλα φωτιάς που πληγώνει όσους βρίσκονται στην περιοχή που χτυπάει.

Δευτερεύουσα σχολή μαγείας: Ενεργειακή Μαγεία

Ενεργειακή Αίσθηση: Αρχάρια

Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει την Ενεργειακή Αίσθηση, και να αισθάνεται πότε τα πλάσματα γύρω του ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν κάποια ειδική ικανότητα, όπως Αλχημεία ή ικανότητες Πολεμιστών, χωρίς όμως να λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 13, 2021, 06:29:14 μμ by Power Moderator »
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."