Rasnarry Academy

Σίνγκεν Σινόντα

 • Βοηθός Καθηγητή
 • Level 8
 • Βοηθός Καθηγητή
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Όνομα: Σίνγκεν Σινόντα
Φυλή: Άνθρωπος
Μέλος  Οικογένειας: Σινόντα
Ηλικία: 24
Φατρία: Αλχημιστές - Βοηθός Καθηγητή

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Ο Σίνγκεν  είναι ένας αθλητικός νεαρός άντρας, ύψους περίπου 1,88. Έχει κοντά μαλλιά στο πλάι του κεφαλιού και πίσω, και μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή που τα μαζεύει ψηλά με μαντίλια φανταχτερών χρωμάτων. Τα μάτια του είναι πράσινα με αιχμηρή ματιά, τα χαρακτηριστικά του γωνιώδη, και στο λοφό του αριστερού του αυτιού έχει ένα σκουλαρίκι-κρίκο. Η κίνησή του έχει χάρη και αποφασιστικότητα, και η φωνή του είναι δυνατή και μπάσα, κάπως περισσότερο απ' ό,τι θα περίμενε κανείς βλέποντας τη νεανική εμφάνισή του.

Προσωπικότητα: Ο Σίνγκεν είναι ένα πλάσμα αντιθέσεων. Η φυσική του ροπή είναι να είναι χαλαρός, επαναστάτης και να κυνηγά την απόλαυση και τη διασκέδαση. Του αρέσουν τα κοσμικά και υλικά αγαθά, το καλό ποτό και φαγητό, και η φύση του είναι τέτοια που δεν χαίρεται πολύ όταν είναι κομμάτι κάποιας ιεραρχίας. Είναι ευφυής και εύστροφος, κάποιες φορές παιχνιδιάρης, και του αρέσει να βλέπει πόσο μπορεί να "τραβήξει το σκοινί" μέχρι να φτάσει τα όρια. Παρά αυτή τη χαλαρότητα, έχει ανεπτυγμένη αίσθηση της τιμής, και μπορεί κανείς να βασιστεί πάνω του για σημαντικά θέματα.

Από την άλλη μεριά, η σκλήρή εκπαίδευση που δέχτηκε από την παιδική του ηλικία και το αυστηρό περιβάλλον σφυρηλάτησαν κάπως το χαρακτήρα του. Έχει διδαχθεί την υπομονή, τη σκληρή προσπάθεια, την αξία της σιωπής και της εσωτερικής καλλιέργειας. Μπορεί να απολαύσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση όσο θα απολάμβανε μια κούπα καλό κρασί, αλλά φυσικά θα προτιμούσε να τα συνδυάσει. Είναι αποφασιστικός και άνθρωπος της δράσης, αν και συχνά είναι παρορμητικός και υπερενθουσιώδης και δρα χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.

Προϊστορία Χαρακτήρα:  Ο Σίνγκεν γεννήθηκε ως δεύτερος γιός, και δεύτερος στη διαδοχή, μιας οικογένειας που δραστηροποιείται γενιές στο χώρο της κατασκοπίας, της δολιοφθοράς, της μάχης και υποστήριξης στρατιωτικών επιχειρήσεων και αμφιβόλου ηθικής πολιτικών αποφάσεων. Το μέλλον του ήταν προδιαγεγραμμένο, ειδικά όταν το ταλέντο του φάνηκε από τα πρώτα χρόνια του: Θα μάθαινε τους τρόπους της οικογένειάς του και θα αποτελούσε ένα αφοσιωμένο και πιστό δεξ΄ί χέρι για το μεγάλο αδερφό του ο οποίος θα κληρονομούσε την αρχηγεία της οικογένειας. Θα ήταν η σκιά της σκιάς, και η δύναμή και η εφυία του θα χρησιμοποιούνταν για να ενισχύσουν τη δύναμη της οικογένειας.

Από τα νεαρά του χρόνια, ο Σίνγκεν έδειξε ένα χαρακτήρα που δεν συμβάδιζε με τα ζητούμενα της οικογένειας. Υπερβολικά ανεξάρτητος, υπερβολικά ανέμελος, υπερβολικά...αδιάφορος για τις επιχειρήσεις της οικογένειας. Σε ό,τι τον ενδιέφερε, όπως η εκπαίδευσή του ή τα ξενύχτια με φίλους στα σοκάκια της πόλης, ο Σίνγκεν μπορούσε να βάλει θαυμαστή ενέργεια και ικανότητα. Σε ό,τι όμως δεν του ταίριαζε ήταν αδιάφορος και αμελής, και αυτό ανησυχούσε την οικογένεια.

Αν ήταν γενικά ανίκανος, μια αποτυχία, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Ο Σίνγκεν όμως ήταν πολύ ικανός στη χρήση Αλχημείας που είχε κάνει την οικογ΄ένεια μεγάλη και ισχυρή στα πρώτα της χρόνια, αλλά πλέον δεν διέθετε πολλά ταλέντα: Τη χρήση του Κεραυνού. Κάθε γενιά είχε όλο και λιγότερους ικανούς στη χρήση αυτού του στοιχείου, και ακόμα και ο μεγάλος αδερφός του Σίνγκεν και μελλοντικός αρχηγός δεν διέθετε τέτοια ικανότητα, αλλά ο Σίνγκεν....ο Σίνγκεν μπορούσε να μιλά με τον κεραυνό, να χορεύει με την αστραπή, να τρέχει με τη θύελλα! Αυτό του το ταλέντο του χάρισε μια προσωρινή υποστήριξη στο συμβούλιο της οικογένειας από κάποιους, που υποστήριζαν ότι όσο μεγάλωνε θα συμμορφώνονταν και ότι η οικογένεια έπρεπε να δαμάσει ένα τέτοιο ταλέντο, όχι να το χάσει.

Κάποια στιγμή όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο Σίνγκεν είχε αναλάβει μια αποστολή, αλλά για αδιευκρίνιστο λόγο όχι μόνο δεν την έφερε εις πέρας, αλλά στάθηκε και εμπόδιο προς άλλα μέλη της οικογένειας και δεν επέτρεψε την εκπλήρωσή της, επιφέροντας μεγάλη ζημιά στην οικογένεια. Ήταν αυτό το επεισόδιο που ανάγκασε το συμβούλο της οικογένειας να διατάξει τη σύλληψή του. Τα νέα έφτασαν τον Σίνγκεν πριν τους διώκτες του, μέσω κάποιων ανθρώπων πιστών στον ΄ίδιο, και ο νεαρός έφυγε από την πόλη του, ταξίδεψε μακριά.

Πάντα το ένα μάτι του ήταν στην πλάτη του, και πολλές φορές αναγκάστηκε να πολεμήσει με πληρωμένους δολοφόνους και μισθοφόρους που τον καταδίωκαν, αλλά ο Σίνγκεν ταξίδεψε και είδε πολλά μέρη, μέχρι που έφτασε στην Ακαδημία. Εκεί, σε ακρόαση από τους Σοφούς, ζήτησε άσυλο στην Ακαδημία και σε αντάλλαγμα θα δίδασκε τους μαθητές, θα μετέφερε κάποιες από τις γνώσεις του στα νέα ταλέντα της Ακαδημίας.


Γονείς: Χαγιάτο Σινόντα (πατέρας), Ινόε Σινόντα (μητέρα)
Αδέλφια: Σιντάρο Σινόντα (μεγαλύτερος αδερφός)

Δείγμα Γραφής:   "Έεεεελα στην υγειά του αχάριστου!!!" φώναξε ο Σίνγκεν, σηκώνοντας την κούπα με το κρασί του προς μια γυναίκα και μετά κατέβασε το περιεγχόμενό της με γρήγορες γουλιές, πριν την βροντήξει στο τραπέζι. Ήταν βράδυ, σε ένα καπηλιό, αλλά αυτό δεν εξηγούσε από μόνο του πώς ο νεαρός είχε καταλήξει μέρος μιας πρωτύτερα άγνωστης παρέας, να πίνει και να γλεντάει μαζί τους.  Ήταν απλό όμως. Είχε μπει στο καπηλιό και είχε δει ότι η παρέα αυτή έκανε τον περισσότερο θόρυβο και είχε τις πιο χαριτωμένες γυναίκες, και αυτό ήταν αρκετό για να πλησιάσει με δύο κανάτες κρασί και να κάτσει μαζί τους. Το ένα έφερε το άλλο, η παρέα μοιράστηκε ιστορίες, και κατέληξαν να γλεντούν μέχρι αργά το βράδυ.

Κάποια στιγμή ο Σίνγκεν, εμφανώς μεθυσμένος και γελώντας βροντερά, κανόνισε να τον βοηθήσουν δύο γυναίκες, ιδιαίτερα κεφάτες, να επιστρέψει στο κατάλυμμα του. Το σκοτάδι της νύχτας έσπαγε μόνο από τις αστραπές που κάποιες φορές τράνταζαν τους ουρανούς, και δεν υπήρχε κόσμος στους δρόμους τέτοια ώρα πέρα από τους τρεις τους.

Στη λάμψη μιας αστραπής, μια προδοτική λεπίδα γυάλισε στο σκοτάδι. Ο Σίνγκεν έδρασε γρήγορα και ένας άνεμος έσπρωξε μακριά του τις δύο γυναίκες που πλέον κράδαιναν μαχαίρια πολύ γνώριμης, θανάσιμης τεχνοτροπίας. Ο άντρας τινάχτηκε γρήγορα προς τη μία, και ο ήχος ενός κεραυνού δεν επέτρεψε να ακουστεί το τέλος της. Γύρισε γρήγορα προς την άλλη, αλλά η ίδια είχε εξαφανιστεί πια. Προφανώς και οι υπόλοιποι εκείνης της παρέας δεν θα εμφανίζονταν για καιρό.

Ήταν στην Ακαδημία πια, αλλά ακόμα και εκεί έπρεπε να παραμένει σε εγρήγορση. Αυτό ήταν το τίμημα της ελευθερίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2019, 11:00:40 μμ by Ιλίντιεν Άτρας »


Ιλίντιεν Άτρας

 • Πολεμίστρια
 • Καθηγητής
 • Level 18
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 19, 2019, 09:25:25 πμ by Ντίρα Γκροντ »


Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ
Κεραυνός: Ειδικός

•   Ηλεκτροφόρο Χτύπημα: Χτύπημα με το σώμα που εξαπολύει ηλεκτρισμό στο σώμα του αντιπάλου, προκαλώντας ζημιά και δυσχεραίνοντας σημαντικά τον έλεγχο της κίνησης του σώματος. Εναλλακτικά, μπορεί να προκαλέσει ζημιά και να εμποδίσει τον Αιθέρα στο σώμα κάποιου, δυσκολεύοντας τη χρήση ικανοτήτων, μαγείας και ακυρώνοντας ενισχυτική μαγεία.

•   Ηλεκτρική Παρεμβολή: Εκπομπή ηλεκτρισμού που απενεργοποιεί προσωρινά Αιθερικούς Μετασχηματιστές.

•   Σπίθα: Μια στιγμιαία ηλεκτρική εκκένωση μεταξύ των χεριών που δύναται να τυφλώσει προσωρινά όποιον την κοιτάξει.

•   Δόρυ του Κεραυνού: Μια ευθεία βολή ηλεκτρικής ενέργειας προς έναν αντίπαλο, που προκαλεί μεγάλη ζημιά και δυσχεραίνει τον έλεγχο της κίνησης του σώματος.

•   Σπόρος της Καταιγίδας: Ο χρήστης ακουμπά το σώμα του αντιπάλου του και το φορτίζει με θετικό αιθέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Δόρυ του Κεραυνού πλέον να μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση προκειμένου να πετύχει το στόχο, και η ζημιά του αυξάνεται.

•   Κρίση του Ουρανού: Ο χρήστης φορτίζεται με ηλεκτρική ενέργεια για τις 10 επόμενες αναρτήσεις. Στο διάστημα αυτό, κάθε φορά που ακουμπά τον αντίπαλο τον φορτίζει με θετικό αιθέρα. Αν καταφέρει να τον ακουμπήσει 5 φορές, και αν υπάρχουν σύννεφα στον ουρανό, πραγματικός κεραυνός χτυπά τον αντίπαλο, συνήθως με θανάσιμα αποτελέσματα.

Αέρας: Προχωρημένος

•   Βήμα του Ανέμου: Ο χρήστης μπορεί να περπατά στον αέρα με μεγάλες, ανάλαφρες δρασκελιές, ως 6 συνεχόμενες στον αριθμό.

•   Μονοπάτι του Ανέμου: Ο χρήστης προωθείται από βοηθητικό άνεμο, κάνοντας τον να τρέχει πιο γρήγορα ή να πηδά μεγάλες αποστάσεις.

•   Βρυχηθμός του Ανέμου: Ο χρήστης σπρώχνει τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις γύρω του με δύναμη.

•   Φράγμα ανέμου: Άνεμος μεγάλης ταχύτητας περιβάλλει το χρήστη προστατευτικά.

•   Λεπίδες ανέμου: Κοφτερές λεπίδες ανέμου δημιουργούνται με κινήσεις χεριών και εξαπολύονται προς τον αντίπαλο.

•   Ριπή Ανέμου: Με κινήσεις του σώματος δημιουργούνται ριπες ανέμου που σπρώχνουν πίσω αντιπάλους ή επιθέσεις.

Ενεργειακή Αίσθηση: Αρχάριος

•   Μάτι του μυαλού: Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει την Ενεργειακή Αίσθηση, και να αισθάνεται πότε τα πλάσματα γύρω του ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν κάποια ειδική ικανότητα, όπως Αλχημεία ή ικανότητες Πολεμιστών, χωρίς όμως να λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."