Rasnarry Academy

Πρωτότυπος Χιονοπόλεμος [Εγγραφές]

Λάντριαν

Οι Νάνοι Εφευρέτες της Κόνραμ έχουν δημιουργήσει πρωτότυπα, πειραματικά χιονοβόλα όπλα. Για να τα δοκιμάσουν χρειάζονται ομάδες που θα συμμετάσχουν σε ένα μεγάλης κλίμακας χιονοπόλεμο πεδίου, εξοπλισμένοι με χιονοβόλα όπλα διαφορετικών ειδών. Ομάδες από την Κόνραμ έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν βάλει στοιχήματα. Θα τολμήσει μια ομάδα από την Ακαδημία να αμφισβητήσει την κυριαρχία των Νάνων στην έδρα τους?

Σύνοψη

Μαθητές και συγκεκριμένοι Καθηγητές της Ακαδημίας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να σχηματίσουν μια ομάδα, που θα ανταγωνιστεί άλλες τρεις ντόπιες ομάδες Νάνων. Θα εξοπλιστούν όλοι με πρωτότυπα, ακίνδυνα όπλα που χρησιμοποιούν χιόνι. Στόχος της κάθε ομάδας είναι να καταλάβει το "φρούριο" και να το κρατήσει, να το υπερασπιστεί από τις άλλες ομάδες.

Οι Ομάδες

Καρδιά της Πέτρας: Μια ομάδα με Νάνους Αλχημιστές, κυρίως ειδικούς στη χρήση της Γης και της Φωτιάς, που θέλουν να αποδείξουν ότι η μαγεία είναι πιο δυνατή από την σωματική υπεροχή στο πεδίο της μάχης.

Φίλοι της Βουνοκορφής: Μια ομάδα με Νάνους Πολεμιστές, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες: Το πεδίο της μάχης είναι το πεδίο των Πολεμιστών!

Φωτιά στο Σπήλαιο: Μια ομάδα με Νάνους Εφευρέτες αποφασισμένους να φέρουν το μέλλον στο πεδίο της μάχης. Μέλη της ομάδας που φτιάχνει τα χιονοβόλα όπλα, πώς θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν στο χιονοπόλεμο και να επικρατήσουν έναντι κάθε αντίπαλου?

Μικτή Ράσναρυ ( Το όνομα θα αποφασιστεί από τα μέλη ): Μια ομάδα από μαθητές και καθηγητές με μικτές ειδικότητες έρχεται για να πάρει τη νίκη στην έδρα των Νάνων. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να αποδείξουν ότι είμαστε ισχυρότεροι όταν ξεπερνάμε τις διαφορές μας και συνεργαζόμαστε?

Επιλογές Εξοπλισμού:

"Δύναμη Κρούσης": Χιονοπίστολο + ασπίδα. Το χιονοπίστολο μπορεί να ρίξει δύο βολές σε κάθε ανάρτηση, σε απόσταση 40 μέτρων. Η ασπίδα είναι ελαφριά και ορθογώνια και καλύπτει μεγάλο μέρος του σώματος, προς μία κατεύθυνση όμως.

"Τακτικός Σκοπευτής": Χιονοτυφέκιο + 10 νάρκες. Το χιονοτυφέκιο μπορεί να ρίξει μία βολή σε κάθε ανάρτηση, σε απόσταση 200 μέτρων. Οι νάρκες θάβονται κάτω από ένα στρώμα χιονιού και αν κάποιος τις πατήσει ανασηκώνουν το χιόνι σαν πολύ ελαφριά έκρηξη σε απόσταση 5 μέτρων.

"Καταστροφέας": Χιονοκαταστροφέας + γιλέκο προστασίας. Ο χιονοκαταστροφέας πετάει μεγάλη ποσότητα χιονιού σε απόσταση 60 μέτρων. Όποιος χτυπηθεί από μια σφαίρα χιονοκαταστροφέα είναι σαν να χτυπιέται από δύο κανονικές σφαίρες, και η σφαίρα χιονοκαταστροφέα σκάει και χτυπάει κάθε στόχο σε ακτίνα 3 μέτρων γύρω από το σημείο πρόσκρουσης. Ο χιονοκαταστροφέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φορά κάθε δύο αναρτήσεις. Το γιλέκο προστασίας επιτρέπει σε όσους το φορούν να χτυπηθούν 2 επιπλέον φορές πριν χρειαστεί να βγουν από το παιχνίδι.

Οι Κανόνες:

Νίκη: Για να νικήσει μια ομάδα πρέπει να βρίσκεται εντός του "φρουρίου" για δέκα συνεχόμενες αναρτήσεις χωρίς κάποιος από αντίπαλη ομάδα να πατήσει εντός του φρουρίου. Αν κάποιος από αντίπαλη ομάδα παραβιάσει το χώρο του φρουρίου, αρχίζουν οι αναρτήσεις να μετράνε από την αρχή.

Ήττα: Αν κάποιος χαρακτήρας χτυπηθεί από 5 σφαίρες κατά τη διάρκεια του χιονοπόλεμου, τότε έχει χάσει και πρέπει να αφήσει τον εξοπλισμό του στο έδαφος και να αποσυρθεί από το χιονοπόλεμο. Αν το επιθυμεί μπορεί να περιμένει αδρανής σε περίπτωση που κάποιος Θεραπευτής μπορέσει να τον «θεραπεύσει» και να τον φέρει πίσω στη μάχη. Ενεργοί μαχητές μπορούν να πάρουν τον δευτερεύοντα εξοπλισμό των πεσόντων, αλλά όχι τα όπλα, εκτός αν αφήσουν το δικό τους όπλο.

Συμμετέχοντες: Όλοι οι Μαθητές. Εφευρέτες Καθηγητές που χρησιμοποιούν εφευρέσεις που έχουν ως 7ετείς Μαθητές.

Αναρτήσεις: Kάθε συγγραφέας μπορεί να κάνει μία ανάρτηση για κάθε ανάρτηση που κάνω. Θα κάνω νέα ανάρτηση όταν έχουν γράψει όλοι οι συμμετέχοντες μία φορά, ή αν έχει περάσει μία μέρα από την προηγούμενη ανάρτησή μου.

Φατρίες:

Πολεμιστές: Οι Πολεμιστές μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά τις Ικανότητές τους όπου κρίνουν ότι είναι σωστό, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα άλλο όπλο πλην αυτών που τους έχουν δοθεί.

Αλχημιστές: Οι Αλχημιστές μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά τις Ικανότητές τους, αλλά όχι για να επηρεάσουν άμεσα έναν αντίπαλο. Μπορούν δηλαδή να δημιουργήσουν άμυνες ή να επηρεάσουν το πεδίο της μάχης και τις συνθήκες, αλλά όχι να επιτεθούν με μαγεία απευθείας στους αντιπάλους.

Θεραπευτές: Οι Θεραπευτές μπορούν να επαναφέρουν κάποιον που έχει χάσει πίσω στη μάχη. Μπορούν να το κάνουν αυτό όσες φορές όσο οι βελτιώσεις που έχουν χρησιμοποιήσει στη Θεραπευτική Μαγεία. Αυτοί που επιστρέφουν στη μάχη με τέτοιο τρόπο, μπορούν να χτυπηθούν από σφαίρες τόσες φορές όσες οι βελτιώσεις που έχει βάλει ο Θεραπευτής στη Θεραπευτική Μαγεία. Για παράδειγμα, ένας Θεραπευτής που είναι Προχωρημένος (3 Βελτιώσεις) στη Θεραπευτική μαγεία μπορεί 3 φορές να φέρει κάποιον πίσω στη μάχη, και όσοι έρχονται πίσω έχουν περιθώριο να χτυπηθούν από σφαίρες 3 φορές πριν χάσουν πάλι.

Εφευρέτες: Οι Εφευρέτες μπορούν να έχουν τον Προστάτη τους να χρησιμοποιεί έναν Εξοπλισμό, ή να επιλέξουν οι Πυργίσκοι τους να χρησιμοποιούν χιόνι, μία σφαίρα ανά ανάρτηση σε απόσταση 60 μέτρα. Οι Πυργίσκοι είναι εκτός μάχης αν χτυπηθούν 2 φορές από σφαίρες. Οι χειροβομβίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλά τυχόν κίνηση χιονιού που προκαλέσουν δεν μετράνε για σφαίρες. Βελτιωτικά κίνησης χρησιμοποιούνται κανονικά.

Το Πεδίο της Μάχης


Ο χάρτης φτιάχτηκε από την Ιλίντιεν

1) Το Φρούριο. Ένα μικρό κτίριο με ισόγειο και έναν όροφο, με μία είσοδο και παράθυρα προς τις 4 κατευθύνσεις και στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο.

2) Η περιοχή αυτή είναι σε χαμηλότερο υψόμετρο από τον υπόλοιπο χάρτη, και ανηφορίζει από το ποτάμι προς το κέντρο, για να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τον υπόλοιπο χάρτη. Στα δεξιά της έχει μια χαράδρα που ανεβαίνει 40 μέτρα πάνω για να φτάσει το επίπεδο του φρουρίου και των άλλων περιοχών. Ο πιό ασφαλής αλλά και αργός δρόμος να φτάσει κανείς στο Φρούριο είναι να περπατήσει γύρω από τη χαράδρα από τα δυτικά και να ανέβει την ανηφόρα.

3) Ίσιο έδαφος κάτω από το ποτάμι. Ο πιό ασφαλής αλλά και αργός δρόμος να φτάσει κανείς στο Φρούριο είναι να περπατήσει από τα ανατολικά γύρω από το ποτάμι.

4) Μικρό δάσος.

5) Ερείπια από ένα παλιό χωριό. Έχουν μείνει κάποιοι τοίχοι και σκεπές όρθια και μπορούν να δώσουν κάλυψη, αλλά είναι κατεστραμένο τοπίο.

6) Μικρή χαράδρα ύψους 40 μέτρων. Χαρακτήρες που επιχειρούν να την σκαρφαλώσουν το κάνουν με μιση ταχύτητα, και αν δεχτούν επίθεση υπάρχει κίνδυνος να πέσουν.

7) Ξύλινη γέφυρα μήκους 50 μέτρων. Χαρακτήρες που επιχειρούν να περάσουν τη γέφυρα το κάνουν με μισή ταχύτητα, και αν δεχτούν επίθεση υπάρχει κίνδυνος να πέσουν, κάτι που οδηγεί αμέσως σε αποκλεισμό.

Αποστάσεις:

Κάθε τετράγωνο στο χάρτη είναι 50 μέτρα.

Αν κάποιος χαρακτήρας επιλέξει να επιτεθεί ή να χρησιμοποιήσει μαγεία ή ικανότητα, μπορεί να κινηθεί 15 μέτρα σε μία ανάρτηση. Αν επιλέξει μόνο να κινηθεί γρήγορα, μπορεί να κινηθεί 30 μέτρα σε μία ανάρτηση. Τα βελτιωτικά κίνησης διπλασιάζουν αυτές τις ταχύτητες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάτω! Θα φτιαχτεί Conversation με τους συμμετέχοντες για να κανονίζουν τα θέματα τακτικής τους και να συντονίζονται. Αρχηγός της ομάδας θα βγει από κλήρωση μεταξύ όσων εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη θέση. Για ερωτήσεις που ίσως έχετε στείλτε προσωπικό μήνυμα στο Λάντριαν. Η νικήτρια ομάδα θα λάβει έπαθλο!

Καλή επιτυχία!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 13, 2019, 11:23:12 μμ by Λάντριαν »


Άρντα Γκροντ


Χελένα Μεκάμι

Και Χελένα μέσα, θέλουμε Θεραπευτές, αλλά όπλο δεν έχω αποφασίσει ακόμη


Ελντιν

  • Επισκέπτης

Γκλίριον Νάντριελ

Τακτικός σκοπευτής lock and load, get in position and wait for my go! Go go go!!!! Fire in the hole!!!
(Counter Strike rifle 4.4) :P


Φέργκαλ Ρουλακούς

Φέργκαλ μέσα, ως Τακτικός Σκοπευτής και προπαντός Θεραπευτής. Ούτε μία ήττα δεν θα έχουμε αν έρθουν όλοι οι Θεραπευτές ^_^


Όλυξ Μιντάριος


Άρυα Λιρέλ


Βαλύριον


Λύριεν Μαρκιέλ

άντε και η καθηγήτρια μέσα,αν και της φάνηκε δύσκολο!!!Δεν ξέρει από πολεμικά πράγματα κι ας είναι χιόνι.... wink


Λύριεν Μαρκιέλ