Rasnarry Academy

Προσομοίωση Μάχης

Ούμπρo Μέρμαν

 • Βαλησίνος
 • Πολεμιστής
 • Level 4
 • Ε' Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Το είχαν συζητήσει από καιρό με το Λάντριαν, είχαν καταλήξει και ανέμενε πως και πως τη μέρα της προσομοίωσης. Στο τέλος της εξάσκησης και αφού οι συμμαθητές του είχαν ολοκληρώσει τις ασκήσεις τους, πήρε άδεια από τον καθηγητή και έτρεξε να βρει την Ιλίντιεν. Εκείνη προφανώς τον περίμενε και του έδωσε να φορέσει ολοκληρωμένα την πολεμική του εξάρτηση, μία στιγμή ενδυνάμωσης του δεσμού ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητή.

Δερμάτινες μπότες από δέρμα θαλάσσιων θηλαστικών, οι οποίες έφταναν μέχρι το γόνατο. Ένα λινό περίζωμα στη μέση του στερεωμένο με δύο ζώνες. Το στήθος του γυμνό από ΄προστασία. Στο αριστερό χέρι της άμυνας, στερέωσε τη μανίκα του, εναν  βραχίωνα με κυρτά και επικαλυπτόμενες μεταλλικές πλάκες, στερεωμένες σε δερμάτινους ιμάντες που αγκάλιαζε το σύνολο του χεριού του και στον δεξί του ώμο ένα περιώμιο με τα δερμάτινα λουριά του να διατρέχουν τον γυμνό κορμό του.

Κοίταξε την αγαπημένη του περικεφαλαία όμως το νεύμα της Ιλίντιεν τον τράβηξε από αυτή και επικεντρώθηκε στα υπόλοιπα όπλα του. Ας είναι, σκέφτηκε την επόμενη φορά. Τίναξε το αριστερό του χέρι για να δοκιμάσει την κινητικότητα της μανίκας. Σχεδόν αψεγάδιαστη κίνηση σαν να μην υπήρχε και σήκωσε το δίχτυ του ψηλά στον αέρα, δοκιμάζοντας κινήσεις ρίψης. Κάθε τόσο έριχνε κλεφτές ματιές προς την καθηγήτριά του και εκείνη του ανταπέδιδε ενθουσιασμό και περηφάνια. Το δίχτυ του ήταν κυκλικό, με ένα ευρύ πλέγμα περίπου 3 μέτρων σε διάμετρο και μικρά βάρη μολύβδου κατά μήκος των άκρων για καλύτερη ισορροπία στη χρήση. Στην πλάτη του, χιαστί, έδεσε το μικρό μπρούτζινο ασπίδιο, δευτερεύον όπλο προστασίας, αφησε στην ακρη το μικρό ξιφίδιό του και τα δηλητηριώδη σκευάσματα που άπλωνε στην κεντρική μύτη της τρίαινας και τέλος, με ευλάβια πήρε από τα χέρια της Ιλίντιεν τη μακριά, αστραφτερή βαλησίνικη τρίαινά του.

Του είχε ζητήσει η ίδια να είναι παρούσα στην προετοιμασία του, ένας δεσμός σε καθηγητή και μαθητή που συνεχώς εξελισσόταν. Από τις πρώτες μέρες όπου η Άτρας ήρθε στην Ακαδημία, μέχρι και σήμερα που περήφανα βαδίζει στο πλευρό της. Έτοιμος για την προσομοίωση με την καθηγήτριά του στο πλάι του επανεμφανίστηκε πάνοπλος και πανέτοιμος στο χώρο εκπαίδευσης, ερχόμενος για πρώτη φορά αντιμέτωπος με μαχητή άλλης φατρίας. Βαδίζοντας σε αχαρτογράφητα νερά για εκείνον, στάθηκε απέναντι από το Λάντριαν και τον αλχημιστή που περίμενε στο πλάι του.

------------------------------------------------------------------------------

Το Όνομα του Όπλου:
Όπλο επανέρχεται στο χέρι αν πεταχτεί/χαθεί

Ροή:
Βελτιωμένη Άμυνα
Βελτιωμένος χρόνος αντίδρασης

Οργή: (ειδίκευση)
Αυξημένη Ταχύτητα
Αντίσταση στον Πόνο
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 04, 2019, 03:26:52 μμ by Ούμπρo Μέρμαν »


Ιλίντιεν Άτρας

 • Πολεμίστρια
 • Καθηγητής
 • Level 18
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Κάθε δοκιμασία των μαθητών ήταν και δοκιμασία των Καθηγητών.  Η δοκιμασία που η Ιλίντιεν είχε να αντιμετωπίσει όταν ανέλαβε το νεαρό Βαλησίνο ήταν ο υπερενθουσιασμός του, η άπλετη ενέργεια που σπαταλούσε άσκοπα εδώ κι εκεί. Στο μικρό χρονικό διάστημα που εργάζονταν μαζί του επικεντρώθηκε σε αυτές τις βελτιώσεις, πασχίζοντας να τις διοχετεύσει σε Ροή. Εναλλακτικά, δοκίμασε να του αναπτύξει την Οργή, το δικό της πολέμου.

Όταν της ανακοίνωσε ότι ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε πραγματικό χρόνο και κανόνισε μία προσομοίωση με το Λάντριαν, ξεκίνησε να τον βρει και να του ζητήσει να μη λάβει υπόψη του όσα του είπε ο Ούμπρο. Παρόλα αυτά, το σκέφτηκε καλύτερα και στη μέση της διαδρομής αποφάσισε ότι θα ήταν μία καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν μαθητής και Καθηγήτρια. Προς έκπληξή της διαπίστωσε ότι στην καρδιά της άρχισε να αναπτύσσεται ένα νέο συναίσθημα, η προστατευτικότητα. Η λογική όμως υπαγόρευε ότι αν τα γεράκια νεοσσοί μείνουν για πάντα κάτω από τις φτερούγες της μητέρας κυνηγού, δε θα μάθουν ποτέ να πετούν. Έτσι, δέχτηκε τη μάχη αυτή, με την προϋπόθεση να παρακολουθεί τον Ούμπρο και την πρόοδο του.

Στο χώρο της προπόνησης, ο Λάντριαν είχε φέρει μαζί του ένα Αλχημιστή. Η Ιλίντιεν γέλασε σιωπηλά με την εφευρετικότητα του. Όντως, ο καλύτερος αντίπαλος για το δικό της νεοσσό ήταν ένας Αλχημιστής και για την ίδια, η Φατρία που απεχθάνονταν στη μάχη. Διπλό το στοίχημα λοιπόν, αλλά τους είχε μελετήσει καλά και τώρα ήταν η σειρά του Ούμπρο.

"Προσοχή στο στοιχείο του, ειδικά αν είναι φωτιά. Αν έχει ενεργειακή μαγεία, παρατήρησε το ρυθμό του."

Αυτές ήταν οι μόνες της οδηγίες. Κατά βάθος εμπιστεύονταν τις ικανότητές του. Του μίλησε ενώ τον κοίταζε κατάματα, σημάδι ότι τον πίστευε.

"Κάνε με περήφανη."

Η Ιλίντιεν είχε τελειώσει με τα μαθήματα της εκείνη την ημέρα. Με τα πλούσια μαλλιά της λυτά, κατευθύνθηκε προς το Λάντριαν. Πριν καθίσει, του χαμογέλασε γλυκά.


Λάντριαν

 • Άνθρωπος
 • Καθηγητής
 • Level 17
 • Πολεμιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ
“Λοιπόν, δεν σου λέω τίποτα για τον αντίπαλό σου.» είπε πρόσχαρα ο Λάντριαν καθώς κοιτούσε το Ξωτικό απέναντί του. Ήταν ένας αδύνατος νέος, κάπως κοντός ειδικά για Ξωτικό, με μαύρα μαλλιά και μωβ μάτια. «Στη μάχη δεν θα ξέρεις από πριν για τον αντίπαλό σου, θα πρέπει να καταλάβεις επιτόπου την κατάσταση!» είπε και έφερε τα χέρια του στο στόμα του για να τα ζεστάνει με την ανάσα του. Έκανε κρύο εξάλλου, και η γλώσσα του σώματός του έδειχνε ότι ήταν πολύ χαλαρός.

Ο Κάραμιρ έγνεψε. Ο ίδιος ήταν κάπως νευρικός. Το να πολεμά κανείς Πολεμιστές….μπορούσε να πάει πολύ καλά ή πολύ άσχημα, δεν υπήρχε ενδιάμεσο. «Θυμάσαι όμως τι μπορούν να κάνουν οι Πολεμιστές, σωστά? Όλες οι ικανότητες?» είπε ο Λάντριαν, καθώς του είχε μιλήσει γι΄ αυτές με λεπτομέρειες. Του είχε μιλήσει επίσης για τις αρχές τις μάχης, καθώς και για κάποιες τακτικές. «Πάμε λοιπόν!» είπε και οι δύο τους βγήκαν στο χώρο εξάσκησης.

«Χμμμ….που να ναι άραγε…» είπε καθώς περίμεναν με τον Αλχημιστή. Ήταν κρίμα που ο Κάραμιρ δεν είχε τον δικό του Καθηγητή να τον βοηθά, αλλά για αυτή τη φορά, ο Λάντριαν θα έπρεπε να είναι αρκετός. «Α, να τοι! Ιλίντιεν!!» φώναξε ο Λάντριαν χαρούμενα και κούνησε το μεγάλο του χέρι πάνω από το κεφάλι του σε χαιρετισμό. «Λοιπόν, χαλαρά, ήρεμα, το χεις. Θυμήσου, πολέμα όπως θες εσύ, όχι όπως θέλει αυτός.» είπε ο Λάντριαν καθώς τα μεγάλα του χέρια άρχισαν να τρίβουν τους λεπτούς ώμους του Κάραμιρ, κάνοντάς τον να μορφάζει σχεδόν από πόνο. Αλλά τον ενεργοποίησε αυτή η αίσθηση. Ένιωσε τον Αιθέρα στα ακροδάχτυλά του.

«Λοιπόν!» φώναξε ο Λάντριαν για να ακουστεί. «Όχι θανάσιμα χτυπήματα, όχι σοβαροί τραυματισμοί, προσέξτε τον αντίπαλό σας, είμαστε σύμμαχοι εδώ!» είπε ο Λάντριαν και στους δύο μαθητές καθώς ο Κάραμιρ προχώρησε προς τον Ούμπρο. Δεν μπορούσε παρά να σκεφτεί πως ο πολεμιστής φαινόταν πολύ τρομακτικός…ήταν στα αλήθεια Πεμπτοετής? Ο Αλχημιστής ενεργοποίησε την Ενεργειακή του Αίσθηση με λίγες μαγικές λέξεις. Ακόμα αρχάριος, ήταν μια απλή γητεία που θα του επέτρεπε να αισθανθεί πότε συνέβαινε κάτι μεγάλο, όπως το να ενεργοποιήσει ο αντίπαλος τις ικανότητές του. Ο Λάντριαν του είχε πει ότι όπως οι Πολεμιστές φορούσαν την πανοπλία τους πριν από τη μάχη, έτσι και αυτός μπορούσε να ξεκινήσει έτσι.

«Έτοιμοι? Πάμε!!» είπε ο Λάντριαν, δίνοντας το σινιάλο. Ο Κάραμιρ ήταν ακόμα 25 μέτρα μακριά από τον Ούμπρο, και αυτή ήταν γενικά μια απόσταση που δεν ήταν άδικη προς καμία από τις δύο πλευρές, και γι αυτό την είχε επιλέξει ο Λάντριαν για να δώσει το σινιάλο.

Ο Κάραμιρ ξεκίνησε γρήγορα, τα λεπτοκαμωμένα χέρια του κινήθηκαν καθώς άρχισε να ελέγχει τον Αιθέρα. Χρησιμοποίησε αρκετή δύναμη, και δημιούργησε καρφιά από ενέργεια σε πυκνό σχηματισμό στο έδαφος γύρω του, σε ακτίνα 3 μέτρων. Ήξερε ότι θα προλάβαινε πιθανότατα να κάνει άλλο ένα ξόρκι πριν τον φτάσει ο Πολεμιστής, και γι αυτό ήθελε να φροντίσει την άμυνά του.

-------------------------------------

Αλχημιστής 5ο Έτος
Ενεργειακή Μαγεία (Πρωταρχική):
Ενεργειακές Δομές*: Προχωρημένος
Ενεργειακή Εκπομπή: Αρχάριος
Ενεργειακή Αίσθηση: Αρχάριος
 


Ούμπρo Μέρμαν

 • Βαλησίνος
 • Πολεμιστής
 • Level 4
 • Ε' Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Τίποτα καλύτερο από την εμπιστοσύνη και τη βαθιά αφοσίωση. Τα είχε βρει και τα δύο υπό την καθοδήγηση της Ιλίντιεν. Προσπαθούσε πραγματικά πολύ, να κρύβει την οικειότητα που είχαν αναπτύξει. Όμως ήταν τόσο ισχυρός ο δεσμός τους. Δεν θα την απογοήτευε. Στάθηκε μπροστά στον Αλχημιστή και είδε την πρώτη του κίνηση. Ενεργειακή μαγεία, σκέφτηκε. παρατήρησε πως ο αλχημιστής στην πρώτη του κίνηση είχε μεν περικυκλωθεί από τα ενεργειακά καρφιά για την άμυνά του, όμως είχε υποτιμήσει την τεχνική του διχτυού.

Σίγουρα ο αντίπαλός του είχε χρόνο ανταπόκρισης, όμως έπρεπε να δοκιμάσει. Έτρεξε κατά μέτωπο τα λιγοστά μέτρα που τον χώριζαν από τα ενεργειακά καρφιά, όχι με ορμή όμως, καθώς είχε το νου του για επόμενα ενεργειακά του ξόρκια. Σήκωσε ψηλά τον αριστερό του βραχίωνα και ξεκίνησε να περιστρέφει γρήγορα το δίχτυ, τα βαρίδια εξυπηρετούσαν αυτόν ακριβώς το σκοπό. Όταν έφτασε κοντά δοκίμασε να πετάξει το δίχτυ προς τον Κάραμιρ, όχι τόσο για να τον πετύχει όμως για να τον κάνει να χάσει τη σταθερή του στάση, ρίχνοντάς τον στην αμυντική του παγίδα.

Η απελευθέρωση του αριστερού του χεριού, του έδωσε τη δυνατότητα να χειριστεί την τρίαινα και με τα δύο, κρατώντας στάση άμυνας, όσο το δίχτυ περνούσε πάνω από τα ενεργειακά καρφιά, πλησιάζοντας τον αλχημιστή.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 05, 2019, 02:11:48 πμ by Ούμπρo Μέρμαν »


Λάντριαν

 • Άνθρωπος
 • Καθηγητής
 • Level 17
 • Πολεμιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ
O Kάραμιρ είδε τον αντίπαλό του να πλησιάζει. Δεν κινούνταν πολύ γρήγορα, και αυτό ήταν έξυπνο όταν πολεμούσε κανείς κάποιον ικανό στις Ενεργειακές Δομές, γιατί μπορεί να έτρεψε κατευθείαν πάνω σε ένα τοίχο ή ένα καρφί που θα εμφανιζόταν από το πουθενά. Και όμως, αυτό έδινε άλλο πλεονέκτημα στον Αλχημιστή, καθώς ο αντίπαλός του δεν θα τον έφτανε γρήγορα.

Βλέποντας τον Ούμπρο να σηκώνει το χέρι του και να αρχίζει να περιστρέφει το δίχτυ κατάλαβε τι θα γινόταν, και ξεκίνησε και ο ίδιος να επικαλείται τη μαγεία του. Περίπου στο μέσο της απόστασης μεταξύ τους, και 4 μέτρα μακριά από εκεί που ξεκινούσε ο κλοιός των ενεργειακών καρφιών στο έδαφος, ο Κάραμιρ δημιούργησε ένα ημιδιαφανές, παραλληλόγραμμο φράγμα που δέχτηκε το δίχτυ στον αέρα και το σταμάτησε, σπάζοντας στην πορεία.

«Ωραία.» σκέφτηκε ο Κάραμιρ και το μουρμούρισε. Γι’ αυτόν η μάχη ήταν μια μεθοδολογία. Τα χέρια του κινήθηκαν γρήγορα για να ολοκληρώσουν το δεύτερο ξόρκι του. Ένας κύβος από ενέργεια δημιουργήθηκε στον αέρα πάνω από το δίχτυ όπως είχε πέσει στο έδαφος. Ήταν αρκετά βαρύς και με καρφιά στην κάτω επιφάνειά του, και έπεσε πάνω στο δίχτυ, τα καρφιά του χώθηκαν στο έδαφος.

Ο σκοπός, φυσικά, ήταν να δεσμεύσει το δίχτυ του αντιπάλου του και να του στερήσει ένα όπλο. Αν τα κατάφερνε θα ήταν μεγάλη νίκη. Φυσικά, δεν ήθελε να εξαντλήσει τη δύναμη του, και ο κύβος δεν ήταν τόσο βαρύς που δεν θα μπορούσε να τον σηκώσει κανείς με κάποια προσπάθεια. Ήταν όμως λείος και δεν μπορούσε να πιαστεί εύκολα, είχε καρφιά χωμένα στο έδαφος…σίγουρα ο Κάραμιρ θα κατάφερνε ένα ή δύο ξόρκια όσο κάποιος θα πάλευε με τον κύβο.
 


Ιλίντιεν Άτρας

 • Πολεμίστρια
 • Καθηγητής
 • Level 18
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Χαμογέλασε αυτάρεσκα, ο Ούμπρο ξεκίνησε καλά. Σε αυτή τη μάχη, πρώτα την ένοιαζε να ακούει και έπειτα να νικήσει. Προς μεγάλη της ευχαρίστηση, έδειχνε να ακούει όσο ακόμη διατηρούσε τη λογική του. Όπως αναμένονταν, πρώτα χρησιμοποίησε το δίχτυ του, το αγαπημένο του εξάρτημα. Κάθε Πολεμιστής είχε από ένα και ήταν συνήθως το πρώτο που χρησιμοποιούσαν.

Η αντίδραση του Κάραμιρ απόλυτα φυσιολογική, το δίχτυ όφειλε να βγει από τη μέση κι σε αυτήν την περίπτωση, ο Ούμπρο δε θα έπρεπε να σπαταλήσει χρόνο στο να το σηκώσει. Μπορούσε να πολεμήσει μια χαρά και χωρίς αυτό, στη διάθεσή του είχε μία υπέροχη τρίαινα, ασπίδα, το γυμνασμένο σώμα του και πάνω από όλα το ακονισμένο μυαλό του. Η μάχη δεν είναι ανεγκέφαλη διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα επιλογών πιθανών συνδυασμών και υπολογισμών. Τον παρατήρησε προσεκτικά, ίσα που είχε προθερμανθεί. Ποιες θα ήταν οι κινήσεις του όμως; Είχε μετρήσει τις ικανότητες του αντιπάλου του; Αναγνώρισε την αμυντική του στάση; Ποια στιγμή θα επέλεγε να απελευθερώσει τις δικές του ικανότητες και με ποια σειρά;


Ούμπρo Μέρμαν

 • Βαλησίνος
 • Πολεμιστής
 • Level 4
 • Ε' Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Είδε το δίχτυ του εξουδετερωμένο και η πρώτη του σκέψη ήταν να χρησιμοποιήσει την πρώτη του ικανότητα και να το καλέσει πίσω. Όμως είχε αφιερώσει τόσο χρόνο στο να ακούει τις κατσάδες της Ιλίντιεν, η μάχη κερδίζεται πριν τη δράση, με την οξυδέρκεια και την καθαρή δύναμη του σκεπτόμενου και σε εγρήγορση νου...

Κάνοντας πίσω είδε το κενό και  ενστικτωδώς, όρμησε στο άνοιγμα. Αφέθηκε στην κατάσταση οργής, γρήγορα ένιωσε τους μύες του να καίνε και την ενέργεια του κορμιού του να εκλύεται με χειμαρρώδη ορμή. Άρπαξε την τρίαινά του και ξεχύθηκε τρέχοντας κατά μέτωπο, προκαλώντας την έκπληξη του αντιπάλου του, αλλά και της Ιλίντιεν, όπως πρόλαβε να δει με την άκρη του ματιού του. Συγκεντρώσου και χτύπα είπε στον εαυτό του.

Έφτασε ένα βήμα πριν τον ενεργειακό κύβο, πήδηξε ψηλά, πάτησε πάνω του, έκανε ένα ακόμη βήμα και από την άκρη του ξεχύθηκε στον αέρα, κρατώντας με τα δύο του χέρια την τρίαινα, με τη λαβή χτυπήματος, ώστε να μην τραυματίσει θανάσιμα τον αντίπαλό του. Η ταχύτητα του αυξήθηκε ραγδαία και η πειρατική του κραυγή κλόνισε το χώρο, καθώς έφτανε σε απόσταση αναπνοής, τέντωσε πλάγια το όπλο του και με το σώμα του κίνησε να τον βρει στα πλευρά.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 07, 2019, 08:38:01 μμ by Ούμπρo Μέρμαν »


Ιλίντιεν Άτρας

 • Πολεμίστρια
 • Καθηγητής
 • Level 18
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
"Μπράβο το παιδί μου!" Ήθελε να φωνάξει, αλλά γνώριζε πως αν τον επικρατούσε, αρχικά θα έχανε την αυτοσυγκέντρωση του και έπειτα θα επαναπαύονταν. Σε μία ειδυλλιακή κατάσταση, ο Ούμπρο θα γυρνούσε όλο καμάρι, χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, δόντια και λέπια απαστραπτοντα, ζητώντας λίγη ακόμη επιβεβαίωση και προφανώς, αποδοχή σε ένα πιθανό "Είδες ο πειρατής;"

Δε μπορούσαν να σπαταλήσουν χρόνο σε εκδηλώσεις γαματοσυνης, συνεπώς έμεινε να καμαρώνει την έκρηξη Οργής, ακριβώς όπως του την είχε διδάξει. Αναπτύσσεις την κατάλληλη ταχύτητα και σε απόσταση που ο αντίπαλος δε συμφέρει να υποχωρήσει πια, εξαπολύεις την Οργή σε μικρές, αθροιστικές δόσεις.

Το επόμενο βήμα του Ούμπρο ήταν εκπληκτικό. Ο νεαρός Βαλησίνος εκμεταλλεύτηκε άψογα το συνδυασμό εκπαίδευσης και πειρατείας που έρεε στο αίμα του για να εκτελέσει ένα υπέροχο ακροβατικό και να επιτεθεί από αέρος. Με αυτόν τον τρόπο αποδείκνυε ότι πραγματικά γνωρίζει πώς να ιεραρχεί τις κινήσεις του.

Η επίθεση δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη. Ο αντίπαλος είχε ακόμη το χρόνο να αντιδράσει.

"Βγάλε άμυνα!" Σκέφτηκε τόσο έντονα που φοβήθηκε ότι της ξέφυγε.


Λάντριαν

 • Άνθρωπος
 • Καθηγητής
 • Level 17
 • Πολεμιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ
O Kάραμιρ είδε τον αντίπαλό του να τρέχει...να τρέχει...τι σκόπευε να κάνει? Kαι τότε...το ένιωσε! Έχοντας χρησιμοποιήσει ένα ξόρκι Ενεργειακής Αίσθησης, ένιωσε ότι ο Ούμπρο ετοίμαζε κάτι, και ξεκίνησε να μαζεύει ενέργεια, έτοιμος να την πλάσει...κάτι θα συνέβαινε. Και όντως, τα μάτια του Κάραμιρ άνοιξαν διάπλατα καθώς ο αντίπαλός του πήδηξε πάνω στον κύβο, και μετά πήδηξε και από αυτόν προκειμένου να περάσει κάπως το έδαφος με τα καρφιά και να του επιτεθεί.

Το χτύπημα φαινόταν τόσο δυνατό! Μπορούσε να φτιάξει ένα σωστό φράγμα έγκαιρα?

"Με γωνία!" φώναξε ο Λάντριαν.

Σχεδόν αντανακλαστικά, ο Αλχημιστής άλλαξε τον προσανατολισμό του ενεργειακού φράγματος που ετοίμαζε. Σωστά! Αν το έφτιαχνε ίσιο, μπορεί να έσπαγε κάτω από την ορμή του Ούμπρο! Το έφτιαξε όμως με γωνία, και το χτύπημα του Ούμπρο χτύπησε πάνω του αλλά γλίστρισε και στο πλάι, μια εκτροπή αντί για να δεχτεί όλη τη δύναμη του χτυπήματος επιτόπου.

Το φράγμα άντεξε! Περίπου σε διαστάσεις μιας πόρτας, με 45 μοίρες γωνία, έμεινε στον αέρα, και ήταν τέτοιο που μπορούσε να ανακόψει το άλμα του Ούμπρο. Κάτω από τον αντίπαλό του συνέχιζαν να υπάρχουν καρφιά.

Αλλά ο Αλχημιστής σκέφτηκε γρήγορα. Αν ο Πολεμιστής πιάνονταν από το φράγμα για να μην πέσει? Έπρεπε να υποχωρήσει! Δεν ήταν εύκολο, γιατί και ο ίδιος ήταν περιτριγυρισμένος με καρφιά! Ο Αλχημιστής δημιούργησε μια μικρή, ατομική πλατφόρμα πίσω του στον αέρα, πάνω από τα καρφιά, και πήδηξε πάνω της και κάπως πιο μακριά από τον Πολεμιστή!


Ιλίντιεν Άτρας

 • Πολεμίστρια
 • Καθηγητής
 • Level 18
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
"Με γωνία!" Ακούστηκε η βροντερή φωνή του Λάντριαν να καθοδηγεί το νεαρό Αλχημιστή.

"Για μια στιγμή μέλκορ!" Σκέφτηκε η Ιλίντιεν με μάτια διάπλατα ανοιχτά από την έκπληξη. Είχε αποφασίσει να είναι δίπλα στον Ούμπρο, αλλά κυρίως για να παρακολουθήσει και να αξιολογήσει το μαθητή της -οχι- το μαθητή ΤΟΥΣ.

Κανονικά θα είχε θυμώσει στο "Με-" πριν ο Λάντριαν φτάσει στο "-γωνία" και πραγματικά, κατέβαλε προσπάθεια να βρει θυμό να πιαστεί, όπως πολύ καλά ήξερε να κάνει η σωστή Ιλίντιεν με το, άλλοτε, παγερά δολοφονικό βλέμμα της. Πουθενά θυμός όμως, μόνο απορία και θύμωνε που δε μπορούσε να θυμώσει!

Το μόνο που κατάφερε από αυτή τη μικρή εσωτερική διαμάχη ήταν να γυρίσει με μάτια γουρλωμενα, ρωτώντας ειλικρινά "Γιατί;"


Ούμπρo Μέρμαν

 • Βαλησίνος
 • Πολεμιστής
 • Level 4
 • Ε' Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Κατάρα, σκέφτηκε, καθώς ο αλχημιστής τον πρόλαβε τελικά και έβαλε ανάμεσα τους ακόμη ένα ενεργειακό παραπέτασμα. Αφέθηκε στην κλίση του και παρασύρθηκε πλάγια και αριστερά από το στόχο του. Είχε δύο επιλογές. Είτε να δοκιμάσει να πηδήξει πάνω του, είτε να δοκιμάσει να προσγειωθεί στο κενό που άφησε εκείνος ανάμεσα στα καρφιά καθώς άλλαξε θέση.

Πέταξε την τρίαινά του ανάμεσα στα καρφιά δίπλα στον κενό χώρο και με την ύστατη ώση της οργής του άρπαξε με το χέρι του το παραπέτασμα και κρατήθηκε. Είχε χάσει τη φόρα του, όμως με δύο ελαφριές εναέριες λικνίσεις πήδηξε προς το κενό. Δυστυχώς βιάστηκε. Οριακά το κορμί του πέρασε πάνω από το καρφιά όπως το αριστερό του πόδι δεν τραβήχτηκε έγκαιρα.

"ΑΑΑΑΑ..." η κραυγή του τράνταξε το χώρο προπόνησης. Πήρε δύο στιγμές να συνέλθει, "Είμαι καλά!", φώναξε στους δύο καθηγητές του καθώς τους είδε να τινάζονται από την έκπληξη "είμαι καλά!", επανέλαβε. Το βαλησίνικο αίμα του έτρεξε, ποτίζοντας την άμμο της αρένας όμως δεν πτοήθηκε. Αποδεχόταν την έννοια του πόνου, τον είχε βιώσει ουκ ολίγες φορές και σωματικά και ψυχικά. Πόνος, μίσος, απογοήτευση, κατάντια, θλίψη, ήταν όλα εκεί πάντοτε. Τριγύριζαν το μυαλό του καθώς επιδιδόταν στην τραγική ζωή ενός πειρατικού καραβιού.

"Ένας πειρατ΄ής δεν φοβάται τον πόνο, τον αγκαλιάζει και τον αποδέχεται! Ο πόνος υπάρχει για να του θυμίζει τι μπορεί ανά πάσα στιγμή να χάσει! Και γω από εδώ δεν θα χάσω τίποτα! Ούρλιαξε καθώς με την τελευταία σπιθαμή οργής, τίναξε το πιασμένο πόδι του από το ενεργειακό καρφί. Εκείνο έσπασε και έμεινε καρφωμένο στη σάρκα του. Αφού έτσι παίζεις λοιπόν Κάραμιρ, ψιθύρισε... Μονομιάς το άρπαξε, βαμμένο με το αίμα του όπως ήταν, και το πέταξε προς τον αλχημιστή. "Το αίμα είναι για να ρέει στην ιερή άμμο ενός στίβου μάχης..."

Αφέθηκε τελείως στην οργή του. Οι μύες του ξεκίνησαν να σφίγγουν και να πάλλονται, ενώ η αύρα του οριακά κιτρίνισε από την ένταση και το θυμό. Όχι τυφλά π΄άθη, καμία εξαναγκασμένη κίνηση, αφέσου στην οργή και επικεντρώσου στο στόχο, έλεγε συνεχώς στον εαυτό του καθώς οι μύες έσφυζαν από ενέργεια. Κοίταξε με ένα πεταχτό βλέμμα την Ιλίντιεν, απολογούμενος καθώς συχνά του έλεγε να ελέγχει την οργή του. Τα μάτια άνοιξαν και οι κόρες χρύσισαν, το πρόσωπό του τραβήχτηκε και τα ζυγωματικά του τέντωσαν, αποκαλύπτοντας μία τρομακτική εικόνα ενός πολεμιστή έτοιμου για την ύστατη μάχη. Η σπίθα της εσωτερικ΄ης του φλόγας έγινε πυρκαγιά και το πόδι του ξεκίνησε να πατάει καθώς ο Ούμπρο αντιστεκόταν στον πόνο και ετοιμαζόταν να επιτεθεί.

Έσκυψε, πήρε την τρίαινά του στα χέρια του και φώναξε στον αλχημιστή, "και τώρα που είμαι τραυματίας θα κατέβεις να πολεμήσεις σαν άντρας ή θα παίζουμε κυνηγητό σαν να είμαστε παιδιά στην αυλή?" Άνοιξε τα πόδια του σε στάση ροής, κράτησε σφιχτά το αγαπημένο του όπλο και γρύλισε , "εδώ είμαι, χτύπα!!!"