Rasnarry Academy

Για Αξιολόγηση: Φέργκαλ Ρουλακούς

Φέργκαλ Ρουλακούς

 • Άνθρωπος
 • Θεραπευτής
 • Level 6
 • ΣΤ Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Όνομα: Φέργκαλ Ρουλακούς.

Φυλή: Άνθρωπος.

Μέλος  Οικογένειας: Ρουλακούς. Δεν είναι μέλος κάποιας υπάρχουσας ή σημαντικής οικογένειας. Είναι το μοναχοπαίδι μιας ευκατάστατης οικογένειας από την Ισαχάρ.

Ηλικία: 19

Φατρία: Θεραπευτής.

Εμφάνιση Χαρακτήρα:
Ο Φέργκαλ είναι ένας νεαρός άνδρας που δεν ξεχωρίζει εύκολα στο πλήθος. Είναι λίγο λιγότερο από 1,80 σε ύψος και τα κιλά του κυμαίνονται σε κανονικά επίπεδα. Τα μαλλιά του είναι μαύρα, σχετικά κοντά και συνήθως ατημέλητα. Τούφες συχνά καλύπτουν το μέτωπό του μα δεν φτάνουν ως τα, επίσης μαύρα, μάτια του. Όταν είναι αντιμέτωπος με πολύωρο διάβασμα, στα μαθήματα ή αν έχει ξεχάσει τα αφαιρέσει, μπορεί να τον δεις και με γυαλιά. Δεν έχει κάποια χαρακτηριστικό που να τον κάνει να ξεχωρίζει περισσότερο απ’ τον μέσο άνθρωπο και ούτε κάποιο σημάδι, αποκλειστικό σε κείνον. Συνήθως ντύνεται με πουκάμισα, σε σκούρα ή γήινα χρώματα, ή μακρυμάνικα ρούχα με πολλές στρώσεις. Πάντα φροντίζει να έχει μαζί του ένα σακίδιο και ένα πουγκί ωστόσο, και τα δύο δερμάτινα και ακριβά αποκτήματα.

Προσωπικότητα:
Πρόκειται για ένα αγχώδη άτομο που ανησυχεί για τα περισσότερα πράγματα και υποφέρει από χαμηλή αυτοεκτίμηση και κρούσματα απαισιοδοξίας, εκτός κι αν πρόκειται για το αντικείμενό του, αυτό των Θεραπευτών, όπου ποτέ δεν αναρωτιέται για τη διαδικασία και το αποτέλεσμα του κάθε εγχειρήματος. Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και δεν λαμβάνει συχνά θέση για ζητήματα, μα είναι αρκετά ισχυρογνώμων αν κληθεί να πει τη γνώμη του. Είναι αρκετά κλειστός και δίνει προτεραιότητα στις υποσχέσεις και τις υποχρεώσεις του, που συνδέεται με την φατρία του. Αν ωστόσο τον γνωρίσει κανείς καλύτερα, θα βρει και μια γλυκιά πλευρά που μπορεί να επενδύσει χρόνο και συναίσθημα στις ανθρώπινες σχέσεις. Ο Φέργκαλ θα έκανε τα πάντα για τους οικείους του, πολύ περισσότερο απ’ όσο θα μπορούσε για έναν απλό ασθενή. Έχει υπομονή και δεν βαριέται εύκολα, μα αν κάτι εξαντλήσει την προσοχή του, δύσκολα θα ασχοληθεί με αυτό ξανά. Πολλές φορές αυτό επηρεάζει την πρόοδό του σε συγκεκριμένα μαθήματα.

Προϊστορία Χαρακτήρα: 
Μεγαλώνοντας στην πρωτεύουσα, ως το μοναδικό παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας, ο Φέργκαλ δεν είχε ιδιαίτερες ανησυχίες. Θα μπορούσε να διαλέξει το οτιδήποτε να κάνει στη ζωή του ή να μην κάνει και τίποτα. Η σπουδή της μαγείας και η χρήση της για την βελτίωση των γύρω του, ειδικά όσων ασθενούσαν σωματικά, πάντοτε  του φαινόταν μια ευγενής ενασχόληση. Έχοντας ο ίδιος μια ανοχή στον πόνο και απάθεια απέναντι στο αίμα, αποφάσισε να γίνει χρήσιμος στη διατήρηση της ισορροπίας και βελτίωσης της ζωής όλων με στόχο την φατρία των Θεραπευτών. Ο τρόπος να γίνει ο καλύτερος στον τομέα του θα ήταν μέσω της Ακαδημίας και έτσι ακολούθησε την πορεία του Θεραπευτή σπουδάζοντας εκεί. Εξάλλου, στην ηλικία που κλήθηκε να φοιτήσει δεν θα μπορούσε να ξέρει πραγματικά αν ήθελε αυτή να είναι η πορεία της ζωής του. Απλώς, το τόλμησε. Δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τους γονείς του και σχεδόν καθόλου φίλους στη γενέτειρα του, επομένως δεν του ήταν ζήτημα να εγκαταλείψει από νωρίς για την Rasnarry. Συνεχώς προσπαθεί να ανακαλύπτει νέους τρόπους εξέλιξης της Θεραπευτικής Μαγείας του από τότε.
Γονείς:  Η μητέρα του ονομάζεται Ροάν Ρουλακούς  και ο πατέρας του Κάσπελ Ρουλακούς.

Δείγμα Γραφής:

Αν τεντωνόταν έστω και λίγο, τα παπούτσια του θα βρέχονταν απ' τα νερά κάτω απ' την προβλήτα. Καθόταν τόσες ώρες στο πεζούλι, απορροφημένος στο βιβλίο του και δεν είχε προσέξει ούτε το ελαφρύ αεράκι που είχε σηκώσει κύμα και ούτε το πορτοκαλί του ουρανού που σηματοδοτούσε το δειλινό. Εκείνη ήταν μία απ' τις μέρες που έπαιρναν γράμματα από τις οικογένειές τους. Είχε κατέβει με χαρά από νωρίς στην αποβάθρα, περιμένοντας να πάρει ο ίδιος πρώτος την αλληλογραφία. Όπως κάθε φορά, κανείς δεν του είχε γράψει. Όπως κάθε φορά, θα γυρνούσε στην κάμαρά του μετρώντας εκ νέου τις ημέρες.

Ξεφύσησε κουρασμένα και έγειρε προς τα πίσω, η πλάτη του ακούμπησε το ξύλο. Σκέφτηκε πως ήταν ώρα να πηγαίνει σιγά-σιγά και στάθηκε νωχελικά όρθιος. Έβαλε το βιβλίο στη σάκα του και την πέρασε στον έναν ώμο, ενώ με το ελεύθερό του χέρι έψαχνε το πουγκί που κρεμόταν απ' τη ζώνη του. Εκεί κουβαλούσε σχεδόν πάντα μαζί του διάφορα συστατικά και βότανα. Έβγαλε ένα στικ κανέλας και το έφερε κοντά στη μύτη του. Είχε ακούσει πως η κανέλα μπορούσε να σε κάνει χαρούμενο. Παρότι τον πείραζε στο στομάχι, η ιστορία αυτή επιβεβαιωνόταν απ' την έντονη, όμορφη μυρωδιά της. Προτού φτερνιστεί επέστρεψε το μπαχαρικό στο πουγκάκι του και έφυγε μ' ένα στραβό χαμόγελο για την Ακαδημία. Είχε πολλά ακόμη να κάνει πριν την αυριανή, μα θα προτιμούσε να βρει κάποιον γνωστό στον δρόμο και να περάσουν παρέα το υπόλοιπο της μέρας.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 29, 2019, 10:25:40 πμ by Ιλίντιεν Άτρας »
Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ
Θεραπευτική Μαγεία*: Προχωρημένος
Ο Φέργκαλ ως Προχωρημένος στη χρήση της Θεραπευτικής Μαγείας έχει την ικανότητα να θεραπεύει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε δύο αναρτήσεις και θανάσιμες πληγές σε τρεις αναρτήσεις.

Ταυτόχρονα, έχει μελετήσει μια ιδιαίτερα ισχυρή αλλά και επικίνδυνη μορφή Θεραπευτικής Μαγείας, την οποία μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει αντί για την κλασσική μέθοδο. Με τον τρόπο αυτό, ο Φέργκαλ ουσιαστικά "μεταφέρει" τις πληγές και τα τραύματα του πλάσματος που θεραπεύει στο ίδιο του το σώμα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται πληγές σαν κοψίματα στο σώμα του, που μπορεί να αποβούν ως και μοιραίες ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιεί αυτή την ικανότητα.

Με τη χρήση της άνω μεθόδου, ο Φέργκαλ μπορεί να θεραπεύσει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε μία ανάρτηση και θανάσιμες πληγές σε δύο αναρτήσεις, υποφέροντας ο ίδιος όμως ανάλογους τραυματισμούς.

Ενισχυτική Μαγεία: Αρχάριος
Ο Φέργκαλ ως Αρχάριος στην Ενισχυτική Μαγεία μπορεί να ενισχύσει προσωρινά σε μικρό βαθμό τη δύναμη ή την ταχύτητα του εαυτού του ή κάποιου πλάσματος με το οποίο κρατήσει επαφή για λίγα δευτερόλεπτα. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να ενισχύσει έως δύο πλάσματα, και όχι ταυτόχρονα και τη δύναμη και την ταχύτητά τους.

Αντιμαγεία: Αρχάριος
Ως Αρχάριος στην Αντιμαγεία, ο Φέργκαλ μπορεί να χρησιμοποιήσει Αιθέρα για να καταπολεμήσει και να εξουδετερώσει  μαγεία Αρχαρίου επιπέδου που υπάρχει στο χώρο, όχι όμως πριν ενεργοποιηθεί ή κατά τη στιγμή της ενεργοποίησής της.

Ανανεωτική Μαγεία: Αρχάριος
Ως Αρχάριος στην Ανανεωτική Μαγεία, ο Φέργκαλ μπορεί να καταπολεμήσει απλά δηλητήρια και ελαφριές ασθένειες.
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."