Rasnarry Academy

Σολ Οτίγιε


Φυλή: Άνθρωπος
Μέλος  Οικογένειας: Οίκος Οτίγιε
Ηλικία: 20
Φατρία: Αλχημιστής Νερού* Προχωρημένου Επιπέδου με δευτερεύουσα κλίση στις Ενεργειακές Δομές Μετρίου ΕπιπέδουΗ Σολ διακρίνεται για την ψηλή κορμοστασιά της και το δεμένο της σώμα. Είναι ψηλή, με ψηλά πόδια και μακριά λεπτεπίλεπτα χέρια. Η σκούρα της επιδερμίδα, κληρονομιά όλων των Οτίγιε και τα μαύρα της μάτια της δίνουν μια εξωτική ομορφιά. Συνειδητά έχει ξυρίσει όλα τα μαλλιά της, σύμφωνα με το έθιμο του Οίκου της που οι γυναίκες και οι άντρες, επιδιώκουν καλύτερη συνύπαρξη με την Τέχνη της Αλχημείας κατά αυτόν τον τρόπο, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε που τους βαραίνει. Η Σολ συνηθίζει να φοράει άνετα και ελαφριά ρούχα, που της δίνουν άνεση στις κινήσεις της όταν εξασκεί την Αλχημεία του Νερού. Σύμφωνα με τις παραδόσεις του Οίκου της, χρειάζεται να φορά το οικόσημο του Οίκου στο λαιμό, και η ίδια έχει προσθέσει και ένα μικρό πετράδι για καλή τύχη ανάμεσα στα καλοσχηματισμένα φρύδια της.
Η Σολ είναι παιδί της Νύχτας. Η Σελήνη την μαγεύει, και μπορεί να κάθεται ώρες να απολαμβάνει την ησυχία και τους ήχους της Μητέρας Θεάς. Η φύση τη σαγηνεύει και σε κάθε ευκαιρία περιπλανιέται σε δάση και ρυάκια γελώντας και σωπαίνοντας στο δώρο των Θεών. Ο ήρεμος χρωματιστός χαρακτήρας της, παρέα με την νοοτροπία που ακολουθεί, πάω με την ροή των γεγονότων, της δίνουν μια σιγουρια και μια πίστη ότι όλα έχουν το ρόλο και το νόημα τους. Από τη φύση της θέλει να εξερευνεί τα πάντα, και να είναι περίεργη για όλα. Γελάει συνέχεια, χορεύει συχνά και αγαπάει πολύ. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει σε έναν μικρό Σοβερίνο Πολεμστή, τον Ζακ Νιλ, που την κάνει να γελάει με τα αστεία και την χαζομάρα του. Σοβαρεύει όμως…τα μάτια της πετούν φωτιές όταν κάποιος πειράξει άτομα που αγαπάει και νοιάζεται. Ο φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της, έχοντας αποδεχτεί πλήρως το σύντομο δρόμο της ζωής αυτής.
Γονείς: Ιλάι Οτίγιε, 50 χρονών, Αλχημιστής, Μερ Οτίγιε, 45 Χρονών Αλχημίστρια
Αδέλφια: Ίρο Οτίγιε, 15 χρονών Αλχημιστής

Η Σολ γεννήθηκε στη Νεδάρ, μια νύχτα που ο αέρας λυσσομανούσε και η θάλασσα χτύπαγε τα βράχια και τα παραλιακά σπίτια. Η μητέρα της, η  Μερ, δάγκωνε το ύφασμα που της είχαν δώσει προσπαθώντας να πνίξει τις κραυγές και τους πόνους της.  Στο σκίσιμο του ουρανού από τον κεραυνό, το κεφαλάκι της Σολ εμφανίστηκε, χαροποιώντας την μαία, που ενθάρρυνε την Μερ να συνεχίσει παρά την κούραση της…Τα είχε σχεδόν καταφέρει…

Μόλις πριν μερικά χρόνια είχαν δέσει τις ζωές τους με τον Ιλάι, και τον ακολούθησε στο δύσκολο έργο της ζωής του και την υποστήριξη των Συμμαχιών. Ήξερε ότι ο άντρας της ήθελε γιο, και προσευχόταν στους Θεούς, να του δώσει ότι αυτός επιθυμούσε. Ο Ιλάι, ενδόμυχα ήξερε όμως ότι το παιδί θα βγει κορίτσι.

Η Μερ, βλέποντας την μορφή του πρώτου της παιδιού, άρχισε να ουρλιάζει. Ο άντρας της ρίχνοντας μια ματιά, διέκρινε κατευθείαν την δύναμη του Οίκου σε αυτό το πλάσμα. Πιάνοντας την γυναίκα του από τους ώμους, την ταρακούνησε ελαφριά, και την ηρέμησε λέγοντας ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Η Μερ όμως είχε βάλει στόχο μια μέρα να του χαρίσει τον γιο που επιθυμούσε, και αποπλανούσε συχνά τον άντρα της με αυτόν τον σκοπό, ενώ ο ίδιος απολάμβανε αυτή την συχνή προσοχή από την γυναίκα του.

Η Σολ μεγάλωνε και ομόρφαινε. Τα μαύρα της μαλάκια, μπλεκόντουσαν, και ας τα χτένιζε με προσοχή όπως της είχε δείξει η μητέρα της. Έπαιζε με ότι έβρισκε, και συχνά ακολουθούσε τον πατέρα της στο εργαστήριο του, δείχνοντας από μικρή αδυναμία στις πέτρες, χωρίς να καταλαβαίνει την σημασία τους. Όταν έκλεισε τα 4 χρόνια της, της παρουσίασαν τον νεογέννητο αδελφό της, ένα μικρό πλάσμα με μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια, Ίρο τον ονόμασαν. Τον αγαπούσε τον αδελφό της, παρόλο που η μητέρα τους, έδινε παραπάνω σημασία σε αυτόν και λιγότερο στην ίδια. Είχε πάψει να της χτενίζει και να της πλέκει τα μαλλιά. Μέσα στην παιδική αφέλεια της, την ρώτησε γιατί αγαπάει τόσο πολύ τον Ίρο, και η μητέρα της απλά την κοίταξε χαμογελώντας πικρά. Μια μέρα θα καταλάβεις, της είπε και βγήκε από το εργαστήριο.

Γύρω στα 8 της χρόνια, η Σολ, έδειξε σημάδια Αλχημείας, με τάση προς αυτό του Νερού. Ο Ιλάι, αν και λιγομίλητος, ήταν η πρώτη φορά που της είπε μπράβο. Η Σολ ενθουσιάστηκε και σύντομα άρχισε να ψάχνει περγαμηνές και βιβλία για εξάσκηση. Ειδικά όταν ο Ιλάι της είπε ότι ο Βεν, ο δημιουργός του Οίκου, είχε ξεκινήσει με το Στοιχείο του Νερού όπως η ίδια. Τα χρόνια περνούσαν και η ίδια μεγάλωνε μέρα με την μέρα. Ξύρισε τα μαλλιά της όπως και οι προηγούμενες Οτίγιε, και ξεκίνησε να χάνετε γύρω από την πόλη της, ψάχνοντας για μέρη που δεν είχε ξαναδεί. Η φύση άλλαζε μέρα με τη μέρα και η Σολ απλά γοητευόταν ακόμα περισσότερο. Όλοι στην πόλη της χαιρέταγαν, όλοι την σταματούσαν για να της μιλήσουν, και όλοι την αποχαιρετούσαν με ένα χαμόγελο στα χείλι.

Η στιγμή να φύγει για την Ακαδημία δεν άρχισε να έρθει. Ταξιδεύοντας δια θαλάσσης, έφτασε στην Ερίσνα, και από εκεί, στον Νησί της Ακαδημίας. Έμαθε γρήγορα την Τέχνη του Νερού, ανεβαίνοντας εύκολα επίπεδο. Στη συνέχεια επέλεξε για δεύτερο κλάδο να αφοσιωθεί στις Ενεργειακές Δομές για άμυνα, τουλάχιστον για τα χρόνια στην Ακαδημία. Γνώριζε πολύ καλά ότι θα χρειαζόταν αφοσίωση και μετά την αποφοίτηση της προκειμένου να φθάσει τους στόχους της. Αγαπητή και στην ακαδημία δεν άργησε να κάνει φίλους αλλά και εχθρούς. Φθάνοντας στο τελευταίο έτος, αποφάσισε να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους στην Ήπειρο, αλλά να μελετήσει. Μετά τις αναταραχές της τελευταίας περιόδου και την εξαφάνιση του Σοφού Αλμέρ, αποφάσισε ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ότι έρχεται… Με οποιοδήποτε κόστος.
Τα γυμνά πόδια της έτρεχαν στο γρασίδι, με την ανάσα της κοφτή και γρήγορη. Έτρεχε κατα μήκος της ακτής, με τα Λελάνεα να την προσπερνούν με ευκολία. Πήδηξε γρήγορα και πιάστηκε από το σχοινί. Με γρήγορες κινήσεις ανέβηκε πάνω στο πλοίο και κάθησε να πάρει μια ανάσα. Δεν έπρεπε να καταλάβουν ότι έβγαινε από το νησί κρυφά. Τα Λελάνεα όμως καταλάβαιναν την φυγή της... και την ταξίδευαν πέρα από την λιμνη, και εκείνη πατάει στην άλλη μερια και παίρνει ανάσα ελευθερίας, και χαμογελάει. Γέμιζε το σακούλι της με εκείνο το βότανο που μύριζε υπέροχα, λίγο πιο κάτω από την λίμνη, σε έναν θάμνο με λευκά λουλουδάκια. Περπάτησε λίγο ακόμα αντίθετα από το Πορτμειρ. Χάθηκε για μια στιγμή ανάμεσα στα δέντρα και τις φυλλωσιες. Και στο τέλος αποκαμωμένη, ξάπλωσε για λίγο, με μαξιλάρι μερικά φύλλα του φθινοπώρου, και συντροφιά τα πουλιά που τάιζαν τα μικρά τους και τους τραγουδούσαν για να τα ηρεμήσουν.

Ξυπνούσε και διάβαζε την ώρα από τον ήλιο...λίγο μετά το μεσημέρι. Προχωράει βιαστικά, και βρίσκει τη λίμνη. Το πλοίο εκεί, το Λελάνεα την περίμενε και σχεδόν χαμογέλαγε από την χαρά της Σολ. Την ταξιδεύει πίσω στο κτήριο της Ακαδημίας. Εκείνη του δίνει από το βοτανο που μάζεψε και εξαφανίζεται στα ηρεμα νερά της λίμνης.


~~~~~

Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός:

Αχάτης: Προσαρμοστικότητα, Μεγάλη Μαγεία του Νερού
Ξύλινο ραβδί από καρυδιά
Διπλό σπαστό στιλέτο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 13, 2021, 06:44:03 μμ by Power Moderator »


Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
  • Μηνύματα: 5001
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ

 • Badges: (View All)
  One year Anniversary
Κύρια Σχολή: Στοιχειακή Αλχημεία

Νερό*: Ειδική

Η Σολ χρησιμοποιεί το νερό επιθετικά στέλνοντας με ταχύτητα  μπάλες νερού στους αντιπάλους της και δημιουργώντας κύματα που μπορούν να φθάσουν το τριπλάσιο ύψος της. Μπορεί να δημιουργήσει πίδακες νερού, μαστίγια, ρεύματα, καθώς και προστατευτικές ροές γύρω της. Μπορεί να αντλήσει νερό από την ατμόσφαιρα προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της, ή να ελέγξει μεγάλες ποσότητες νερού που υπάρχει ήδη στο περιβάλλον της.

Ειδίκευση: Υδροχορευτής

Η Σολ έχει την ικανότητα να στέκεται σε επιφάνειες νερού, ακόμα και σε τεχνητές επιφάνειες που δημιουργεί η ίδια. Μπορεί επίσης να γλιστρά κατά μήκος μια επιφάνειας νερού με ταχύτητα, και να ακολουθεί ρεύματα και κύματα.

Πάγος: Αρχάρια

Αρχίζοντας να ανακαλύπτει τη δύναμη του Πάγου, η Σολ μπορεί πλέον να κατεβάζει δραστικά τη θερμοκρασία του νερού το οποίο ελέγχει. Το παγωμένο νερό είναι ένα πιο αποτελεσματικό όπλο, καθώς προκαλεί μούδιασμα και δυσκολεύει την κίνηση και ενδεχομένως άλλες δράσεις.

Δευτερεύουσα Σχολή: Ενεργειακή Αλχημεία

Ενεργειακές Δομές: Μέτρια

Στις ενεργειακές δομές, μπορεί να αμύνεται δημιουργώντας ασπίδες από ενέργεια, και μικρές αιχμηρές πέτρες που μπορούν να προκαλέσουν μερική ζημιά και αποπροσανατολισμό στον αντίπαλο. Τελευταία δουλεύει στην δημιουργία στιλέτων από ενέργεια για μεγαλύτερη επιθετική ικανότητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2021, 07:06:19 μμ by Power Moderator »
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."


Ιλίντιεν Άτρας

 • Καθηγητής
 • Rising Star Poster
  • Μηνύματα: 70
 • Ξωτικό - Πολεμιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ

 • Badges: (View All)
  Second year Anniversary Φυλή των Ξωτικών Λετζάνα Οίκος Άτρας One year Anniversary Το Θέμα του Μήνα, Νοέμβριος 2019