Rasnarry Academy

Nερίσσα Τρίτωνα

 • Θεραπευτής
 • Βοηθός Καθηγητή
 • Level 13
 • Σοβερίνος
  • Προφίλ
  • ΦΧ

 • Badges: (View All)
  Ολοκλήρωση του Quest, Η Θεραπεία Το Θέμα του Μήνα, Οκτώβριος 2019 Θεραπευτής
Όνομα: Nερίσσα
Φυλή: Σοβερίνοι
Μέλος  Οικογένειας: Τρίτωνες
Ηλικία: 21
Φατρία:Θεραπευτές

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Νερίσσα είναι μικρόσωμη γύρω στο 1.65 , λεπτή και εντυπωσικά αδύνατη.Το δέρμα της είναι λευκό, σχεδόν διάφανο και το σώμα της είναι μυώδες.Τα εκφραστικά της μάτια είναι γαλάζια σε χρώμα΄'σπάνιο για κάποιον που ανήκει στην φυλή της και πόσο μάλλον στην οικογένεια της. Ίσως να είναι το πρώτο παιδί της οικογενείας των Τριτώνων που εμφανίζει διαφορετικό χρώμα ματιών εδώ και εκατοντάδες χρόνια.Η μύτη της είναι καλοσχηματισμένη και τα χείλη της σαρκώδη.Τα μυτερά αυτιά της φαίνονται μόνο όταν έχει τα μαλλιά της πιασμένα,πράγμα που δεν κάνει συχνά, παρά μόνο όταν την εμποδίζουν.Τα μαλλιά της,που αναλόγως το φως φαίνονται είτε μαύρα είτε σκούρο μπλε, είναι ίσια και φτάνουν μέχρι την μέση της.Της αρέσει να ντύνεται στα μπλε και στα μωβ, ενώ πάντα προσθέτει μεταλλικές λεπτομέρειες στην ενδυμασία της.Φέρει ένα μαύρο σχέδιο με μελάνι σε σχήμα μισοφέγγαρου κάτω από τον αφαλό της ,ενώ στον δεξί ΄΄ώμο της ένα χρυσό σχέδιο σε σχήμα κοχυλιού .                     

Προσωπικότητα: Η Νερίσσα έχει την άνεση και την σιγουριά του ανθρώπου που έχει περάσει την μίση του ζω΄η ταξιδεύοντας στην θάλασσα.Η προσωπικότητα της είναι  έντονη και συχνά εκρηκτική.Προσπαθεί πάντα να τιθασεύσει το απίθαρχο και ανήσυχο πνεύμα της .Γαλήνια και μυστηριώδης  στην όψη της, κανείς δεν θα φανταζόταν πόσες σκέψεις περνούν συνεχώς απο το μυαλό της.Σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογενείας της δεν υπεριφανεύεται για την καταγωγή της και συχνά προτιμά να την κρατάει κρυφή απο τις άλλες φυλές ή απο άλλους Σοβερίνους που δεν την γνωρίζουν προσωπικά...
Πολλές φορές φαίνεται απρόσιτη και απόμακρη ενώ στην πραγματικότητα προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις που την προβληματίζουν.

Προϊστορία Χαρακτήρα:
Η Νερίσσα ειναι μέλος της οικογένειας των Τριτώνων,μιας οικογένειας Σοβερίνων που δημιουργήθηκε απο τον τότε σοφό εφευρέτη Τριτωνα I. Η έδρα και σημείο αναφοράς της οικογένειας είναι η Ερίσνα. Η οικογένεια των Τριτώνων ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τα γρήγορα πλοία τους που φέρουν το όνομα "τριτωνίδες¨" με σκοπό να θεραπεύουν και να βοηθούν.Η οικογένεια των Τριτώνων εχει συγγένεια με την τωριν΄ή σοφό των Σοβερίνων την εφευρέτρια Τεσσα.Η Νερίσσα ειναι ανηψιά της εφευρέτριας Τέσσα και φέρει το ίδιο χρωμα ματι΄ων με εκείνη και τον Τρίτωνα I.Είναι απόφοιτη της Ακαδημίας απο την φατρία των Θεραπευτών και είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει την παράδοση της οικογένειας της,τιμώντας το όνομα και το έργο της.Όσο καιρό η Νερίσσα φοιτούσε στην Ακαδημία προσπαθούσε να έχει άριστες επιδώσεις .Κάτω απο το βαρύ φορτίο της παράδοσης που είχε η οικογένεια της στην φατρία των θεραπευτών δεν ήθελε να απογοητε΄ύσει τους δικούς της αλλα ούτε και τους καθηγητές της.Έτσι,περνούσε τον περισσότερο χρόνο της πίσω απο γιγάντιες στοίβες βιβλίων προσπαθώντας να μάθει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί για την τέχνη και την πρακτική της θεραπείας.Είχε λιγοστούς φίλους καθώς πολλοι απο τους συμμαθητές της την κορόιδευαν .Ηταν η καλύτερη και πιο αγαπητή μαθήτρια του καθηγητή Αλλ΄΄ασιου και το γεγονός αυτο την καθιστούσε στόχο αμέτρητων επικριτικών σχολίων.

Μετά την αποφοίτηση της η Νερίσσα ταξίδεψε για έναν χρόνο μόνη της με το δικό της πλοίο-"τριτωνίδα" για να προσφέρει τις υπηρεσίες της ,αφιλοκερδώς, σε όσους βρίσκονταν σε ανάγκη.Δυο χρόνια μετά την αποφοίτηση της η Νερίσσα  αποφασίζει να γυρίσει πίσω στην Ακαδημία για να μοιραστεί με τους Ακαδημαϊκούς μαθητές και καθηγητές τις εμπειρίες απο τα ταξίδια της και να τους βοηθήσει στο έργο τους.

Γονείς: Τρίτωνας VΙ  και Εκάτη
Αδέλφια: Μαρίν και Αστέρια
Ξαδέλφια: Άορον και Ιζόλδη

Δείγμα Γραφής:
Η Νερίσσα φτάνει στην πύλη της Ακαδημίας και κοντοστέκεται για λίγο .Σηκώνει τα μάτια της αργά και αντικρίζει το σύμβολο της Ακαδημίας Rosnarry να ανεμίζει στο απαλό αεράκι που φυσάει.Νιώθει τον αέρα να της χαϊδεύει απαλά τα μάγουλα και τα μαλλιά της ανεμίζουν ελαφρώς.Ενα δάκρυ συγκίνησης κυλάει καθώς την κατακλύζουν οι αναμνήσεις απο την ζωή της στην ακαδημία. "Πως πέρασαν ετσι γρήγορα τα χρόνια..." αναλογίζεται ενώ σκουπίζει γρήγορα τα δάκρυα της.Δεν θέλει να την δουν να κλαίει... έστω και αν είναι απο συγκίνηση.

Περνάει την κεντρική πύλη και κατευθύνεται γοργά στην γραμματεία της Ακαδημίας .Χαιρετά ευγενικά τους μαθητές και τους καθηγητές που συνάντα με μια βαθιά ευγενική υπόκλιση. Φτάνοντας στην γραμματεία αντικρίζει τον υπεύθυνο.Του παραδίδει μια αίτηση και λέει :
-"Ονομάζομαι Νερίσσα Τριτώνων.Είμαι η κόρη του Τρίτωνα VΙ και της Εκάτης,απόφοιτη της σχολής ,απο την φατρία των θεραπευτών. Αιτο΄΄υμαι μια θέση στο βοηθητικό προσωπικό της Ακαδημίας.Ειμαι διατεθειμένη να καλύψω οποιαδήποτε βοηθητική θέση ή μη... ακόμα και εθελοντικά."
-"Ευχαριστούμε.Θα επεξεργαστούμε το αίτημα σας και θα σας απαντ΄ήσουμε σύντομα" της αποκρίνεται ο υπεύθυνος...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2019, 09:36:46 μμ by Στέλλα »
Ν.Τ.


Στέλλα

Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός:Αντικείμενα:
Σπάνια Βότανα και Ελιξίρια του Κινάμ Τόπελ
Γουδί κατασκευασμένο από ξύλο
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2019, 03:46:43 μμ by Στέλλα »