Rasnarry Academy

Ζαάνα Θερέλ

 • Βαλησίνη
 • Αλχημιστής
 • Level 1
 • Α Έτος
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Όνομα: Ζαάνα Θερέλ
Φυλή: Βαλησίνη

Μέλος Οικογένειας: Ναι/ Θερέλ
Ηλικία: 13

Φατρία: Αλχημιστές

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Ζαάνα είναι αρκετά αναπτυγμένη για την ηλικία της. Στο 1.70 για την ηλικία της είναι χυμώδης και ψηλή. Τα γαλάζια της μαλλιά πότε παίρνουν πιο σκούρες αποχρώσεις και πότε πιο ανοιχτές, κάποιες δε, γαλαζοπράσινες. Τα γαλαζοπράσινα μάτια της δένουν αρμονικά με το πρόσωπό της το οποίο επίσης έχει μια γαλαζωπή απόχρωση. Κοσμεί το πρόσωπο της με αρμονικές ζωγραφιές, ενώ πάντα χαράσσει στο μέτωπο της ξεκινώντας από τα φρύδια της και προς τα πάνω μια παραλλαγή του αλχημικού σύμβολου του Νερού για προστασία και τύχη.
Προσωπικότητα: Είναι αρκετά ντροπαλή, μα δυναμική και η Αλχημεία της αρέσει γιατί τη βλέπει ως ένα πεδίο που μπορεί να καλλιεργήσει την περιέργεια της. Όταν οι περισσότεροι στην οικογένεια της είναι θεραπευτές, ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι πολύ περήφανη και της αρέσει ο ανταγωνισμός καθώς το βλέπει ως μια ευκαιρία για μεγαλύτερα πράγματα. Κάποιες φορές όμως μπορεί να ξεφύγει εξαιτίας της ανταγωνιστικότητας και της περηφάνιας της.
Δύσκολα θα παραδεχτεί λάθη της, και ακόμα πιο δύσκολα θα ζητήσει συγγνώμη. Με τον τρόπο της όμως αποκαθιστά τις σχέσεις της με τους ανθρώπους που συχνά βάζει σε ένταση λόγω του ιδιορρύθμου χαρακτήρα της. Δεν της αρέσει καθόλου η άσκηση και προτιμά να είναι βυθισμένη σε βιβλία και μπουκαλάκια ξορκιών.

Προϊστορία Χαρακτήρα
Μοναχοπαίδι των γονιών της και μία από την Οικογένεια Θερέλ, η Ζαάνα είχε από μικρή ότι ήθελε, χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα για κάτι. Ένα ευτυχισμένο, αύταρκες παιδί σε όλους τους τομείς. Λόγω των γονιών της από μικρή ασχολιόταν με τη βοτανολογία και τις θεραπευτικές ιδιότητες των στοιχείων μα στα 8 της συνειδητοποίησε ότι τα στοιχεία της Φύσης είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που της προσέφεραν οι γνώσεις των θεραπευτών γονιών της. Έτσι άρχισε να μπαίνει στον κόσμο της Αλχημείας, αρχικά μόνη της και δειλά για να μη στεναχωρήσει τους δικούς της, μα έπειτα φανερά και με θρασύτητα.
Δεν την ένοιαξε αν ήταν απόφαση που στεναχώρησε τους γονείς της. Ξανά πείσμωσε όπως έκανε μικρή και απαίτησε να την αφήσουν να μπλεχτεί στον κόσμο της Αλχημείας. Γι αυτήν ήταν μαγεία. Οι γονείς της δε μπόρεσαν να της αντισταθούν και παρά τη φύση της, η Ζαάνα έδειξε μια αδυναμία σ ένα στοιχείο χωρίς να το θέλει, την Φωτιά. Πάντα, η φωτιά την γοήτευε. Τόσο αντίθετο από την φύση της ύπαρξης της και τόσο μοναδικό. Αν και το Νερό είναι το μυαλό της, η Φωτιά έγινε η καρδιά της και ο Αέρας τα φτερά της, ενώ η Γη την βοήθησε να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτά. Ο Αιθέρας. Αυτοί οι γλυκοί νόμοι της Μαγείας τους οποίους λάτρευε και αναρωτιόταν αν μπορούσαν να σπάσουν ενίοτε, κρυφά μέσα στις σημειώσεις και τα βιβλία της.
Η προσφορά για μια θέση στην Ακαδημία την χαροποίησε ιδιαίτερα. Οι γονείς της είχαν βάλει ξανά το χεράκι τους, για να την κάνουν ευτυχισμένοι. Έτσι στο πρώτο της χρόνο το πάθος και ο ζήλος της είναι ιδιαίτερα δυνατά.

Γονείς: Βαλισήνοι, Οικογένεια Θερέλ

Αδέλφια: μοναχοπαίδι

Δείγμα Γραφής
Ήξερε πως είχε μια ξαδέρφη στην Ακαδημία, μάλιστα στη φατρία που η ίδια είχε επιλέξει. Θα γινόταν άραγε η αντίπαλός της; Η ίδια ήθελε να γίνει η καλύτερη Αλχημίστρια όλων των εποχών! Πως θα τα κατάφερνε; Μέσω της Ακαδημίας. Οι καλοί της γονείς. Πώς μπορούσαν να της πουν όχι; Οι σκέψεις της την έκαναν να αργήσει ακόμα μία φορά, στο πρώτο της μάθημα ειδικά. Είχε δει τον Καθηγητή της σε αυλές και δρομάκια να μιλά με μια άλλη Καθηγήτρια. Των Πολεμιστών, όχι την ξωτικιά, την άλλη. Αν και τον είχε πετύχει και με την ξωτικιά και τα άλογα. Πάντα παρακολουθούσε, αλλά έμενε στις σκιές. Η αρχική ενασχόληση της ήταν να διαβάσει ώστε να ξεπεράσει τους υπόλοιπους συμμαθητές της. Και έπρεπε να διαλέξει και επιλογής μαθήματα. Και δεν ήθελε καθόλου, τίποτα από όλα όσα υπήρχαν. Μόνο αστρονομία, με τον Καθηγητή της Αλχημείας της. Ήταν και όμορφος!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 20, 2019, 01:34:37 μμ by Ιλίντιεν Άτρας »


Στέλλα

Η αίτηση για Παλαιά Οικογένεια εγκρίθηκε
Αναμένεται η έγκριση του ΦΧ


Ιλίντιεν Άτρας

 • Πολεμίστρια
 • Καθηγητής
 • Level 18
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Εγκρίθηκε

Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός:
Λευκός Ιασπίς: Διορατικότητα, Μεγάλη Μαγεία του Αέρα
Ηλιόλιθος: Επιθετικότητα, Μεγάλη Μαγεία της Φωτιάς
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2019, 06:08:31 μμ by Στέλλα »