Rasnarry Academy

Κέννα

Όνομα:Κέννα
Φυλή: Άνθρωπος
Μέλος  Οικογένειας: Άγνωστο
Ηλικία: 18
Φατρία: Πολεμιστής
Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Κεννα είναι μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με γυμνασμένο και σφιχτό σώμα . Περπατά πάντα με ίσιο κορμί και αποφασιστικότητα. Τα μακριά κατακόκκινα μαλλιά της, πλαισιώνουν το λευκό της πρόσωπο με τα σαρκώδη χείλη και τα σπινθηροβόλα κεχριμπαρί της ματιά, τα οποία μοιάζουν λες και ετοιμάζει πάντα ένα σχέδιο, όχι καλό, στο μυαλό της.
Διακοσμεί τα μαλλιά της με πλεξούδες και μεταλλικά στολίδια χαραγμένα με ρούνους, τα οποία της τα είχε χαρίσει ένα ξωτικό Αλχημιστής.
Η ενδυμασία της είναι απλή και βολική. Φοράει ένα μαύρο παντελόνι και καφέ δερμάτινες μπότες που φτάνουν ως το γόνατο, άσπρο λευκό μπλουζάκι ενώ από πάνω έχει ένα επίσης δερμάτινο θώρακα. Την λεπτή της μέση αγκαλιάζει μια ζώνη από την οποία κρέμεται ένα μικρό πουγκί. Το μόνο κόσμημα που έχει είναι ένα μενταγιόν από λαπις λαζουλι και χρυσό, αντικείμενο με μεγάλη αξία και το μόνο πράγμα που έχει από την οικογένεια της.
Προσωπικότητα: Κέννα σημαίνει γεννημένη από την φωτιά. Και αυτό ακριβώς είναι. Ο δυναμικός της χαρακτήρας δεν αφήνει περιθώρια για ημίμετρα. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της είναι η επιμονή, δεν τα παρατάει και φέρνει κάθε αποστολή, όσο δύσκολη και να είναι, εις πέρας.
Στην ζωή της έμαθε να είναι ανεξάρτητη και να στηρίζεται μόνο στον εαυτό της καθώς μεγάλωσε κατά βάση μόνη της.Το μαχητικό της Πνεύμα την κράτησε ζωντανή όλον αυτό τον καιρό.
Πολλές φορές όμως λόγο του χαρακτήρα της και του τρόπου που μεγάλωσε γίνεται αρκετά απότομη και ασεβής, πράγμα που την έχει βάλει σε μπελάδες στο παρελθόν.
Προϊστορία Χαρακτήρα:  Η Κέννα δεν ξερει πολλά από την παλιά ζωή της. Χρόνια πριν ένα ξωτικό την βρήκε έξω από την πόλη της Μιταθίρ χωρίς τις αισθήσεις της. Χωρίς δεύτερη σκέψη την μάζεψε και την φρόντισε. Όταν τελικά ανέκτησε τις αισθήσει της δεν θυμόταν τίποτα, ούτε ποια πραγματικά ήταν ούτε πως βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση. Είχε μόνο ένα μενταγιόν πάνω της από λαπις λαζουλι και χρυσό, με το όνομα Κέννα χαραγμένο στο πίσω μέρος. Το υπόλοιπο διάστημα της ζωής της, το πέρασε στο δάσος της Σομέρ ζώντας σαν κλέφτης. Εκεί  έμαθε να πολεμά και να αντέχει τις κακουχίες , πράγμα που την καθιστά την πλέον κατάλληλη υποψήφια για την φατρία των πολεμιστών
Όλα αυτά μέχρι που έπεσε πάνω σε έναν Βαλησινο σοφό ο οποίος αναγνώρισε τα ταλέντα της και την έστειλε στην Ακαδημία για περαιτέρω εκπαίδευση.
Γονείς:-
Αδέλφια:-
Δείγμα Γραφής: Το μόνο που ένιωθε ήταν πόνος. Το σώμα της γεμάτο από μελανιές και κοψίματα. Δεν έπρεπε να ανακατευτεί με τον Γκρέγκορι, είναι τρεις φορές το μέγεθος της άλλωστε, δεν είχε ελπίδα. Όμως αυτό το αλαζονικό του βλέμμα δεν το άντεχε με τίποτα. Κάθισε δίπλα στο ρυάκι και ξεκίνησε να καθαρίζει τα τραύματα της. Άραγε αυτή θα ήταν η ζωή της; Ζώντας σαν παράνομη, χωρίς σκοπό χωρίς ελπίδα για κάτι μεγάλο. Σίγουρα όχι. Άφησε το ματωμένο πανί στην άκρη και έβγαλε από την τσέπη της το μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο, το μενταγιόν.
Πάει καιρός από την τελευταία φορά που αναρωτήθηκε ποια πραγματικά ήταν ή τι θα μπορούσε να είναι.
Οι σκέψεις της διακόπηκαν, κάποιος την παρακολουθούσε. Χωρίς καμία περιττή κίνηση έπιασε το χειροποίητο μαχαίρι που είδε δεμένο στην ζώνη της και περίμενε, ώσπου ο εισβολέας να πλησιάσει αρκετά. Έκλεισε τα μάτια και προσπάθησε να ακούσει τα βήματα του. Πέντε… Τέσσερα…. Τρία. Πετάχτηκε σαν ελατήριο και με με μια γρήγορη κίνηση πέταξε το μαχαίρι κατά πάνω του. Ήταν ένας γέροντας με άσπρα μακριά μαλλιά. Το μαχαίρι καρφώθηκε στον κορμό ενός δέντρου ελάχιστα εκατοστά πιο δίπλα από τον ηλικιωμένο. "Καλη σου μέρα δεσποινίς" της είπε χαμογελώντας "θα ήθελα να μιλήσουμε για λίγο"
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2021, 11:51:41 πμ by Power Moderator »


Ιλίντιεν Άτρας

 • Καθηγητής
 • Starlight Poster
 • Ξωτικό - Πολεμιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ

 • Badges: (View All)
  Second year Anniversary Φυλή των Ξωτικών Λετζάνα Οίκος Άτρας One year Anniversary Το Θέμα του Μήνα, Νοέμβριος 2019
Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός:
Τ΄όξο από βουνοφτελιά
1 Στιλέτο
1 χαλαζίας
2 τοπάζια

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 26, 2019, 06:12:03 μμ by Στέλλα »


Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ

 • Badges: (View All)
  One year Anniversary
Ενέργεια: 7

Χαρακτηριστικά

Το Όνομα του Όπλου

-Όπλο επανέρχεται στο χέρι αν πεταχτεί/χαθεί, Επίπεδο 1

Ροή
-Μεγαλύτερη ευστοχία, Επίπεδο 2
-Βελτιωμενος χρόνος αντίδρασης, Επίπεδο 2

Οργή
-Αυξημένη Δύναμη, Επίπεδο 3
-Αυξημένη Ταχύτητα, Επίπεδο 3
-Μάχη ακόμα και με βαριές πληγές, Επίπεδο 3

Τεχνικές

Θρίαμβος της Αθλομαχης
-Βελη της Αθλομαχης*, Επίπεδο 1

Προσκύνημα του Αλ Ρασίντ

-Ονειρο του Αλ Ρασίντ, Επίπεδο 2
-Σκιες του Αλ Ρασίντ, Επίπεδο 2
-Περασμα του Αλ Ρασίντ, Επίπεδο 2
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2021, 11:51:20 πμ by Power Moderator »
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."