Rasnarry Academy

Φυλλο χαρακτήρα Μέλινορ καθηγητής Εφευρέτης

Μέλινορ Γκαλφ

  • Εφευρέτης
  • Καθηγητής
  • Level 15
  • Ξωτικό
    • Προφίλ
    • ΦΧ
Όνομα: Melinor Galf

Φυλή: Ξωτικό

Μέλος Οικογένειας: Όχι

Ηλικία:120

Φατρία: Εφευρέτης

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Μelinor Galf είναι ίσως, αν και ψηλή η κοντότερη της φυλής της, θα μπορούσε να πέι κανείς οτι ήταν λιγνή με την ευρύτερη ένοια του όρου,πράγμα που πάντα την έκανε να ξεχωρίζει απο της υπόλοιπες γυναίκες. Τα μαλλία της μακρυά και σγουρά, όπως οι θάμνοι στο τέλος του φθινοπώρου. Αλλοτε ήταν πυρόξανθα, δεδομένου ότι διανύει το 105 έτος της ηλικίας της πλέον ενδιάμεσα θα μπορέσει κανείς να διακρίνει να λαμπυρίζουν καταξανθες ακτίνες που ειδικά τις πρωινές ώρες, φώτιζουν τις απροσδιοριστες, ποσοτικά και σχηματικά φακίδες, που λιάζονται βαριεστημάνα στις ανω παριές, πλήν μιας ορδής που προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια να φτάσουν την μύτη.  Το βασικό χαρακτηριστικό της ομως πέραν του ύψους είναι η διχρωμία των ματιών της, η οποία δεν εντοπίζεται στο άνα αλλα στα δύο μάτια. Το δεξί της είναι ξεκάθαρα πράσινο, το αριστερό της μάτι ειναι σαφώς πράσινο αλλα οι έντονες  καφετίες ακτίνες που καταλήγουν στην ήριδα του δίνει την τελική όψη τροχού. Η μορφή αυτή του ματιού της την ώθησε στο να παρακολουθήσει στα πρώτα χρόνια της Ακαδημίας,όντας μικρό παιδί ακομα και την ενότητα των Εφευρετών και να ενταχθεί αργότερα στην φατρία τους. Κοιτάζοντας την δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει την ολοστρόγγυλη ελία στον δεξί λοβό, που περισσότερο έμοιαζε με κοσμημα, λόγο της τελειότητας του σχήματος της, παρά με εκ γεννετής σημάδι.
Το δέρμα της είναι καταλευκο σχεδόν διάφανο τόσο που τις κρύες μέρες οι φλεβικοί λαβίρυνθοι είναι τοσο ευδιάκριτοι που μοιάζουν με χαρτη σε μυστικό περασμα. Αν και όχι ιδιαίτερα ψηλή τα ακρα της μοιάζουν με καταλήξεις κλέουσας, αδλυνατα και ντελικάτα. Τον δείκτη της μόνο στολίζει ενα εμβληματικό δαχτυλίδι με μοια πράσινη σφαίρα,( ταιριαζει με τα ματια της κυρίως το δεξί)  ,αντι πολυτιμου λιθου, που είχε βρεί σε ένα ταξίδι της, σε ένα χωρίο δίπλα στην Κονραμ, όταν πήγε να μελετήσει τις κατασκευές των Νάνων.
Στην Ακαδημία θα την ξεχωρίσει κανείς ακόμα και απο την αποβάθρα χωρίς κανένα ιδιαίτερο κόπο, μια αγέρωχη παρουσία κινείτε σχεδον αένα, σαν αιωρείται, το βάδισμα της , αυτό τα κάνει όλα, αέρινο σαν να πετάει, και κάνει ακόμα και το σμαραγδί της φόρεμα να χορευεί ακόμα και όταν έχει πλήρη άπνοια. Τα μαλλιά της πάντα πιασμένα κατα το ήμισι σε μια υποτυπώδη κοτσίδα στηριγμάνα στο κεντρο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με μια παλιά βελόνα για ραψιμο διχτυών, την βόλευε η ευκολία με την οποία απλά την έστριβε γύρω απο μια τούφα και απλά την έμπιγε σε μια άλλη, “πρακτικο” το είοχε χαρακτηρίσει, τοτε  που της την έκανε δώρο ένας βαλισίνος ψαράς στην Φιράλ, χαιδευοντας διακριτικά στο μέσα μέρος του καρπόυ της τους τρεις ακανόνιστους κύκλους που ούτε εκλειναν ούτε τεμνονταν, υπήρχαν σαν κάποτε να ακούμπησε καυτό σίδερο και να της άφησε ανεξίτηλο σημάδι, θα το θυμόταν όμως.

Προσωπικότητα:
Θα μπορούσε κανείς να πεί απο την εμφάνιση της και μόνο ότι δεν περνάει απαρατήτρητη. Εναι πάντα και γελαστή και έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και κατ επέκταση στους μαθητές της. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν έδωσε πνοή σε κανένα , δεν ήθελε να μοιράσει την Αγάπη της. Ειναι πολή δοτική και φιλομαθής. Συλλέγει πληροφορίες γαι οτιδήποτε. Της αρέσει να κάνει μάθημα στην ύπαιθρο γιατί το μυαλό εκεί είναι ελευθερο. Λατρευεί τα ταξίδια.

Έχει μια κρυφή αδυναμία σε έναν εκ των καθηγητών.

Με την τοξοβολία δεν το έχει καθόλου, μάλλον φατίνε τα μαλία της πάντα τα έμπλεκε στην χορδή του. Αλλά η ιππάσια είναι το μεγάλο της ατού. Ανεβαίνει στο άλογο με μία κίνηση. Όταν καλ΄παζει στην ράχη του γίνονται ένα. Το άλογο της μια λευκή καλόνη που το ονομάζει ΜΕΡ (θάλασσα)και αυτή έιναι ένα προέκταση η μία της άλλης.

Μεγάλο της πάθος το κάπνισμα. Μιά πίπα φτιαγμένη απο νάνους στολισμένη με μικρά σκαλίσματα κομμάτι αναπόσπαστο του χεριού της.

Πάντα ήταν και θα είναι αντισυμβατική και θα παραμείνει.!!!Προϊστορία Χαρακτήρα

Γονείς: Πατέρας : Φέριον   Ξωτικό ετών 142 Πολεμιστής
    Μητέρα :  Εριολαν Ξωτικό ετών 140 Πολεμιστής

Αδέλφια: Αδερφός : Περίλιαν Ξωτικό ετών 14 Πολεμιστής

το πρώτο παιδί της οικογένεια και με μεγάλη διαφορά πο το δευτερο. Οι γονείς την προετοίμαζαν απο μικρή να ενταχθεί στους κόλπους των πολεμιστών σαν γνήσια απόγονός τους. Μα μάταια, λίγο η διαφορετική της ανάπλαση που την έκανε να παίρνει φόρα για να σκαρφαλώσει στο άλογο λίγο τα πολλά σγουρά μαλλία της που μπερδευονταν στο τόξο....δεν νήθελε πολυ για να καταλάβεις οτι δεν κάνει. Μτά ήταν και αυτό τοι σημάδι στο μάτι που το είχε σαν συμπαντικό νόημα, ένας τροχός ξεκάθαρα αντι για ίριδα.
Όταν όλοι έπειζχαν με τα τόξα αυτή λάξεβε ξύλα και πέτρες και έφτιαχνε κάθε είδους εργαλεία για να κάνει την ζωή όλων ευκολότερη. Ασδε πουείχε τασεις φυγής, βασικά εξερευνησης ήταν αλλα ήταν επιτακτικό να φευγει μακριά ακομα και στα δέκα της χρόνια. Όταν μπήκε στην ακαδημία εντάχθηκε στην φατρία των πολεμιστών καθώς επίτασαν οι προσδοκίες των γονιών της . Σύντομα οι καθηγητές διαπιστώσαν όμως ότι ήταν μάταιο, σαν να βάλεοις ένα νάνο να μαζειωει μήλα χωρος σκάλα. Ενας εφευρ'έτης καθηγητής την παρακολουθούσε καιρο να αποτραβιέται κάθε πρωι στο Δέντρο της ζωής και με ΄λενα μαχαιράκι τοσο δά να φτιάχνει πραγματα στο ξύλο. Την πήρε σχεδόν υπο την προστασία του και την ενταξε   στους Εφευρέτες. Μετα την αποφοίτηση της ταξίδεψε παντου, και μάζωε χιλιάδες πληροιφορίες που κατέγραφε σε πάπυρους. Γυρνώντας απο τα ταξίδια της θέλεησε να τα μοιραστεί με τον γέροντα πιά μέντορα και καθηγητή της. Στο τέλος της διδακτικής του καριέρας αφου την είχε βοηθω τα τελευταία 15 χρόνια της ανέθεσθ την θέση του. Εκτοτε τριγυρνάει το παραξενο σαρκίο της στο χώρό και μοιράζει γνώσεις και χαμόγελα


Δείγμα Γραφής

Σηκώνεται πάντα πολύ πρωϊ, η αύρα της φύσης εκείνη την ώρα την Θρέφει. Κάθεται συνήθως κάτω απο το Δέντρο, έχει την καλύτερη θέα. Περιμένει καπνίζοντας στην πίπα της με μια κούπα ζεστό τσαί βοτάνων και ανθέων, μέχρι να βγούν οι σοφοί και να κυρήξουν την ένερξη μιας νέας μερας. Η καλύτερη ώρα είναι όταν ξεχύνονται οι μαθητές έξω. Τους παρατηρεί, κυρίως τα προσωπά τους, θέλει να μην της ξεφύγει καμιά αλλαγη. Τους μελετάει για να μπορεί να τους μεταλαμπαδευεσει με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις της. Θεωρεί τον ευατό της γέφυρα μεταξύ αυτών και του μέλλοντός τους και θέλει να βάλει τα πιο δυνατά θεμέλια.

Το δέντρο είναι η μόνη θέση που μπορεί να δεί πέρα απο την ακαδημία στο Πορτιμερ. Αναπολεί τα ταξίδια. Αυτα που έκασνε και αυτά που θά κάνει. Καμία φορά νίωθει ότι το μέτι φευγει και πετάει και ταξιδεύει και τις στέλνει απ ευθείας ειθκόνες απο μακριά.

Στον χρόνο τον ελευθερο αν δεν την δείς στην προκυμαία θα την δείς στο παρατηρητήριο στην κορυφή των κοιτώνων των μαθητών, να βλέπει τους εργάτες να καλλιεργούν την γή, να φροντίζουν τα βότανα στιος φυτείες πίσω απο το κτιριο της Ακαδημίας. Τους έβλεπε να κοπιάζουν και κατέβαζε ιδέες για νέες εφευρέσεις.


Κώδικας
Κώδικας: [Επιλογή]
Όνομα:
Φυλή:
Μέλος  Οικογένειας:
Ηλικία:
Φατρία:
Εμφάνιση Χαρακτήρα:
Προσωπικότητα:
Προϊστορία Χαρακτήρα: 
Γονείς:
Αδέλφια:
Δείγμα Γραφής: