Rasnarry Academy

Μοργκέιν Θερέλ

 • Δ' 'Ετος
 • Αλχημιστής
 • Level 7
 • Βαλησινή
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Όνομα: Μοργκέιν Θερέλ
Φυλή: Βαλησινή
Μέλος  Οικογένειας: Θερέλ
Ηλικία:17
Φατρία: Αλχημιστής
Εμφάνιση Χαρακτήρα:Η Μοργκέιν διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά της φυλής της.Είναι ψιλή με μακριά άκρα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους όμως είναι λεπτεπίλεπτη χωρίς να σημαίνει όμως ότι είναι αδύναμη, αντιθέτως το κορμί της είναι δυνατό και καλλίγραμμο.
Τα μαλλιά της μακριά, χρώματος κυανό μέχρι το ύψος της μέσης, κυματιστά που συνήθως τα διακοσμεί με μικρές πλεξούδες εδώ και εκεί.
Τα μάτια της μεγάλα γαλανά σαν τον ουρανο, ανάλογα με τον φωτισμό αχνοφαίνονται ίχνη πρασίνου. Το πρόσωπό της  διακοσμούν γυαλιστερα λέπια που θυμίζουν οπαλ,τα οποία βρίσκονται δεξιά και αριστερά στους κροτάφους της και φτάνουν μέχρι το μέσο των φρυδιών της. Φοράει πάντα ένα ζεστό χαμόγελο όμως αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις μια μελαγχολία μέσα στα μάτια της. Στο πίσω μέρος της πλάτης της υπάρχει μια ουλη,την οποία προσπαθεί να την καλύπτει όσο περισσότερο γίνεται.

Προσωπικότητα: Εξωτερικά φαίνεται ένα ήσυχο και προσιτό άτομο. Κατά βάθος η Μοργκέιν είναι σαν το νερό, ευμετάβλητη με την άνεση να προσαρμόζεται στις καταστάσεις. Είναι υπομονετική και έχει επιμονή, της αρέσει να βοηθάει και το χιούμορ της την κάνει ευχάριστη συντροφιά.
Είναι όμως μυστικοπαθής. Δύσκολα θα μπορέσεις να καταλάβεις τι πραγματικά σκέφτεται. Αποκαλύπτει μόνο όσα θέλει διότι δυσκολεύεται να ανοιχτεί πλήρως τους άλλους. Είναι στιγμές που επιζητά την μοναξιά, εκεί βυθίζεται στις σκέψεις της.
 Παρόλο που η φυλής της ειδικεύεται στα βότανα και θα μπορούσε να γίνει μια άριστη θεραπεύτρια η περίεργη φύση της την έσπρωξε να ακολουθήσει την αλχημεία και την κατάκτηση της γνώσης. . Παρόλα αυτά τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα φυτά.

Προϊστορία Χαρακτήρα: Η Μοργκέιν είναι το μόνο παιδί των Αντέλας και Κόρα Θερέλ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα σπίτι κοντά στην θάλασσα στην πόλη της Ερίσνα, δίδυμη με τον αδερφός της τον Βέλαμαρ ο οποίος πέθανε όταν ήταν 11 σε ένα ατύχημα.Η Μοργκέιν γλίτωσε με μια μεγάλη ουλη στην πλάτη, όμως ποτέ δεν ξεπέρασε τον χαμό του διδύμου αδερφού της.
Η προσαρμογή της στην Ακαδημία ήταν στην αρχή δύσκολη όμως βρήκε τον τρόπο να τα καταφέρει.
 Τα μαθήματα την βοήθησαν να δαμάσει δημιουργικά όλα αυτά τα συναισθήματα γιαυτό και είναι άριστη στα μαθήματα που παρακολουθεί. Έχει βάλει στόχο να γίνει η καλύτερη Αλχημιστής που έχει βγει ποτέ από την Ακαδημία Ρασναρι. 

Γονείς: Αντέλας Θερέλ (πατέρας 50 ιστορικός)
Κόρα Θερέλ (μητερα 47 θεραπεύτρια)
Αδέλφια:Βέλαμαρ(απεβίωσε, αδερφός 11)

Δείγμα Γραφής: Ο πρωινός ήλιος, στο μεγάλο παράθυρο του δωματίου της, ήταν αυτός που την ξύπνησε. Άνοιξε τα γαλάζια της ματιά και κοίταξε την ώρα. Πρέπει να ετοιμαστεί, σε λίγο θα έρθουν οι νέοι μαθητές και πρέπει να τους ξεναγήσει στην Ακαδημία. Φόρεσε ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα που έφτανε μέχρι τα γόνατα της και άφηνε ακάλυπτα κάποια μικρά ιριδιζον λέπια που είχε στα μακριά της πόδια. Καθώς έπλεκε τα μαλλιά της ακούστηκε ένας χτύπος στην πόρτα. Δεν χρειαζόταν να ρωτήσει ποιος είναι, ήξερε.
 ΠΈΡΑΣΕ! Φώναξε για να ακουστεί. Η Παολα μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας ένα καλάθι με φρέσκοκομμένα  αρωματικά.
" Που τα πας όλα αυτά;" ρώτησε η Μοργκέιν
" Ορίστε αυτά είναι για σένα."  άπλωσε το χέρι της και άφησε ένα μπουκέτο λεβάντας στο τραπέζι. " τα υπόλοιπα είναι για την τάξη. Θα τους δείξω πως να φτιάχνουν αλοιφές για τα κοψίματα. Θα σε δω στο μεσημεριανό πρέπει να βιαστώ! "
" Φυσικά" είπε χαμογελώντας."Ευχαρισ… " προσπάθησε να πει αλλά η Παολα είχε φύγει ήδη.
Πήρε την λεβάντα στα χέρια της και την μύρισε! Τελικά αποφάσισε να την φορέσει. Έπλεξε τους ανθούς ανάμεσα στις κυανες πλεξούδες της. Πλησίασε στο παράθυρο και είδε τα παιδιά στο προαύλιο της Ακαδημίας. Κάποια μεγαλύτερα αλλά μικρότερα, πρωτοετείς, όλα μαζεμένα σε μικρότερες παρέες.
Πήρε τα πράγματα της και άνοιξε την πόρτα να φύγει. Μια νέα μέρα ξεκινά.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 06, 2020, 10:40:03 πμ by Κέννα »


Ιλίντιεν Άτρας

 • Πολεμίστρια
 • Καθηγητής
 • Level 18
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Λογαριασμός στην Τράπεζα ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός
Ραβδί από τον πυρήνα της Μηλιάς, 2 θέσεις για πέτρες ενδυνάμωσης

Πέτρες
Φεγγαρόπετρα: Άμυνα, Μεσαία Μαγεία του Νερού
Πρασιολίτης: Αντοχή, Χαμηλή Μαγεία της Γης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 27, 2019, 12:35:52 πμ by Στέλλα »


Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ
Κύρια Σχολή: Στοιχειακή Αλχημεία

Νερό*: Προχωρημένη

Η Μοργκέιν είναι προχωρημένη στην χρήση της μαγείας του νερου, οπότε μπορεί να την χρησιμοποιήσει με επιτυχία τόσο για άμυνα όσο και για επίθεση αν χρειαστεί. Μια άλλη ικανότητα της είναι πως μπορεί να αντλεί μια ποσότητα νερού από το περιβάλλον, είτε δηλαδή από υδρατμούς του αέρα είτε από το έδαφος.

Η ειδίκευση της είναι ένα είδος καθρέφτη νερου, μπορει δηλαδή μέσα από μια επιφάνεια νερού να βλέπει η να ακούει κάτι που συμβαίνει κοντά σε μια άλλη επιφάνεια νερού,ακόμα και μίλια μακριά.

Πάγος: Αρχάρια

Η Μοργκέιν είναι αρχάρια στο στοιχείο του Πάγου οπότε οι ικανότητες της είναι περιορισμένες. Μπορεί να παγώσει μια μικρή επιφάνεια νερού ή να μουδιασει στιγμιαία κάποιον που ακουμπά.
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."