Rasnarry Academy

Άρυα Λιρέλ

 • ΣΤ' Έτος
 • Θεραπευτής
 • Level 9
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Όνομα: Άρυα Λιρέλ

Φυλή: Ξωτικά

Μέλος Οικογένειας: Όχι/Υιοθετημένη

Ηλικία: 19

Φατρία: Θεραπευτές

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Άρυα είναι ψηλή, με κατάμαυρα, σπαστά, μακριά μαλλιά με αφέλειες, που κάνουν τρομερή αντίθεση με το χλωμό της δέρμα. Το χρώμα των ματιών της είναι λαμπερό καστανό. Είναι αδύνατη, με μακριά λεπτά δάχτυλα, και μυτερά αυτιά που κρύβονται σχεδόν ολοκληρωτικά απ τα πυκνά μαλλιά της. Έχει φακίδες, λεπτά αμυγδαλωτά μάτια και γεμάτα χείλη. Έχει δύο μικρά κρικάκια στην κορυφή του αριστερού της αυτιού, και στην μπροστινή πλευρά του κάθε ώμου της, έχει σχεδιασμένο με μελάνι έναν ηλίανθο. Της αρέσουν πολύ τα κοσμήματα με παράξενες, σπάνιες πέτρες, τα οποία φτιάχνει μόνη της, και φορά είτε ως δαχτυλίδια, είτε ως κολιέ ή βραχιόλια για τον καρπό και για το πόδι.
Συνήθως προτιμά ρούχα στις διάφορες αποχρώσεις του πράσινου και του κίτρινου, όμως της αρέσουν και άλλα απαλά χρώματα.
Μετά από μια σοβαρή αποστολή με την Ακαδημία στη Νήσο Ουρίβ, απέκτησε από το πουθενά διαφόρων ειδών κατάλευκα σημάδια, που κάλυψαν όλο το σώμα και το πρόσωπό της.

Προσωπικότητα: Η Άρυα μπορεί να δίνει την εντύπωση άκρως κοινωνικού ατόμου, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις κρατάει τα συναισθήματα και τις σκέψεις της πολύ καλά κρυμμένα. Είναι πάντα χαμογελαστή, και προσπαθεί να κάνει και τους γύρω της χαρούμενους, απαλλάσσοντάς τους απ' τις ανησυχίες και τις στεναχώριες τους. Είναι αγνή ψυχή, και κοιτάει πάντα, πρώτα το καλό των άλλων, και μετά το δικό της. Σιχαίνεται τις διαφωνίες και τις φωνές, και λύνει κάθε παρεξήγηση ήρεμα και διπλωματικά. Λατρεύει τη φύση και τα λουλούδια, όμως φοβάται ιδιαίτερα τα έντομα. Της αρέσει να ακούει για παλιούς μύθους, και να καταστρώνει δικές της ιστορίες. Είναι καλλιτεχνική φύση, και όταν δεν γράφει, είτε ζωγραφίζει, είτε φτιάχνει τα δικά της κοσμήματα από διάφορες πολύτιμες πέτρες.

Προϊστορία Χαρακτήρα: Η Άρυα πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Δεν γνώρισε ποτέ τους γονείς της, ή μάλλον δεν θυμάται αν τους γνώρισε, καθώς βρέθηκε μόνη της, όταν ήταν ακόμα βρέφος, στα Δάση της Λιρέλ. Δεν έμαθε ποτέ ποιοι ήταν -κάτι που την βασανίζει μέχρι και σήμερα- και αν όντως την εγκατέλειψαν εκείνοι στο δάσος ή όχι. Για καλή της τύχη, την εντόπισαν σύντομα δύο ξωτικά από την πόλη Ελραμίν, μια γυναίκα και ένας άνδρας, δίδυμα αδέρφια και Θεραπευτές, οι οποίοι είχαν βγει στο δάσος με τα άλογά τους, για να βρουν βότανα και μανιτάρια για τις θεραπείες τους. Ο Ιλάι και η Λίλι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να την κρατήσουν ζωντανή, ενώ έπειτα την μετέφεραν με προσοχή πίσω στην πόλη. Εκεί την φρόντισαν μέχρι να γίνει εντελώς καλά και της έδωσαν το παρατσούκλι Λιρέλ, ως το παιδί του δάσους. Το όνομα της, Άρυα, το εντόπισαν χαραγμένο σε μια ασημένια καρφίτσα στο εσωτερικό της ζακέτας της. Τα αδέρφια αποφάσισαν να την μεγαλώσουν σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς τους, και έτρεφαν μεγάλο σεβασμό προς εκείνην, καθώς θεωρούσαν ότι ήταν ένα πλάσμα ιερό, αφού στα δάση της Λιρέλ λέγεται ότι ζούσαν πλάσματα των θεών.
Μεγαλώνοντας η Άρυα δεν άργησε να αποκαλύψει την ικανότητά της στις θεραπείες, οπότε τα αδέρφια το έκαναν σκοπό της ζωής τους να την βοηθήσουν και να την ετοιμάσουν για την Ακαδημία, όπου και τελικά μπήκε.
Πριν φύγει για την Ακαδημία, ο Ιλάι και η Λίλι ζωγράφισαν ο καθένας από έναν ηλίανθο στον κάθε της ώμο, κάτι που τους ζήτησε η ίδια ώστε να νιώθει ότι τους έχει πάντα μαζί της. Η Άρυα διάλεξε το συγκεκριμένο λουλούδι, γιατί της θύμιζε τη χαρά και την αισιοδοξία. Τα ηλιοτρόπια βγήκαν ολόιδια, όπως ακριβώς ήταν και τα δίδυμα, και πλέον η Άρυα ήταν έτοιμη για την Ακαδημία.
Τα χρόνια της εκεί πέρασαν άκρως δημιουργικά, έκανε πολλές φιλίες και έμαθε πολλά καινούργια στοιχεία γύρω από τις θεραπείες. Ήταν τυχερή, ώστε να θεωρηθεί ικανή να πάρει μέρος σε αρκετές από τις αποστολές που οργάνωνε η Ακαδημία, όχι όμως χωρίς αντίκτυπο στον χαρακτήρα της. Πριν την αποφοίτησή της, ένιωσε την ανάγκη να μάθει να προστατεύει με κάθε τρόπο τον εαυτό της και τους γύρω τις στα δύσκολα χρόνια τα οποία διένυαν. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στη Νεδάρ, συνάντησε για πρώτη φορά τον αδερφό της, τον Έζρα, έναν αδερφό που δεν ήξερε καν ότι είχε. Τον βοήθησε να πάρει τον καλό δρόμο και να ενταχθεί στην Ακαδημία στο πλάι της. Πλέον είναι βοηθός καθηγητή στη Φατρία των Θεραπευτών.


Γονείς: Άγνωστοι, τουλάχιστον ένας από τους δύο ξωτικό.

Αδέλφια: Έζρα, Ξωτικό, 19 ετών, Βοηθός Καθηγητή, Αλχημιστές
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 24, 2020, 08:02:34 μμ by Άρυα Λιρέλ »


Κασσάνδρα Καν

 • Βαλησίνη
 • Καθηγητής
 • Level 16
 • Ιστορικός
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός:
Βότανα επούλωσης πληγών από δαγκώματα
Βότανα επούλωσης πληγών από δηλητήριο
Βότανα επούλωσης πληγών από χτυπήματα

Tόξο από βουνοφτελιά,Χαμηλή Δύναμη, Μεσαία Ακρίβεια, Έχει ΔΥΟ θέσεις για μαγικές πέτρες
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 29, 2019, 01:56:15 μμ by Κασσάνδρα Καν »


Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ
Θεραπευτική Μαγεία: Προχωρημένη
Θεραπεύει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε δύο αναρτήσεις και θανάσιμες πληγές σε τρεις αναρτήσεις.

Ενισχυτική Μαγεία*: Προχωρημένη, με ειδίκευση στην πολυμορφικότητα - μετάλλαξη της σύστασης του σώματος.
Έχει την ικανότητα να αλλάζει τη σύσταση του σώματός της, ανάλογα με την αναγκαιότητα των περιστάσεων (όχι ολοκληρωτικά).
Άμυνα: Καρφιά στο σώμα, μετάλλαξη σε μορφή λάστιχου ή πέτρας, σμίκρυνση.
Επίθεση: Μετάλλαξη των δαχτύλων σε μορφή στιλέτων, μεγέθυνση.
Γενικές ικανότητες:
Μετάλλαξη προσώπου και φωνής.
Μετάλλαξη ζωτικών οργάνων - φυσιολογική αναπνοή σε κάθε περιβάλλον (νερό, μεγάλο υψόμετρο κλπ.)
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."