Rasnarry Academy

Άρυα Λιρέλ

 • ΣΤ' Έτος
 • Θεραπευτής
 • Level 7
 • Ξωτικό
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Όνομα: Άρυα Λιρέλ

Φυλή: Ξωτικά

Μέλος Οικογένειας: Όχι/Υιοθετημένη

Ηλικία: 18

Φατρία: Θεραπευτές

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Άρυα είναι ψηλή, με κατάμαυρα, σπαστά, μακριά μαλλιά με αφέλειες, που κάνουν τρομερή αντίθεση με το χλωμό της δέρμα. Το χρώμα των ματιών της είναι λαμπερό καστανό. Είναι αδύνατη, με μακριά λεπτά δάχτυλα, και μυτερά αυτιά που κρύβονται σχεδόν ολοκληρωτικά απ τα πυκνά μαλλιά της. Έχει φακίδες, λεπτά αμυγδαλωτά μάτια και γεμάτα χείλη. Έχει δύο μικρά κρικάκια στην κορυφή του αριστερού της αυτιού, και στην μπροστινή πλευρά του κάθε ώμου της, έχει σχεδιασμένο με μελάνι έναν ηλίανθο. Της αρέσουν πολύ τα κοσμήματα με παράξενες, σπάνιες πέτρες, τα οποία φτιάχνει μόνη της, και φορά είτε ως δαχτυλίδια, είτε ως κολιέ ή βραχιόλια για τον καρπό και για το πόδι.
Συνήθως προτιμά ρούχα στις διάφορες αποχρώσεις του πράσινου και του κίτρινου, όμως της αρέσουν και άλλα απαλά χρώματα.

Προσωπικότητα: Η Άρυα μπορεί να δίνει την εντύπωση άκρους κοινωνικού ατόμου, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις κρατάει τα συναισθήματα και τις σκέψεις της πολύ καλά κρυμμένα. Είναι πάντα χαμογελαστή, και προσπαθεί να κάνει και τους γύρω της χαρούμενους, απαλλάσσοντάς τους απ' τις ανησυχίες και τις στεναχώριες τους. Είναι αγνή ψυχή, και κοιτάει πάντα πρώτα το καλό των άλλων, και μετά το δικό της. Σιχαίνεται τις διαφωνίες και τις φωνές, και λύνει κάθε παρεξήγηση ήρεμα και διπλωματικά. Λατρεύει τη φύση και τα λουλούδια, όμως φοβάται ιδιαίτερα τα έντομα. Της αρέσει να ακούει για παλιούς μύθους, και να καταστρώνει δικές της ιστορίες. Είναι καλλιτεχνική φύση, και όταν δεν γράφει, είτε ζωγραφίζει, είτε φτιάχνει τα δικά της κοσμήματα από διάφορες πολύτιμες πέτρες.

Προϊστορία Χαρακτήρα: Η Άρυα πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Δεν γνώρισε ποτέ τους γονείς της, ή μάλλον δεν θυμάται αν τους γνώρισε, καθώς βρέθηκε μόνη της, όταν ήταν ακόμα στην πολύ μικρή ηλικία των 5 ετών, στα Δάση της Λιρέλ. Δεν έμαθε ποτέ ποιοι ήταν γονείς της, και αν όντως την εγκατέλειψαν εκείνοι στο δάσος ή όχι. Μετά από μερικές μέρες περιπλάνησης, ψάχνοντας καρπούς για να καταλαγιάσει την πείνα της, και νερό για να επιβιώσει, είχε χαθεί χωρίς να το γνωρίζει ακόμα πιο βαθιά στο δάσος. Πέντε μέρες μετά, αναίσθητη και σχεδόν ετοιμοθάνατη, για καλή της τύχη την εντόπισαν δύο ξωτικά από την πόλη Ελραμίν, μια γυναίκα και ένας άνδρας, δίδυμα αδέρφια και Θεραπευτές, οι οποίοι είχαν βγει στο δάσος με τα άλογά τους, για να βρουν βότανα και μανιτάρια για τις θεραπείες τους. Αντέδρασαν άμεσα, και κατάφεραν να την κρατήσουν ζωντανή, ενώ έπειτα την μετέφεραν με προσοχή πίσω στην πόλη Ελραμίν. Εκεί την φρόντισαν μέχρι να γίνει εντελώς καλά και της έδωσαν το παρατσούκλι Λιρέλ, ως το παιδί του δάσους. Το όνομα της, Άρυα, το εντόπισαν χαραγμένο σε μια ασημένια καρφίτσα στο εσωτερικό της ζακέτας της. Τα αδέρφια αποφάσισαν να την μεγαλώσουν σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς τους, και έτρεφαν μεγάλο σεβασμό προς εκείνην, καθώς θεωρούσαν ότι ήταν ένα πλάσμα ιερό, αφού στα δάση της Λιρέρ λέγεται ότι ζούσαν πλάσματα των θεών.
Μεγαλώνοντας η Άρυα δεν άργησε να αποκαλύψει την ικανότητά της στις θεραπείες, οπότε τα αδέρφια το έκαναν σκοπό της ζωής τους να την βοηθήσουν και να την ετοιμάσουν για την Ακαδημία, όπου και τελικά μπήκε.
Πριν φύγει για την Ακαδημία, τα αδέρφια ζωγράφισαν το καθένα από έναν ηλίανθο στον κάθε της ώμο, κάτι που τους ζήτησε η ίδια ώστε να νιώθει ότι τους έχει πάντα μαζί της. Η Άρυα διάλεξε το συγκεκριμένο λουλούδι, γιατί της θύμιζε τη χαρά και την αισιοδοξία. Τα ηλιοτρόπια βγήκαν ολόιδια, όπως ακριβώς ήταν και τα δίδυμα, και πλέον η Άρυα ήταν έτοιμη για την Ακαδημία.
Τα χρόνια της εκεί πέρασαν άκρως δημιουργικά, έκανε πολλές φιλίες και έμαθε πολλά καινούργια στοιχεία γύρω από τις θεραπείες. Έμαθε να διοχετεύει το ταλέντο της στα κοσμήματά της, συγκεκριμένα μέσα στις πολύτιμες πέτρες της, και είναι αυτά τα ίδια η θεραπεία που προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη.
Πλέον βρίσκεται στο τελευταίο έτος της Ακαδημίας.

Δείγμα γραφής:
Η Άρυα περίμενε μέχρι ο μεσημεριανός ήλιος να φτάσει στο ζενίθ, και έπειτα βγήκε στο προαύλιο της Ακαδημίας. Με γρήγορο περπάτημα κατευθύνθηκε προς το αγαπημένο της πέτρινο παγκάκι, και μόλις έκατσε, άδειασε το περιεχόμενο της τσάντας της πάνω του. Διάφορες κλωστές, σχοινιά και πετράδια σε διάφορα χρώματα ξεπήδησαν από μέσα, και η Άρυα έπιασε αμέσως δουλειά. Εδώ και πολλές μέρες, προσπαθούσε να φτιάξει ένα κρεμαστό, το οποίο να έχει τη δύναμη να διώξει τη λύπη της ψυχής. Είχε δοκιμάσει πολλές φορές και στο παρελθόν, όμως μάταια. Τα μόνα προβλήματα που μπορούσε να γιατρέψει ήταν τα φυσικά, και όχι τα συναισθηματικά. Χθες το βράδυ όμως, μια ιδέα έλαμψε στο μυαλό της, και ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει. Μάλιστα, ένιωσε τόσο ανόητη που δεν το είχε σκεφτεί νωρίτερα! Τι θα μπορούσε να συμβολίσει ιδανικότερα τη χαρά της ζωής από τον ήλιο; Αυτό ήταν το στοιχείο που έπρεπε να παγιδεύσει μέσα στην πέτρα της, και πλέον είχε βρει τον τρόπο. Με ένα ηλιοτρόπιο! Βρήκε το πιο λαμπερό, κίτρινο πετράδι της, και ξεκίνησε να το λιώνει σε μια μικρή τσίγκινη κούπα. Ταυτόχρονα, πήρε ένα κενό καλούπι ακανόνιστου σχήματος, και τοποθέτησε μέσα δοκιμαστικά το μικρό ηλιοτρόπιο για να δει εάν χωράει. Αφού σιγουρεύτηκε, το έβγαλε και το τοποθέτησε με μιαν άκρη. Γέμισε το καλούπι μέχρι τη μέση με το λιωμένο πετράδι, και έπειτα έψαξε ανάμεσα στα πράγματα της για τη θήκη που κρατούσε διάφορα έλαια. Μόλις τη βρήκε, έβγαλε το μικρό μπουκαλάκι που έγραφε πάνω "έλαιο ρίγανης", το άνοιξε προσεκτικά, και με σταθερό χέρι έριξε μια σταγόνα στο μίγμα που υπήρχε ήδη στη θήκη. Η ρίγανη θεωρούνταν σύμβολο χαράς και ευτυχίας, καθώς επίσης και θεραπευτική. Έπειτα, με μια πολύ μικρή τσιμπίδα, έπιασε προσεκτικά τον ηλίανθο, και τον τοποθέτησε στο κέντρο, πάνω στο υγρό που είχε αρχίσει πλέον να πήζει. Γέμισε και το άλλο μισό καλούπι με το κίτρινο υγρό από το πετράδι της, έριξε και στα δύο λίγη χρυσή σκόνη και τα σκέπασε μεταξύ τους, έτσι ώστε να στεγνώσουν και να ενωθούν απευθείας. Ξεχώρισε στην άκρη μια λεπτή, χρυσή αλυσίδα, και καθώς έδυε πλέον ο ήλιος, μάζεψε τα πράγματα της. Κρατώντας προσεκτικά στη χούφτα της το καλούπι με το νέο της δημιούργημα, ποτισμένο από τις ώρες που στέγνωνε κάτω από τον λαμπερό ήλιο, κίνησε χαμογελαστή για το δωμάτιο της.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 21, 2019, 09:34:46 μμ by Κασσάνδρα Καν »


Κασσάνδρα Καν

 • Βαλησίνη
 • Καθηγητής
 • Level 16
 • Ιστορικός
  • Προφίλ
  • ΦΧ
Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός:
Βότανα επούλωσης πληγών από δαγκώματα
Βότανα επούλωσης πληγών από δηλητήριο
Βότανα επούλωσης πληγών από χτυπήματα

Tόξο από βουνοφτελιά,Χαμηλή Δύναμη, Μεσαία Ακρίβεια, Έχει ΔΥΟ θέσεις για μαγικές πέτρες
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 29, 2019, 01:56:15 μμ by Κασσάνδρα Καν »