Rasnarry Academy

Λάντριαν

Όνομα: Λάντριαν

Φυλή:
Άνθρωποι

Μέλος οικογένειας:
Δεν είναι μέλος κάποιας γνωστής οικογένειας, και χωρίς να έχει πατέρα, δεν έχει επώνυμο.

Ηλικία: 28 ετών

Φατρία: Πολεμιστής

Εμφάνιση χαρακτήρα: Ο Λάντριαν είναι ένας ψηλός άντρας, και στέκεται λίγο πάνω από το 1,90. Έχει αθλητική κοψιά, φαρδιούς ώμους και κάπως λεπτότερη μέση, και μακριά, δυνατά χέρια και πόδια. Η κίνησή του έχει μια φυσική δύναμη και οικονομία, λόγω της εκπαίδευσής του. Έχει καστανά κοντά μαλλιά, μπλε μάτια, και συνήθως έχει ένα κοντό μούσι. Τα χέρια του είναι μεγάλα και φαρδιά, δυνατά, αλλά με μακριά, λεπτά και ικανά δάχτυλα. Συνήθως φοράει άνετα ρούχα, και κυκλοφορεί με κάποιου είδους οπλισμό, αλλά χωρίς πανοπλία και κάτι βαρύ αν δεν υπάρχει λόγος.Προσωπικότητα: Ο Λάντριαν είναι ένας γενικά ήπιων τόνων άνθρωπος. Αρκετά εγκεφαλικός, και με έμφυτη περιέργεια, καθώς και μια δίψα για συνεχή βελτίωση, μάθηση και εξέλιξη. Αν και πολεμιστής, η πρώτη του οδός για την επίλυση προβλημάτων είναι μέσω της διπλωματίας και της πειθούς. Του αρέσει να διαβάζει και να γράφει, και πάντα τον ενδιαφέρει να γνωρίζει για τους άλλους.
Είναι κάπως εσωστρεφής στις προσωπικές του σχέσεις, αλλά είναι πιστός φίλος και σύμμαχος, δοτικός και ειλικρινής, και προσπαθεί, σύμφωνα με το ιδανικό των Πολεμιστών, να γίνει και να παραμείνει «‘Αξιος».
Ο τρόπος που έχει διδάξει –ως τώρα στρατιώτες, και σύντομα μαθητές- είναι προσπαθώντας να βρει με τι τρόπο μαθαίνει κάθε μαθητής καλύτερα, να διατηρεί ένα καλό κλίμα, και να εξηγεί με κατανοητό τρόπο. Όταν μάχεται ή όταν εξασκείται με κάποιον, είναι πολύ ενεργητικός και γεμάτος ζωντάνια, η φωτιά που καίει μέσα του θεριεύει και λάμπει.
Αισθάνεται κάπως ανασφαλής πολλές φορές, και τον προβληματίζουν σκέψεις ότι δεν θα καταφέρει να πετύχει όλα όσα θα μπορούσε. Επίσης, αν και του αρέσει να μαθαίνει για άτομα, δεν του είναι πάντα εύκολο να ανοιχτεί σε άλλους.

Προϊστορία: Ο Λάντριαν γεννήθηκε χωρίς πατέρα, αφού ο άντρας έφυγε και η μητέρα του δεν τον γνώρισε ποτέ στα αλήθεια. Από μικρός άρχισε να δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει τη μητέρα του, και έμαθε να είναι ειλικρινής και σωστός με τους άλλους, ακόμα και αν ο κόσμος δεν ήταν πάντα έτσι προς αυτόν. Έδειξε σπινθηροβόλο πνεύμα και ικανό σώμα από τα παιδικά του χρόνια, και όταν ο Σοφός ήρθε για τη δοκιμασία, ο Λάντριαν ήταν από αυτούς που επιλέχθηκαν για την Ακαδημία.

Εκεί, έμαθε πολλά για τον κόσμο και ήρθε σε επαφή με άτομα από άλλες φυλές, και έμαθε για αυτές. Παρακολούθησε μαθήματα σαν σφουγγάρι, και έχτισε δυνατούς δεσμούς με μαθητές και καθηγητές.

Περισσότερο από τους υπόλοιπους καθηγητές, δέθηκε με το Δάσκαλο των Μεγάλων Όπλων, ο οποίος αν και σκληρός και αυστηρός, σταδιακά έγινε σαν τον πατέρα που ο Λάντριαν δεν γνώρισε ποτέ.

Ο Λάντριαν κάποια στιγμή αποφοίτησε και έφυγε από την Ακαδημία για να γνωρίσει τον κόσμο. Έχοντας επαφές με άτομα από άλλες φυλές λόγω της φοίτησής του, ταξίδεψε πέρα από τη χώρα των ανθρώπων με φίλους, και είδε τον κόσμο. Συχνά, πολέμησε για να υπερασπίσει το δίκαιο και τον αδύναμο. Έζησε περιπέτειες, έμαθε, και…κάποια στιγμή, δέχτηκε ένα γράμμα.

Ο Δάσκαλος των Μεγάλων Όπλων θα άφηνε τη θέση του, και όρισε τον Λάντριαν για αντικαταστάτη του. Συγκινημένος και κάπως αγχωμένος, αλλά με πολλά όνειρα, επέστρεψε στην Ακαδημία για αυτή τη νέα πρόκληση.

Δείγμα γραφής: Η ζέστη ήταν μεγάλη, και ικανή να καταβάλει ένα φυσιολογικό άνθρωπο. Ο Λάντριαν όμως είχε εκπαιδευτεί σωστά, και αν και ήταν καλυμμένος στον ιδρώτα και ανάσαινε βαριά, συνέχισε να κραδαίνει το μακρύ σπαθί του (ενάμισι μέτρο μήκος) με δύο σταθερά χέρια.
«Όχι και άσχημα. Αλλά πόσο ακόμα αντέχεις, Λάντριαν?».

Η τραχιά φωνή του δασκάλου των Μεγάλων Όπλων, η πρόκληση, έδωσε στο νεαρό άντρα παραπάνω δύναμη, και ο Λάντριαν έτρεξε καταπάνω στον αντίπαλό του. Ο καθαρός, κουδουνιστός ήχος του ατσαλιού πάνω σε ατσάλι αντήχησε στην αίθουσα προπόνησης, μία, δύο, τρεις φορές σε γρήγορο ρυθμό. Το φώς που έμπαινε από το παράθυρο έλαμπε σε λεπτές ,μακριές λεπίδες που κινούνταν γρηγορότερα από φίδια που επιτίθενται.

«Είσαι νεκρός.» είπε ο δάσκαλος ψύχραιμα. Είχε καταφέρει με προσποίηση να περάσει την αντεπίθεση του Λάντριαν με το δικό του σπαθί. «Αυτή είναι η 374η φορά.» σχολίασε, και ο Λάντριαν έγνεψε.

«Σύντομα, Δάσκαλε.»
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 13, 2019, 09:28:54 μμ by Κασσάνδρα Καν »


Κασσάνδρα Καν

Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΙκανότητες/Skills:Εξοπλισμός:

1 Μακρύ Σπαθί, "Η Αοιδός". 1,5 μέτρο μακρύ και λεπτό
Λίθοι Ενδυνάμωσης
Διαμάντι: Μεγάλη Ταχύτητα
Χρυσόλιθος: Μεγάλη Μαγική Αντίσταση


1 Μαχαίρι


1 Full Plate πανοπλία πεδίου


2 Ασπίδες
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 23, 2020, 04:41:20 μμ by Power Moderator »


Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ

 • Badges: (View All)
  One year Anniversary
Ενέργεια: 12

Χαρακτηριστικά

Όνομα του Όπλου

 • Όπλο επιστρέφει στο χέρι αν πεταχτεί/χαθεί, Επίπεδο 1

Οργή

 • Αυξημένη Δύναμη, Επίπεδο 5
 • Αυξημένη Ταχύτητα, Επίπεδο 5
 • Ταχύτερη Ανάρρωση, Επίπεδο 5
 • Μάχη ακόμα και με βαριές πληγές, Επίπεδο 5
 • Αντίσταση στη μαγεία, Επίπεδο 5

Ροή

 • Βελτιωμένος χρόνος αντίδρασης, Επίπεδο 5
 • Βελτιωμένη τεχνική, Επίπεδο 5
 • Μεγαλύτερη ευστοχία, Επίπεδο 5
 • Καλύτερη πρόβλεψη των τεχνικών του αντιπάλου, Επίπεδο 5
 • Κεκαλυμμένη Πρόθεση, Επίπεδο 5

Τεχνικές

Ο Θρίαμβος της Αθλομάχης
 • Άτι της Αθλομάχης, Επίπεδο 3
 • Βέλη της Αθλομάχης, Επίπεδο 3
 • Σθένος της Αθλομάχης, Επίπεδο 3
 • Πυγμή της Αθλομάχης, Επίπεδο 3
 • Άλμα της Αθλομάχης, Επίπεδο 3


“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."