Rasnarry Academy

Ζακ Νιλ

Όνομα: Ζακ Νιλ

Φυλή: Σοβερίνος

Μέλος  Οικογένειας: Όχι

Ηλικία: 16 χρονών

Φατρία: Πολεμιστής

Εμφάνιση Χαρακτήρα:
Με περίπου 1,20 μέτρα ύψος και γύρω στα 50 κιλά βάρος, ο Ζακ είναι ένας συνηθισμένος Σοβερίνος για την ηλικία του. Σίγουρα δεν θα ψηλώσει άλλο όμως. Τα μαύρα κοντά μαλλιά του, με ένα τσουλούφι προς τα δεξιά τονίζουν το τετράγωνο πρόσωπο του και τα έντονα σκούρα μάτια του, κοιτούν παιχνιδιάρικα προς κάθε κατεύθυνση. Το γεροδεμένο του κορμί, δείχνει την δύναμη και την αντοχή του. Ο ίδιος φροντίζει να γυμνάζεται, τρέχοντας και παλεύοντας με τη Φατρία των Πολεμιστών στις εκπαιδεύσεις τους εκτός του μαθήματος. Έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζει ένα μικρό μουσάκι, και πρόσφατα τρύπησε το αυτί του προσθέτοντας του ένα μικρό χάλκινο κρίκο. Το  χαμόγελο του σε κάνει να αναρωτιέσαι και να απορείς τι μπορεί να έχει στο μυαλό του, χωρίς ποτέ να μάθεις όμως.

Προσωπικότητα:
Ο Ζακ, είναι ένας εξαιρετικά ηθικός Σοβερίνος. Μπορεί να σε παραπλανούν τα χαρακτηριστικά της Φυλής του, αλλά ο ίδιος είναι ένα ντόμπρο άτομο. Δεν μοιράζεται τις σκέψεις του, αλλά όταν είναι να μιλήσει, τα λέει στα ίσα. Ως γιος της Φυλής των Νομάδων, δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το νερό και αποφεύγει τα ταξίδια μέσω θαλάσσης. Αν και Πολεμιστής, του αρέσει να διαβάζει και να μαθαίνει ότιδήποτε ακούει και βλέπει. Είναι έξυπνος και γρήγορος στις κινήσεις του. Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι η ανυπομονησία του, και ο ευερέθιστος χαρακτήρας του.

Προϊστορία Χαρακτήρα: 

Γονείς:
Μιρέλα Νιλ, 60 χρονών
Γιονσεν Νιλ, 62 χρονών

Αδέλφια:
Σάνα Νιλ, 35 χρονών
Κάλεμπ Νιλ, 33 χρονών
Κόνι Νιλ, 28 χρονών
Λένα Νιλ, 23 χρονών

Ο Ζακ, είναι το τελευταίο παιδί της Οικογενείας, και ο μόνος που έγινε δεκτός από τους Σοφούς. Ο παραχαιδεμένος της Οικογενείας, χωρίς ποτέ όμως να το πάρει πάνω του. Έδειξε την αδυναμία στη μητέρα του από πολύ μικρή ηλικία, καθώς και στην τρίτη κατα σειρά αδελφή του την Κόνι. Μέσα από τα ταξίδια της Οικογένειας του, απέκτησε γνώσεις επιβίωσης, αστρονομίας και βοτανολογίας. Η Κόνι φρόντισε να του μάθει να διαβάζει και να γράφει, ενώ ο Κάλεμπ τον μάθαινε να χειρίζεται μικρά όπλα. Είχε φτιάξει αποκλειστικά για τον μικρό αδελφό του μια ξύλινη ασπίδα καθώ και ένα μικρό ξύλινο στιλέτο, προκειμένου ο Ζακ να δι΄ώχνει τους δαίμονες που κρυβόντουσαν έξω από την σκηνή τους.

Ο Ζακ μεγάλωνε μέσα στην αγάπη και την προσοχή από όλους, χωρίς ποτέ  του στερηθεί τίποτα. Τα αδέλφια του, ως μεγαλύτερα και έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους, βρήκαν τον έρωτα και ξεκίνησαν το δικό τους ταξίδι στη ζωή, ένας ένας. Όταν ήρθε η σειρά της Κόνι, να φτιάξει την δικιά της οικογένεια, ο Ζακ κλαίγοντας, παρακαλούσε να τον πάρει σαν παιδί της. Η Κόνι του υποσχέθηκε να του γράφει και εκείνος της υποσχέθηκε να απαντάει. Με δάκρυα στα μάτια τα δύο αγαπημένα αδέλφια αποχαιρετιστήκαν.

Η Επιλογή του Ζακ για την Ακαδημία έγινε τελείως απρόσμενα. Στα 12 του χρόνια, κατα τη διάρκεια της Λιτανείας της Σοβέης, ο Σοφός των Σοβερίνων, τον έβλεπε να πολεμάει τους δαίμονες έξω από την σκηνή του, όπως έκανε κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο. Την επόμενη μέρα, του έπιασε κουβέντα. Ο Ζακ τον εξέπληξε με την ευγένεια και το ήθος που είχε. Όταν ο Σοφός του παρουσίασε τον γρίφο, ο Ζακ προσπάθησε να τον λύσει. Πάλευε και πάλευε χωρίς να το βάζει κάτω. Κάποια στιγμή ο Σοφός τον πιάνει από τον ώμο και χαμογελαστά του λέει να φωνάξει τους γονείς του. Ο Ζακ ακολουθώντας τις οδηγίες του Σοφού του, παρακολούθησε την μητέρα του και τον πατέρα του, να κλαίνε από χαρά όταν ο Σοφός τους έδωσε συγχαρητήρια για τον μικρό επίμονο Πολεμιστή που είχαν στην Οικογένεια τους.

Τα πρώτα χρόνια της Ακαδημίας περάσαν ευχάριστα και ήρεμα. Ο Ζακ προσαρμόστηκε κατευθείαν και έκανε πολλούς φίλους. Έδειξε το ταλέντο του στα μικρά όπλα, την επιβίωση και την αστρονομία. Μέσα από την Πάλη, διαμόρφωσε το γεροδεμένο του σώμα κάνοντας τα βλέμματα των κοριτσιών να γυρνάνε και να τον χαζεύουν. Στο τέταρτο έτος της Ακαδημίας τώρα, είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει ότι καινούριο βρεθεί στον δρόμο του.

Δείγμα Γραφής:

Κοιτάει για άλλη μια φορά το δόρυ του. Είναι λίγο πιο ψηλό από αυτόν, αλλά είναι ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό. Δίνουν χειραψία με τον αντιπαλό του και αρπάζουν ο καθένας την ασπίδα του. Η μάχη ξεκινάει και ο Ζακ είναι συγκεντρωμένος και γρήγορος. Ξέρει πότε να χτυπήσει με το δόρυ και πότε να αποφύγει. Με μια γρήγορη μανούβρα, βρίσκεται πίσω από τον αντιπαλό του και του ρίχνει μια με το πίσω μέρος του όπλου του στο σβέρκο. Κ΄άνει ένα βήμα πίσω και βγάζει την περικεφαλαία του, γελώντας. Βοηθάει τον αντίπαλο του να σηκωθεί από το έδαφος που είχε πέσει δίνοντας του το χέρι. ΄"Ίσως την επόμενη φορά...¨" του λέει χτυπώντας τον στην πλάτη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 29, 2019, 05:09:18 μμ by Μέλινορ Γκαλφ »Στέλλα

Ικανότητες/Skills:

Όπλο πιο κοφτερό/βαρύ στα χτυπήματα (Όνομα του όπλου)
Βαθύτερη κατανόηση των τεχνικών του αντιπάλου (Ροή)
Αυξημένη Ταχύτητα (Οργή)
Αντίσταση σε μαγική επιρροή του μυαλού και του σώματος (Οργή)