Rasnarry Academy

Κασσάνδρα Καν

Όνομα: Κασσάνδρα Καν

Φυλή: Βαλησίνη

Μέλος  Οικογένειας: Όχι

Ηλικία: 59

Φατρία: Ιστορικός

Εμφάνιση Χαρακτήρα:
 Η ψηλή κορμοστασιά της Κασσάνδρας, διακρίνεται από μακριά, καθώς και το δυνατό στήσιμο του κορμιού της. Ανέκαθεν είχε μεγάλες πλάτες και ψηλά πόδια, όπως κάθε Βαλησίνος που σεβεται τον εαυτό του. Τα μακριά μαύρα της μαλλιά πλαισιώνουν ευχάριστα το πρόσωπο της, ενώ το έντονο βλέμμα της διαπερνάει τους μικρούς μαθητές της, και δημιουργεί ρίγη στους συναδέλφους της. Τα σαρκώδη χείλια της, συνήθως σοβαρά, τονίζουν ακόμα παραπάνω το πρόσωπο της ενώ τα ιριδίζοντα λέπια στο δεξί της μάγουλο λαμπυρίζουν σε κάθε στροφή του κεφαλιού της. Η Κασσάνδρα έχει φροντίσει να αποτυπώσει στο αριστερό της ώμο, ορισμένα σύμβολα από την αρχαία γλώσσα των Βαλησίνων, ενώ στα δάχτυλα του αριστερού της χεριού έχει όλες τις φάσεις της σελήνης. Φροντίζει με ένα ειδικό έλαιο, φτιαγμένο από λίπος ψαριών, να ενυδατώνει τα λέπια που έχει στο σώμα της, ενώ συνήθως πλέκει τα μαλλιά της, που φτάνουν μέχρι την μέση, σε μια μεγάλη πλεξούδα που τονίζει τον μακρύ και ντελικάτο λαιμό της.

Προσωπικότητα:
Η Κασσάνδρα, είναι ένας ήρεμος αλλά ταυτόχρονα δυνατός χαρακτήρας. Όταν ήταν νέα ακόμα και ανώριμη με τη ζωή, της άρεσαν οι περιπλανήσεις και τα ταξίδια. Δεν απέκτησε μόνιμο σύντροφο στη ζωή της, αλλά έκανε πολλές γνωριμίες. Λόγω της κοινωνικότητας της και της ήρεμης δύναμης που απέπνεε, είχε και πολλούς εχθρούς, αλλά περισσότερους φίλους. Σαν καθε ιστορικός, την διακρίνει μια περιέργεια καθώς και η ισχυρή θέληση να μαθαίνει τα πάντα. Απολαμβάνει το καλό κρασί, με σύνεση συνήθως, και την καλή παρέα. Είναι ιδιαιτέρος εριστική σε αυτούς που δεν συμπαθει και φροντίζει να το δείχνει με το παραμικρό.

Εν΄ώ απολαμβάνει την τάξη και την οργάνωση, η ίδια είναι τρομερ΄α ακατάστατη. Το γραφείο της είναι γεμάτο με περγαμηνές και βιβλία τα οποία γεμάτα σκόνη και ιστούς αράχνης. Λόγω των πολλών χρόνων στην Ακαδημία, έχει αποκτήσει άλλη στάση ζωής. Φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά, ακόμα και τον χειμώνα, κολυμπόντας στα κρύα νερά της λίμνης που περιτριγυρίζει την Ακαδημία, ακόμα και στον Ωκεανό που βρέχει το Πορτμειρ, όταν έχει χρόνο. Απολαμβάνει να μένει μόνη της με ένα βιβλίο στο χέρι, στην αποβάθρα της Ακαδημίας ή στα δέντρα που βρίσκονται τριγύρω των κοιτώνων.

Προϊστορία Χαρακτήρα: 

Η Κασσάνδρα είναι το μοναχοπαίδι της Κίρας και του Ναρ Καν. Κατά τη διάρκεια της γέννας, οι δυο γονείς περίμεναν με ανυπομονησία να δουν σε ποιον από τους δύο θα μοιάσει. Η Κίρα, ως Ξωτικό της Βαλουίρ της Πόλης των Ποταμών, θεωρούσε ότι οι Θεοί θα ακούσουν την προσευχή της για ένα δυνατό αγόρι της Φυλής της, ενώ ο Ναρ, σαν Βαλησίνος της Ερίσνα πίστευε ότι το παιδί θα βγεί κορίτσι με τα πλούσια μαύρα μαλλια του, τα ιριδίζοντα λέπια του και το δυνατό του χιούμορ, που τόσο άρεσε στην συζυγο του. Οι δύο γονείς διαφωνούσαν συχνά, καθόλη τη διάρκεια του τοκετού, μέχρι που η Κασσάνδρα φθάνοντας στο κόσμο μέσα από την μητέρα της, δίνει εν τέλει τη χαρά στον Ναρ, να υπερηφανεύεται σε όλους για την πανέμορφη επιδερμίδα της και το δυνατο της κλάμα.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της η Κασσάνδρα έδειχνε την αδυναμία προς τον πατέρα της. Τον ακολουθούσε στο εργαστήριο του, ενώ εκείνος ως Εφευρέτης και οπλοποιός, έφτιαχνε όλων των ειδών τα όπλα για αυτούς που τον προτιμούσαν, ενώ η μητέρα της φρόντιζε να την μάθει να μιλάει και να γράφει, έχοντας σαν στόχο να γίνει αποδεκτή από τους Σοφούς στην ιερή Φατρία της, τους Ιστορικούς.

Όταν έφθασε την απαρραίτητη ηλικία, την έγραψε στο πρώιμο σχολείο της Ερίσνα, και φρόντιζε την σωστή διαπαιδαγώγηση της στο σπίτι, διαβάζοντας και μελετώντας μαζί της. Η Κασσάνδρα ανταποκρινόταν και έδειχνε την τάση της προς το διάβασμα. Μια μέρα στο σχολείο της Ερίσνα, ένας από τους συνομηλικους της, έφερε ένα μουσικό όργανο προκειμένου να δείξει στους υπολοίπους το ταλέντο του. Ήταν ένας αυλός του οποίου η μελωδία, μάγεψε την Κασσάνδρα. Όταν ζήτησε από την μητέρα της, να της αγοράσει κάτι αντίστοιχο, η Κίρα ενθουσιάστηκε και φρόντισε την επόμενη μέρα να την πάει να δουν και να διαλέξουν έναν αυλό. Η Κασσάνδρα όμως, βλέποντας τη λύρα και γρατζουνώντας τις χορδές, ενθουσιάστηκε καί ζήτησε αν μπορεί να έχει αυτή. Ή μητέρα της με ένα χαμόγελο στο στόμα και την υπερηφάνια να φουντώνει μέσα της, της, αγόρασε την λύρα, και κανόνισε η κόρη της να μάθει με δάσκαλο τα απαραίτητα.

Έγινε αποδεκ΄τή από τον Σοφό για την Φατρία των Ιστορικών, δίνοντας τεράστια χαρά στην οικογένεια της. Τα χρόνια της Ακαδημίας ήταν ευχάριστα, και όμορφα. Έκανε ένα σωρό φίλους και μάθαινε για την Ιστορία των Φυλών, τον πολιτισμό τους καθώς και φιλοσοφία. Στο τελευταίο έτος της, μαζί με άλλους τέσσερις συμμαθητές της, ταξιδέψαν τις χώρες, φροντίζοντας να βοηθούν τους κατοίκους, ενώ η ίδια κατέγραφε τις περιπέτειες τους, και να μεταφράζει χάρτες για τον επόμενο προορισμό τους. Υποσχέθηκε στον εαυτό της, ότι μια μέρα θα ξαναγυρίσει τον κόσμο ως ένας Ώριμος Ιστορικός.

 Γυρίζοντας στους γονε΄ίς της με το πέρας των Σπουδών της, βρήκε μια έκπληξη. Ο Ναρ είχε κανονίσει να παντρευτεί η Κασσάνδρα, το γιο του καλύτερου φίλου του. Η Κασσάνδρα στα 20 της χρόνια, δεν ονειρευόταν ούτε παιδιά ούτε σύζυγο. Ήταν η πρώτη φορά που απογοήτευσε τον πατέρα της και ατίμωσε την οικογένεια της. Για πέντε χρόνια που έμενε στους γονείς της, πατέρας και κόρη έλεγαν τα απολύτως απαραίτητα. Μέχρι που μια μέρα, αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Πρώτος προορισμός, η χώρα των Ανθ΄ρωπων. Ταξιδεύονται μέσα από τη θάλασσα, έφθασε στο Λιμάνι της Νεδάρ, όπου και ξεκίνησε την νομαδική της ζωή. Για δεκαπέντε χρόνια, γυρνούσε πόλεις και χωριά, ενώ με τη λύρα της κέρδιζε ένα κατάλυμμα και ένα πιάτο φαί.

Κλέινοντας τα σαράντα της χρόνια, αποφάσισε να γυρίσει για ακόμα μια φορά στην Ερίσνα για να διαπιστώσει ότι η μητέρα της είχε αφήσει τον κόσμο μερικές μέρες πριν. Πατέρας και κόρη, μην έχοντας να πουν πολλά, μένουν για λίγο καιρό κάτω από την ίδια σκεπή. Μέχρι που η Κασσάνδρα αποφασίζει να αφιερώσει την ζωή της στη διδασκαλία. Αναλαμβάνει να εκπαιδεύει στα γράμματα και τις τέχνες, στο πρώιμο σχολείο της πόλης. Είναι κάτι που τη γεμίζει με ευχάριστα συναισθήματα. Το ιερό καθήκον του δασκάλου όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μερικά χρόνια αργότερα σε μια από τις συναντήσεις με του Σοφό για την επιλογή των μαθητών, τον πλησιάζει και του ζητάει μια θέση στην Ακαδημία.

Ο Σοφός διακρίνοντας την φιλοδοξία και την αγάπη της για την μεταλαμπάδευση των γνώσεών της, της ζητάει να ταξιδέψουν μαζί στην Ακαδημία και να αναλάβει τη Φατρία των Ιστορικών. Η Κασσάνδρα τον ευχαρίστησε για την μεγάλη τιμή και μέσα σε μια εβδομάδα, ξεκίνησε τη νέα της ζωή. Τη μάγεψε ο Ωκεανός και το Νησί της Ακαδημίας, το συνονθύλευμα των Φυλών κάτω από μια σκεπή. Οι πρώτοι συνάδελφοι της την υποδέχτηκαν εγκάρδια και η ίδια απολάμβανε το καιρό της εκεί. Ενίοτε επισκεπτόταν το Πορτμέιρ για να μιλήσε με τους κατοίκους για νέα σχετικά με τον υπόλοιπο κόσμο, και να κολυμπήσει στα κρύα νερά του Ωκεανού. Στα 58 της χρόνια, μετρ΄΄αει δεκαπέντε χρόνια στην Ακαδημία. Χρόνια που την έχουν κουράσει βέβαια, αλλά στην πραγματικότητα αγαπάει αυτό που κάνει.

Γονείς:
Κίρα Καν, Ξωτικό, Ιστορικός,  120 χρονών (θα ήταν αν ζούσε)
Ναρ Καν, Βαλησίνος, Εφευρέτης, 108 χρονών

Αδέλφια: -

Δείγμα Γραφής:
Ρίχνει μια ματιά στα ήρεμα νερά που φθάνουν στα πόδια της. Η αντανάκλαση της στο νερό, κάνει το ίδιο. Το μακρύ της φόρεμα βρέχεται αλλά δεν την νοιάζει, ενώ πλέκει τα μακρυά της δάκτυλα μεταξύ τους και κοιτάει τα Λελάνεα να λιάζονται στον ζεστό καιρό του καλοκαιριού. Μερικοί μαθητές της βουτάνε από την αποβάθρα στο νερό και συναγωνίζονται στις αναπνοές. Οι Βαλησίνοι πάντα κερδίζουν σε αυτό σκέφτεται ενώ γελάει. Σε λίγες μέρες ξεκινούν τα μαθήματα για μία ακόμα χρονιά. Η Κασσάνδρα αφήνει την αποβάθρα και παίρνει το δρόμο για το γραφείο της. Ενώ περνάει μπροστά από τον βωμό κοιτάει ψηλά στα γραφεία των Σοφών. Έχουν βγει όλοι και κουβεντιάζουν ψιθυριστά. Η στάση τους δεν δείχνει κάτι το ανησυχητικό. Τους χαιρετάει ευγενικά και φθάνει στο γραφείο της.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 13, 2021, 05:32:25 μμ by Power Moderator »


Στέλλα

Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός:
 Διπλό σπαστό στιλέτο,  Έχει ΔΥΟ θεσεις για μαγικές πέτρες, Μεσαία Δύναμη, Μεγάλη Ταχύτητα
Χρυσόλιθος: Μεγάλη Μαγική Αντίσταση
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 13, 2020, 11:22:32 πμ by Σολ Οτίγιε »


Power Moderator

  • Moderator
  • Master Level
  • *****
  • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
    • Προφίλ

  • Badges: (View All)
    One year Anniversary
Πνεύμα Αλχημιστή


Σχολή Μαγείας: Στοιχειακή
Πεδίο μαγείας 1: Φωτιά-Μέτρια
Όταν Αναβιώνει το Πνεύμα Αλχημιστή της, η Κασσάνδρα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί σφαίρες φωτιάς που μπορεί να εκτοξεύσει στον αντίπαλο ή να αιωρούνται στο χώρο.

Πεδίο μαγείας 2 Γη - Ειδική
Η Κασσάνδρα έχει τη δυνατότητα να απορροφά Αιθέρα από τη γη όταν πατάει στο έδαφος, για να αναπληρώνει σταδιακά τα αποθέματα Αιθέρα που έχει καταναλώσει. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ελέγχει μεγάλες ποσότητες γης, είτε αμυντικά για να δημιουργήσει προστατευτικά τοίχη, είτε επιθετικά για να εκτοξεύει κομμάτια γης στον αντίπαλο, να δημιουργεί καρφιά από σκληρό ε΄δαφος ή τρύπες.

Πνεύμα Θεραπευτή


Πεδίο μαγείας 1: Θεραπευτική Μαγεία: Προχωρημένη
Ως Προχωρημένη στη Θεραπεία, η Κασσάνδρα μπορεί να Θεραπεύει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε δύο αναρτήσεις και θανάσιμες πληγές σε τρεις αναρτήσεις.


Πεδίο μαγείας 2 Ανανεωτική Μαγεία: Προχωρημένη
Είναι σε θέση να επαναφέρει στην πρότερη φυσική τους κατάσταση όσους έχουν δηλητηριαστεί είτε φυσικά είτε μαγικά. Χρησιμοποιεί τον αιθέρα για να τραβήξει έξω από το σώμα και σε ορισμένες περιπτώσεις και από το πνεύμα τις ουσίες και τα ξόρκια τα οποία δηλητηριάζουν κάποιον.

Πνεύμα Πολεμιστή


Ενέργεια: 11

Όνομα του Όπλου

Όπλο επανέρχεται στο χέρι αν πεταχτεί/χαθεί 1


Ροή

Βελτιωμένος χρόνος αντίδρασης 3
Μεγαλύτερη ευστοχία 3
Κεκαλυμμένη Πρόθεση 3

Οργή

Αντίσταση στη μαγεία 3
Αυξημένη Δύναμη 3
Αυξημένη Ταχύτητα 3

Προσκύνημα του Αλ Ρασίντ

Φιλί του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2
Όνειρο του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2
Σκιές του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."