Rasnarry Academy

Σαγιάνε Ασάχι

 • Καθηγητής
 • Master Poster
 • Άνθρωπος - Πολεμιστής
  • Προφίλ
  • ΦΧ

 • Badges: (View All)
  Second year Anniversary Φυλή των Ανθρώπων Red Panda 3 One year Anniversary Ζευγάρι του Μήνα, Φεβρουάριος 2020 Το Θέμα του Μήνα, Νοέμβριος 2019

Όνομα: Σαγιάνε Ασάχι

Φυλή: Άνθρωποι

Μέλος Οικογένειας: Ναι/ Ασάχι

Ηλικία: 27

Φατρία: Πολεμιστές

Εμφάνιση Χαρακτήρα:

Η Σαγιάνε είναι αρκετά ψηλή για άνθρωπο στο 1.78 και αρκετά μυώδης για γυναίκα. Στα 80 κιλά, το σώμα της είναι πολύ δετό και σφιχτό, ενώ όλοι οι μύες του κορμιού της διαγράφονται. Έχει μπλε σκούρα μακριά μαλλιά που συνήθως τα πιάνει σε πλεξούδες για να μην την ενοχλούνε και σχιστά μπλε μάτια. Σήμα κατατεθέν τα σκουλαρήκια της στα χείλη της και στα αυτιά της με το σύμβολο της Οικογένειας της, τις σπείρες. Χαρακτηριστικό επίσης, ένα ανάγλυφο σχέδιο από μελάνι που έχει στο αριστερό μέρος του λαιμού της, ένα φίδι και μία μεγάλη ουλή στην κοιλιά της που ξεκινά από το δεξί της στήθος και φτάνει κάθετα ως την βουβωνική χώρα. 

Ο ρουχισμός της είναι επίσης πολύ χαρακτηριστικός μα και απλός, καθώς όλα της τα ρούχα είναι σε μπλε σκούρο χρώμα ή μαύρο. Φοράει μαύρες μπότες και στρατιωτικού τύπου μπλε σκούρο παντελόνι με δέσιμο στον δεξιό γοφό. Στην Ακαδημία προτιμά να φοράει λευκά ή μπλε σκούρα αμάνικα μπλουζάκια καθώς είναι ο μόνος τρόπος να δροσίζεται, αφήνοντας όλον της τον κορμό εκτεθειμένο. 

Προσωπικότητα:

Η Σαγιάνε είναι δύσκολος και εύκολος χαρακτήρας ταυτόχρονα. Είναι λιγομίλητη και προτιμά να παρατηρεί από το να μιλά. Προτιμά την παρουσία των μαθητών καθώς τους βλέπει ως τους σπόρους της νέας γενιάς. Είναι πολύ επίμονη στους στόχους που θέτει, μα και υπομονετική στη δουλειά της. Δεν βιάζεται να κρίνει τους άλλους, αλλά εάν δεν συμπαθήσει κάποιον θα το δείξει αμέσως, ενώ μπορεί να γίνει και αγενής  προς αυτόν. Η ματιά της πολύ έντονη και διαπεραστική μα ταυτόχρονα έχει μια δόση θλίψης.

Ενώ διαθέτει εξαίρετα σωματικά και φυσικά χαρακτηριστικά, προτιμά να διαβάζει και να εξασκείται μόνη της στον χώρο των Πολεμιστών στην Ακαδημία. Έχει κλήση όπως και όλοι οι Ασάχι στα δόρατα και στις λεπίδες, ενώ λόγω της σωματικής της διάπλασης λατρεύει και τα όπλα με αλυσίδες. Ενώ είναι τόσο δυνατή, όσο και ταχύτατη, φοβάται το νερό και θα κολυμπήσει μόνο ως ύστατη λύση. Ενώ μπορεί να σκαρφαλώσει παντού, η αλτικότητα της είναι σχετικά κακή.

Προϊστορία Χαρακτήρα

Η Σαγιάνε είναι η δεύτερη κόρη της Πόλις Ασάχι, αδερφής του Κέλεμπ Ασάχι, του τωρινού αρχηγού της Οικογένειας Ασάχι. Η παιδική της ηλικία ήταν δύσκολη και δεν θυμάται την ηλικία που υποθετικά ήταν χαρούμενη, ως τα 4 χρόνια δηλαδή. Από τα 4 η Σαγιάνε όπως όλα τα παιδιά των Ασάχι ξεκίνησε το «σχολείο» της Οικογένειας, έναν θεσμό που το θέσπισε ένας παλαιότερος αρχηγός ώστε να πλάσει το ήθος των Ασάχι, πριν τα παιδιά εισέρθουν στην Ακαδημία και «χάσουν» την ταυτότητα τους. Από μικρή έδειξε τα άριστα φυσικά της χαρίσματα, καθώς ήταν τόσο δυνατή, όσο και γρήγορη, καταφέρνοντας να σηκώσει το τριπλάσιο του βάρους της αλλά και ξεπερνώντας στην ταχύτητα ακόμα και κάποια αγόρια. Εξαιτίας της έντονης σωματικής άσκησης η Σαγιάνε έφτιαξε ένα πολύ δυνατό κορμί, όπου όλοι της οι μύες ξεχωρίζουν. Ακόμα κι αν είναι ωστόσο 80 κιλά, φαίνεται πολύ λεπτή ακριβώς επειδή δεν έχει καθόλου λίπος. Παρά τις άριστες επιδόσεις της στην σωματική εκπαίδευση, εκείνη είχε αγάπη απο μικρή στα διαβάσματα, καθώς ήταν οι λίγες ώρες έξω από την εκπαίδευση και την κακουχία. Δεν είναι ότι σκεφτόταν πολύ για την κατάσταση της γιατί όλοι το περνούσαν. Η μεγάλη της αδερφή ενώ στην αρχή ήταν το πρότυπο της σταδιακά είχε αρχίσει να την ανταγωνίζεται. Τον ανταγωνισμό αυτό είχε εμπνεύσει σχεδόν μοναδικά η μεγάλη της αδερφή η Μορίνα,η οποία από τα 8 της είχε αρχίσει να γίνεται όλο και περισσότερο σκληρή και απόμακρη από την ίδια.

Έτσι η Ακαδημία ήταν κατά κάποιο τρόπο μια λύτρωση. Ήταν κάτι νέο. Η Σαγιάνε είχε δασκαλευτεί να μην εμπιστεύεται πλήρως της Ακαδημία και έτσι στην αρχή έβλεπε τα πάντα με καχυποψία. Κλείστηκε στον εαυτό της και δε μιλούσε σε κανέναν αποφεύγοντας τα άλλα παιδιά και τις παρέες. Η συνεχής αριστεία της στους Πολεμιστές οδήγησε τα άλλα παιδιά να την βλέπουν με κακία και ζήλια. Και εκείνη περισσότερο κλεινόταν στον εαυτό της. Διάβαζε στη βιβλιοθήκη μόνη της, έτρωγε μόνη της, στο δωμάτιο τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν κάνει πηγαδάκι και είχαν τραβήξει τα κρεβάτια τους μακριά της, ενώ όταν ήθελαν να πουν τα «δικά τους» έφευγαν από το δωμάτιο εάν ήταν και αυτή μέσα. Τις ελεύθερες ώρες ενώ τα άλλα παιδιά παίζανε και χαλαρώνανε, εκείνη εξασκούνταν περισσότερο ή διάβαζε περισσότερο. Μόνη της. Μέχρι που η μοίρα το άλλαξε αυτό.
Ήταν μια συνηθισμένη μέρα σαν όλες τις άλλες και η Σαγιάνε διάβαζε μόνη της έναν τόμο με τα αρχαία σύμβολα των ξωτικών, όταν έκλεισε το βιβλίο και άρχισε να κλαίει. Ήταν στο 2ο έτος της μόνο αλλά η μοναξιά ήταν βαριά για ένα παιδάκι και εκείνη έσπασε. Θρήνησε για την οικογένεια της που ήταν τόσο σκληρή, για το οτι δεν είχε φίλους, ενώ ήθελε, για την αδελφή της...για όλα. Ώσπου ένα χέρι την ακούπησε στον ώμο. Εκείνη ξαφνιασμένη σταμάτησε αμέσως και ανοίγοντας τα μάτια της είδε ένα άλλο κοριτσάκι με ξανθά κοντά μαλλιά και πράσινα μάτια να της χαμογελάει. Και η ζωή της άλλαξε. Η Μίρα ήταν μια μαθήτρια στη φατρία των αλχημιστών και κείνη 2ο έτος. Γνώρισε τη Σαγιάνε στους φίλους της, την έβαλε στην παρέα της και ενώ στην αρχή η Σαγιάνε ντρεπόταν, σταδιακά άνθισε μαζί με τη Μίρα. Αν και η Μίρα ήταν ξωτικό, οι δυο τους ήταν αδελφές ψυχές. Η μία συμπλήρωνε την άλλη σε κάποια πράματα, ενώ σε κάποια άλλα ήταν ίδιες. Η Σαγιάνε άρχισε να γίνεται πιο πρόσχαρη, άρχισε να ανοίγεται στους συμμαθητές της, να μιλά στα άλλα κορίτσια στο δωμάτιο της και σιγά σιγά να γίνεται ένα με τους συμμαθητές της, να δημιουργεί φιλίες και σχέσεις. Η Μίρα έγινε η καλύτερη της φίλη και όσες φιλίες κι αν έκανε καμία δεν ήταν σαν αυτή που μοιραζότανε με τη Μίρα.
Το τέλος της Ακαδημίας έφτανε και έπρεπε να σκεφτεί δύο πράγματα. Πως θα κρατήσει επαφές με τη Μίρα καθώς και η δική της οικογένεια ήταν συντηρητική και τι θα κάνει όταν γυρίσει πίσω. Για το πρώτο βρήκαν μαζί την άκρη, δημιούργησαν έναν μυστικό κώδικα και αποφάσισαν να στέλνουν τα γράμματα τους από πόλεις με περισσότερο μεικτό πληθυσμό. Το δεύτερο θα λύνονταν μονάχα όταν γυρνούσε. Κι έτσι η επιστροφή ήταν μοιραία. Η Μορίνα η αδερφή της είχε αποφοιτήσει 2 χρόνια νωρίτερα και είχε ήδη καταφέρει να ανέλθει στις στρατιωτικές θέσεις. Εκείνη δεν ήθελε κάτι τέτοιο, αλλά οι συνετές στρατηγικές της κατευθύνσεις έφερναν επιτυχίες και κέρδη στους Ασάχι και έτσι βρέθηκε σε μια ιστάμενη θέση, την οποία παρόλα αυτά δεν ήθελε.

Τα επόμενα 5 χρόνια από την αποφοίτηση ήταν πολύ δύσκολα, καθώς προσπαθούσε να ισορροπήσει τα καθήκοντα της και τις ευθύνες της στους Ασάχι και να μην χάσει τον εαυτό της. Στρατιωτικές επιχειρήσεις, πολιτικοί πόλεμοι, ότι έπρεπε να κάνει για να διατηρήσει η Οικογένεια της το όνομα και να ανέλθει ακόμα περισσότερο την κούραζαν. Ήταν ένα παιχνίδι πολιτικής και στρατιωτικής ισχύος που της έτρωγε τη ψυχή. Και έτσι της ήρθε η ιδέα. Πέταξε ως πρόταση στο μηνιαίο συμβούλιο την μεγάλης σημασίας στρατηγική, να στείλουν οι Ασάχι έναν καθηγητή στην Ακαδημία. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν ένα άτομο μέσα στην Ακαδημία, κάτι το οποίο θα τους επιφέρει κύρος μα και πληροφορίες. Η αναγνώριση της εξαίρετης ιδέας ήταν επακόλουθη. Η Μορίνα ήταν πολύ σημαντικό πρόσωπο της Οικογένειας για να σταλεί, ενώ η Σαγιάνε ως μικρότερη αλλα ταυτόχρονα άριστη ήταν η κατάλληλη για να καλύψει τη θέση αυτή. Αυτό ήταν εξάλλου και το στοίχημα της. Έτσι η Σαγιάνε ετοιμάστηκε για την Ακαδημία, με υποδείξεις για την σωστή συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδος στους Ασάχι. Λίγη γνώση είχαν ωστόσο οι Ασάχι, ότι το καθεστώς της Ακαδημίας κατά κάποιο τρόπο θα την προστάτευε.

Έτσι η Σαγιάνε έχει 2 χρόνια που είναι καθηγήτρια. Βλέπει τα παιδιά ως μια ευκαιρία να αλλάξει ο κόσμος καθώς πιστεύει οτι μπορεί όλοι να είμαστε σταγόνες στη βροχή, αλλά τι είναι ο ωκεανός εαν όχι πολλές σταγόνες μαζί. Εντάχθηκε στους πολεμιστές γιατί αναγνώρισε ότι η απληστία και ο εγωισμός είναι τα χειρότερα χαρακτηριστικά και μέσω της Ηθικής του μαθήματος που διάλεξε έθεσε στόχο να τα αντικαταστήσει στις ψυχές των παιδιών με τη συνεργασία και τη σύνεση. Εξάλλου η ηλικία των παιδιών και ο χρόνος που φοιτούν στην Ακαδημία είναι αρκετός για να φυτέψει και να καλλιεργήσει τον σπόρο. Η Σαγιάνε αν και πολεμικό εργαλείο, έχει ευαισθησία στην ψυχή και ανακαλύπτοντας το αυτό οραματίστηκε έναν κόσμο πραγματικά Ειρηνικό. Το χρέος της είναι στους ανθρώπους και στην Ειρήνη, την Ειρήνη όμως που δε φέρνουν τα όπλα ή ο εκφοβισμός, αλλά αυτήν που επιλέγουν συνειδητά οι άνθρωποι και κάθε μέρα προσπαθούν για να τη διατηρήσουν.

Γονείς: Άνθρωποι,   Πολεμιστές, Πόλις Ασάχι (54 χρονών, μητέρα) Βάνορ Ασάχι (πατέρας, 58 χρονών)
Αδέλφια: Άνθρωπος, Μορίνα Ασάχι, 30 χρ. Πολεμίστρια

Δείγμα Γραφής

Ατένιζε την θάλασσα από τον λόφο των Πολεμιστών και το καράβι που έφερνε τη νέα φουρνιά μαθητών. Άραγε ποιοι θα ήταν, τι φιλίες θα δημιουργούσαν, για τι θα κλαίγανε και για τι θα χαιρόντουσαν. Αναρωτήθηκε αν θα υπάρχει κάποιος ή κάποια Ασάχι. Στη σκέψη αυτή αναρίγησε. Αναστέναξε. Ακόμα και τόσο μακριά πάντα ήταν υπό τον έλεγχο τους τελικά, πάντα θα είχαν λόγο πάνω της. Ένας πελαργός έκρωξε πετώντας πάνω από το κεφάλι της προς την θάλασσα. Πόσο θα ήθελε να πετά, να καταφέρει έτσι να φύγει μακριά. Τόσο μακριά που δε θα την έβρισκαν. Μύρισε τη θαλασσινή αύρα που ο άνεμος έφερε ως τον λόφο και χαμογελώντας προς το κενό γύρισε προς τα πίσω,  έτοιμη να υποδεχτεί τους νέους μαθητές.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 11, 2019, 10:51:12 πμ by Στέλλα »
~The bird of the Hermes is my name, eating my wings, to make me tame...


Κασσάνδρα Καν

Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΕξοπλισμός:
Η Σαγιάνε κατέχει τρία δόρατα με πίω λεπίδα και δύο όπλα αλυσίδες για τράβηγμα. Τα δόρατα είναι φτιαγμένα στη Σιράν με τον παραδοσιακό τρόπο των σιδηρουργών των Ασάχι, εμπνευσμένα από τις ιδιότητες της Φύσης.

Το ένα, η Φωτιά έχει ένα κόκκινο ύφασμα δεμένο στην απόληξη του κονταριού, εκεί όπου ξεκινά η λεπίδα. Το δεύτερο η Γη, έχει ένα πράσινο ύφασμα και το τρίτο, το Νερό ένα γαλάζιο. Η διαφορετική τεχνοτροπία των δοράτων, το μήκος και η κύρτωση των λεπιδών, ή το μήκος του κονταριού, της δίνει την επιλογή ανάλογα με το είδος της μάχης που θέλει να ακολουθήσει: επιθετική, αμυντική, ή ισορροπημένη.

Οι δύο αλυσίδες είναι για grappling. Η πρώτη η μεγαλύτερη έχει μήκος δέκα μέτρων, το δυσκολότερο όπλο με το οποίο έχει δουλέψει. Το χρησιμοποιεί σπάνια, καθώς αποτελεί το όπλο του μετώπου για αυτήν. Ένα οπλο δύσκολο διαχειρήσιμο, ακόμα πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Την δεύτερη, συνήθως την έχει πάνω της όταν πρόκειται να πολεμήσει καθώς δεν αφήνει κανέναν εχθρό της να ξεφύγει.

Πανοπλία έχει μία ελαφριά breast plate καθώς ο τρόπος μάχης της είναι περισσότερο ευέλικτος και δε μπορεί να φορέσει κάτι βαρύτερο.

Πέτρες;
Σμαράγδι: Μεγάλη Δύναμη
Διαμάντι: Μεγάλη Ταχύτητα
Χρυσόλιθος: Μεγάλη Μαγική Αντίσταση
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2019, 06:12:13 μμ by Στέλλα »


Power Moderator

 • Moderator
 • Master Level
 • *****
 • Βοηθός Δυνάμεων και Μάχης
  • Προφίλ

 • Badges: (View All)
  One year Anniversary
Ενέργεια: 12

Χαρακτηριστικά

Όνομα του Όπλου

 • Αύξηση αποτελέσματος μαγείας του όπλου (Πχ από Λίθους), Επίπεδο 4
 • Άθραυστο όπλο, Επίπεδο 4
 • Όπλο πιο κοφτερό/βαρύ στα χτυπήματα, Επίπεδο 4
 • Όπλο βλάπτει ασώματους εχθρούς και ξεπερνά αντιστάσεις, Επίπεδο 4

Οργή

 • Αυξημένη Δύναμη, Επίπεδο 5
 • Αυξημένη Ταχύτητα, Επίπεδο 5
 • Ταχύτερη Ανάρρωση, Επίπεδο 5
 • Μάχη ακόμα και με βαριές πληγές, Επίπεδο 5
 • Αντίσταση στη μαγεία, Επίπεδο 5

Τεχνικές

Ο Θρίαμβος της Αθλομάχης
 • Άλμα της Αθλομάχης, Επίπεδο 1
 • Σθένος της Αθλομάχης, Επίπεδο 1Το Προσκύνημα του Αλ Ρασίντ

 • Πέπλο του Αλ Ρασίντ, Επίπεδο 3*
 • Πέρασμα του Αλ Ρασίντ, Επίπεδο 3
 • Όνειρο του Αλ Ρασίντ, Επίπεδο 3
 • Σκιές του Αλ Ρασίντ, Επίπεδο 3
 • Φιλί του Αλ Ρασίντ, Επίπεδο 3
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 22, 2020, 10:38:45 μμ by Power Moderator »
“I have three precious things which I hold fast and prize. Gentleness; Frugality; Humility. Be gentle and you can be bold; be frugal and you can be liberal; avoid putting yourself before others and you can become leader among men."