Rasnarry Academy

Στέλλα
Άτομα των γραμμάτων και των Τεχνών, οι ιστορικοί φημίζονται για την αδυναμία που έχουν για την γραφή και την έρευνα. Είναι αυτόι που με την λεπτομερή καταγραφή των ευρημάτων τους, χαρτογραφούν περιοχές και εξιστορούν παλαιές ιστορίες. Είναι υπομονετικοί, περίεργοι για όλα, έχουν άποψη για το παραμικρό. Θα τους βρείς χωμένους στους χάρτες και στα βιβλία της Φιλοσοφίας να προσπαθούν να καταλάβουν τους αρχαίους Φιλοσόφους και τα ΄συμβολά τους. Κατά την επιλογή τους από τους Σοφούς, επιδυκνύουν, μεθοδικότητα, υπομονή και αποδοχή του αποτελέσματος ανεξάρτητα από την έκβαση του γρίφου


ΣτέλλαΗ Φατρία των Θεραπευτών είναι καλοκάγαθοι και ευχάριστοι, και έχουν κύριο γνώμονα, να απαλύνουν με τις Θεραπείες τους την ψυχή και το σώμα. Δουλέυουν με τα χέρια τους αλλά και με τα στοιχεία της φύσης, για να φέρουν την ειρήνη στον ασθενή. Είναι προσιτοί και πολυλογάδες, και πιστεύουν ότι το καλύτερο γιατροσόφι είναι το γέλιο. Θα τους βρεις στους εξωτερικούς χώρους της Ακαδημίας και στα δάση του κόσμου, να ψάχνουν για βότανα και μανιτάρια που θα ενισχύσουν τις ιδιότητες των θεραπευτικών τους φίλτρων.


Στέλλα
Το αίμα του Θεού της Φωτιάς κυλάει στις φλέβες τους ενώ η επιμονή και  η υπομονή γεννά τις μεγαλύτερες ιδέες και εφευρέσεις. Είναι έξυπνοι και πνευματώδεις καθώς και καινοτόμοι. Εξαιρετικοί καπετάνιοι και μηχανικοί, γνωρίζουν κάθε καρφί, κάθε ξύλο και κάθε μέταλλο που περνάει από τα χέρια τους και καταλήγει στην εφεύρεση τους. Συνήθως είναι η φατρία που επιδεικνύει την εξυπνάδα και την καινοτομία, βρίσκοντας καινούριες λύσεις στον γρ΄ίφο των σοφών, χάρης στην έφεση που έχουν προς τις γεωμετρικές ικανότητες τους.


Στέλλα
Η Φατρία των Πολεμιστών, οι ξιφομάχοι, οι θαρραλέοι! Όσοι είναι στη Φατρία αυτή, διακρίνονται για το εκρηκτικό χαρακτήρα τους και την πίστη τους στην Φυλή τους. Ακολουθούν τις οδηγίες του Αρχηγού τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Πολλοί 'Ήρωες των Αρχαίων Ιστοριών και Μύθων" ανήκουν σε αυτή την Φατρία. Εκπαιδεύονται σε όλων των ειδών τα όπλα, με σκληρή εκπαίδευση ενώ η μόρφωση στα υπόλοιπα μαθήματα επικεντρώνεται στο Ήθος και την Ευγένεια με σκοπό τη διαμόρφωση ενός "Άξιου" ,να λέγεται, Πολεμιστή. Κατά την επιλογή από τους Σοφούς, οι μελλοντικοί Πολεμιστές δείχνουν ευγένεια και ήθος το οποίο συγκινεί τον Σοφό, δίνοντας τους μια θέση στην Ακαδημία.


Στέλλα
Η κατάκτηση της γνώσης ε΄΄ιναι για τους Αλχημιστές το Α και το Ω. Οφείλουν τις δυνάμεις τους στους Θεούς και τα στοιχεία της φύσης. Παμπ΄όνηροι, επίμονοι και μυστικιστές, αντιμετωπίζουν κάθε θέμα με τις μαγικές τους ικανότητες. Η θεωρία του φιδιού που τρωει την ουρά του, δείχνει την πίστη τους στο συνεχές και τον κύκλο της φύσης. Το μάτι συμβολίζει την "όραση" τους και την συνεχή παρακολούθηση του κόσμου αναγνωρίζοντας τα σωστά από τα λάθος. Στον γρίφο των Σοφών, οι Αλχημιστές συνήθως λόγο του ταπεραμέντου τους, εκνευρίζονται που δεν μπορούν τα τον λύσουν, και που η μαγεία τους είναι ακ΄όμα ανώριμη, μη βοηθόντας την λύση του γρίφου, κ΄άνοντας τους σοφό να γελάει και να τους προτρέπει να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις, όμως άγουρες ακόμα δεν καταφέρνουν να κάνουν τίποτα.