Rasnarry Academy

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Ντίρα Γκροντ

Σελίδες: 1 2 3 4
1
Κοιτώνας των Εφευρετών / Απ: Αέρας και Φωτιά (Ντιρα)
« στις: Μάρτιος 13, 2021, 11:15:09 πμ »
Και με τις δυο πάνω από το αερόστατο, να συνδέουν με τις τέχνες του τα κομμάτια του, σύντομα το αερόστατο πήρε τη μορφή των σχεδίων. Ακόμα και μικρό φαινόταν κάτι που θα άλλαζε τα δεδομένα στον κόσμο του Ήθεριντ. Μια πρωτοπόρα εφεύρεση που θα έκανε τα ταξίδια τους πιο σύντομα, που το ταξίδι στον ανατέλλοντα ήλιο, φαινόταν τόσο κοντινό τώρα.

Η Ντίρα άφησε ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στην Λύριεν. "Μένει να ανάψουμε την φωτιά" είπε χαμογελώντας στην Καθηγήτρια, και τις έτεινε την φωτιά που κρατούσε στο χέρι της.

Η Λύριεν άναψε τα ξυλαράκια, πάνω στην μεταλλική πλάκα, και το φως τους φώτισε τα πρόσωπα τους που περίμεναν με αγωνία το μικρό αυτό μοντέλο, να φθάσει τουλάχιστον 2 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Περίμεναν μερικά λεπτά κρατώντας τον θόλο, προκειμένου να γεμίσει ομοιόμορφα. Σύντομα δεν χρειαζόταν την βοήθεια τους, και το μικρό αερόστατο άρχισε, δειλά στην αρχή να αιωρείται ανάμεσα τους. Η Ντίρα χτύπησε τα χέρια της εκστασιασμένη. "Τα καταφέραμε!!!" φώναξε στην Λύριεν. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια πετυχημένη εφεύρεση, ακόμα και σε αυτο το μικρό μέγεθος. Σίγουρα θα μπορουσαν να το εξελίξουν, αλλά η αρχή είχε γίνει!

2
Κοιτώνας των Εφευρετών / Απ: Αέρας και Φωτιά (Ντιρα)
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2020, 07:29:23 μμ »
Η Ντίρα άκουγε προσηλωμένη την Λύριεν να μιλάει για τον Μελτέμ. Το Σιλάλι, η Βαλησίνη... όλα ο γνωστός Νάνος με το καράβι την "Ανάσα". Γέμισε ακόμα μια φορά τα ποτήρια τους με το γλυκό ποτό. Η δική της ανάσα άρχισε να βαραίνει, και πικρά δάκρυα έφθασαν στα μάτια της. Η ελπίδα που ίσως να μην εχουν τελειώσει όλα, της χτύπησε την πόρτα, αλλά αρνήθηκε να της ανοίξει. "Οχι πάλι..." σκέφτηκε, και σκούπισε με την ανάποδη  του χεριού της τα μάτια της, κοκκινισμένα μάλλον από το αίμα που έτρεχε από την καρδιά της, έρεε ελεύθερο στο σώμα της, και έφθανε να φανεί από τους βολβούς της, σημάδι πίκρας, αλλά και συναισθημάτων βαθιά ριζωμένων μέσα της, που όσο και αν τα δάκρυα προσπαθούσαν να τα αγκαλιάσουν και να προσφέρουν ανακούφιση, αυτά ήταν φωτιά λυσσασμένη από τον αέρα και από τις στιγμές μεταξύ τους, προσάναμμα για αυτό που συνέβαινε μέσα της.

Το χέρι της Λύριεν αγκάλιαζε στοργικά το δικό της, σαν φίλη, σαν μητέρα, σαν αδελφή... Το χέρι της Καθηγήτριας Εφευρέτριας, καταπονημένο από τις ώρες δουλειάς με τα κοσμήματα, και την βοήθεια στους μαθητές τους, άγγιξε την ταραγμένη καρδιά της Ντίρας, και η φωτιά ησύχασε, έπαψε να καίει, και η αναπνοή της μέσα σε μερικά λεπτά επανήλθε στο φυσιολογικό. "Λύριεν σε ευχαριστώ..." ψιθύρισε και την κοίταξε με ευγνωμοσύνη και ένα μικρό χαμόγελο. Κοίταξε τη δουλειά τους, που είχαν ολοκληρώσει ως ένα σημείο, και έκανε νόημα στην Καθηγήτρια. "Συνεχίζουμε; Πάμε για μεγάλη εφεύρεση εδώ!!" συνέχισε προσπαθώντας να σώσει το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργήσει η ίδια. Σηκώθηκε όρθια και κοίταξε "Τι μένει να κάνουμε Λύριεν; Νομίζω ότι συνδέοντας τα κομμάτια μεταξύ τους, και μια μικρή φωτιά στο μεταλλικό πιάτο, ίσως να πετύχει... Τι λες και εσύ;"

3
Κοιτώνας των Εφευρετών / Απ: Αέρας και Φωτιά (Ντιρα)
« στις: Αύγουστος 29, 2020, 04:04:12 μμ »
"Δίδασκες στα σχολεία της Σιλάλι;" ρώτησε η Ντίρα και το προσωπό της έλαμψε, λόγω του κρασιού κατά πάσα πιθανότητα. Την άκουγε προσεκτικά να μιλάει για την αγαπημένη της μαθήτρια και γέλαγε με τις περιγραφές της. Κοίταξε το εν δυνάμη αερόστατο και αναρωτήθηκε σε ποιον θα έστελνε αλληλογραφία για να του πει για αυτην την υπέροχη εφεύρεση... κανένας... Ένας την ένοιαζε και είχε φύγει μακρια...μακρια από εκείνη. "Έχει περάσει καιρος απο τότε που με ενοιαζε να κρατήσω επαφή..." ψυθιρισε στον εαυτό της, αλλά η Καθηγήτρια φαίνεται να την άκουσε. "Ξέρεις τον Μελτέμ; τον Νάνο έμπορο; Το πλοίο του η "Ανάσα" είναι αρκετά γνωστό... Μήπως τον εχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου;" το κρασί είχε κάνει την δουλειά του και η Ντίρα είχε καιρό να ανοιχθεί σε κάποιον. Αλλά όπως φαίνεται το είχε ανάγκη.

4
Ντίρα και Νιέν, προχώρησαν μαζί. Αχώριστοι σύντροφοι και συνεπιβάτες θα έλεγε κανείς. Φθάνωντας στην είσοδο του δάσους, η Νιέν σαν τα οσμιζόταν κάτι στον αέρα και σταμάτησε ξαφνικά, γρυλίζοντας κάπως. Η Ντίρα κοίταξε για μια στιγμή τριγύρω, ενώ οι υπόλοιποι προχωρούσαν και ακολουθούσαν την Άρντα. Η Σολ φαινόταν να πιάνει φιλίες με την νεα΄ρη Αλχημίστρια Αλέξα. "Τι είναι Νιέν;" την ρώτησε. Η Νιέν σαν να άλλαξε ξαφνικά γνώμη άρχισε να περπατάει μέσα στο δάσος. Τα κλαδιά των δέντρων έκαναν δύσκολο το πέρασμα και για τους δυό τους, που χτυπούσαν τα τρία πρόσωπο της Νιέν καθώς και το δικό της. Εκνευρισμένη από αυτά, αλλά και από το γεγονός ότι ακολουθούσαν την ξαδέλφη της, την Άρντα, δεν μπορούσε παρά να αφήσει έναν αναστεναγμό σχεδόν λύπησης, για την ίδια.

"Άρντα; Φθάνουμε κάποια στίγμη; τι λες;" της φώναξε σχεδόν περιπαικτικά. Φαινόταν να αντιλαμβάνεται με άνεση, τα στοιχεία που της άφησε η Ιλίντιεν, αν και δεν ήταν κάτι δύσκολο φυσικά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο...

5
Η Ντίρα ανάσανε βαθιά τον θαλασσινό αέρα, ενώ περπάταγε στο κατάστρωμα του καραβιού. Η Νιέν, ο τρικέφαλος μαρμάρινο τεχνητός προστάτης της, είχε ξαπλώσει σε μια άκρη, και στο πλησίασμά της σήκωσε και τα τρία κεφάλια της, βγάζοντας χαρούμενους ήχους. Η Ντίρα άπλωσε το χέρι και χάιδεψε το μεσαίο κεφάλι της, με τα άλλα δύο να συναγωνίζονται ποιο θα αγγίξει μετά. «’Ήσυχα, ήσυχα…» τους ψιθύρισε και χαμογέλασε γλυκά. Η Ντίρα κοίταξε τα πολεμοφόδια της. Ότι χρειαζόταν τα είχε στην τσάντα της, αν και λίγο βαριά, ήλπιζε να μην τα χρειαστεί.

Έβλεπε τους υπόλοιπους σκεπτικούς μαζεμένους σε πηγαδάκια, άλλοι να μιλάνε με ανησυχία, άλλοι στέκονται αμίλητοι χαμένοι στις σκέψεις τους.  Εκείνη τη στιγμή μια ησυχία σε όλο το κατάστρωμα, και ένα πειρατικό τραγούδι σιγοτραγουδούσε κάποιος από τους μαθητές. Ούμπρο Μέρμαν το όνομα του, με μια φωνή χαρούμενη θα έλεγε κανείς, που ερχόταν σε κόντρα με την όλη αίσθηση της αποστολής. Σύντομα ο ήλιος έδυσε και η Ντίρα καληνύχτισε την Νιέν και τους υπόλοιπους και κατέβηκε στην καμπίνα της. Με την φλόγα του κεριού, σημείωσε στο ημερολόγιο της τις σκέψεις της και σύντομα ταξίδεψε στον ονειρικό κόσμο.

Μέρες αργότερα, με μια φωνή ο καπετάνιος ανακοίνωσε την έλευση τους στο Λιμάνι της Ζενάρ. Η Ντίρα, ετοιμάστηκε, έβαλε μια ελαφριά πανοπλία για να την προστατεύει, έλεγξε τα πυρομαχικά της να είναι μέσα στην τσάντα της, και βγήκε στο κατάστρωμα. Οι περισσότεροι είχαν κατέβει, ενώ η Νιέν περίμενε τις οδηγίες της. Παρά το βάρος της, η Νιεν ήταν αρκετά ευέλικτη και γρήγορη, όχι σαν του αλόγου, όπως το μέγεθος της. Η Ντίρα τοποθέτησε την σέλα και τους ιμάντες που είχε ετοιμάσει από την Ακαδημία, στην Νιέν, και ανέβηκε στην ράχη της. Μαζί κατέβηκαν από το καράβι και στάθηκαν δίπλα στους καθηγητές, περιμένοντας τις οδηγίες τους.

6
Κοιτώνας των Εφευρετών / Απ: Αέρας και Φωτιά (Ντιρα)
« στις: Μάρτιος 01, 2020, 08:50:32 πμ »
Το πρόσωπο της Ντίρας φωτίστηκε στον ενθουσιασμό της Λύριεν ενώ μιλούσε για την οικογένεια της, αλλά βάρυνε με την αναφορά στον παππού της. "Λυπάμαι...Είθε στην Δίκαιη Κρίση του Πατέρα..."απάντησε κοιτώντας προς τον ουρανό. "Η οικογένεια μου, εμένα είναι από την Κόνραμ...Μια απο τις παλαιές Οικογένειες των Νάνων τους Γκροντ. Μπορεί να ξέρεις και την ξαδέλφη μου την Άρντα, είναι μαθήτρια εδώ μαζί με τον αδελφό της." απάντησε προσπαθώντας να κρατήσει μια ουδέτερη στάση απέναντι στα βαριά συναισθήματα της για την αρχηγό της Οικογένειας τους. "Ναι καλέ, ας γνωριστούμε και λίγο...που πέσαμε με τα μούτρα στη κατασκευή αυτού του υπέροχου μοντέλου αερόστατου!" και ενώ γελούσε έβγαλε από την μέση της ένα φλασκί.

Πιάνοντας δύο μικρά ποτήρια από το τραπέζι, σέρβιρε από το φλασκί της έναν ζωμό. "Είναι από τα μέρη μου...Ειδικό απόσταγμα, με γλυκά έλαια φρούτων και διάφορα είδη μπαχαρικών. Ότι πρέπει για τόνωση, το πίνουν οι νάνοι στα ορυχεία..." την ενημέρωσε και της πρόσφερε το ένα ποτήρι. Ύψωσε το ποτήρι στον αέρα και ήπιε προσεκτικά μια γουλιά. Η γλύκα με το αλκοόλ είχαν μια ευχάριστη αίσθηση στο στόμα της, που ενώ έπαιρνε τον δρόμο του για τον λαιμό της, ένα χαμόγελο άρχισε να εμφανίζεται στο πρόσωπο της. "Είναι παλιά συνταγή των Γκροντ. Εδώ στην Ακαδημία το φτιάχνω από τα φρούτα του νησιού και το κρασί των κτημάτων μας." σχολίασε πίνοντας άλλη μια γουλιά. "Είναι ένα από τα πράγματα που μου θυμίζουν την πατρίδα ευχάριστα." έπιασε έναν πάγκο και κάθισε να ξαποστάσει κρατώντας το ποτήρι ανάμεσα στα χέρια της.

"Δεν έχω φύγει και ποτέ...για να απαντήσω στην ερώτηση σου αγαπητή Λύριεν. Από όταν μπήκα στην Ακαδημία μικρή ως μαθήτρια, ελάχιστες φορές βγήκα, και αυτό κυρίως για δουλειά της Ακαδημίας. Εσύ όμως είσαι καινούριο αίμα που λέμε...Ποια τα νέα από τον έξω κόσμο;" ρώτησε κλείνοντας το ματι στην ευχάριστη καθηγήτρια.

7
Κοιτώνας των Εφευρετών / Απ: Αέρας και Φωτιά (Ντιρα)
« στις: Φεβρουάριος 18, 2020, 05:27:47 μμ »
"Υπέροχα! Να εδώ ψάχνω μια μεταλλική πλάκα..." απανταει η Ντίρα, και ναι την βρήκε. Κατευθείαν τρέχει προς το σφυρί της, και καμπυλώνει την περίμετρο του. Γυρνάει προς την Λύριεν. "Τι σκέφτεσαι Λύριεν; Τι άλλο μας λείπει;" ρωτάει σκεφτική και αφήνει τα πράγματα στο πάγκο. Παίρνει την ραμμένη λινάτσα και την κοιτάει εξεταστικά. Η καθηγήτρια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο ράψιμο. "Μπράβο Λύριεν!! Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω τόσο καλά... Από που είσαι άραγε; αναρωτιέμαι ώρα και θέλω να σε ρωτήσω..." την ρωτάει η Ντίρα με φανερή περιέργεια.

8
Κοιτώνας των Εφευρετών / Απ: Αέρας και Φωτιά (Ντιρα)
« στις: Φεβρουάριος 10, 2020, 11:37:00 πμ »
Η περιγραφή φαινόταν ακριβής. Έλειπε όμως κάτι, κάτι που θα έδινε στο αεροστατο τη δύναμη να σκίζει ουρανούς. Η Λύριεν φαινόταν πολύ ενθουσιασμένη, έτοιμη να το κατασκευάσουν εκείνη την ώρα. "Λύριεν, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει...Παρόλα αυτά, θα έλεγα, να φτιάξουμε μια μικρή κατασκευή για αρχή, πριν επιχειρήσουμε κάτι μεγαλύτερο." απάντησε η Ντίρα. Για αυτήν η ασφάλεια ήταν το πιο σημαντικό όλων.

Σηκώθηκε και προχώρισε προς το εργασ΄τηριο. Εκεί μπορούσε να βρεί ότι χρειαζόταν. Σχεδόν βέβαια... έποιασε μερικά κομμάτια λινάτσας, και τα έδωσε στην Λύριεν. "Ας ξεκινήσουμε, ράβοντας μεταξύ τους αυτά τα κομμάτια..." της είπε δίνοντας της την βελόνα. Στη συνέχεια η ίδια έποιασε να πλέξει ένα μικρό καλάθι.

Τα χέρια της κινούνταν γρήγορα και σε λίγη ώρα είχε τελειώσει ένα στρογγυλό καλάθι με διάμετρο όσο ο πήχης ενός Βαλησίνου. Σκεφτόμενη συνειδητοποιησε ότι μια απλή φλόγα δεν θα έκανε δουλειά, και έτσι έψαξε να βρει ένα στρογγυλό σκεύος, του μισου μεγέθους του καλαθιού για να τοποθετήσει σε αυτό μερικά κλαριά για να τα ανάψει αργότερα. "Λύριεν πως πας;" ρωτάει την Καθηγήτρια.

9
Κοιτώνας των Εφευρετών / Απ: ΑΕΡΌΣΤΑΤΟ ΤΏΡΑ (Ντιρα)
« στις: Φεβρουάριος 07, 2020, 09:28:06 πμ »
Το πρωινό της Ντίρα δεν είχε πάει τόσο καλά όσο θα ήθελε. Με χαλασμένους αιθερικούς μετασχηματιστές των μαθητών εφευρετών και μια αναγούλα, είχε φθάσει ήδη το μεσημέρι. Σηκώθηκε από την καρέκλα της και τεντώθηκε για να ξεπιαστεί. Ώρα για λίγο χαλαρωτικό διάβασμα... Κίνησε προς τον κοιτώνα και με χαρά διαπιστώνει ότι η πολυθρόνα μπροστά στο αναμμένο τζάκι ήταν κενή, σαν να την περίμενε.

Διαλέγει από την κοντινή βιβλιοθήκη ένα βιβλίο σχετικά με τις εφευρέσεις πριν 100 χρόνια. Ιδέες, πρωτοπόροι, και σχέδια γέμισαν το μυαλό της, μέχρι που μια φωνή την έβγαλε από την συγκέντρωση της. Η καθηγήτρια Λύριες, καινούρια στο πόστο της, της μιλούσε κρατώντας κάτι σχέδια στο χέρι. "Ένα αερόστατο;" ρωτάει με απορία. Είχε διαβάσει για αυτού του είδους την κατασκευή. Μια κατασκευή που θα σε σήκωνε στον αέρα, με τη βοήθεια της φωτιάς.

Αμέσως της κινήθηκε η περιέργεια, και πήρε από τα χέρια της Λύριεν τα σχέδια. Η καθηγήτρια είχε κάνει καλή δουλεια. "Μμμμ..." έκανε σκεφτική.


10
Κόνραμ / Απ: [Event] Η Νέα Φωτιά
« στις: Δεκέμβριος 31, 2019, 06:35:33 μμ »
Επιστροφή στις ρίζες λοιπόν. Θέλοντας και μη, έπρεπε να ακολουθήσει τους υπόλοιπους της Ακαδημίας. Έστω και για τα προσχήματα. Μία Γκροντ να μην επισκεφθεί την ΄Χώρα της; Ανεπίτρεπτο...

Φθάνωντας την προηγουμένη της γιορτής, φρόντισε να βρει την Οικογένεια της. Από την μία χάρηκε... από την άλλη προτίμησε να μην πει περισσότερα από τα απαραίτητα. Ξεμπερδεύοντας γρήγορα γύρισε στο Πανδοχείο για να ξεκουραστε΄ί. Την ημέρα της Γιορτής, περιπλανήθηκε στους δρόμους της πόλης της... μιας πόλης που από την μία αγαπούσε, από την άλλη την πλήγωνε για αυτό που της στέρησε. Δεν έφταιγε η πόλη βέβαια αλλά αυτό που συμβόλιζε για εκείνην... Καλύτερα να ήταν πίσω στην Ακαδημία, πίσω στις εφευρέσεις της.

Ήρθε η ώρα όμως για την γιορτή. Φτιάχνωντας τις μακριές πλεξούδες της και φορώντας ένα φόρεμα από μετάξι στο χρώμα του μπλέ του βραδινού ουρανού βγήκε χαρούμενη σχεδόν από το πανδοχείο και προχώρησε προς την κεντρική πλατεία. Είχε έρθει η ώρα να πετάξει από πάνω της τα παλιά...

11
Ανακοινώσεις / Απ: Αίτηση Επεξεργασίας ΦΧ
« στις: Δεκέμβριος 19, 2019, 02:55:33 μμ »
Όνομα Χαρακτήρα: Άρυα Λιρέλ
Τμήμα επεξεργασίας: Εμφάνιση, Προσωπικότητα, Ικανότητες (της Φατρίας)

Άρυα, θα το βρείς στα Φύλλα Χαρακτήρων υπο αξιολόγηση!! Περιμένω με ανυπομονησία να το διαβάσω!!  wink12
Ανακοινώσεις / Αίτηση Επεξεργασίας ΦΧ
« στις: Δεκέμβριος 19, 2019, 09:11:22 πμ »
Ο Χρόνος προχωράει, και οι χαρακτήρες μας μεγαλώνουν, ωριμάζουν και εξελίσσονται. Έτσι και τα ΦΧ τους ακολουθούν το ίδιο παράδειγμα.
Αν επιθυμείτε να εξελίξετε το ΦΧ του Χαρακτήρα σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ανοίξει η επεξεργασία του. Σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους Συντονιστές, θα περάσει μια μίνι αξιολόγηση προκειμένου να ακολουθεί τη στάση του Φόρουμ και να απεικονίζει την νεότερη μορφή του χαρακτήρα σας.

Όνομα Χαρακτήρα:
Τμήμα επεξεργασίας: (πχ Εμφάνιση, Προσωπικότητα κλπ)

13
Claim the Token / Claim the Token Δεκεμβρίου 2019 [24-12]
« στις: Δεκέμβριος 19, 2019, 08:32:55 πμ »

To Claim the Token Δεκεμβρίου με διάρκεια μέχρι και 24/12 ξεκινάει απο σήμερα!!!

Απλές αναρτήσεις= 5 Νταρίκ
Αναρτήσεις Event= 8 Νταρίκ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα προκειμένου ο υπέυθυνος συντονιστής να αποδώσει στον λογαριασμό σας το ποσό που σας αναλογεί!!


Όνομα Χαρακτήρα:
Όνομα Θέματος 1:
Όνομα Θέματος 2:
Όνομα Θέματος 3:

14
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Απ: Μοργκέιν Θερέλ
« στις: Δεκέμβριος 18, 2019, 08:32:50 μμ »
Όνομα Μοργκέιν Θερέλ
Δραστηριότητα: + 32 Νταρίκ
Αιτία: [Quest] Η Θεραπεία
Σύνολο: 247 Νταρίκ

15
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Απ: Χελένα Μεκάμι
« στις: Δεκέμβριος 18, 2019, 06:21:27 μμ »
Όνομα: Χελένα Μεκάμι
Δραστηριότητα: + 88 Νταρίκ
Αιτία: [Quest] Η Θεραπεία
Σύνολο: 498 Νταρίκ


Σελίδες: 1 2 3 4