Rasnarry Academy

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Power Moderator

Σελίδες: 1 2 3
1
Ιστορικοί / Απ: Νέαρχος
« στις: Μάιος 29, 2021, 11:29:32 πμ »
Πνεύμα Πολεμιστή

Οργή:

Αντίσταση στη μαγεία: Επίπεδο 3
Μάχη ακόμα και με βαριές πληγές: Επίπεδο 3
Ταχύτερη Ανάρρωση: Επίπεδο 3

Θρίαμβος της Αθλομάχης:

Σθένος της Αθλομάχης: Επίπεδο 2
Πυγμή της Αθλομάχης: Επίπεδο 2
Βέλη της Αθλομάχης: Επίπεδο 2

Προσκύνημα του Αλ Ρασίντ:
Πέρασμα του Αλ Ρασίντ: Επίπεδο 1
Πέπλο του Αλ Ρασίντ: Επίπεδο 1

Ενέργεια Πολεμιστών: 11


Πνεύμα Αλχημιστή

Ενεργειακές Δομές: Ειδικός

Χρησιμοποιώντας τον αιθέρα μπορεί να φτιάξει δυνατές ασπίδες και άλλες δομές, γύρω από τον ίδιο αλλά και άλλους, όπως επίσης και όπλα. Οι Ενεργειακές δομές που φτιάχνει μπορούν είτε να μένουν στατικές είτε να μετακινούνται ακόμα και μαζί με τον στόχο που έχει σημαδεύσει, ανάλογα με την βούληση του.

Ενεργειακή Αίσθηση: Μέτριος

Όταν ενεργοποιεί την Ενεργειακή Αισθηση, μπορεί να αισθάνεται σε ακτίνα 20 μέτρων άτομα με μαγικές ικανότητες που πατάνε στη γη, και στα 10 μέτρα να αναγνωρίζει το επίπεδο των μαγικών τους ικανοτήτων αλλά και το ποσοστό του αιθέρα τους. Σε περίπτωση που το άτομο δεν πατάει στη γη, η ακτίνα μειώνεται στα 5 μέτρα.
Όταν ενεργοποιεί την Ενεργειακή Αισθηση, καταλαβαίνει επίσης πότε κάποιος ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ικανότητα που σχετίζεται με τον αιθέρα, όπως θεραπεία, αλχημεία, ικανότητες πολεμιστών κτλ.

Πνεύμα Θεραπευτή

Θεραπευτική Μαγεία: Προχωρημένος

Θεραπεύει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε δύο αναρτήσεις και θανάσιμες πληγές σε τρεις αναρτήσεις.

Μαύρη Μαγεία: Προχωρημένος


Μάτια Θηρευτή:

Ο χρήστης βλέπει σε κανονικό και μαγικό σκοτάδι χωρίς πρόβλημα, ακόμα και χρώματα.

Σκιοβάμων:

Ο χρήστης μπορεί να τηλεμεταφερθεί από μία σκιά σε μία άλλη στο οπτικό του πεδίο.

Υπνωτική Ματιά:

Τα μάτια του χρήστη λάμπουν, και αν κάποιος τα κοιτάξει, δεν θα μπορεί να κοιτάξει αλλού και να γυρίσει το βλέμμα ή το κεφάλι του. Μπορεί να λυθεί αν ο χρήστης κοιτάξει αλλού. Ο στόχος δεν μπορεί να κινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρεμβληθεί κάτι μεταξύ του ιδίου και του χρήστη, ούτε να κλείσει τα μάτια του για να σταματήσει τη μαγεία.

Απομόνωση:

Ο στόχος γίνεται αόρατος και δεν μπορεί να ακουστεί, αλλά μόνο για τους συμμάχους του.

Κακό Μάτι:

Ο στόχος γίνεται πιο ευάλωτος σε κατάρες, και η Αντίσταση στη Μαγεία τον προστατεύει λιγότερο, σαν να ήταν 1 επίπεδο χαμηλότερη.

Σκιερό Γράπωμα:

Ο χρήστης δημιουργεί ένα κύκλο ακτίνας όσο το επίπεδό του στη Μαύρη μαγεία, και πλοκάμια από σκιά ξεπροβάλλουν για να αρπάξουν, να κρατήσουν και να σφίξουν το στόχο.

Ταχεία Αποσύνθεση:

Ο χρήστης άμεσα προκαλεί την αποσύνθεση ενός πτώματος, αφήνοντας μόνο το σκελετό.

Σκοτεινή Αύρα:

Ο χρήστης τυλίγεται από σκοτεινή αύρα με εμβέλεια όσο το επίπεδο στη Μαύρη Μαγεία σε μέτρα, και όσα έμβια όντα είναι μέσα στην αύρα χάνουν δύναμη και ταχύτητα, που την παίρνει ο χρήστης. Οι Πολεμιστές χάνουν 1 επίπεδο Ροής/Οργής.

Σκοτεινός Σύμμαχος:

Ο χρήστης ζωντανεύει τη σκιά ενός πλάσματος για ένα αριθμό αναρτήσεων όσο το επίπεδο του χρήστη στη Μαύρη Μαγεία. Η σκιά μπορεί να πολεμήσει μόνο τον ιδιοκτήτη της, και έχει όλες τις ικανότητες του ιδιοκτήτη, αλλά όλες στο επίπεδο Μαύρης Μαγείας του χρήστη.

2
Θεραπευτές / Απ: Μπροσκάνταρ Ντούντγκαρντ
« στις: Απρίλιος 21, 2021, 01:36:48 πμ »
Ενισχυτική Μαγεία*: Ειδικός

Ο Μπροσκάνταρ ειδικεύεται στην Ενισχυτική Μαγεία, και έχει αναπτύξει μια πολύ συγκεκριμένη προσέγγιση για το πώς πρέπει οι Θεραπευτές να φέρονται στη μάχη.

"Ενίσχυσε τον εαυτό σου, και χώσου να δείρεις τον αντίπαλο πριν πληγώσει τους συμπολεμιστές σου! Πολύ καλύτερο από το να πληγωθούν και να τους θεραπεύσεις μετά!"

Ως Ειδικός, μπορεί μέσω επαφής να προσθέσει στον εαυτό του ένα Χαρακτηριστικό Επιπέδου 6, και σε άλλους Επιπέδου 3, για 8 αναρτήσεις.

Ειδίκευση: Μεσουράνιος Ήλιος

Ως απαύγασμα της προσωπικής του φιλοσοφίας, για την οποία είναι προετοιμασμένος να έρθει σε αντιπαράθεση με όλους τους Θεραπευτές της ηπείρου αν χρειαστεί, ο Μπροσκάνταρ δημιούργησε μια τεχνική που αντιπροσωπεύει αυτή τη φιλοσοφία.

Σε μία ανάρτηση, μπορεί να ενισχύσει τόσα χαρακτηριστικά του όσα ο αριθμός Βελτιώσεων στην Ενισχυτική μαγεία, για ένα επιπλέον επίπεδο πέραν του κανονικού. Σε αντάλλαγμα όμως οι ενίσχυση αυτή διαρκεί τις μισές αναρτήσεις από τις κανονικές, και όσο ισχύει ο Μπροσκάνταρ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά Θεραπευτική ή Ενισχυτική Μαγεία. Μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνική σε ένα θέμα τόσες φορές όσες οι Βελτιώσεις του στην Ενισχυτική Μαγεία.

Αντιμαγεία: Προχωρημένος
Μπορεί να χρησιμοποιήσει Αιθέρα για να καταπολεμήσει και να εξουδετερώσει μαγεία προχωρημένου επιπέδου που υπάρχει στον χώρο, όχι πριν ενεργοποιηθεί, μα κατά τη στιγμή της ενεργοποίησής της και έπειτα.

Θεραπευτική Μαγεία: Μέτριος
Θεραπεύει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε τρεις αναρτήσεις και θανάσιμες πληγές σε τέσσερεις αναρτήσεις.

3
Θεραπευτές / Απ: Ο'τιί Μαατούα
« στις: Απρίλιος 19, 2021, 07:16:01 μμ »
Ανανεωτική Μαγεία*: Αρχιμάγιστρος.

Ο Ο'τιί έχει αναπτύξει βαθύτατη κατανόηση και εξαιρετική ικανότητα στο χειρισμό της Ανανεωτικής Μαγείας. Οι διεργασίες και λειτουργίες του σώματος και των οργάνων είναι κάτι που γνωρίζει καλά, και έχει την ικανότητα να θεραπεύσει σε μία ανάρτηση τα περισσότερα δηλητήρια, κατάρες ή ασθένειες.

Ειδίκευση: Επιρροή στις ορμόνες

Μετά από πολλή μελέτη, ο Ο'τιί έχει καταφέρει να καταλάβει πώς λειτουργούν ορισμένες ορμόνες του σώματος, και ακόμα και να τις επηρεάσει, μέσω της επαφής με το άλλο άτομο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αν περάσει αρκετός χρόνος. Οι πολεμικές εφαρμογές αυτής της τεχνικής ακολουθούν:

΅-Παύση λειτουργίας ανοσοποιητικού συστήματος: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να σταματήσει τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος του στόχου του, κάτι που οδηγεί σε γρήγορο θάνατο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά θέμα.

-Υπερ-λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να ενισχύσει τη του ανοσοποιητικού συστήματος του στόχου του σε βλαπτικό βαθμό, κάτι που οδηγεί σε γρήγορο θάνατο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά θέμα.

-Παύση της πήξης του αίματος: Αγγίζοντας το στόχο του για δύο συνεχόμενες αναρτήσεις, ο Ο'τιί μπορεί να εμποδίσει το αίμα του αντιπάλου από το να πήξει, καθιστώντας πληγές που αιμορραγούν μοιραίες αν δεν γίνει κάτι για να αντιστραφεί αυτό. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Θρόμβωση αίματος: Αγγίζοντας το στόχο του για δύο συνεχόμενες αναρτήσεις, ο Ο'τιί μπορεί να δημιουργήσει θρόμβους στο αίμα του αντιπάλου, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο αν δεν γίνει κάτι για να αντιστραφεί αυτό. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Κατατονία: Αγγίζοντας το στόχο του για δύο συνεχόμενες αναρτήσεις, ο Ο'τιί μπορεί να δημιουργήσει στο στόχο ένα αίσθημα κατατονίας, σωματικής και πνευματικής βραδύτητας, ακόμα και ξαφνικό ύπνο. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Έλλειψη συγκέντρωσης και προσανατολισμού: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει στο στόχο έλλειψη συγκέντρωσης και προσανατολισμού. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Υπερβολική συγκέντρωση: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει στο στόχο υπερβολική συγκέντρωση, κάνοντάς τους να επικεντρωθούν σε κάτι και να μην αντιλαμβάνονται τι άλλο συμβαίνει γύρω τους.  Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Ενισχυμένη δύναμη: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει στο στόχο μια ραγδαία αύξηση δύναμης, αλλά ο τρόπος που συμβαίνει αυτό καταλήγει στο να πληγώνει ο στόχος τον εαυτό του και να φθείρεται το σώμα του όσο χρησιμοποιεί αυτή τη δύναμη. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Επιθετικότητα: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει έντονη επιθετικότητα στο στόχο, κάνοντάς τους ευερέθιστους και συχνά ικανούς ακόμα και να αντιδράσουν αρνητικά σε συμμάχους. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

-Υπερενεργητικότητα: Αγγίζοντας το στόχο του, ο Ο'τιί μπορεί να προκαλέσει έντονη επιθετικότητα στο στόχο, κάνοντάς τους ανυπόμονους, βιαστικούς και πιο πιθανό να πάρουν ρίσκα που δεν θα έπαιρναν υπό κανονικές συνθήκες. Διαρκεί ως 5 αναρτήσεις του στόχου.

Μη πολεμικές εφαρμογές της τεχνικής αυτής χρειάζονται μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχούς επιρροής για να λάβουν δράση, και περιλαμβάνουν: Επιρροή διάθεσης (υπέρμετρη χαρά/θλίψη), επιρροή λιμπίντου και γονιμότητας, μυϊκή δυστροφία ή υπερτροφία, συνεχής πείνα ή απώλεια πείνας, αυπνίες.


Θεραπευτική Μαγεία: Ειδικός
Θεραπεύει επιφανειακές και σοβαρές πληγές σε μια ανάρτηση, και θανάσιμες πληγές σε δύο αναρτήσεις.

Ενισχυτική Μαγεία: Μέτριος

Μπορεί να ενισχύσει σε μέτριο βαθμό το σώμα του ή αυτό άλλου χαρακτήρα, όσον αφορά τη δύναμη την αντοχή, τα αντανακλαστικά ή την ταχύτητά τους.

4
Θεραπευτές / Απ: Νόμεν Γενμάλ
« στις: Απρίλιος 18, 2021, 06:50:02 μμ »
Κύρια Σχολή: Θεραπεία

Θεραπευτική μαγεία*: Αρχιμάγιστρος

Ως Αρχιμάγιστρος, ο Γενμάλ μπορεί αν θεραπεύσει μέχρι και θανάσιμες πληγές σε μία ανάρτηση, με το ανάλογο κόστος Αιθέρα.

Ειδίκευση: Όντας Αρχιμάγιστρος στη Θεραπευτική μαγεία, με επιπλέον την ικανότητα να ελέγχει το αίμα, ο Γενμάλ έχει δημιουργήσει μια τεχνική που του επιτρέπει να θεραπεύσει επιφανειακές και σοβαρές πληγές από απόσταση. Αυτό το επιτυγχάνει ελέγχοντας αίμα που υπάρχει γύρω του με το Χορό του Αίματος, επικαλύπτοντας την πληγή με αυτό και χρησιμοποιώντας Θεραπευτική Μαγεία στο τραύμα, όλα από απόσταση.

Επιπλέον, μία φορά ανά θέμα μπορεί, αν υπάρχει αρκετό αίμα γύρω του, να θεραπεύσει σε μία ανάρτηση όλες τις επιφανειακές πληγές όσων επιλέξει και είναι σε ακτίνα ως 10 μέτρων, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική.

Ανανεωτική μαγεία: Προχωρημένος

Είναι σε θέση να επαναφέρει στην πρότερη φυσική τους κατάσταση όσους έχουν δηλητηριαστεί είτε φυσικά είτε μαγικά. Χρησιμοποιεί τον αιθέρα για να τραβήξει έξω από το σώμα και σε ορισμένες περιπτώσεις και από το πνεύμα τις ουσίες και τα ξόρκια τα οποία δηλητηριάζουν τον χαρακτήρα.


Δευτερεύουσα Σχολή: Νεκρομαντεία

Έλεγχος Αίματος: Μέτριος

Αντιλαμβανόμενος τα κοινά μεταξύ Θεραπείας και Νεκρομαντείας, ο Γενμάλ μπορεί να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για να ελέγξει το αίμα. Ως Μέτριος, έχει μάθει τις εξής τεχνικές:

-Αιμάτινη Πανοπλία:
Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα στις φλέβες του πιο σκληρό, ώστε να γίνει πιο ανθεκτικός σε φυσικές επιθέσεις.

-Ερυθρό Ίχνος:
Ο χρήστης μπορεί να γνωρίζει την τοποθεσία του αίματός του σε μεγάλες αποστάσεις.

-Όσφρηση του Θηρευτή:
Ο χρήστης μπορεί να μυρίσει αίμα σε μεγάλες αποστάσεις και να εντοπίσει στόχους που αιμορραγούν.

-Χορός του Αιματος:
Ο χρήστης μπορεί να κινεί και να ελέγχει το αίμα όπως ένας Αλχημιστής Νερού μπορεί να ελέγχει τη ροή του Νερού.

-Κόκκινη Κορδέλα:
Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί προσωρινές δομές από αίμα, αναγκάζοντάς το να έχει σταθερό σχήμα και μορφή, όπως όπλα, λεπίδες, μαστίγια, ασπίδες κτλ.

-Ερυθρός Πολεμιστής:
Ο χρήστης μπορεί να ελέγχει το αίμα στο σώμα του ώστε να κινείται πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη δύναμη, σαν να κάνει μαριονέτα τον ίδιο του τον εαυτό μέσω του αίματός του.

5
Αλχημιστές / Απ: Aμάρις Άμπενσαθ
« στις: Απρίλιος 14, 2021, 12:04:36 πμ »
Κύρια Σχολή: Στοιχειακή Αλχημεία

Νερό*: Προχωρημένη

Η Αμάρις είναι προχωρημένη στην χρήση της μαγείας του Νερου, οπότε μπορεί να την χρησιμοποιήσει με επιτυχία τόσο για άμυνα όσο και για επίθεση αν χρειαστεί. Μια άλλη ικανότητα της είναι πως μπορεί να αντλεί μια ποσότητα νερού από το περιβάλλον, είτε δηλαδή από υδρατμούς του αέρα είτε από το έδαφος.

Η ειδίκευση της είναι η ικανότητα να δημιουργεί Στοιχειακά Νερού για να δρουν για την ίδια και να την βοηθούν στη μάχη ή την καθημερινότητά της, συνδυάζοντας μεγάλες ποσότητες νερού και λίγο αίμα σαν καταλύτη της μαγείας της. Όταν η Αμάρις χρησιμοποιεί αυτή την ικανότητα μπορεί να επιλέξει να δημιουργήσει μία από τις παρακάτω επιλογές:

- 1 Μεγάλο Στοιχειακό Νερού, διπλάσιο σε ύψος από κάποιο Βαλησίνο, αλλά η συγκέντρωση που απαιτείται γι' αυτό την εμποδίζει από το να χρησιμοποιεί παράλληλα άλλες τεχνικές και δυνάμεις.
- 1 Μεσαίο Στοιχειακό Νερού, περίπου σε μέγεθος Βαλησίνου, και παράλληλα να χρησιμοποιεί τις υπόλοιπες δυνάμεις της.
- Έως 3 Μικρά Στοιχειακά Νερού, μισά περίπου σε μέγεθος από Βαλησίνο το καθένα, και παράλληλα να χρησιμοποιεί τις υπόλοιπες δυνάμεις της.


Δευτερεύουσα Σχολή: Νεκρομαντεία

Έλεγχος Αίματος: Αρχάρια

Αντιλαμβανόμενη τα κοινά μεταξύ νερού και αίματος, η Αμάρις ξεκίνησε να μαθαίνει περισσότερα για τον Έλεγχο του Αίματος. Ως Αρχάρια, έχει μάθει τις εξής τεχνικές:

-Χορός του Αιματος:
Ο χρήστης μπορεί να κινεί και να ελέγχει το αίμα όπως ένας Αλχημιστής Νερού μπορεί να ελέγχει τη ροή του Νερού.

-Κόκκινη Κορδέλα:
Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί προσωρινές δομές από αίμα, αναγκάζοντάς το να έχει σταθερό σχήμα και μορφή, όπως όπλα, λεπίδες, μαστίγια, ασπίδες κτλ.

-Ερυθρή Ανανέωση:
Ο χρήστης θεραπεύεται σε κάποιο βαθμό και ανακτά μέρος του χαμένου Αιθέρα του με το να καταναλώσει αίμα.

6
Εφευρέτες / Απ: Ρέβι Γουίν
« στις: Μάρτιος 20, 2021, 11:02:30 μμ »
Προστάτης* : Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ.
Μέλος Υποβοηθούμενης Ρύθμισης Οπλικών Συστημάτων
Ο Προστάτης της Ρέβι είναι το ίδιο της το δεξί προσθετικό χέρι, που ξεκινά από τον ώμο της. Αντί για ένα απλό προσθετικό χέρι, κάτι που ήδη είναι καινοτόμο και τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. κατέχει την ικανότητα που έχει ένας Προστάτης να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του και να κινείται/δρα ανάλογα. Όπως ένας Προστάτης έχει κάποιου είδους «μάτια», το Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. έχει οπτικούς αισθητήρες στη ράχη του χεριού και στον καρπό, οι οποίοι προεξέχουν ελάχιστα προκειμένου να μπορούν να δουν και στο πλάι, χαρίζοντας του οπτικό πεδίο σχεδόν 360 μοιρών.

Η φοβερή καινοτομία του Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδέονται η σκέψη και η θέληση της Ρέβι με τα δεδομένα και τη δράση του Προστάτη, με τρόπο πιο ρευστό και άμεσο από κάθε άλλο προσθετικό μέλος. Ο Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. καταλαβαίνει την πρόθεση της Ρέβι, είτε αυτή είναι να πιάσει ένα ποτήρι νερό, να στοχεύσει ένα όπλο, ή να κάνει ακριβείς μικροκινήσεις, και τις βελτιστοποιεί βάσει των δικών του δεδομένων και ικανοτήτων που ξεπερνούν αυτές ενός τυπικού ανθρώπου.

Το Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. , αν και δεν είναι Προστάτης που όπως άλλοι μπορεί να πολεμήσει μόνος του και να υπερασπιστεί την Ρέβι όπως ένας τυπικός Προστάτης, βελτιστοποιεί πολλές από τις ικανότητές της. Έχοντας καλύτερη και πιο μακρινή όραση από πολλά πλάσματα, γρηγορότερη υπολογιστική ικανότητα, μεγαλύτερη δύναμη, ταχύτητα, ακρίβεια και σταθερότητα, επιτρέπει στην ΧΧΧΧ να στοχεύει με εξαιρετική ακρίβεια σε μεγάλες αποστάσεις ή ακόμα και σε συνθήκες απουσίας φωτός, να σηκώνει μεγαλύτερα φορτία, να έχει εξαιρετικά σταθερό χέρι, να αντιδρά γρήγορα, και να έχει προειδοποίηση για απειλές σε πεδίο όρασης 360 μοιρών γύρω της. Της παρέχει επίσης μεγαλύτερη ακρίβεια κινήσεων και δυνατότερη λαβή, και είναι πολύ ανθεκτικός σε χτυπήματα, θερμοκρασία και γενικότερη ζημιά.

Η αδυναμία του Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. είναι τι αν αφαιρεθεί ή χαλάσει ο Αιθερικός Μετασχηματιστής, ο οποίος βρίσκεται στο εσωτερικό του μπράτσου πολύ κοντά στη μασχάλη, όλο το μέλος θα σταματήσει να λειτουργεί. Ευτυχώς, το πολύ μικρό μέγεθος του Μ.Υ.Δ.Ρ.Ο.Σ. σε σχέση με άλλους προστάτες έχει επιτρέψει να είναι μικρός ο Αιθερικός Μετασχηματιστής που απαιτείται, και να έχει τοποθετηθεί και ένας εφεδρικός στο εσωτερικό του αγκώνα σε περίπτωση που ο κύριος σταματήσει να λειτουργεί.

•   Βελτιωμένος Χρόνος Αντίδρασης 5
•   Βελτιωμένη Τεχνική 5
•   Μεγαλύτερη Ευστοχία 5
•   Καλύτερη Πρόβλεψη των Τεχνικών του Αντιπάλου 5
•   Κεκαλυμένη Πρόθεση 5
•   Αυξημένη Δύναμη 2
•   Αυξημένη Ταχύτητα 2

Αιθερικό Όπλο:
•   Τουφέκι με εμβέλεια 1,5 φορά αυτή ενός τόξου, αλλά με πολύ πιο αργό ρυθμό πυρός.
•   Πιστόλι Χειρός μικρής εμβέλειας.

Βελτιωτικά Κίνησης:
•   Πατίνια
•   Ανεμόπτερο

7
Αλχημιστές / Απ: Μακριβέη Οτίγιε
« στις: Ιανουάριος 19, 2021, 11:15:10 πμ »
  Σχολή Μαγείας: Νεκρομαντεία
  Μαύρη Μαγεία*: Ειδική

  • Σκοτάδι που χορεύει:
  Ο χρήστης δημιουργεί και ελέγχει 4 σφαίρες αιωρούμενου μαγικού σκοταδιού, η κάθε μία με διάμετρο το πολύ όσο το επίπεδο του Νεκρομάντη στη Μαύρη Μαγεία. Το σκοτάδι αυτό δεν διαπερνάται από μη μαγικό φως, αλλά μπορεί να διασκορπιστεί από μαγικό φως, όπως αυτό της φλόγας ενός Αλχημιστή Φωτιάς.
  • Μάτια Θηρευτή:
  Ο χρήστης βλέπει σε κανονικό και μαγικό σκοτάδι χωρίς πρόβλημα, ακόμα και χρώματα.
  • Καθήλωση Σκιάς:
  Ο χρήστης πετάει ένα "στιλέτο από σκιά" στη σκιά ενός πλάσματος. Αν την πετύχει, το πλάσμα καθηλώνεται και δεν μπορεί να φύγει μακρύτερα από εκείνο το σημείο, καθώς η σκιά του αρχίζει να το εμποδίζει και μένει σταθερή. Αν χρησιμοποιηθεί φως για να διαλυθεί η σκιά, το αποτέλεσμα τελειώνει.
  • Σκιοβάμων:
  Ο χρήστης μπορεί να τηλεμεταφερθεί από μία σκιά σε μία άλλη στο οπτικό του πεδίο.
  • Σκοτεινός Σύμμαχος:
  Ο χρήστης ζωντανεύει τη σκιά ενός πλάσματος για ένα αριθμό αναρτήσεων όσο το επίπεδο του χρήστη στη Μαύρη Μαγεία. Η σκιά μπορεί να πολεμήσει μόνο τον ιδιοκτήτη της, και έχει όλες τις ικανότητες του ιδιοκτήτη, αλλά όλες στο επίπεδο Μαύρης Μαγείας του χρήστη.
  • Σκιερό Γράπωμα:
  Ο χρήστης δημιουργεί ένα κύκλο ακτίνας όσο το επίπεδό του στη Μαύρη μαγεία, και πλοκάμια από σκιά ξεπροβάλλουν για να αρπάξουν, να κρατήσουν και να σφίξουν το στόχο.
  • Σκιερή Λόγχη:
  Ο χρήστης εξαπολύει ριπές σκοτεινής ενέργειας σε ίσια γραμμή, που βλάπτουν το στόχο.
  • Σκοτεινή Αύρα:
  Ο χρήστης τυλίγεται από σκοτεινή αύρα με εμβέλεια όσο το επίπεδο στη Μαύρη Μαγεία σε μέτρα, και όσα έμβια όντα είναι μέσα στην αύρα χάνουν δύναμη και ταχύτητα, που την παίρνει ο χρήστης. Οι Πολεμιστές χάνουν 1 επίπεδο Ροής/Οργής.
  • Κακό Μάτι:
  Ο στόχος γίνεται πιο ευάλωτος σε κατάρες, και η Αντίσταση στη Μαγεία τον προστατεύει λιγότερο, σαν να ήταν 1 επίπεδο χαμηλότερη.
  • Απομόνωση:
  Ο στόχος γίνεται αόρατος και δεν μπορεί να ακουστεί, αλλά μόνο για τους συμμάχους του.
  • Υπνωτική Ματιά:
  Τα μάτια του χρήστη λάμπουν, και αν κάποιος τα κοιτάξει, δεν θα μπορεί να κοιτάξει αλλού και να γυρίσει το βλέμμα ή το κεφάλι του. Μπορεί να λυθεί αν ο χρήστης κοιτάξει αλλού. Ο στόχος δεν μπορεί να κινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρεμβληθεί κάτι μεταξύ του ιδίου και του χρήστη, ούτε να κλείσει τα μάτια του για να σταματήσει τη μαγεία.
  • Επιστροφή στη Θάλασσα¨:
  Ο χρήστης ακουμπά το στόχο και του δίνει τη δυνατότητα να ανασαίνει στο νερό, αλλά ο στόχος χάνει τη δυνατότητα να αναπνέει αέρα, μέχρι να λιποθυμήσει.

  Ειδίκευση: Όραση πέρα από το Πέπλο

  Η Μακριβέη έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα πνεύματα των νεκρών που έχουν μείνει πίσω στον κόσμο γιατί έχουν δουλειές που δεν έχουν ολοκληρωθεί, ή φοβούνται να περάσουν στην άλλη μεριά. Αν και δεν μπορεί να τα ακούσει, ούτε την υπακούν, τα πνεύματα μπορούν να την οδηγήσουν σε μέρη που έχουν σημασία γι αυτά, όπως το μέρος που πέθαναν, ή το μέρος που έχουν θάψει/κρύψει κάτι σημαντικό. Μπορούν επίσης να την προειδοποιήσουν για κίνδυνο αν υπάρχουν γύρω της τη στιγμή του κινδύνου. Σε συνδυασμό με την Ενεργειακή της Αίσθηση, η Μακριβέη μπορεί να αισθανθεί πνεύματα γύρω της με τα οποία να μην έχει οπτική επαφή, καθώς και σημεία που υπάρχει έντονη ψυχική δραστηριότητα. Μπορεί επίσης να αισθανθεί αν ένα αντικείμενο σχετίζεται με ένα πνεύμα όταν αυτό ήταν εν ζωή, αν έχει και τα δύο διαθέσιμα.

  Έλεγχος Αίματος: Αρχάρια

  • Κόκκινη Κορδέλα:
  Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί προσωρινές δομές από αίμα, αναγκάζοντάς το να έχει σταθερό σχήμα και μορφή, όπως όπλα, λεπίδες, μαστίγια, ασπίδες κτλ.
  • Αιμάτινη Πανοπλία:
  Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα στις φλέβες του πιο σκληρό, ώστε να γίνει πιο ανθεκτικός σε φυσικές επιθέσεις.
  • Χορός του Αίματος:
  Ο χρήστης μπορεί να κινεί και να ελέγχει το αίμα όπως ένας Αλχημιστής Νερού μπορεί να ελέγχει τη ροή του Νερού.

   Σχολή Μαγείας: Ενεργειακή Μαγεία
   Ενεργειακή Αίσθηση: Μέτρια

   Η Μακριβέη έχει τη δυνατότητα να αισθάνεται πότε κάποιος ενεργοποιεί τον Αιθέρα του, για να χρησιμοποιήσει ικανότητες Φατρίας. Επίσης, μπορεί στα 20 μέτρα να αισθανθεί πόσο Αιθέρα έχει κάποιος μέσα του, και να συμπεράνει ίσως πόσο έχει καταναλώσει.[/list][/list]

   8
   Αλχημιστές / Απ: Ιζόλδη Βαλουά
   « στις: Ιανουάριος 18, 2021, 07:02:31 μμ »
    Σχολή Μαγείας: Νεκρομαντεία
    Έλεγχος Αίματος*: Προχωρημένη

    Κάθε Νεκρομάντης που γνωρίζει τον Έλεγχο του Αίματος έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί πολύ περισσότερο αίμα στο σώμα του, πολύ γρήγορα για να μπορεί να χρησιμοποιεί τις τεχνικές του. Επίσης, δεν προσβάλλεται από ασθένειες όταν καταναλώνει αίμα.

    • Χορός του Αιματος:
    Ο χρήστης μπορεί να κινεί και να ελέγχει το αίμα όπως ένας Αλχημιστής Νερού μπορεί να ελέγχει τη ροή του Νερού.
    • Κόκκινη Κορδέλα:
    Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί προσωρινές δομές από αίμα, αναγκάζοντάς το να έχει σταθερό σχήμα και μορφή, όπως όπλα, λεπίδες, μαστίγια, ασπίδες κτλ.
    • Ερυθρός Πολεμιστής:
    Ο χρήστης μπορεί να ελέγχει το αίμα στο σώμα του ώστε να κινείται πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη δύναμη, σαν να κάνει μαριονέτα τον ίδιο του τον εαυτό μέσω του αίματός του.
    • Λουτρό Αίματος:
    Ο χρήστης μπορεί να διατηρήσει τον εαυτό του νέο αν καταναλώνει αίμα Ανθρώπου, Ξωτικού, Νάνου, Βαλησσίνου ή Σοβερίνου μια φορά το μήνα.
    • Ερυθρή Ανανέωση:
    Ο χρήστης θεραπεύεται σε κάποιο βαθμό και ανακτά μέρος του χαμένου Αιθέρα του με το να καταναλώσει αίμα.
    • Ερυθρή Μνήμη:
    Ο χρήστης αποκτά τις Ικανότητες Φατρίας ενός νεκρού αντιπάλου αν καταναλώσει το Αίμα του, για ένα αριθμό αναρτήσεων όσες το επίπεδο του στον Έλεγχο Αίματος, που μπορεί να τις ενεργοποιήσει όποτε και όπως θέλει εντός του θέματος.
    • Αιμάτινη Πανοπλία:
    Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα στις φλέβες του πιο σκληρό, ώστε να γίνει πιο ανθεκτικός σε φυσικές επιθέσεις.
    • Όσφρηση του Θηρευτή:
    Ο χρήστης μπορεί να μυρίσει αίμα σε μεγάλες αποστάσεις και να εντοπίσει στόχους που αιμορραγούν.
    • Ερυθρά Δεσμά:
    Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα του εθιστικό στην κατανάλωση.

    Ειδίκευση: Ερυθρή Βιογραφία

    Η Ιζόλδη έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το αίμα ενός νεκρού ατόμου με τρόπο μοναδικό. Εμφυσώντας το αίμα με Αιθέρα, μπορεί να το κάνει να σχηματοποιηθεί σε γράμματα-και να αυξηθεί σε ποσότητα αν χρειαστεί- και κείμενο σε μία επιφάνεια, τα οποία απαντούν με ειλικρίνεια σε τέσσερεις ερωτήσεις:

    -Ποιος είσαι? ( To πραγματικό όνομα του πλάσματος, και τυχόν ονόματα με τα οποία ήταν πιο γνωστό.)
    -Τι είσαι? (Φύλο, Φυλή, Επάγγελμα/Ιδιότητα, Ηλικία.)
    -Πώς πέθανες? (Σύντομη περιγραφή των γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατο του πλάσματος, με βάση τα όσα γνώριζε και πίστευε το πλάσμα ως την τελευταία στιγμή του.)
    -Μία ερώτηση που θα θέσει η Ιζόλδη.

    Το αίμα κάθε ατόμου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά με τον τρόπο αυτό.


    Μαύρη Μαγεία Μέτριος
    • Σκοτάδι που χορεύει:
    Ο χρήστης δημιουργεί και ελέγχει 4 σφαίρες αιωρούμενου μαγικού σκοταδιού, η κάθε μία με διάμετρο το πολύ όσο το επίπεδο του Νεκρομάντη στη Μαύρη Μαγεία. Το σκοτάδι αυτό δεν διαπερνάται από μη μαγικό φως, αλλά μπορεί να διασκορπιστεί από μαγικό φως, όπως αυτό της φλόγας ενός Αλχημιστή Φωτιάς.
    • Μάτια Θηρευτή:
    Ο χρήστης βλέπει σε κανονικό και μαγικό σκοτάδι χωρίς πρόβλημα, ακόμα και χρώματα.
    • Σκιοβάμων:
    Ο χρήστης μπορεί να τηλεμεταφερθεί από μία σκιά σε μία άλλη στο οπτικό του πεδίο.
    • Σκοτεινός Σύμμαχος:
    Ο χρήστης ζωντανεύει τη σκιά ενός πλάσματος για ένα αριθμό αναρτήσεων όσο το επίπεδο του χρήστη στη Μαύρη Μαγεία. Η σκιά μπορεί να πολεμήσει μόνο τον ιδιοκτήτη της, και έχει όλες τις ικανότητες του ιδιοκτήτη, αλλά όλες στο επίπεδο Μαύρης Μαγείας του χρήστη.
    • Σκοτεινή Αύρα:
    Ο χρήστης τυλίγεται από σκοτεινή αύρα με εμβέλεια όσο το επίπεδο στη Μαύρη Μαγεία σε μέτρα, και όσα έμβια όντα είναι μέσα στην αύρα χάνουν δύναμη και ταχύτητα, που την παίρνει ο χρήστης. Οι Πολεμιστές χάνουν 1 επίπεδο Ροής/Οργής.
    • Υπνωτική Ματιά:
    Τα μάτια του χρήστη λάμπουν, και αν κάποιος τα κοιτάξει, δεν θα μπορεί να κοιτάξει αλλού και να γυρίσει το βλέμμα ή το κεφάλι του. Μπορεί να λυθεί αν ο χρήστης κοιτάξει αλλού. Ο στόχος δεν μπορεί να κινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρεμβληθεί κάτι μεταξύ του ιδίου και του χρήστη, ούτε να κλείσει τα μάτια του για να σταματήσει τη μαγεία.


    Κατάρες:Αρχάρια

    • Αιθερραγία:
    Ο στόχος χάνει Αιθέρα/ 1 Ενέργεια Πολεμιστή σε κάθε ανάρτηση.
    • Τρόμος:
    Ο στόχος καταλαμβάνεται από ισχυρό τρόμο που δυσκολεύει τη σκέψη και τη δράση του.
    • Ήττα του Ισχυρού:
    Ο στόχος χάνει τη μισή του δύναμη (Αν Πολεμιστής, το μισό Επίπεδο χαρακτηριστικών Οργής και Ροής στρογγυλοποιημένο προς τα κάτω), και ένας άλλος στόχος επιλογής του Νεκρομάντη τα λαμβάνει, για τη διάρκεια της Κατάρας.

    9
    Κανονισμοί / Νέες Ικανότητες 2021
    « στις: Ιανουάριος 18, 2021, 01:17:19 μμ »
    Με την έλευση του 2021, οι Φατρίες λαμβάνουν κάποιες νέες ικανότητες που καταγράφονται παρακάτω με λεπτομέρεια, αλλά και στις αναρτήσεις των Ικανοτήτων της κάθε Φατρίας:

    1) Οι Πολεμιστές αποκτούν τη δυνατότητα να ξοδέψουν Βελτιώσεις τους για "Αυξημένη Ενέργεια".

    2) Οι Εφευρέτες αποκτούν ένα νέο τύπο εφεύρεσης, το Αιθερικό Όπλο.

    3) Οι Αλχημιστές και οι Θεραπευτές αποκτούν από κοινού πρόσβαση σε μια νέα σχολή μαγείας, τη Νεκρομαντεία. Οι τεχνικές Νεκρομαντείας ακολουθούν.

    Απέθαντοι Υπηρέτες

    Κάποιοι Νεκρομάντεις μαθαίνουν να εμφυσούν με σκοτεινή ενέργεια τα απομεινάρια άλλων πλασμάτων, και να τα κάνουν να κινούνται και να υπακούν τη θέλησή τους, ή ακόμα και να καλούν κακά, βίαια πνεύματα που ονομάζονται "Στοιχειά". Για να το πετύχουν αυτό, οι Νεκρομάντεις χρειάζονται υλικά, αιθέρα και ένα "κρουστό".

    Κρουστό: Το κρουστό μπορεί να είναι ένα τύμπανο, κύμβαλο, ακόμα και ένα συνεχές χτύπημα των δαχτύλων του Νεκρομάντη. Όσο ο Νεκρομάντης έχει έναν ή παραπάνω Απέθαντους Υπηρέτες υπό τον έλεγχό του, πρέπει να παράγει ένα σταθερό ρυθμό με κάποιο τρόπο, ο οποίος προσομοιώνει τον "παλμό" που είχε το υλικό όταν ήταν εν ζωή, και συνδέει τον υπηρέτη με τον Νεκρομάντη. Αν ο ρυθμός σταματήσει, ο υπηρέτης σταματά να δρα, μέχρι ο ρυθμός να ξαναρχίσει. Ο υπηρέτης δεν μπορεί συνεπώς να λειτουργεί πιο μακριά από το Νεκρομάντη απ' όσο φτάνει ο ήχος. Αν υπάρχει φασαρία και δεν ακούγεται ο ήχος, αυτό δεν επηρεάζει τον έλεγχο του Νεκρομάντη. Τέλος, ο Νεκρομάντης μπορεί να επιλέξει να μεταφέρει σε κάποιον άλλο το καθήκον του να παράγει το ρυθμό αντί για τον ίδιο, και ο υπηρέτης/οι υπηρέτες να συνεχίσουν να υπακούν τη θέληση του Νεκρομάντη.

    Υλικό: Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ένας σκελετός ατόμου ή ζώου για Σκελετό, ένα πτώμα για Ζόμπι, κομμάτια πτωμάτων για Γκόλεμ, ή κάποιο αντικείμενο ή κειμήλιο μαύρης μαγείας για Στοιχειό, που καθορίζει τις ιδιότητές του.

    Αιθέρας: Ένας Νεκρομάντης αποφασίζει πόσο δυνατό θέλει να κάνει ένα Απέθαντο Υπηρέτη του, και αν θα κάνει ένα δυνατό ή πολλούς πιο αδύναμους. Ανάλογα με το επίπεδό του στη Νεκρομαντεία, ο Νεκρομάντης έχει 5 Χ Επίπεδο Βελτιώσεις Πολεμιστών που χρησιμοποιούνται για να δώσουν "Χαρακτηριστικά Πολεμιστή" από Οργή και Ροή σε ένα Απέθαντο Υπηρέτη, και ο Νεκρομάντης μπορεί να τα μοιράσει όπως θέλει σε ένα ή περισσότερους Απέθαντους Υπηρέτες. Για να δημιουργηθεί, ένας Απέθαντος Υπηρέτης χρειάζεται τουλάχιστον ένα "Χαρακτηριστικό Πολεμιστή". Ένας Απέθαντος Υπηρέτης δεν μπορεί να έχει Χαρακτηριστικό Πολεμιστή σε υψηλότερο επίπεδο από το επίπεδο που έχει ο Νεκρομάντης στην Αλχημεία.

    Παράδειγμα: Ένας Νεκρομάντης είναι Προχωρημένος στη Νεκρομαντεία, που σημαίνει ότι είναι στο 3ο Επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι έχει 3 Χ 5 = 15 Βελτιώσεις να βάλει στους Απέθαντους Υπηρέτες του. Θα μπορούσε να φτιάξει ως 15 Απέθαντους Υπηρέτες με μονο μία βελτίωση στον καθένα, ή ένα μόνο Απέθαντο Υπηρέτη με Πέντε Χαρακτηριστικά Οργής ή Ροής στο Επίπεδο 3 (το μεγαλύτερο που μπορεί να βάλει λόγω του επιπέδου του στη Νεκρομαντεία) , ή κάποιο μείγμα.

    Για το παράδειγμά μας, ο Νεκρομάντης μπορεί να επιλέξει φτιάξει δύο Ζόμπι με Αυξημένη Δύναμη 2, Αυξημένη Ταχύτητα 2 (έχει χρησιμοποιήσει 8 από τις 15 Βελτιώσεις), και ένα Γκόλεμ με Αυξημένη Δύναμη 3, Αυξημένη Ταχύτητα 3, και Αυξημένα αντανακλάστικά 1, χρησιμοποιώντας τις υπόλοιπες 7.

    Τύποι Απέθαντων Υπηρετών

    • Σκελετοί:
    Χρειάζονται ένα σκελετό πλάσματος για να δημιουργηθούν σε μία ανάρτηση. Μπορούν να δημιουργηθούν έτσι ώστε να έχουν οπλισμό από κόκκαλα, ή να χειριστούν κανονικό οπλισμό.
    • Ζόμπι:
    Χρειάζονται ένα πτώμα πλάσματος για να δημιουργηθούν σε μία ανάρτηση. Δεν αιμορραγούν, και συνεχίζουν να πολεμούν μέχρι να καταστραφεί ή να μην μπορεί να κινηθεί το σώμα τους.
    • Γκόλεμ:
    Χρειάζεται μέρες δουλειάς για να δημιουργηθεί, από πολλά διαφορετικά κομμάτια πτωμάτων. Δεν χρειάζεται Κρουστό για να λειτουργεί και να υπακούει εντολές.
    • Στοιχειά:
    Ημι-υλικά πλάσματα με αντίσταση στις φυσικές επιθέσεις, χρειάζονται κάποιο αντικείμενο μαύρης μαγείας για να κληθούν σε μία ανάρτηση, και λαμβάνουν ειδικές ικανότητες ανάλογα με το αντικείμενο.


    Κατάρες

    Κάποιοι Νεκρομάντεις μαθαίνουν να δημιουργούν σύνδεση μεταξύ των ιδίων και του στόχου τους, και να προκαλούν πολλά επιβλαβή αποτελέσματα στο στόχο με τη χρήση κάποιας κατάρας. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Νεκρομάντης χρειάζεται κάποιο μέρος του σώματος του στόχου, όπως μια τούφα μαλλιά ή φρέσκο αίμα. Χρειάζονται επίσης μια μικρή κούκλα, ή κάποια μικρή πλακέτα με σύμβολα μαύρης μαγείας, ή ένα κύκλο από σύμβολα σε κάποια επιφάνεια, στα οποία να ακουμπήσουν το μέρος του σώματος του αντιπάλου. Αν γίνει αυτό, ο Νεκρομάντης μπορεί να χρησιμοποιήσει κατάρες που επηρεάζουν άμεσα το στόχο, και οι οποίες μπορούν να καταπολεμηθούν κυρίως με την Αυξημένη Αντίσταση στη Μαγεία των Πολεμιστών, ή την Ανανεωτική Μαγεία (αλλά όχι την Αντιμαγεία) των Θεραπευτών. Μια κατάρα καταναλώνει το μέρος του σώματος που χρειάστηκε για την ενεργοποίησή της, και ένας Νεκρομάντης μπορεί να έχει τόσες κατάρες ταυτόχρονα όσες 5 φορές το επίπεδό του στις Κατάρες.

    Κάθε χαρακτήρας επιλέγει και γνωρίζει τόσες Κατάρες όσες 3 φορές το επίπεδό του στις Κατάρες. Ένας Προχωρημένος για παράδειγμα γνωρίζει 3 Χ 3 = 9 Κατάρες.

    Ενδεικτικές  Κατάρες:

    • Αιθερραγία:
    Ο στόχος χάνει Αιθέρα/ 1 Ενέργεια Πολεμιστή σε κάθε ανάρτηση.
    • Τρόμος:
    Ο στόχος καταλαμβάνεται από ισχυρό τρόμο που δυσκολεύει τη σκέψη και τη δράση του.
    • Ήττα του Ισχυρού:
    Ο στόχος χάνει τη μισή του δύναμη (Αν Πολεμιστής, το μισό Επίπεδο χαρακτηριστικών Οργής και Ροής στρογγυλοποιημένο προς τα κάτω), και ένας άλλος στόχος επιλογής του Νεκρομάντη τα λαμβάνει, για τη διάρκεια της Κατάρας.
    • Φωτοφοβία:
    Ο στόχος αποκτά ευαισθησία στο φως, με αποτέλεσμα να τυφλώνεται προσωρινά σε συνθήκες φωτός μέρας, και να δυσκολεύεται να δει σε μέτριο φωτισμό.
    • Κλέφτης Ζωής:
    Ο χρήστης λαμβάνει το μισό ευεργετικό αποτέλεσμα από ό,τι Θεραπευτική Μαγεία λαμβάνει ο στόχος.
    • Χάλκινη Γλώσσα:
    Ο στόχος χάνει τη δυνατότητα να λέει την αλήθεια.
    • Σκοτεινή Ανάκριση:
    Ο στόχος βιώνει φοβερό πόνο αν δεν απαντήσει ειλικρινά σε ερωτήσεις που του γίνονται.
    • Άπατο πηγάδι:
    Ο στόχος βιώνει τρομερό αίσθημα πείνας που δεν μπορεί να κορέσει.
    • Εθισμός:
    Ο Νεκρομάντης χρησιμοποιεί κάποια ουσία ταυτόχρονα με την κατάρα, και ο στόχος αποκτά βαρύ εθισμό στην ουσία αυτή.
    • Τελευταίος Ύπνος:
    Ο στόχος αρπάζει φωτιά την επόμενη φορά που θα κοιμηθεί για τέσσερεις τουλάχιστον ώρες.
    • Κανιβαλισμός:
    Ο στόχος αποκτά σουβλερά δόντια, δυνατότερο δάγκωμα, και πείνα για τη σάρκα της Φυλής του.
    • Παράνοια:
    Ο στόχος αποκτά τη σιγουριά ότι ένα άτομο που επιλέγει ο Νεκρομάντης ξέρει το βαθύτερο μυστικό του.
    • Προδοτική Πνοή:
    Ο στόχος χάνει την ικανότητα να αναπνέει αυτόματα, και αρχίζει να ασφυκτιά όταν κοιμηθεί ή πέσει αναίσθητος.
    • Πύργος της Ματαιοδοξίας:
    Ο στόχος χάνει την ικανότητα να μιλά οποιαδήποτε γλώσσα, και βγάζει άναρθρες κραυγές.
    • Λευκό Χαρτί:
    Ο στόχος χάνει την ικανότητα να καταλαβαίνει τα λόγια των γύρω του.


    Μαύρη Μαγεία

    Η Μαύρη Μαγεία έχει να κάνει με τον έλεγχο των σκιών και του σκότους, αλλά και την δημιουργία πολλών άλλων βλαπτικών αποτελεσμάτων πιο "υλικού" τύπου απ' ό,τι οι Κατάρες. Συνήθως τα αποτελέσματά της Μαύρης Μαγείας εξαπολύονται σε απόσταση ως ακτίνες κάποιου είδους, ή χρειάζονται άγγιγμα.

    Κάθε χαρακτήρας επιλέγει και γνωρίζει τόσες τεχνικές Μαύρης Μαγείας όσες 3 φορές το επίπεδό του στη Μαύρη Μαγεία. Ένας Προχωρημένος για παράδειγμα γνωρίζει 3 Χ 3 = 9 τεχνικές Μαύρης Μαγείας.

    Ενδεικτικές Τεχνικές Μαύρης Μαγείας

    • Σκοτάδι που χορεύει:
    Ο χρήστης δημιουργεί και ελέγχει 4 σφαίρες αιωρούμενου μαγικού σκοταδιού, η κάθε μία με διάμετρο το πολύ όσο το επίπεδο του Νεκρομάντη στη Μαύρη Μαγεία. Το σκοτάδι αυτό δεν διαπερνάται από μη μαγικό φως, αλλά μπορεί να διασκορπιστεί από μαγικό φως, όπως αυτό της φλόγας ενός Αλχημιστή Φωτιάς.
    • Μάτια Θηρευτή:
    Ο χρήστης βλέπει σε κανονικό και μαγικό σκοτάδι χωρίς πρόβλημα, ακόμα και χρώματα.
    • Καθήλωση Σκιάς:
    Ο χρήστης πετάει ένα "στιλέτο από σκιά" στη σκιά ενός πλάσματος. Αν την πετύχει, το πλάσμα καθηλώνεται και δεν μπορεί να φύγει μακρύτερα από εκείνο το σημείο, καθώς η σκιά του αρχίζει να το εμποδίζει και μένει σταθερή. Αν χρησιμοποιηθεί φως για να διαλυθεί η σκιά, το αποτέλεσμα τελειώνει.
    • Σκιοβάμων:
    Ο χρήστης μπορεί να τηλεμεταφερθεί από μία σκιά σε μία άλλη στο οπτικό του πεδίο.
    • Σκοτεινός Σύμμαχος:
    Ο χρήστης ζωντανεύει τη σκιά ενός πλάσματος για ένα αριθμό αναρτήσεων όσο το επίπεδο του χρήστη στη Μαύρη Μαγεία. Η σκιά μπορεί να πολεμήσει μόνο τον ιδιοκτήτη της, και έχει όλες τις ικανότητες του ιδιοκτήτη, αλλά όλες στο επίπεδο Μαύρης Μαγείας του χρήστη.
    • Σκιερό Γράπωμα:
    Ο χρήστης δημιουργεί ένα κύκλο ακτίνας όσο το επίπεδό του στη Μαύρη μαγεία, και πλοκάμια από σκιά ξεπροβάλλουν για να αρπάξουν, να κρατήσουν και να σφίξουν το στόχο.
    • Σκοτεινά Παράσιτα:
    Ο χρήστης αγγίζει το στόχο, και σκουλήκια από σκιά αρχίζουν να εξαπλώνονται στο σώμα του και να μπαίνουν κάτω από το δέρμα του. Σκοτώνονται και λιώνουν με νερό.
    • Σκιερή Λόγχη:
    Ο χρήστης εξαπολύει ριπές σκοτεινής ενέργειας σε ίσια γραμμή, που βλάπτουν το στόχο.
    • Σκοτεινή Αύρα:
    Ο χρήστης τυλίγεται από σκοτεινή αύρα με εμβέλεια όσο το επίπεδο στη Μαύρη Μαγεία σε μέτρα, και όσα έμβια όντα είναι μέσα στην αύρα χάνουν δύναμη και ταχύτητα, που την παίρνει ο χρήστης. Οι Πολεμιστές χάνουν 1 επίπεδο Ροής/Οργής.
    • Κακό Μάτι:
    Ο στόχος γίνεται πιο ευάλωτος σε κατάρες, και η Αντίσταση στη Μαγεία τον προστατεύει λιγότερο, σαν να ήταν 1 επίπεδο χαμηλότερη.
    • Απομόνωση:
    Ο στόχος γίνεται αόρατος και δεν μπορεί να ακουστεί, αλλά μόνο για τους συμμάχους του.
    • Υπνωτική Ματιά:
    Τα μάτια του χρήστη λάμπουν, και αν κάποιος τα κοιτάξει, δεν θα μπορεί να κοιτάξει αλλού και να γυρίσει το βλέμμα ή το κεφάλι του. Μπορεί να λυθεί αν ο χρήστης κοιτάξει αλλού. Ο στόχος δεν μπορεί να κινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρεμβληθεί κάτι μεταξύ του ιδίου και του χρήστη, ούτε να κλείσει τα μάτια του για να σταματήσει τη μαγεία.
    • Ίχνη θανάτου¨:
    Ο χρήστης οδηγείται μαγικά στον δημιουργό κάποιου απέθαντου υπηρέτη που έχει σκοτώσει, ή στην αιτία δημιουργίας του απέθαντου πλάσματος.
    • Ταχεία Αποσύνθεση¨:
    Ο χρήστης άμεσα προκαλεί την αποσύνθεση ενός πτώματος, αφήνοντας μόνο το σκελετό.
    • Επιστροφή στη Θάλασσα¨:
    Ο χρήστης ακουμπά το στόχο και του δίνει τη δυνατότητα να ανασαίνει στο νερό, αλλά ο στόχος χάνει τη δυνατότητα να αναπνέει αέρα, μέχρι να λιποθυμήσει.    Έλεγχος Αίματος

    Ο Νεκρομάντης μαθαίνει να ελέγχει το αίμα του και το αίμα των άλλων σαν όπλο, αλλά και για να δημιουργεί απρόσμενα, ίσως και θαυμαστά αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να καταναλώσει αίμα για να αποκτήσει κάποια οφέλη. Δεν μπορεί να ελέγξει το αίμα κάποιου άλλου όταν βρίσκεται μέσα στο σώμα του, αν και πολλοί Νεκρομάντεις προσπάθησαν να ανακαλύψουν κάποια τέτοια τεχνική ανά τους αιώνες. Κάθε Νεκρομάντης που γνωρίζει τον Έλεγχο του Αίματος έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί πολύ περισσότερο αίμα στο σώμα του, πολύ γρήγορα για να μπορεί να χρησιμοποιεί τις τεχνικές του. Επίσης, δεν προσβάλλεται από ασθένειες όταν καταναλώνει αίμα.

    Κάθε χαρακτήρας επιλέγει και γνωρίζει τόσες τεχνικές Ελέγχου Αίματος όσες 3 φορές το επίπεδό του στον Έλεγχο Αίματος. Ένας Προχωρημένος για παράδειγμα γνωρίζει 3 Χ 3 = 9 τεχνικές Ελέγχου Αίματος.

    • Χορός του Αιματος:
    Ο χρήστης μπορεί να κινεί και να ελέγχει το αίμα όπως ένας Αλχημιστής Νερού μπορεί να ελέγχει τη ροή του Νερού.
    • Κόκκινη Κορδέλα:
    Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί προσωρινές δομές από αίμα, αναγκάζοντάς το να έχει σταθερό σχήμα και μορφή, όπως όπλα, λεπίδες, μαστίγια, ασπίδες κτλ.
    • Ερυθρός Πολεμιστής:
    Ο χρήστης μπορεί να ελέγχει το αίμα στο σώμα του ώστε να κινείται πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη δύναμη, σαν να κάνει μαριονέτα τον ίδιο του τον εαυτό μέσω του αίματός του.
    • Αιμάτινη Πανοπλία:
    Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα στις φλέβες του πιο σκληρό, ώστε να γίνει πιο ανθεκτικός σε φυσικές επιθέσεις.
    • Δείγμα Αίματος:
    Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα που έχει συλλέξει να μην στεγνώσει και σκληρύνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    • Αιμορραγία:
    Αν ο χρήστης καταφέρει να εισάγει το αίμα του στο σώμα του στόχου, μπορεί να εμποδίσει τις πληγές του στόχου από το να κλείσουν και η αιμορραγία του στόχου να είναι ακατάσχετη.
    • Κόκκινη Μαριονέτα:
    Αν ο χρήστης καταφέρει να εισάγει το αίμα του στο σώμα του στόχου, μπορεί να εμποδίσει τις κινήσεις του στόχου, κάνοντας το δικό του αίμα να αντιστέκεται από μέσα. Στους Πολεμιστές, μειώνει κατά 2 επίπεδα τις ικανότητες Ροής και Οργής.
    • Φλογερό Αίμα:
    Ο χρήστης κάνει το αίμα που ελέγχει καυστικό.
    • Λουτρό Αίματος:
    Ο χρήστης μπορεί να διατηρήσει τον εαυτό του νέο αν καταναλώνει αίμα Ανθρώπου, Ξωτικού, Νάνου, Βαλησσίνου ή Σοβερίνου μια φορά το μήνα.
    • Ερυθρή Ανανέωση:
    Ο χρήστης θεραπεύεται σε κάποιο βαθμό και ανακτά μέρος του χαμένου Αιθέρα του με το να καταναλώσει αίμα.
    • Ερυθρή Μνήμη:
    Ο χρήστης αποκτά τις Ικανότητες Φατρίας ενός νεκρού αντιπάλου αν καταναλώσει το Αίμα του, για ένα αριθμό αναρτήσεων όσες το επίπεδο του στον Έλεγχο Αίματος, που μπορεί να τις ενεργοποιήσει όποτε και όπως θέλει εντός του θέματος.
    • Ανώτερο Αίμα:
    Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα του μη χρησιμοποιήσιμο για κατάρες.
    • Ερυθρό Ίχνος:
    Ο χρήστης μπορεί να γνωρίζει την τοποθεσία του αίματός του σε μεγάλες αποστάσεις.
    • Όσφρηση του Θηρευτή:
    Ο χρήστης μπορεί να μυρίσει αίμα σε μεγάλες αποστάσεις και να εντοπίσει στόχους που αιμορραγούν.
    • Ερυθρά Δεσμά:
    Ο χρήστης μπορεί να κάνει το αίμα του εθιστικό στην κατανάλωση.    10
    Θεραπευτές / Απ: Χελένα Μεκάμι
    « στις: Ιανουάριος 13, 2021, 06:35:08 μμ »
    Ενισχυτική Μαγεία*: Προχωρημένος
    Μπορεί να ενισχύσει σε μέτριο βαθμό την απόδοση της ή άλλου χαρακτήρα, όσον αφορά τη δύναμη την αντοχή, τα αντανακλαστικά ή την ταχύτητά τους.

    Θεραπευτική Μαγεία: Μέτριος
    Θεραπεύει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε τρεις αναρτήσεις και θανάσιμες πληγές σε τέσσερεις αναρτήσεις.


    11
    Καθηγητές / Απ: Κασσάνδρα Καν
    « στις: Ιανουάριος 13, 2021, 05:31:23 μμ »
    Πνεύμα Αλχημιστή


    Σχολή Μαγείας: Στοιχειακή
    Πεδίο μαγείας 1: Φωτιά-Μέτρια
    Όταν Αναβιώνει το Πνεύμα Αλχημιστή της, η Κασσάνδρα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί σφαίρες φωτιάς που μπορεί να εκτοξεύσει στον αντίπαλο ή να αιωρούνται στο χώρο.

    Πεδίο μαγείας 2 Γη - Ειδική
    Η Κασσάνδρα έχει τη δυνατότητα να απορροφά Αιθέρα από τη γη όταν πατάει στο έδαφος, για να αναπληρώνει σταδιακά τα αποθέματα Αιθέρα που έχει καταναλώσει. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ελέγχει μεγάλες ποσότητες γης, είτε αμυντικά για να δημιουργήσει προστατευτικά τοίχη, είτε επιθετικά για να εκτοξεύει κομμάτια γης στον αντίπαλο, να δημιουργεί καρφιά από σκληρό ε΄δαφος ή τρύπες.

    Πνεύμα Θεραπευτή


    Πεδίο μαγείας 1: Θεραπευτική Μαγεία: Προχωρημένη
    Ως Προχωρημένη στη Θεραπεία, η Κασσάνδρα μπορεί να Θεραπεύει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε δύο αναρτήσεις και θανάσιμες πληγές σε τρεις αναρτήσεις.


    Πεδίο μαγείας 2 Ανανεωτική Μαγεία: Προχωρημένη
    Είναι σε θέση να επαναφέρει στην πρότερη φυσική τους κατάσταση όσους έχουν δηλητηριαστεί είτε φυσικά είτε μαγικά. Χρησιμοποιεί τον αιθέρα για να τραβήξει έξω από το σώμα και σε ορισμένες περιπτώσεις και από το πνεύμα τις ουσίες και τα ξόρκια τα οποία δηλητηριάζουν κάποιον.

    Πνεύμα Πολεμιστή


    Ενέργεια: 11

    Όνομα του Όπλου

    Όπλο επανέρχεται στο χέρι αν πεταχτεί/χαθεί 1


    Ροή

    Βελτιωμένος χρόνος αντίδρασης 3
    Μεγαλύτερη ευστοχία 3
    Κεκαλυμμένη Πρόθεση 3

    Οργή

    Αντίσταση στη μαγεία 3
    Αυξημένη Δύναμη 3
    Αυξημένη Ταχύτητα 3

    Προσκύνημα του Αλ Ρασίντ

    Φιλί του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2
    Όνειρο του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2
    Σκιές του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2

    12
    Πολεμιστές / Απ: Λι Φενγκ
    « στις: Ιανουάριος 04, 2021, 12:36:28 πμ »
    Σύνοψη: Ο Φενγκ στερείται αθλητικών και σωματικών προσόντων, και δεν έχει διαφορά σε αυτά τα σημεία από κάποιον απλό άνθρωπο, καθώς δεν έχει ικανότητες Οργής που θα αύξαναν τη δύναμη και την ταχύτητά του, και το σώμα του είναι αδύνατο και ελαφρύ. Έχει από τη φύση του εξαιρετικό ένστικτο και διαπρέπει στις διαστάσεις της μάχης που έχουν να κάνουν με το μυαλό, την πρόβλεψη και το σωστό, ενδελεχή έλεγχο του σώματος, όπως η ισορροπία και το κέντρο βάρους καθώς και η ακρίβεια κινήσεων. Καθώς στερείται φυσικής δύναμης, έχει μάθει να χρησιμοποιεί την Ενέργεια Πολεμιστή για να προκαλεί καίρια πλήγματα μέσα από τεχνικές άοπλης μάχης, και να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με άλματα που κανονικά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει.


    Ροή:

    Βελτιωμένος χρόνος αντίδρασης, Επίπεδο 5
    Βελτιωμένη τεχνική, Επίπεδο 5
    Μεγαλύτερη ευστοχία, Επίπεδο 5
    Καλύτερη πρόβλεψη των τεχνικών του αντιπάλου, Επίπεδο 5
    Κεκαλυμμένη Πρόθεση, Επίπεδο 5

    Θρίαμβος της Αθλομάχης:

    Πυγμή της Αθλομάχης*, Επίπεδο 2
    Άλμα της Αθλομάχης, Επίπεδο 2
    Σθένος της Αθλομάχης, Επίπεδο 2

    Ενέργεια Πολεμιστών: 6

    13
    Ιστορικοί / Απ: Σύλβια ΛεΦέυ
    « στις: Οκτώβριος 06, 2020, 10:18:54 μμ »
    Πνεύμα Αλχημιστή

    Το πνεύμα Αλχημιστή της Σύλβιας είναι αυτό που έχει κατανοήσει περισσότερο και με το οποίο έχει μεγαλύτερη σύνδεση. Ξέρει ότι ήταν μια γυναίκα που έζησε τον καιρό των μεγάλων πολέμων και κατείχε φοβερή ικανότητα στην Αλχημεία. Αισθάνεται ότι έχει θέματα που δεν έχει κλείσει, και πολλές φορές η Σύλβια αισθάνεται τρομακτικό, κρύο θυμό από το πνεύμα αυτό. Στο μυαλό της, την ονομάζει "Κυρία του Χειμώνα".

    Όταν Αναβιώνει την Κυρία του Χειμώνα, η Σύλβια αποκτά φοβερή αναλυτική, λογική και μαθηματική ικανότητα, και το μυαλό της λειτουργεί πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα συναισθήματά της όμως ατονίζουν, και τείνουν να μπουν στο περιθώριο καθώςη ψυχρή λογική προσπαθεί να επικρατήσει.

    Κατά την Αναβίωση αυτή, η Σύλβια αποκτά εξαιρετικά υψηλή μουσική ικανότητα και μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο έγχορδα όργανα. Δεν είναι σίγουρη, αλλά η αίσθησή της της λέει ότι η μουσική καταπράυνε την Κυρία του Χειμώνα, η οποία είχε περάσει πολλά χρόνια μελετώντας την για να κρατήσει μια εσωτερική ισορροπία.

    Σχολή Μαγείας: Στοιχειακή
    Πεδίο μαγείας 1: Πάγος-Ειδική
    Όταν Αναβιώνει το Πνεύμα Αλχημιστή της, η Σύλβια έχει την ικανότητα να παράγει και να ελέγχει τον πάγο με πολλούς τρόπους.

    Ενφρίγκα: Η Σύλβια κατεβάζει ραγδαία τη θερμοκρασία σε ένα σημείο σε τρομακτικό βαθμό, κάνοντας το σημείο αυτό να κλειστεί μέσα στον πάγο. Το μέγεθος της περιοχής που καλύπτει είναι ανάλογο της δύναμης που βάζει στην τεχνική.

    Αιώνιο Φρούρι﨨¨: Η Σύλβια έχει την ικανότητα να δημιουργήσει τοίχος πάγου με χαρακτηριστικά της επιλογής της. Μπορεί να αποφασίσει το σχήμα, το πάχος, την κλίση, το ύψος και τον προσανατολισμό του τοίχους δηλαδή.

    Ανάσα του Χειμώνα: Η Σύλβια δημιουργεί ριπές φοβερού κρύου, που αν δεν τις αποφύγει κανείς μπορούν να παγώσουν μέχρι και το αίμα κάποιου σε δευτερόλεπτα.

    Έλεος του Χειμώνα: Η Σύλβια μπορεί να δημιουργήσει και να εκτοξεύσει με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη μυτερά και κοφτερά κομμάτια πάγου ποικίλλων μεγεθών, συνήθως μακρόστενα σαν σταλακτίτες. Μπορεί επίσης να τα δημιουργήσει από σημεία της επιλογής της, όπως από το έδαφος να ανεβαίνουν κάθετα.

    Παγογλυπτική: Η Σύλβια μπορεί να δημιουργήσει αντικείμενα από πάγο, όπως μια καρέκλα ή ένα μαχαίρι. Τα αντικείμενα αυτά δεν διαρκούν πολύ σε συνθήκες κανονικής ή υψηλής θερμοκρασίας. Έχει επίσης την ικανότητα να προσθέσει επιπλέον πάγο σε δομές πάγου που ήδη έχει δημιουργήσει για να αλλάξει το σχήμα του, ή να κάνει τον δικό της πάγο να ραγίσει, να λιώσει ή να εκραγεί.

    Χειμερινός Μανδύας: Η Σύλβια έχει τη δυνατότητα να προστατεύει τον εαυτό της από χαμηλές θερμοκρασίες προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της με ασφάλεια.
    Πεδίο μαγείας 2 Γη - Αρχάρια
    Η Σύλβια έχει, όπως οι περισσότεροι Αλχημιστές Γης, την ικανότητα να απορροφά Αιθέρα από τη γη για να ανανεώνει πιο γρήγορα τον δικό της και να αυξάνει τη δύναμη της μαγείας της όσο βρίσκεται σε επαφή με τη γη.

    Πνεύμα Θεραπευτή

    Η Σύλβια δεν ξέρει ακόμα πολλά για το πνεύμα αυτό, αλλά μπορεί να αισθανθεί ζεστασιά και μια χαλαρωτική επίδραση. Όταν Αναβιώνει το πνεύμα Θεραπευτή της, η Σύλβια αισθάνεται με μεγαλύτερη ένταση τα συναισθήματά της και συνδέεται πιο εύκολα με τα άτομα γύρω της. Στον αντίποδα όμως η λογική της μπαίνει στο παρασκήνιο, και τα συναισθήματά της προσπαθούν να επικρατήσουν στη λήψη αποφάσεων.

    Πεδίο μαγείας 1: Θεραπευτική Μαγεία: Ειδική
    Ως Ειδική στη Θεραπεία, η Σύλβια μπορεί να θεραπεύσει επιφανειακές και σοβαρές πληγές σε μία ανάρτηση, και θανάσιμες πληγές σε δύο αναρτήσεις.

    Θεραπευτικός Παλμός: Μια ξεχασμένη τεχνική που η Σύλβια έμαθε από το πνεύμα θεραπευτή της. Μία φορά ανά θέμα (εκτός αν έχει χρόνο να ξεκουραστεί), μπορεί να στείλει μια μεγάλη ποσότητα θεραπευτικής ενέργειας στο σώμα κάποιου που αγγίζει ή στο δικό της. Η θεραπευτική αυτή ενέργεια απελευθερώνεται σταδιακά, και κάθε Χ αναρτήσεις (επιλογή της Σύλβια), θεραπεύει το άτομο στο οποίο βρίσκεται, έχοντας ως αποτέλεσμα αλλεπάλληλες μικρές θεραπείες χωρίς το άτομο να χρειάζεται να κάνει τίποτα ή να είναι κοντά της. Η τεχνική σταματάει όταν το άτομο έχει θεραπευτεί 5 φορές, και μπορεί να την διδαχθεί οποιοσδήποτε είναι βαθμίδας "Προχωρημένος" ή ανώτερη στη Θεραπευτική Μαγεία.

    Πεδίο μαγείας 2 Ενισχυτική Μαγεία: Αρχάρια
    Ως Αρχάρια στην Ενισχυτική Μαγεία, η Σύλβια μπορεί να ενισχύσει σε μικρό βαθμό χαρακτηριστικά του σώματός της όπως η δύναμη, η ταχύτητα και η αντοχή της.

    Πνεύμα Πολεμιστή

    Η Σύλβια ξέρει ότι το Πνεύμα Πολεμιστή της ήταν άντρας ο οποίος χάθηκε στη μάχη, κάνοντας κάποια ηρωική πράξη, και πλέον το όνομά του έχει ξεχαστεί από όλους τους ανθρώπους. Όταν συνδέεται μαζί του αισθάνεται φοβερή συγκέντρωση και μια τάση για τελειότητα. Όταν Αναβιώνει το Πνεύμα Πολεμιστή, η Σύλβια έχει αυξημένο ένστικτο και αίσθημα δικαιοσύνης, σιγουριά και μια πηγαία γνώση και άποψη για το τι είναι σωστό. Στον αντίποδα, δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα αντίθετες απόψεις.

    Ενέργεια: 10

    Ροή

    Βελτιωμένος χρόνος αντίδρασης 5
    Βελτιωμένη τεχνική 5
    Μεγαλύτερη ευστοχία 5
    Καλύτερη πρόβλεψη των τεχνικών του αντιπάλου 5
    Κεκαλυμμένη Πρόθεση 5

    Οργή

    Αντίσταση στη μαγεία 1

    Προσκύνημα του Αλ Ρασίντ

    Πέπλο του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2
    Όνειρο του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2
    Σκιές του Αλ Ρασίντ Επίπεδο 2

    14
    Αλχημιστές / Απ: Ιντούν
    « στις: Σεπτέμβριος 07, 2020, 01:11:48 μμ »
    Κύρια σχολή μαγείας: Στοιχειακή Μαγεία

    Αέρας*: Ειδικός

    1. Το Βήμα του Ανέμου: ο χρήστης συμπυκνώνει τον αέρα γύρω του και μπορεί να κάνει μέχρι και έξι βήματα σε επίπεδο υψηλότερο του εδάφους.
    2. Πλεύση του Αιόλου: ο χρήστης συντονίζεται με τις κινήσεις των αερίων ρευμάτων και προωθεί τον εαυτό του προς μια κατεύθυνση γλιστρωντας πάνω στο ρευμα. Μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις ταχύτερα από το τρέξιμο.
    3. Βρυχηθμός του Ανέμου: ο χρήστης σπρώχνει τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις απωθώντας κάθε ζωντανό πλάσμα και αντικείμενο γύρω του.
    4. Φράγμα του Ανέμου: συμπυκνωμένος αέρας μεγάλης ταχύτητας περιβάλλει το χρήστη προστατευτικά λειτουργώντας σαν αδιαπέραστο κέλυφος.
    5. Λεπίδες Ανέμου: κοφτερές λεπίδες ανέμου δημιουργούνται με κινήσεις των χεριών και εξαπολύονται στον αντίπαλο.
    6. Οργή του Ουρανού: προκαλείται κίνηση αερίων μαζών που δημιουργούν ένα λεπτό αλλά ταχύτατο ανεμοστρόβιλο με κέντρο το χρήστη. Μπορεί να εξαπολυθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ή να το διατηρήσει γύρω του. Περιορίζεται σε ανοιχτά μέρη.
    7. Πάνω από τα Σύννεφα: ο χρήστης έχει την ικανότητα πτήσης.
    8. Εκεί που Φυσάει ο Άνεμος: ο χρήστης διαθέτει ενισχυμένη αίσθηση των ρευμάτων αέρα σε μια ευρεία περιοχή και μπορεί να προβλέψει τον καιρό για τις επόμενες ώρες.
    9. Φήμες: ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει μία μικρή φράση σε άτομο γνωστής τοποθεσίας και μικρής απόστασης μέσω του αέρα.
    10. Τυφλές Σφαίρες: ο χρήστης δημιουργεί σφαίρες συμπυκωμένου αέρα και μεγάλης ταχύτητας για να πληγώσει τον αντίπαλο.
    11. Αιθέρια Παλίρροια: ο χρήστης δημιουργεί ένα κύμα αέρα με αντίθετη φορά και κατεύθυνση με σκοπό να παρασύρει τους αντιπάλους εκτός ισορροπίας.
    12. Μουσώνας: ο χρήστης καλεί την οργή των ανέμων ελκύοντας σύννεφα και ρεύματα τεράστιας ταχύτητας. Μπορεί να εξαπολύσει το μουσώνα σε μια περιοχή με καταστροφικές συνέπειες.

    Φωτιά: Προχωρημένος

    1. Εστία: ο χρήστης έχει την ικανότητα παραγωγής θερμότητας σε μικρή ακτίνα γύρω του.
    2. Πύρινο Παραπέτασμα: προστατευτικές φλόγες περιβάλλουν το χρήστη σε ακτίνα δυο μέτρων πληγώνοντας όποιον προσπαθεί να διαβεί το παραπέτασμα.
    3. Πυροστρόβιλος: ο χρήστης δημιουργεί ένα κινούμενο στρόβιλο φωτιάς.
    4. Ασπίδα Φωτιάς: ο χρήστης δημιουργεί μία ασπίδα φωτιάς γύρω του, προστατεύοντάς τον από επιθέσεις και που πληγώνει τον αντίπαλο σε μάχες σώμα με σώμα.
    5. Μέλανας Ήλιος: ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να εξαπολύσει μια μπάλα φωτιάς που πληγώνει όσους βρίσκονται στην περιοχή που χτυπάει.

    Δευτερεύουσα σχολή μαγείας: Ενεργειακή Μαγεία

    Ενεργειακή Αίσθηση: Αρχάρια

    Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει την Ενεργειακή Αίσθηση, και να αισθάνεται πότε τα πλάσματα γύρω του ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν κάποια ειδική ικανότητα, όπως Αλχημεία ή ικανότητες Πολεμιστών, χωρίς όμως να λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.

    15
    Θεραπευτές / Απ: Ορέλιον Λάρκους
    « στις: Σεπτέμβριος 01, 2020, 12:24:49 μμ »
    Αντιμαγεία: Προχωρημένος*
    Μπορεί να χρησιμοποιήσει Αιθέρα για να καταπολεμήσει και να εξουδετερώσει μαγεία προχωρημένου επιπέδου που υπάρχει στον χώρο, όχι πριν ενεργοποιηθεί, μα κατά τη στιγμή της ενεργοποίησής της και έπειτα.

    Ειδίκευση στην Αντιμαγεία: Τεχνική Αντικατοπτρισμού
    Μπορεί να αντικατοπτρίσει μια μαγική επίθεση η οποία είναι με΄χρι Προχωρημένου επι΄πέδου, χωρίς να τραυματιστεί από αυτή και να την επιστρέψει, κατευθύνοντας τη με τη δική του ενέργεια, την οποία χρησιμοποιεί για να εμπλουτίσει την αρχική επίθεση, κάνοντας τη πιο δυνατή. Αναλόγως το επίπεδο της επίθεσης που επιστρέφει, επηρεάζεται κι ο ίδιος λόγω της κατανάλωσης ενέργειας (από κούραση μέχρι έντονη ζαλάδα ή λιποθυμία). Είναι επομένως μια ικανότητα που χρησιμοποιείται μόνο αν υπάρχει ανάγκη και με μεγάλη προσοχή.

    Αρχάρια Επίθεση: Γίνεται Μέτρια και προκαλεί κούραση
    Μέτρια Επίθεση: Γίνεται Προχωρημένη και προκαλεί ζαλάδα
    Προχωρημένη Επίθεση: Γίνεται Ειδική και προκαλεί λιποθυμία

    Θεραπευτική Μαγεία: Προχωρημένος
    Θεραπεύει επιφανειακές πληγές σε μια ανάρτηση, σοβαρές πληγές σε δύο αναρτήσεις και θανάσιμες πληγές σε τρεις αναρτήσεις.

    Ανανεωτική Μαγεία: Αρχάριος


    Σελίδες: 1 2 3