Rasnarry Academy

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Μομφεράτος

Σελίδες: 1 2 3
1
Ερωτήσεις και Απαντήσεις / ΑΠΟΥΣΙΑΖΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ
« στις: Ιανουάριος 27, 2020, 11:20:17 πμ »
Καλημέρα σε όλους. Απουσίαζα για καιρό. Με ποιον τρόπο θα μπορέσω να ξαναμπω στο παιχνίδι; thinking

2
Μομφεράρος
Αλχημιστής
Στ΄έτος

3
Αφού έκατσε  σταύρωσε τα χέρια του και με σεβασμό και ταπεινότητα άρχισε να λέει "Κύριε καθηγητά, αρχικά σας ζητώ συγγνώμη που σας αποσπώ από το  έργο σας. Κάνω μια θα την έλεγα προσωπική έρευνα για μύθους και ιστορίες για τους Βαλησίνους.» Ξεροκατάπιε έκανε μια παύση και είπε με τρεμάμενη φωνή «όχι αυτές που γράφουν τα βιβλία….καταλαβαίνετε»

Τι στα κομμάτια ήθελε με αυτές τις αόριστες απαντήσεις; Ο Αλάμανταρ με καχυποψία ανοίξει την πόρτα όσο έχει ακόμα τα μάτια του καρφωμένα στον Μομφερατο. Κάτι του έλεγε πως είναι απλά άλλος ένας προβληματισμένος νέος. Αλλά δεν μπορούσε να εγκαταλείψει τις άμυνες του τόσο εύκολα.

Όταν σωριάστηκε στην πολυθρόνα του, πήρε κοντά του ένα χαρτί και άρχισε να γράφει. Όταν και ο αλχημιστής έκατσε, συνέχισε να γράφει και χωρίς να τον κοιτάξει λέει ένα ξερό:

" λοιπόν, τι θα θελατε;"

4
Προαύλιος Χώρος / Απ: ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΞΟΡΚΙ
« στις: Ιούλιος 24, 2019, 02:32:32 μμ »
Τα λόγια του φίλου του τον προβλημάτισα μεν αλλά δεν κλόνισαν ούτε στο χιλιοστό της μανία που τον είχε καταβάλει. Από τα πρώτα του χρόνια φρόντισε η μητριά του η Θάλασσα να του πει την αλήθεια ή έστω…την μισή από αυτή. Δεν είμαι η πραγματική σου μαμά  αλλά θα σε αγαπήσω και θα σε φροντίσω όπως η Θάλασσα φροντίζει και αγκαλιάζει όλα της τα πλάσματα, κι αν κάποιος σε πειράξει τότε σαν κύμα λυσσασμένο στα  βράχια πάνω θα τον χτυπήσω και θα τον σπάσω σαν παλιό σκαρί. Την υπόλοιπη αλήθεια την έμαθα πολύ αργότερα από τον γέροντα σοφό. «Θα σου πω τα δεδομένα και ίσως καταλάβεις.» Είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο φίλος του το ξωτικό δεν ήθελε πολλές αναλύσεις. «Ορθά κοφτά λοιπόν, στη γιορτή του κόκκινου φεγγαριού, κατά την αναπαράσταση με βρήκαν βρέφος μισοπεθαμένο». Τότε σήκωσε το μακρύ του χέρι και σήκωσε τα άσπρα μακριά του μαλλιά για να φανεί το κούτελό του. «Βλέπεις αυτό το σημάδι; Μοιάζει με ολόγιομο φεγγάρι. Ο Σοφός γέροντας πάντα μου έλεγε ότι δεν είναι τυχαίο κι όταν έρθει η ώρα θα φανεί το πεπρωμένο μου. Λοιπόν;»

5
Ερωτήσεις και Απαντήσεις / Απ: Χρόνος και Timing
« στις: Ιούλιος 24, 2019, 02:17:01 μμ »
Κι εγώ μπερδεμένος με το time line. Νιώθω σαν να είμαι ταυτόχρονα σε  δύο μέρη.

6
Προαύλιος Χώρος / Απ: ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΞΟΡΚΙ
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 09:54:39 μμ »
Ο Μομφεράτος σιγουρεύτηκε ότι ο Βαλύριον ήταν των πράξεων και όχι της κουβέντας. "Ξέρω ότι είναι μπέρδεμα όλο αυτό, μην νομίζεις ότι κι εγώ δεν έχω τις αμφιβολίες μου. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Αφορά το παρελθόν μου. Είναι ένα ξόρκι εντουπισμού οικογενειακής ρίζας. Θα στο κάνω λιανά. Σε βοηθάει να εντοπίσεις τον πιο κοντινό εξαίματος συγγενής σου. Κι αυτό δεν είμαι σίγουρος. Μου το έδωσαν χωρία πολλές επεξηγήσεις...." Ξανασκέφτηκς που πάει να μπλέξει τον συνσπουδαστή του και κατεβάζοντας το κεφάλι έιπε με χαμηλή φωνή "Δεν ήταν καλή ιδέα......θα μπλέξεις!¨
"
Ο Μομφεράτος φαινόταν πραγματικά αγχωμένος  και ο Βαλύριον το είχε αντιληφθεί.
Δάσος, Απαγορευμένα βότανα δεν ακούστηκε καθόλου καλό το σχέδιο του. Ο Βαλύριον προερχόταν από μια οικογένεια είχε καταλάβει ότι όλα αυτά χρειάζονταν για κάποιο αλχημικό ξόρκι, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου. Ωστόσο του απάντησε με αυστηρό ύφος :
"Αρχικά τα κομπλιμέντα με κουράζουν, οπότε όταν απευθύνεσαι σε εμένα θα μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό. Τώρα, όσον αφορά το θέμα μας, προκειμένου να σε βοηθήσω πρέπει να μάθω το λόγο που χρειάζεσαι βότανα και μάλιστα απαγορευμένα."

7
Περίμενε πως και πως την έναρξη του μαθήματος. Για έναν νέο που είχε γνωρίσει μόνο το Φιράλ έμοιαζε σαν να ταξιδευει πραγματικά. Κοντοστάθηκε όταν είδε τον τρόπο που είχε τοποθετήσει τα έδρανα. Σε λίγα δεπτερόλεπτα κατάλαβε τον λόγο και χαμογέλασε στην κομψή καθηγήτριά του με ευχαρίστηση η οποία έγραφε με την πένα της. "Καλημέρα σας, πρώτος και καλύτερος;"είπε και έκατσε στο αριστερό ημικύκλιο έδρανο.

8
Προαύλιος Χώρος / Απ: ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΞΟΡΚΙ
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 09:36:27 μμ »
Μόλις άκουσε το ξερόβηχα αγχώθηκε ακόμα πιο πολύ. Πλέον δεν ήταν μια σκέψη στο μυαλό του που ΙΣΩΣ κάποια μέρα έβαζε σε εφαρμογή. Π΄λέον είχε κάνει το πρώτο βήμα. Ήξερε ότι μόνος δεν θα τα κατάφερνε. "Ξέρω ότι δεν έχουμε πει και πολλά πράγματα ο ένας στον άλλο αλλά σίγουρα έχουε κάποια αμοιβαία εκτίμηση. Επίσης ήθελα κάποιο τολμηρό, ικανό, και έξυπνο" Ο Μομφεράτος είε βάλει μπρος την πειθώ του. "Λοιπόν, τι θα έλεγες για μια βόλτα στο δάσος προς αναζήτησης απαγορευμένων βοτάνων;"

Ο Βαλύριον κατευθύνθηκε βιαστικά προς το προαύλιο μην μπορώντας να αποβάλει από τις σκέψεις του το σημείωμα του Μομφεράτου.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ!
Το επαναλάμβανε διαρκώς στο κεφάλι προσπαθώντας να καταλάβει τι μπορεί να είχε στο μυαλό του ο συμμαθητής του.

Μετά από μερικά λεπτά εντόπισε τον Μομφεράτο να στέκεται σκεπτικός. Αμέσως περπάτησε νευρικά προς το μέρος του ρίχνοντας μερικές ματιές  πίσω του να σιγουρευτεί ότι δεν τον ακολουθούν. Ξεροβήχοντας έκανε γνωστή την παρουσία του στον Μομφεράτο ο οποίος διακόπηκε ξαφνικά από τις σκέψεις του και γύρισε προς το μέρος του.

9
Προαύλιος Χώρος / ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΞΟΡΚΙ
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 09:02:39 μμ »
Ο Μομφεράτος μπορεί να είχε αρκετούς γνωστούς αλλά έκανε δύσκολα φίλους. Τα πρώτα χρόνια της Ακαδημίας ήταν  πολύ δεμένος με τον Βασίλειο. Πέντε χρόνια παντού πήγαιναν μαζί. Είχαν πει ο ένας για το άλλον, ή έτσι νόμιζε ο Μομφεράτος. Έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε για την αποβολή του λόγω χρήσης μαύρης αρκάνας. Όλος του ο χαρακτήρας δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Του άφησαν μόνο 2 λεπτά να πουν αντίο κ αυτό γιατί τους έβλεπαν πόσο δεμένοι ήταν. Ο Βαλίλειος ήταν ένας κοντούλης, χοντρούλης άνθρωπος με μαυρισμένος δέρμα και μαύρα έντονα φρύδια. Τα χέρια του ήταν πολύ τριχωτά και ίδρωνε όλη την ώρα. Όταν ήταν νευρικός πήγαινε πάνω κάτω και μιλούσε ασταμάτητα. Αριθμομνήμων και ορθολογιστής, θεωρούσε μόνη τέχνη τα μαθηματικά καθώς τα έβλεπε παντού. Σε αυτά τα 2 λεπτά αποχαρετισμού του έσφιξε ένα χαρτάκι στο ΄χέρι. Δεν μπορούσε να χαλαρώσει τη γροθιά μου για ώρες. Φοβόμουν αυτό που θα έβρισκε μέσα. Αργά το βράδυ άναψε ένα κερί στον  Κοιτώνα. Μαύρο Ξόρκι αναζήτησης οικογενειακής ρίζας.  από κάτω με δικά του γράμματα, για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Παρατηρούσε τον Βαλύριον καιρό. Με την βοήθειά του και τις ικανότητές του θα μπορούσε να συγκεντρώει τα υλικά αυτά που χρειαζόντουσαν για το ξόρκι. Άραγε ήταν τόσο άφοβος όπως έδειχνε και έλεγε;

10
Αστρονομία / Απ: Μάθημα Πρώτο [Ανοιχτό]
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 08:45:22 μμ »
Δεν μπορούσες να μην παρατηρήσεις τον Βαλύριον. ΄Έκανε πάντρα αισθητή την παρουσία του με ένα θορυβώδη τρόπο. Μόλις τον είδε σκέφτηκε ότι ίσως είναι ο κατάλληλος "συνεργός" για την εξερεύνηση που είχε στο μυαλό του. Έσκυψε και έγραψε σε ένα χαρτί του τετραδίου του. Σηκώθηκε διακριτικά και αθόρυβα και περνώντας από τα τελευτ΄αία έδρανα πριν την έξοδο άφησε το σημείωμα στον Βαλύριον.  "ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΑΝ ΘΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ!¨"

Ο Βαλύριον σαν τελειόφοιτος είχε τελειώσει τις θεωρητικές σπουδές της ακαδημίας και προετοιμαζόταν πλέον για την αποστολή του Ζ΄   έτους. Τα μαθήματα στις αίθουσες ποτέ δεν ήταν το φόρτε του αλλά σκέφτηκε ότι η αστρονομία θα του φανεί αρκετά χρήσιμη στις περιπλανήσεις του. Επίσης η βαρεμάρα τον είχε κουράσει και σκέφτηκε ότι λίγη φασαρία στο μάθημα του καθηγητή Ελντίν θα του έφτιαχνε τη διάθεση.

Μπήκε στην αίθουσα χαλαρός και επεξεργάστηκε βιαστικά τα άτομα που ήταν μέσα.
¨Ένας αφηρημένος καθηγητής, ένα πολύ καλά οργανωμένο ξωτικό, ο γνωστός του Μομφεράτος και μια ελαφρ΄ως ταλαιπωρημένη αλλά ευδιάθετη βαλησινη

Θα περάσουμε καλά σκέφτηκε και του έφυγε ένα γελάκι.

Η φήμη του κακού μαθητή ήταν κάτι που όλοι γνώριζαν για τον Βαλύριον αλλά ο ίδιος όχι μόνο δεν ντρεπόταν γι αυτό αλλά καμάρωνε μάλιστα. Ίσως σταθεί τυχερός και δεν τον διώξει ο καθηγητής μιας και βρίσκεται στην αίθουσα χωρίς να έχει πάρει άδεια.
Παρόλα αυτά κατευθύνθηκε ήσυχα προς το βάθος της αίθουσας και βολεύτηκε στο πίσω μέρος.

11
Στο άκουσμα της βροντερής φωνής του ξιπάστηξε. Τον κοίταξε κατάματα με το πράσινο βλέμμα του γεμάτο ειλικρίνεια και του είπε με σιγανή φωνή."ούτε στο ένα μπορώ να σου απαντήσω ούτε στο άλλο. Για αυτό πήρα το θάρρος να σας βρω να σας μιλήσω. Εσείς ανά ιστορικός θα ξέρετε ότι η ιστορία λέγεται από την πλευρά του αφηγητή. Ε λοιπόν τη δική μου ιστορία δεν τη γνωρίζω καν."

12
Άβαταρς και Υπογραφές / Απ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 05:11:19 μμ »
σε αναζήτηση μόλις βρήκα το heromachine 3. Φένεται εύκολο και βολικό.

13
Παιχνίδια / Απ: Τι ταινίες/σειρές βλέπετε?
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 04:51:54 μμ »
Arcadia τι λέει; Umbrela περιμένουμε 2η σεζόν. Δες Order πολύ καλό

Χεχεχεχε, παρόλα αυτα από σειρες βλέπω: Doctor Who, Tales of Arcadia: The Trollhunters, Merlin,  The Dragon Prince, The Umbrella Academy,  Stranger Things, ενώ θέλω καποια στιγμη να ξεκινησω: Lucifer, iZombie και να συνεχίσω : Supernatural, Chillin Adventures of Sabrina και πολλά πολλά άλλα γενικότερα στον κύκλο του φανταστικού και της επιστημονικής φαντασίας

Όσο για τις ταινίες μια από τα ίδια (δεν θα κατσω να τις καταγράψω όλες θα μου πάρει ως το βράδυ)

14
Παιχνίδια / Απ: Τι ταινίες/σειρές βλέπετε?
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 04:43:16 μμ »
Ten will always be my Doctor. Alonzyyyyy!Ο καλύτερος μακράν! Κι ο Smith άξιος αντικαταστάτης! Bowties are cool!

Καλά κι εγώ μη νομίζεις, κοιμίζω όοοολους σπίτι και μετά βλέπω 1-2 επεισόδια. Τώρα με το παιχνίδι με έχει χάσει το νετφλιξ! ;D
Ο Capaldi πράγματι εκαιρετικός. Έκανε ένα χρόνο break και για αυτό σου φάνηκε πολύ. 2 σεζόν έκατσε
To Lucifer κάνει μια κοιλιά αλλά γίνεται πολύ καλύτερο,, δώσε λίο χρόνο (spoileeers). Θα ήθελα να τον δω πολύ κι ως doctor.

Doctor who, είναι πολύ καλή, εγώ ήθελα να δω και γυναίκα doctor αλλά δεν την βοηθάει το σενάριο. Κάτι που δεν βοήθησε και τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Peter Capaldi.

 τωρα που το λες, θα έκανε σαν doctor who, με ανεση και στυλ...αχαχαχαχαχαχα
O Capaldi, φοβερος με οτι ασχολείται...και νομιζω ηταν αρκετο καιρο ντοκτορ...ή κανω λαθος?
προσωπικα ξεκινησα και την σαμπρινα, καλή φαση ήταν αλλά που χρονος για περισσότερες σειρες...

David Tennant και ξερό ψωμί ρεεε XD

15
Άβαταρς και Υπογραφές / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 04:38:09 μμ »
Γεια σε όλους, έχετε βρει κανένα Online site για να σχεδιάσετε το χαρακτήρα σας;

Σελίδες: 1 2 3