Rasnarry Academy

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Ιλίντιεν Άτρας

Σελίδες: 1 2
1
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Αιολίς Ιντούν
« στις: Δεκέμβριος 16, 2019, 11:06:06 μμ »
Όνομα: Αιολίς Ιντούν
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

2
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Σίνγκεν Σινόντα
« στις: Δεκέμβριος 16, 2019, 10:57:11 μμ »
Όνομα: Σίνγκεν Σινόντα
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

3
Κόνραμ / Ανακοίνωση: Γιορτή του Σφυριού (Event Εορτών)
« στις: Δεκέμβριος 10, 2019, 03:30:49 μμ »
Στην καρδιά του Χειμώνα, πριν το θρίαμβο της νύχτας, μία φυσιογνωμία γνωστή κι αγαπητή φάνηκε στο κατώφλι της Ακαδημίας. Οι μαθητές τον αναγνώρισαν και οι Καθηγητές το θυμήθηκαν, ως τον αγαπημένο τους γεράκο που τους έφερνε τα δώρα στη γιορτή του Σφυριού. Ο Άηρελ ο Νάνος, πήρε τη μπύρα που του πρόσφερε η Ιλίντιεν και της έδωσε ένα δώρο για όλους, πριν εξαφανιστεί. Το Ξωτικό άνοιξε τη χρυσοκκόκινη βούλα και διάβασε:

"Καλεσμένοι στην Κόνραμ από όλες τις Φυλές,
Στη γιορτή του Σφυριού θα διδάξετε Αγάπη.
Τραβήξτε και δώστε μεγάλη χαρά
Μια φιλία να ανθίσει μπροστά στη Φωτιά"

Στο τέλος της περγαμηνής ήταν γραμμένα τα ονόματα όλων των μαθητών και καθηγητών. Η Ιλίντιεν τα καθαρογραψε, έκοψε και τα δίπλωσε προσεκτικά. Τα τοποθέτησε κλειστά σε ένα διάφανο μπωλ και τράβηξε ένα στην τύχη. Σε αυτό το όνομα θα έκανε ένα δώρο το βράδυ της Νέας Φωτιάς, στη γιορτή του Σφυριού. Περπάτησε ως την Κεντρική Αίθουσα, όπου κάλεσε και τους άλλους να τραβήξουν.

Η φετινή γιορτή του Σφυριού μας υποδέχεται στην Κονραμ και το πρώτο event είναι η κρυφή ανταλλαγή δώρων. Σε αυτό το θέμα δηλώστε τα ονόματα των χαρακτήρων σας που θέλετε να λάβουν μέρος. Κάθε χαρακτήρας αναλαμβάνει να κάνει ένα δώρο σε εκείνον που του έτυχε, χωρίς ο άλλος να τον υποψιαστεί. Η ανταλλαγή θα γίνει τη Νύχτα της Νέας Φωτιάς.

Αυτό είναι μόνο η αρχή! Στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσουν κι άλλα events που θα τρέχουν σε όλη τη διάρκεια των εορτών!

Μείνετε συντονισμένοι!

4
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Φέργκαλ Ρουλακούς
« στις: Νοέμβριος 29, 2019, 10:23:25 πμ »
Όνομα: Φέργκαλ Ρουλακούς
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

5
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Κέιτζιν Γιόμου
« στις: Νοέμβριος 20, 2019, 11:42:04 μμ »
Όνομα: Κέιτζιν Γιόμου
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

6
Ανακοινώσεις / Ανακοίνωση για Quest Γκραχλ
« στις: Οκτώβριος 01, 2019, 08:37:28 πμ »
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.

Να σας ενημερώσω ότι η αποστολή στο Γκραχλ θα ξεκινήσει λίγο αφότου ολοκληρωθεί η αποστολή στη νήσο Ουρίβ.
Το τμήμα άφιξης στο νησί και την καθοδήγηση μέχρι το εσωτερικό του θα ηγηθεί είτε ο Αλάμανταρ, εφόσον είναι διαθέσιμος, είτε ο Γκλίριον. Στα μέσα του νησιού, όπου η αποστολή θα συναντήσει την Ιλίντιεν και το Λάντριαν, θα ηγηθούν αυτοί, μέχρι και την ολοκλήρωση της.

Σε αυτό το δεύτερο μέρος, οι φατρίες των Ιστορικών, των Αλχημιστών και των Πολεμιστών θα καλλιεργήσουν από μία μοναδική ικανότητα, αντίστοιχη του Αγγίγματος των Θεραπευτών και συγκεκριμένα, για τους Αλχημιστές είναι η μαγική ασπίδα και για τους Πολεμιστές η αφύπνιση του όπλου τους. Συνεπώς, όλοι θα έχουν κάποια αποστολή να ακολουθήσουν και να εξελιχθούν.

Επιπλέον, η συγγραφική ομάδα αποφάσισε πως πρέπει να αναδειχθούν οι μαθητές. Αυτό σημαίνει πως σε αυτήν την αποστολή, τα κύρια πρόσωπα και οι τελικοί μαχητές θα είναι οι μαθητές και όχι οι Καθηγητές. Οι Καθηγητές θα έχουν βοηθητικό ρόλο.

Τέλος, όσο εκτυλίσσεται η αποστολή της Ουρίβ, αλλά και στη συνέχεια, οι παίκτες που αποζητούν λίγη δράση, έχουν τη δυνατότητα στο δάσος της Ακαδημίας να διοργανώσουν τις δικές τους περιπέτειες και να τις τρέξουν.

Καλή απόλαυση!

Υ.Γ. Το θρεντ είναι ανοιχτό για απορίες

7
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Γκλίριον Νάντριελ
« στις: Αύγουστος 23, 2019, 03:50:50 μμ »
Όνομα: Γκλίριον Νάντριελ
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

8
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Βαλέρια Μαέραλ
« στις: Αύγουστος 20, 2019, 10:39:00 μμ »
Όνομα: Βαλέρια Μαέραλ
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

9
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Ζαάνα Θερέλ
« στις: Αύγουστος 20, 2019, 01:30:27 μμ »
Όνομα: Ζαάνα Θερέλ
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

10
Προαύλιος Χώρος / Συγκλίνοντα Μονοπάτια [Σαγιάνε]
« στις: Αύγουστος 13, 2019, 11:49:38 πμ »
Μαγεμένη από την ευωδία, πέρασε το κατώφλι και κοίταξε γύρω της εκστατικά. Ο κήπος γύρω της έμοιαζε με επίγειο παράδεισο, με απρόσβλητο καταφύγιο. Είχαν δίκιο όσοι χαρακτήριζαν τον κήπο του Αλλάσιου ως παραμυθένιο. Κάθε της βήμα και μια μικρή διαπίστωση για την τεράστια χάρη που της έκανε παραχορώντας τον για το απόγευμα.

Τα βιολετί της μάτια μεσμερίστηκαν από την αρμονική αλληλουχία των χρωμάτων, τις ονειρικές αποχρώσεις των πετάλων. Ευωδιάζοντα διέχεαν το νέκταρ τους στον αέρα, μεταμορφώνοντας την ουδετερότητα του αιθέρα σε αύρα θεραπείας. Σπάνιες, ποτιστικές σταγόνες ενώνονταν με το χώμα ρυθμικά, παρέχοντας ώθηση στους σπόρους που διψούσαν να αναζητήσουν και να εξυψωθούν.

Η Ιλίντιεν έκλεισε τα μάτια. Στέρησε την όραση από τον εαυτό της για μερικές στιγμές, οξύνοντας τις υπόλοιπες αισθήσεις της. Το άρωμα των βοτάνων στην άλλη άκρη του κήπου έπαιρνε χρώμα και γεύση στην άκρη των χειλιών της. Χαμογέλασε ανεπαίσθητα. Παραδόθηκε στη σιωπηλή χορωδία της Φύσης, επιτρέποντας στο κεντητό της πέπλο να τη σκεπάσει. Εξομάλυνε τα ερωτήματά της, ζέστανε τις ανησυχίες της, σώπασε τις σκέψεις της.

Φτάνοντας στο παρτέρι με το κιόσκι, αναρωτήθηκε τι θα ήθελε να προσφέρει σε εκείνη την ψυχή που είχε αναζητήσει το αυτί και την εμπιστοσύνη της. Η ψυχή που θα συναντούσε ήταν φλογερή. Ξεκίνησε με ιβίσκο. Ήταν όμως και ευαίσθητη. Λίγο μπλε γιασεμί. Είχε μία έντονη επιθυμία να της απομακρύνει τη λύπη. Συμπλήρωσε με τριαντάφυλλο. Μόλις τα έλαιά τους έφτασαν στη μύτη της, η Ιλίντιεν πήρε στα χέρια της το λευκό σερβίτσιο με τα μοτίβα ανθών κερασιάς και το απέθεσε προσεκτικά στο τραπέζι. Κάθισε αναπαυτικά στο παγκάκι, περιμένοντας τη Σαγιάνε, ενώ ταξίδευε σε ένα μικρόκοσμο ειρηνικό.


11
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Κέννα
« στις: Ιούλιος 31, 2019, 09:31:11 μμ »
Όνομα: Κέννα
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

12
Ιππασία / Μάθημα Ιππασίας [Ανοιχτό]
« στις: Ιούλιος 29, 2019, 10:27:28 πμ »
Για άλλη μια φορά, στο καθημερινό του ταξίδι, ο ήλιος άρχισε να ακολουθεί κατηφορική πορεία. Όσο μεσουρανούσε, η Ιλίντιεν φρόντισε το άλογό της και τα υπόλοιπα άλογα του στάβλου να έχουν αρκετή τροφή, φρέσκο νερό και στιλπνό τρίχωμα. Φυσικά, στην Ακαδημία υπήρχαν οι κατάλληλοι υπάλληλοι για την εργασία στους στάβλους, η επαφή της με τα ζώα τη χαλάρωνε αφάνταστα. Παρατήρησε τις ακτίνες να αλλάζουν κατεύθυνση, παιχνιδίζοντας στη μεσημεριανή τους γιορτή, μέσα από τις χαραμάδες. Αυτό ήταν το έναυσμα για τη δική της προπόνηση. Η πολεμίστρια, που από σήμερα θα ήταν και επίσημα καθηγήτρια, κινήθηκε προς το στίβο. Τις λίγες ώρες που απέμεναν για το μάθημά της, αποφάσισε να τις αξιοποιήσει για τη δική της συντήρηση.

Τρέξιμο, τρέξιμο και περισσότερο τρέξιμο. Η ιππασία ήταν παράξενη από μόνη της. Ο αναβάτης επιβάλλονταν να έχει καλή φυσική κατάσταση. Όχι μόνο ταχύτητα, αλλά και αντοχή. Όχι μόνο δύναμη, αλλά και ευλυγισία. Κοινώς, έπρεπε να συνδυάζει όλα τα σωματικά χαρακτηριστικά, για να μην ταλαιπωρεί το ζώο του.

Η Ιλίντιεν κοίταξε ξανά στον ουρανό. Έκανε τις τελευταίες διατάσεις της, πριν περιμένει τους μαθητές της. Είχε φροντίσει να ντυθεί και η ίδια κατάλληλα. Τα μαλλιά της, που τα λάτρευε, τα είχε μαζέψει κοτσίδα, όπως έκανε στις περισσότερες προπονήσεις. Κοιτάζοντάς τα, συνέχιζαν να βρίσκονται στο μήκος των γονάτων. Μεγάλωναν γρήγορα. Τα παπούτσια της ήταν καινούρια, είχε φροντίσει να τα προμηθευτεί πρόσφατα. Με τέτοια ζέστη, ευτυχώς δεν είχε φορέσει μακρύ παντελόνι. Το μαύρο σορτσάκι ήταν κάτι παραπάνω από εξυπηρετικό και η μπλούζα της ακόμη περισσότερο. Περιμένοντας, περπατούσε αργά από τη μία μεριά στην άλλη, σαν αποθεραπεία, για να ξεπρηστούν οι μύες της σιγά σιγά.

13
Ιππασία / Ανακοίνωση για το μάθημα της Ιππασίας
« στις: Ιούλιος 29, 2019, 09:49:08 πμ »
Η Ιλίντιεν κινήθηκε αθόρυβα στην κοινή αίθουσα πριν ξυπνήσουν οι μαθητές. Από την τσέπη της ξεδίπλωσε το χαρτί που είχε ετοιμάσει ως ανακοίνωση. Βρήκε το κεντρικό σημείο στον πίνακα ανακοινώσεων, ένα σημείο που να φαίνεται από τους μαθητές κάθε ύψους. Το κόλλησε προσεκτικά, έκανε ένα βήμα πίσω για να δει αν η ανακοίνωσή της ήταν στην ευθεία. Ξαναγύρισε στο χαρτί της, διορθώνοντάς το ελαφρά. Πριν φύγει για προπόνηση, έριξε μια τελευταία ματιά στα λόγια της.

"Το μάθημα της ιππασίας είναι υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές. Απαγορεύονται φορέματα, στολίδια, βάψιμο. Απαγορεύονται πανοπλίες, χιτώνες και όπλα. Απαγορεύονται ψηλά παπούτσια. Όσοι έχουν μακριά μαλλιά, να είναι μαζεμένα. Επιτρέπεται να φοράτε άνετο παντελόνι μακρύ ή κοντό και άνετη μπλούζα. Θα έχετε μαζί σας μία πετσέτα και ένα παγούρι νερό. Ο χώρος συνάντησης είναι στο στίβο.

Καθηγήτρια Ιλίντιεν Άτρας,

Πολεμίστρια."

14
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Μοργκέιν Θερέλ
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 08:00:30 μμ »
Όνομα Μοργκέιν Θερέλ

Δραστηριότητα + 400 Νταρίκ

15
Προαύλιος Χώρος / Χάλκινο αστέρι [Τέλος]
« στις: Ιούλιος 19, 2019, 03:44:14 μμ »
Με το ένα χέρι στην πλάτη του Ελντίν, η Ιλίντιεν κινήθηκε γρήγορα προς τις σκάλες. Κατέβηκαν στο ισόγειο όσο γρηγορότερα γινόταν, πριν προλάβουν να δουν τον κλαμμένο καθηγητή πολλά, περίεργα μάτια.

Βγαίνοντας στην αυλή, μισόκλεισαν και οι δύο τα μάτια συναντώντας τις ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου. Ενστικτωδώς, η Ιλίντιεν γύρισε το κεφάλι της προς τους στάβλους. Με το ελεύθερο χέρι, έβαλε δυο δάχτυλα στα χείλη και σφύριξε όσο δυνατότερα μπορούσε.  Επικράτησε μία στιγμή σιγής. Από τους στάβλους ακούστηκε ο κρότος μίας πόρτας και οι μπερδεμένες φωνές των ιπποκόμων που σάστισαν. Ένα δυνατό χλιμίντρισμα ακούστηκε από μακριά, σαν απάντηση στο σφύριγμα. Σε λίγα δευτερόλεπτα, το έδαφος σείστηκε ελαφρά. Ο παλμός του εδάφους εντάθηκε λίγο περισσότερο, καθώς ένας πελώριος, κανελί επιβήτορας κάλπαζε προς το μέρος των δύο καθηγητών.

Σαν μία άλλη προσωπικότητα, η Ιλίντιεν χαμογέλασε πλατιά και άνοιξε τα χέρια της διάπλατα. "Το αγόρι μου!" αναφώνησε καθώς το άλογο σταμάτησε μπροστά της και έχωσε την άκρη της μουσούδας του στο λαιμό της. Η Ιλίντιεν χαχάνισε σαν παιδί και τύλιξε τα χέρια της γύρω απ΄ο το λαιμό του αλόγου. Αδιαφορώντας στιγμιαία για τον κόσμο γύρω της, γέμισε το άλογό της με χάδια στο λαιμό και στο μουσούδι του. Του έφτιαξε λίγο την κοκκινωπή χαίτη και γύρισε προς τον Ελντίν, φορώντας το χαμόγελο της ευτυχίας.

"Να σου συστήσω τον Ουρουφίνουε, τον καλύτερο φίλο μου." του ανακοίνωσε.

Για να μπορέσουν να γνωριστούν καλύτερα, η Ιλίντιεν πήρε το δεξί χέρι του Ελντίν και το σήκωσε στο ύψος της μύτης του αλόγου. Ο Ουρουφίνουε ρουθούνισε τον Ελντίν για δύο δευτερόλεπτα και ύστερα έτριψε απαλά τη μουσούδα του στην παλάμη του Αλχημιστή, σαν ένδειξη αποδοχής. Η Ιλίντιεν χαμογελούσε πανευτυχής.

"Καθίστε δύο λεπτά μαζί, επιστρέφω." τους είπε χαμογελαστά, αλλά προστακτικά και κινήθηκε προς τους στάβλους.

Σελίδες: 1 2