Rasnarry Academy

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Ντίρα Γκροντ

Σελίδες: 1
1
Ανακοινώσεις / Αίτηση Επεξεργασίας ΦΧ
« στις: Δεκέμβριος 19, 2019, 09:11:22 πμ »
Ο Χρόνος προχωράει, και οι χαρακτήρες μας μεγαλώνουν, ωριμάζουν και εξελίσσονται. Έτσι και τα ΦΧ τους ακολουθούν το ίδιο παράδειγμα.
Αν επιθυμείτε να εξελίξετε το ΦΧ του Χαρακτήρα σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ανοίξει η επεξεργασία του. Σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους Συντονιστές, θα περάσει μια μίνι αξιολόγηση προκειμένου να ακολουθεί τη στάση του Φόρουμ και να απεικονίζει την νεότερη μορφή του χαρακτήρα σας.

Όνομα Χαρακτήρα:
Τμήμα επεξεργασίας: (πχ Εμφάνιση, Προσωπικότητα κλπ)

2
Claim the Token / Claim the Token Δεκεμβρίου 2019 [24-12]
« στις: Δεκέμβριος 19, 2019, 08:32:55 πμ »

To Claim the Token Δεκεμβρίου με διάρκεια μέχρι και 24/12 ξεκινάει απο σήμερα!!!

Απλές αναρτήσεις= 5 Νταρίκ
Αναρτήσεις Event= 8 Νταρίκ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα προκειμένου ο υπέυθυνος συντονιστής να αποδώσει στον λογαριασμό σας το ποσό που σας αναλογεί!!


Όνομα Χαρακτήρα:
Όνομα Θέματος 1:
Όνομα Θέματος 2:
Όνομα Θέματος 3:

3
Ανακοινώσεις / Είσαι καινούριος στην παρέα μας; Δες εδώ!!
« στις: Δεκέμβριος 18, 2019, 08:56:48 πμ »


Καλώς ήρθες στην Ακαδημία!!!

Το Online Post by Post Game, είναι ένα ερασιτεχνικό συγγραφικό παιχνίδι αλληλεπίδρασης φτιαγμένο γύρω από τον φανταστικό κόσμο της Ακαδημίας Rasnarry. Σαν πρώτη κίνηση, προτείνουμε να διαβάσεις τους Κανονισμούς μας για την ασφαλή περιήγηση σου στο παιχνίδι μας.

Στη συνέχεια, προκειμένου να κατατοπιστείς στην προϊστορία του Παιχνιδιού προτείνουμε να διαβάσεις τα εξής:


Προκειμένου να φτιάξεις τον Φανταστικό Χαρακτήρα σου, χρειάζεται να συμπληρώσεις ένα Φύλλο Χαρακτήρα με τα βασικά στοιχεία. Δες τα παρακάτω links για περισσότερες λεπτομέρειες.


Ναι, είναι αρκετά...Παρόλα αυτά είμαστε εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς. Μπορείς να επικοινωνήσεις  μαζί μας αναρτώντας εδώ ένα σχόλιο, και κάποιος από την ομάδα θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου με προσωπικό μήνυμα.

Αν όμως θες να μάθεις ακόμα παραπάνω για το παιχνίδι, folklores κλπ, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στα τεύχη της Nuntio ακολουθώντας το παρακάτω λινκ, και κατεβάζοντας τα αρχεία pdf από ειδικό dropbox.


Ευχόμαστε μια ευχάριστη και δημιουργική διαμονή!!  blush

*Απάντηση στην Ερώτηση Εγγραφής: Rasnarry

4

Ποιος χαρακτήρας σας εντυπωσίασε με την γραφή του;  blush

5

Ξέρετε τι να κάνετε!!  wink

Ποια ιστορία προτείνετε να μπει στο διαγωνισμό μας?  eyes

6
Ελεύθερη συζήτηση / Το Θέμα του Μήνα, Οκτώβριος 2019
« στις: Νοέμβριος 04, 2019, 05:26:37 μμ »

Επιτρέπονται 2 ψήφοι στον καθένα σας, και η ψηφοφορία θα λήξει σε 5 ημέρες!! blush

Βραβεία: Badge νίκης, & 50 Νταρίκ

Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα λάβουν όλοι βραβείο!!


Καλή Επιτυχία σε όλους!!  kiss

7
Ελεύθερη συζήτηση / Η Πένα του Μηνα, Οκτώβριος 2019
« στις: Νοέμβριος 04, 2019, 05:21:12 μμ »


Επιτρέπονται 2 ψήφοι στον καθένα σας, και η ψηφοφορία θα λήξει σε 5 ημέρες!! blush

Βραβεία: Badge νίκης, & 50 Νταρίκ

Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα λάβουν όλοι βραβείο!!


Καλή Επιτυχία σε όλους!!  kiss

8
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Ούμπρo Μέρμαν
« στις: Νοέμβριος 03, 2019, 02:03:54 μμ »
Όνομα: Ούμπρo Μέρμαν

Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

9


Προτείνουμε τίτλους θεμάτων που μας εντυπωσίασαν όλο αυτόν τον μήνα!!  onlylove

 thinking

Εγώ θα προτείνω το Περίεργος Ξένος!!  blush

10

Ποιανού η πένα σας εντυπωσίασε αυτόν τον μήνα; Εδώ προτείνουμε χαρακτήρες, και θα ακολουθήσει ψηφοφορία!!  kiss

εγώ προτείνω τον @Νάρφος  για την εξαιρετική παρουσίαση στο Quest!!!  blush

11
Ελεύθερη συζήτηση / Βραβείο Ζευγάρι του Μήνα Οκτωβρίου
« στις: Νοέμβριος 03, 2019, 10:18:48 πμ »
Το καλύτερο love story του Μήνα!!! Για να σας δω!!  hearts hearts hearts

Βραβεία: 50 Νταρικ στον καθένα
Badge:

12
Προσωπικές Ιστορίες/ Side Quests / Ο Αλχημιστής και ο Λύκος
« στις: Νοέμβριος 02, 2019, 07:16:20 πμ »
Καλημέρα!!

Σκέφτηκα ένα μικρό side quest για την Ντίρα, και θα ήθελα την άποψη σας.

Ένα γράμμα φθάνει στην Εφευρέτρια Ντίρα, ενώ εκείνη προσηλωμένη στο μάθημα επεξηγεί τον Αιθερικό Μετασχηματισ΄τη. Το γράμμα λέει ότι βόρεια της Κόνραμ, στις Κορυφές των Βουνών της Δόξας, περιφέρεται και τρομοκρατεί τους Νάνους, ένας μεγάλος Λύκος. Ένα τέρας το οποίο κουβαλάει έναν άντρα Αλχημιστή στην πλάτη του, και οι δυο τους σκοτώνουν ότι βρεθεί στο διάβα τους. Το συμβούλιο των Νάνων απευθύνθηκε στην Οικογένεια των Γκροντ για βοήθεια, και καλούν την Ντίρα (και την Άρντα), να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση.

Ποιος είναι μέσα?  ;D


13
Εφευρέτες / Ντίρα Γκροντ
« στις: Νοέμβριος 01, 2019, 04:18:12 πμ »


Φυλή: Νάνος
Μέλος  Οικογένειας: Γκροντ
Ηλικία: 28
Φατρία: ΕφευρέτεςΤο έξυπνο βλέμμα, παρέα με τα καστανά μάτια, τα σαρκώδη χείλια, και η ευθεία μύτη, δίνουν στην Ντίρα μια πανέμορφη όψη. Τα μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά της πλεγμένα σε δύο μεγάλες πλεξούδες ολοκληρώνουν αυτό που λέμε θεϊκή ομορφιά. Παρόλο την φυλή της, θεωρείται από τις ψηλές και φυσικά από τις πιο λεπτές, μιας και προσέχει πολύ την διατροφή της. Της αρέσει να φοράει κοσμήματα στα αυτιά της και έχει σχέδια με μελάνι στον λαιμό της που φθάνουν μέχρι πίσω την πλάτη της, τα οποία απεικονίζουν μια αρχαία γλώσσα η οποία με την πάροδο των εκατονταετιών έχει ξεχαστεί. Μόνο κάτι ιστορικοί σαν την ξαδέρφη της την Αρντα (χμμμ...αλλά τέλος πάντων) την ξέρουν. Αποφεύγει να φοράει δαχτυλίδια και μενταγιόν λόγω του ότι απασχολεί τα χέρια της και δεν την βοηθούν, αντίθετα την ενοχλούν κάτω από τα γάντια που φοράει για προστασία. Τα ρούχα που διαλέγει είναι συνήθως εφαρμοστά για να δείχνουν την σιλουέτα της, αλλά παράλληλα βολικά για τις κινήσεις της.Η Ντίρα είναι ένας περίεργος χαρακτήρας. Είναι γελαστή και ευδιάθετη, γενναιόδωρη και αστεία, αλλά μπορεί να καταπέσει και να ζητάει χρόνο για τον εαυτό της. Ένας λόγος που επέλεξε την φατρία του εφευρέτη ήταν γιατί μπορούσε να είναι μόνη και να συγκροτήσει τις σκέψεις της. Αποτελεί έναν άτομο που μπορείς να της μιλήσεις για τα πάντα, και να πάρεις μιαν απάντηση βασισμένη στην τετράγωνη λογική του Εφευρέτη. Αν και βαθειά μέσα της είναι ένας εξαιρετικά συναισθηματικός χαρακτήρας και παλεύει με τους δικούς της δαίμονες. Άλλοτε καταφέρνει να τους κερδίζει, άλλοτε όμως... Της αρέσει να κάθεται μπροστά στη φωτιά και να διαβάζει βιβλία εφευρέσεων. Είναι πρώτη στις απαντήσεις και θέλει να τα φέρνει κουμάντο όλα. Δυναμική προς τα έξω, ειδικά μπροστά στο καθήκον και δυνατή εκεί που πρέπει. Ένας χαρακτήρας που και οι δύο όψεις του αλληλοεπηρεάζονται και τροφοδοτούνται η μία από την άλλη.Γονείς: Καρτνι και Ντερνουρα Γκροντ, από τη γενιά του Βράντελ
Αδέλφια: Ρερμπροκ Γκροντ, Πολεμιστής, 6ο έτος & Νάλμα Β Γκροντ, 20 ετών, Ιστορικός

Απόγονος της Οικογένειας των Γκροντ, δεν της λείπει τίποτα από την ευστροφία και τα πλούτη. Οι γονείς της, όντας το μεγαλύτερο παιδί τους, την μεγάλωσαν πλουσιοπάροχα και χωρίς να της λείψει τίποτα. Παρόλα αυτά η Ντίρα δεν το πήρε ποτέ πάνω της. Ήξερε τα όρια της οικογένειας και πάντα σεβόταν την Ιστορία της και την θέση τους στην κοινωνία των Νάνων. Γενικά όλοι η απόγονοι των Γκροντ, είχαν πάντα μια θέση στην Ακαδημία. Η Ντίρα δεν είχε αναπτύξει κάποια ικανότητα πολεμιστή ή αλχημιστή ή θεραπευτή, αλλά πήρε το χάρισμα του εφευρέτη από τις φλέβες του ίδιου του Κράνμπαλντ Γκροντ, προπάτορα των Γκρόντ.

Τη στιγμή της γέννησης της, λέγεται ότι ένας σεισμός έπληξε την πόλη και μία σήραγγα κατέρρευσε. Όλοι στην οικογένεια το πήραν σαν Θείο σημάδι της καινούριας Ηγεμόνας, και η Ντίρα μεγάλωσε με σκοπό να αναλάβει τα ηνία μια μέρα. Μέχρι που, για λόγους που ποτέ δεν κατάλαβε και τα έριχνε στον εαυτό της, παράδωσαν την Ηγεσία στην ξαδέλφη της την Άρντα Γκροντ. Η Ντίρα έπνιξε τα δάκρυά της, και ορκίστηκε να μην γυρίσει ποτέ πίσω στην Οικογένεια της. Από την στιγμή που έφτασε στην Ακαδημία, κοριτσάκι 13 χρονών μέχρι σήμερα αρνείται να επισκεφτεί τους δικούς της και ας έχει την Άρντα κάθε μέρα μπροστά της. Το βλέμμα απογοήτευσης του πατέρα και της μητέρας της δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Αντί αυτού, προτιμάει να χλευάζει την ξαδέρφη της, που ποτέ δεν τα πηγαίναν καλά.

Τα χρόνια στην Ακαδημία περάσαν σαν νερό. Φίλοι, εχθροί, έρωτες, πολλά γέλια, και η τωρινή κατάσταση με την Οικογένεια της, την έπεισαν, να μιλήσει στους Καθηγητές πρώτα, και στη συνέχεια με τους Σοφούς, για μία θέση Βοηθού Εφευρέτη στην Ακαδημία. Οι Σοφοί αρνήθηκαν στην αρχή, αλλά η Καθηγήτρια Ιστορικός Κασσάνδρα τους έπεισε τονίζοντας την σημαντικότητα ενός αντιπροσώπου, μιας τόσο αρχαίας Οικογένειας στους κόλπους της Ακαδημίας. Η Ντίρα, δάγκωσε τα χείλια της όταν το άκουσε αυτό, αλλά έσφιξε τα δόντια της. Ήταν το σημαντικότερο πρόσωπο των Γκροντ, αλλά όχι πια...

Έχοντας εξασφαλίσει την θέση στην Ακαδημία, είχε μερικά χρόνια να προσαρμοστεί πριν εμφανιστεί η Άρντα και της τα χαλάσει όλα. Πάλι καλά ήταν σε διαφορετικές φατρίες που σημαίνει ότι η αλληλεπίδραση τους θα ήταν λίγη. Φρόντιζε να δίνει το παρόν σε κάθε Καθηγητή Εφευρέτη και να τρέχει για όλες τις χαμαλοδουλειές που την έστελναν. Δεν έφερνε αντίρρηση σε τίποτα και πάντα με ένα χαμόγελο, έστω και ψεύτικο περνούσε κάθε μέρα. Μέχρι που ήρθε η Άρντα. Στη γιορτή του Καλωσορίσματος, δεν άντεχε να την βλέπει μαζί με τον δίδυμο αδελφό της, χαρούμενους και εκστασιασμένους. Αποφάσισε να δώσει σημασία στις εφευρέσεις της και στα άτομά της.

Μια ερωτική σχέση είχε στη ζωή της η οποία τράβηξε 3 χρόνια. Ο Μελτέμ, ένας νάνος, έμπορος, ταξίδευε με το πλοίο του μεταφέροντας αγαθά, από όλα τα λιμάνια της Ηπείρου συμπεριλαμβανομένου και του Πορτμειρ. Ο έρωτας ήταν αμφίδρομος, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Εκείνη 24 αυτός 26 τότε. Κάθε φορά που άκουγε ότι ήρθε το πλοίο του Μελτέμ, έτρεχε στο Πορτμειρ αφήνοντας ότι έκανε για να συναντήσει τον αγαπημένο της. Όλοι γνώριζαν για τον έρωτα τους και όλοι έλεγαν πόσο ταιριαστοί ήταν. Μόνο που ο Μελτέμ ταίριαζε και με άλλες...και όταν εν τέλει την άφησε σύξυλη, η Ντίρα, μάζεψε τα σπασμένα της κομμάτια, τον χτυπημένο εγωισμό της, και κρύφθηκε για μήνες ολάκερους στην Ακαδημία, επισκευάζοντας και διορθώνοντας ότι έβρισκε.

Όταν εν τέλει βγήκε πάλι στην επιφάνεια, η ιστορία με τον Μελτέμ είχε ξεχαστεί, και η ίδια γύρισε πάλι στον παλιό της εαυτό και στις συνήθειες της. Ξύπναγε κάθε πρωί, και είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι, πήγαινε για πρωινό κολύμπι. Στη συνέχεια επέστρεφε και καταπιανόταν με τς διαλέξεις που είχε αναλάβει, για να σταματήσει το μεσημέρι για το φαγητό. Το απόγεμα το περνούσε στο εργαστήριο των εφευρέσεων με μαθητές, φτιάχνοντας και διορθώνοντας τις εφευρέσεις τους και κατάκοπη το βράδυ απολάμβανε μία κούπα με μείγμα βοτάνων και ένα καλό βιβλίο. Αυτή ήταν η ζωή της στην Ακαδημία. Και ήταν παντελώς χαρούμενη...Η μεγαλύτερη εφεύρεση που έχει φτιάξει...ναι αυτή ήταν...αυτό το φανταστικό τέρας με τα 3 κεφάλια. Έπιαναν τα χέρια της και η με λίγη παραπάνω προσπάθεια κατάφερε να φτιάξει το γλυπτό του τέρατος της. Τσεκάρει για ακόμα μια φορά τα κεφάλια...όλα στην εντέλεια...μένει μόνο να προσθέσει τον Αιθερικό Μετασχηματιστή. Το σημείο βρίσκεται κρυμμένο για λόγους ασφαλείας. Κοιτάζει τον Μετασχηματιστή που έχει φτιάξει η ίδια με τα χέρια της. Με μια ανάσα, ξαπλώνει κάτω από το τέρας, κοντά στην ουρά του και τον βάζει στην εσοχή. Βγαίνει γρήγορα από κάτω και κοιτάει τα μάτια του κεντρικού κεφαλιού. Τίποτα...

Η Ντίρα αρχίζει να καταρίεται και να πηγαινοέρχεται δεξιά και αριστερά. Κλοτσάει μια πέτρα δυνατά και αυτή πετάει στον αέρα και προσγειώνεται στο κεφάλι του τέρατος. Σαν από τύχη, το τέρας ξυπνάει και κουνάει άτσαλα τα κεφάλια του πέρα δώθε. Τα 4 πόδια του χοροπηδάνε στο πάτωμα, και η ουρά ανεξέλεγκτη στριφογυρνάει. Η Ντίρα φωνάζει το όνομα του τέρατος. Νιέν... Το τέρας σταματάει και όλα τα κεφάλια την κοιτάνε. Τα δόντια τους έτοιμα να την φάνε. Αναγνωρίζουν εν τέλει τον αφέντη τους και πλησιάζουν να μυρίσουν την Ντίρα. Αυτή χαϊδεύει το κρύο μάρμαρο, και λέει για ακόμα μια φορά το όνομα της. Νιέν και τα 6 μάτια της ανοιγοκλείνουν από έγκριση. Η Ντίρα χαμογελάει από ευχαρίστηση και υπερηφάνεια.

~~~~~

Λογαριασμός στην Τράπεζα της ΣυμμαχίαςΙκανότητες/Skills:

Εφευρέσεις:
Μαρμάρινο τρικέφαλο τέρας (Νιέν)
1 Αυτόματος Πυροβολητής
Χειροβομβίδες Κρότου-Λάμψης
Χειροβομβίδες Καπνού
1 Ανεμόπτερο
1 σανίδαΕξοπλισμός:

Σελίδες: 1