Rasnarry Academy

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Ζαάνα Θερέλ

Σελίδες: 1
1
Το Δάσος της Ακαδημίας / Παράνομο κολύμπι (Ανοιχτό)
« στις: Σεπτέμβριος 05, 2019, 03:43:52 μμ »
Η Ζαάνα το ίδιο απόγευμα είχε μια φαϊνή ιδέα. Έβγαλε ένα χαρτί και έγραψε

"Συνάντησε με στο δάσος της Ακαδημίας.
Ακολούθησε τη σιωπή της μπλε φλόγας που καίει στην ατμόσφαιρα.
Εκεί όπου τα ζώα δε θα πήγαιναν ποτέ...
Ακολούθησε τη σιωπή και σου υπόσχομαι ένα παράνομο κολύμπι.
Όταν ο ήλιος θα είναι πορτοκαλί.
Ζ
.

το δίπλωσε στα δύο γελώντας και πάνω του σχεδίασε το σύμβολο που είχε στο μέτωπο της ελπίζοντας ότι δε θα διαφύγει από το βλέμμα της Νέια. Το άφησε κάτω από το μαξιλάρι της και έφυγε για τις δουλειές της, δηλαδή για να χαθεί κάπου να διαβάσει, ξανά.  Την επόμενη που σήκωσε το κεφάλι της, είχε ήδη φτάσει η ώρα. Άφησε τα πράγματα της εκεί, δε θα της τα πείραζε κανείς άλλωστε και πήρε το δρόμο για το σημείο που είχε γράψει στη Νέια.

Βαθιά μέσα στο δάσος, περιμετρικά ωστόσο, κοντά στο βραχωτό ύψωμα, είχε βρει ένα σημείο όπου οι βράχοι έκαναν μια φυσική σκάλα. Μπορεί να μην της άρεσε η γυμναστική και το τρέξιμο, αλλά της άρεζε το σκαρφάλωμα. Άναψε μια μικρή φωτίτσα και πέταξε μέσα λίγη σκόνη που την μετέτρεψε δίνοντας της ένα γαλάζιο χρώμα. Έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με το εσωτερικό της φόρεμα. Έλυσε τα μαλλιά της και επαιρνε βαθιές ανάσες για να νιώσει τον αέρα μέσα της. Έκατσε οκλαδόν και η ματιά της χάθηκε μέσα στη φωτιά, γαλάζια, όπως η θάλασσα...

2
Αλχημιστές / Ζαάνα Θερέλ
« στις: Αύγουστος 12, 2019, 04:15:20 μμ »
Όνομα: Ζαάνα Θερέλ
Φυλή: Βαλησίνη

Μέλος Οικογένειας: Ναι/ Θερέλ
Ηλικία: 13

Φατρία: Αλχημιστές

Εμφάνιση Χαρακτήρα: Η Ζαάνα είναι αρκετά αναπτυγμένη για την ηλικία της. Στο 1.70 για την ηλικία της είναι χυμώδης και ψηλή. Τα γαλάζια της μαλλιά πότε παίρνουν πιο σκούρες αποχρώσεις και πότε πιο ανοιχτές, κάποιες δε, γαλαζοπράσινες. Τα γαλαζοπράσινα μάτια της δένουν αρμονικά με το πρόσωπό της το οποίο επίσης έχει μια γαλαζωπή απόχρωση. Κοσμεί το πρόσωπο της με αρμονικές ζωγραφιές, ενώ πάντα χαράσσει στο μέτωπο της ξεκινώντας από τα φρύδια της και προς τα πάνω μια παραλλαγή του αλχημικού σύμβολου του Νερού για προστασία και τύχη.
Προσωπικότητα: Είναι αρκετά ντροπαλή, μα δυναμική και η Αλχημεία της αρέσει γιατί τη βλέπει ως ένα πεδίο που μπορεί να καλλιεργήσει την περιέργεια της. Όταν οι περισσότεροι στην οικογένεια της είναι θεραπευτές, ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι πολύ περήφανη και της αρέσει ο ανταγωνισμός καθώς το βλέπει ως μια ευκαιρία για μεγαλύτερα πράγματα. Κάποιες φορές όμως μπορεί να ξεφύγει εξαιτίας της ανταγωνιστικότητας και της περηφάνιας της.
Δύσκολα θα παραδεχτεί λάθη της, και ακόμα πιο δύσκολα θα ζητήσει συγγνώμη. Με τον τρόπο της όμως αποκαθιστά τις σχέσεις της με τους ανθρώπους που συχνά βάζει σε ένταση λόγω του ιδιορρύθμου χαρακτήρα της. Δεν της αρέσει καθόλου η άσκηση και προτιμά να είναι βυθισμένη σε βιβλία και μπουκαλάκια ξορκιών.

Προϊστορία Χαρακτήρα
Μοναχοπαίδι των γονιών της και μία από την Οικογένεια Θερέλ, η Ζαάνα είχε από μικρή ότι ήθελε, χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα για κάτι. Ένα ευτυχισμένο, αύταρκες παιδί σε όλους τους τομείς. Λόγω των γονιών της από μικρή ασχολιόταν με τη βοτανολογία και τις θεραπευτικές ιδιότητες των στοιχείων μα στα 8 της συνειδητοποίησε ότι τα στοιχεία της Φύσης είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που της προσέφεραν οι γνώσεις των θεραπευτών γονιών της. Έτσι άρχισε να μπαίνει στον κόσμο της Αλχημείας, αρχικά μόνη της και δειλά για να μη στεναχωρήσει τους δικούς της, μα έπειτα φανερά και με θρασύτητα.
Δεν την ένοιαξε αν ήταν απόφαση που στεναχώρησε τους γονείς της. Ξανά πείσμωσε όπως έκανε μικρή και απαίτησε να την αφήσουν να μπλεχτεί στον κόσμο της Αλχημείας. Γι αυτήν ήταν μαγεία. Οι γονείς της δε μπόρεσαν να της αντισταθούν και παρά τη φύση της, η Ζαάνα έδειξε μια αδυναμία σ ένα στοιχείο χωρίς να το θέλει, την Φωτιά. Πάντα, η φωτιά την γοήτευε. Τόσο αντίθετο από την φύση της ύπαρξης της και τόσο μοναδικό. Αν και το Νερό είναι το μυαλό της, η Φωτιά έγινε η καρδιά της και ο Αέρας τα φτερά της, ενώ η Γη την βοήθησε να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτά. Ο Αιθέρας. Αυτοί οι γλυκοί νόμοι της Μαγείας τους οποίους λάτρευε και αναρωτιόταν αν μπορούσαν να σπάσουν ενίοτε, κρυφά μέσα στις σημειώσεις και τα βιβλία της.
Η προσφορά για μια θέση στην Ακαδημία την χαροποίησε ιδιαίτερα. Οι γονείς της είχαν βάλει ξανά το χεράκι τους, για να την κάνουν ευτυχισμένοι. Έτσι στο πρώτο της χρόνο το πάθος και ο ζήλος της είναι ιδιαίτερα δυνατά.

Γονείς: Βαλισήνοι, Οικογένεια Θερέλ

Αδέλφια: μοναχοπαίδι

Δείγμα Γραφής
Ήξερε πως είχε μια ξαδέρφη στην Ακαδημία, μάλιστα στη φατρία που η ίδια είχε επιλέξει. Θα γινόταν άραγε η αντίπαλός της; Η ίδια ήθελε να γίνει η καλύτερη Αλχημίστρια όλων των εποχών! Πως θα τα κατάφερνε; Μέσω της Ακαδημίας. Οι καλοί της γονείς. Πώς μπορούσαν να της πουν όχι; Οι σκέψεις της την έκαναν να αργήσει ακόμα μία φορά, στο πρώτο της μάθημα ειδικά. Είχε δει τον Καθηγητή της σε αυλές και δρομάκια να μιλά με μια άλλη Καθηγήτρια. Των Πολεμιστών, όχι την ξωτικιά, την άλλη. Αν και τον είχε πετύχει και με την ξωτικιά και τα άλογα. Πάντα παρακολουθούσε, αλλά έμενε στις σκιές. Η αρχική ενασχόληση της ήταν να διαβάσει ώστε να ξεπεράσει τους υπόλοιπους συμμαθητές της. Και έπρεπε να διαλέξει και επιλογής μαθήματα. Και δεν ήθελε καθόλου, τίποτα από όλα όσα υπήρχαν. Μόνο αστρονομία, με τον Καθηγητή της Αλχημείας της. Ήταν και όμορφος!

3
Παλαιές Οικογένειες / Ζαάνα Θερέλ
« στις: Αύγουστος 12, 2019, 03:09:31 μμ »
Αίτηση για χαρακτήρα Παλαιάς Οικογένεις- Ζαάνα Θερέλ, Αλχημίστρια 1ο έτος

Όνομα: Ζαάνα Θερέλ
Φυλή: Βαλησίνη


Δείγμα Γραφής
Ήξερε πως είχε μια ξαδέρφη στην Ακαδημία, μάλιστα στη φατρία που η ίδια είχε επιλέξει. Θα γινόταν άραγε η αντίπαλός της; Η ίδια ήθελε να γίνει η καλύτερη Αλχημίστρια όλων των εποχών! Πως θα τα κατάφερνε; Μέσω της Ακαδημίας. Οι καλοί της γονείς. Πως μπορούσαν να της πουν όχι; Οι σκέψεις της την έκαναν να αργήσει ακόμα μία φορά, στο πρώτο της μάθημα ειδικά. Είχε δει τον Καθηγητή της σε αυλές και δρομάκια να μιλά με μια άλλη Καθηγήτρια. Των Πολεμιστών, όχι την ξωτικιά, την άλλη. Αν και τον είχε πετύχει και με την ξωτικιά και τα άλογα. Πάντα παρακολουθούσε, αλλά έμενε στις σκιές. Η αρχική ενασχόληση της ήταν να διαβάσει ώστε να ξεπεράσει τους υπόλοιπους συμμαθητές της. Και έπρεπε να διαλέξει και επιλογής μαθήματα. Και δεν ήθελε καθόλου, τίποτα από όλα όσα υπήρχαν. Μόνο αστρονομία, με τον Καθηγητή της Αλχημείας της. Ήταν και όμορφος!

Εγκρίθηκε!!
~ Στέλλα

Σελίδες: 1