Rasnarry Academy

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Κασσάνδρα Καν

Σελίδες: 1 2 3
1
Νεδάρ / Ζωντανές σελίδες Μέρος 2ο [Γκρέλντα]
« στις: Οκτώβριος 31, 2021, 10:07:23 πμ »


((Μέρος 1ο πατήστε το link))


"Έχω μια υποψία ότι θα χαθούμε!" φωναξε η Κασσάνδρα στην Γκρέλντα στην άλλη άκρη του Ζέπελιν.

Η Γκρέλντα είχε επιμείνει το προηγούμενο βράδυ να ταξιδέψουν κατευθείαν για το χωριό, αλλά η Κασσάνδρα την έπεισε να ταξιδέψουν το επόμενο πρωι. Διόλου εύκολο να αλλάξεις μυαλά στην Γκρέλντα, αλλά είχε κατεβάσει και αυτή τα κρασάκια της, οπότε είχαν αμβλυνθεί οι αισθήσεις και αντιστάσεις της.

Ο αέρας της έπαιρνε τα αυτιά μαζί με την κουκούλα του μανδύα της. Πετούσαν αρκετά ψηλά με το ζέπελιν και είχε ανακατευτεί. Ο ενθουσιασμός της Γκρέλντα ήταν σαφέστατα εμφανής, αφού της είχε αραδιάσει όλη την τεχνολογία που χρειάστηκε για να λειτουργήσει το ζέπελιν. Η Κασσάνδρα την άκουγε κάνωντας και μερικές ερωτήσεις παραπάνω. Αλλά η αλήθεια ήταν ότι είχε κουραστει, και σίγουρα δεν τα καταλάβαινε όλα των εφευρετών. "Γκρέλντα, φθάνει που κάνει αυτό που χρειάζεται να κάνει! Αυτό έχω να πω!" της είπε εν τέλει η κουβέντα έκλεισε εκεί γελώντας και οι δυο τους.

Άρχισε να φαίνεται η Νεδάρ και το σημείο προσγείωσης τους. Τα πνεύματα της Κασσάνδρας ήταν ανυπόμονα ενώ η ίδια άδειαζε το περιεχόμενο του στομαχιού της, στην άκρη του Ζέπελιν. Η Γκρέλντα κατέβηκε πρώτη και ακολούθησε η Κασσάνδρα σκουπίζοντας με την άκρη του χεριού της το στόμα της. Είχε ασπρίσει και τα λέπια στο πρόσωπο της είχα αγριέψει.

"Γκρέλντα, κατά που πάμε;" την ρώτησε. Η μεγάλη εφευρέτρια ήξερε πάντα να βρίσκει τον δρόμο της.


2
Ελεσσέα / Εκεί που η ιστορία λυγίζει... [Νέαρχος]
« στις: Μάιος 30, 2021, 09:04:03 πμ »Άνοιξη 1306

Ένα αναγκαίο ταξίδι στην Ελεσσέα, στην πόλη που γνωρίζει την πολυεθνικότητα αλλά και τη σκοτεινή πλευρά της. Μια πόλη κόσμημα του χάρτη που στολίζει την διασταύρωση τριών χωρών, αυτής των Ξωτικών, των Νάνων και των Ανθρώπων. Τόσο σκοτεινή παράλληλα με την μαφία και το εμπόριο να έχουν πρωταρχικό ρόλο στις γωνιές της. Μόνο εκεί θα τον έβρισκε όμως. Εκεί που η ιστορία λυγίζει...

Η Ακαδημία χρειαζόταν συμμάχους. Η αναταραχές συνεχίζονταν προς πάσα άκρη του κόσμου και κανένας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος. Η Κασσάνδρα με το Ζέπελιν Μάελστορμ έφθασε λίγο πιο έξω από την πόλη. Κατεβαίνοντας φρόντισε να καλύψει το πρόσωπο της με την κουκούλα της και να χαθεί στο πλήθος με το που πέρασε τις πύλες της Ελεσσέας.

Με τον ίδιο δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει, αλλά μια παλαιά γνωριμία και των δύο, της είπε στο γράμμα ότι μόνο εκεί θα τον βρει, εκεί είναι τα λημέρια του. Η Κασσάνδρα διαπερνούσε το πλήθος ψάχνοντας για την μορφή του. Ψύλλοι στα άχυρα θα έλεγε κανείς, αλλά η Κασσάνδρα ήταν σίγουρη ότι θα τον έβρισκε.

Οι ώρες περνούσαν, και το βράδυ την βρήκε απέξω από την τελευταία ταβέρνα της πόλης. Η παιχνιδιάρικη ταμπέλα της και το σφαγμένο αγριογούρουνο, από τα δάση της Λιρέλ, απέξω έδειχναν το τσιμπούσι που θα γινόταν μέσα. Η Κασσάνδρα έκανε ένα βήμα και προχώρησε εντός της ταβέρνας. Με ένα βλέμμα βολιδοσκόπησε τα τραπέζια ένα ένα ενώ ο κόσμος έτρωγε και έπινε τον άμπακο. Τα μάτια της κουρασμένα πια, έπεσαν πάνω του. Ήταν αυτός. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία. Καθόταν μόνος σε μια άκρη με μια μπύρα στο τραπέζι. Παρόλο που φορούσε κουκούλα, μπορούσε να αναγνωρίσει την άκρη των χειλιών του. Αυτό της ήταν αρκετό.

Διέσχισε αργά, περνώντας ανάμεσα από τραπέζια, φθάνοντας σε αυτόν. Τραβώντας ελαφρά την κουκούλα της για να φανεί το πρόσωπο της, άφησε έναν αναστεναγμό ανακούφισης. «Είσαι δύσκολος στο να βρεθείς να ξέρεις…» Κάθισε απέναντι του και παράγγειλε ένα κρασί για εκείνην. Το χρειαζόταν στην προκειμένη περίπτωση.

3


Τέλη φθινoπώρου του 1305

Η Κασσάνδρα παραλαμβάνει από τους μαθητές της το μοναδικό ίσως βιβλίο που δεν έχει αποκωδικοποιήσει ακόμα στη ζωή της. Μέχρι τώρα το είχε πάντα μαζί της, σαν φυλαχτό, σαν κάτι που ήταν το άλλο της μισό. Το έχασε όμως, αλλά η αποστολή κατάφερε να το βρει και να το επιστρέψει ασφαλές στην Ακαδημία.

 Το πως έφτασε στα χέρια της εδώ και πολλά χρόνια ήταν μυστήριο. Ένας ανώνυμος αποστολέας το άφησε για εκείνην από τον πρώτο χρόνο που βρισκόταν στην Ακαδημία, με ένα γράμμα/πρόκληση. «Να δούμε πόσο θα σου πάρει να τους βρεις…»

Μπορεί να περηφανευόταν για τις ικανότητες της σαν ιστορικός, αλλά αυτό, Το βιβλίο των Νεκρών, δεν μπορούσε να το καταλάβει. Τι έψαχνε αρχικά. Πίστευε ότι έπρεπε να βρει κάποιους νεκρούς. Αλλά ποιο το όφελος; Τι θα έβρισκε εκεί; Με τα χρόνια, και έχοντας αντιληφθεί ότι οι νεκροί ήταν απλά άτομα, από όλες τις φυλές, ισάξια σε αριθμό, ίσως αυτό ήταν ένα στοιχείο, το άφησε στα ράφια της. Μέχρι εκείνη την μέρα. Την επιστροφή τους από την Μεβαίρ και την απαγωγή του Αλμέρ, του Σοφού Θεραπευτή. Ένα ακόμα ανώνυμο γράμμα έφθασε για εκείνην λέγοντας «Τους βρήκες;». Αυτές τις δύο απλές λέξεις που άρχισαν να την βασανίζουν μαζί με τις τύψεις της. Η εμμονή ξεκίνησε σχεδόν αμέσως. Και ενώ ο χρόνος περνούσε και οι μέρες γινόντουσαν νύχτες και οι αποστολές τους έφεραν πιο κοντά στην επιστροφή του Αλμέρ στην Ακαδημία, η Κασσάνδρα έφθασε σε ένα συμπέρασμα. Έπρεπε να ζητήσει βοήθεια. Μπορεί να μην ήταν ιστορικός, αλλά ήταν η πιο παλιά της φίλη εδώ στην Ακαδημία, και το μυαλό της ήταν αξεπέραστο. Η Γκρέλντα ήταν η καταλληλότερη επιλογή για να το μοιραστεί.

Τέλος Φθινοπώρου του 1306

Μια νίκη, επιτέλους! Η Ιλίντιεν και η αποστολή της, επιστρέψαν με τον  Αλμέρ στην Ακαδημία! Η Κασσάνδρα δεν μπορούσε παρά να είναι εκστασιασμένη. Όλοι τον άφησαν να ξεκουραστεί. Θα είχαν χρόνο να μιλήσουν μετά, άπλετο.

Η Κασσάνδρα βρίσκεται στο γραφείο της και περιμένει την Εφευρέτρια και συνάδελφο Γκρέλντα. Σκοπός της Κασσάνδρας να της δείξει το βιβλίο που την έχει βασανίσει αρκετά χρόνια τώρα, και ίσως έχει σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν. Αυτό αποτελεί προαίσθημα της ίδιας και είναι σίγουρη ότι η Γκρέλντα θα έχει το ίδιο στο νου της μόλις το δει.

Το Καουα κρύωσε. Η Κασσάνδρα και η Γκρέλντα μιλάνε για τα τελευταία νέα και την στάση των Σοφών σε όλο αυτό. Έχουν αλλάξει τα πράγματα για όλους, σε αυτό συμφωνούν και οι δυο τους. Η Κασσάνδρα ζητάει από την βοηθό της, μια κανάτα από το κρασί της Ακαδημίας και δύο κούπες. Γρήγορα φθάνουν και σερβίρει στις δύο κούπες. Ήρθε η ώρα…«Γκρέλντα…» ξεκινάει εξηγώντας πως έφθασε το Βιβλίο των Νεκρών στα χέρια της. «Θα ήθελα την βοήθεια σου…» το αφήνει στο τραπέζι μπροστά στην φίλη της και πίνει μια ακόμα γουλιά από το κρασί της.

4


Μέσα Φθινοπώρου 1305


Ακόμα και στα μέσα του Φθινοπώρου, η Κασσάνδρα ενθουσιαζόταν με το κολύμπι στα χλιαρά νερά του Ωκεανού. Ένα από τα πιο αγαπητά της μέρη, ήταν στο Νότιο μέρος του ευρύτερου Νησιού της Ακαδημίας, πέρα από το Ιερό Δάσος. Ακολουθούσε πάντα το μονοπάτι που είχαν διαβεί χιλιάδες πριν από αυτήν, αλλά κάπου στη μέση του Δάσους, εκεί που είχε βάλει σημάδι, άλλαζε ρώτα και προχωρούσε μέχρι που έβγαινε μέσα από δέντρα στον μικρό κολπίσκο, διαδρομή από το μονοπάτι μέχρι εκεί περίπου μίας ώρας. Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας εκεί, μέχρι το απόγεμα, όπου καβάλαγε και πάλι το άλογο της και διάβαινε προς τα πίσω την ίδια διαδρομή.

Σήμερα, είχε ευχαριστηθεί περισσότερο από ποτέ! Ο καιρός ήταν θαυμάσιος, και τα νερά σχεδόν τόσο ζεστά όσο του καλοκαιριού. Καθώς έφθανε το απόγευμα και ο ήλιος είχε ήδη πάρει την καθοδική του πορεία, ήξερε ότι ήταν ώρα να γυρίσει. Πρόσεξε να είναι όλα τα πράγματά της στη θέση τους, και ανέβηκε στο άλογο της. Ένα γκρίζο άτι με το όνομα Σιελάρ. Πήρε τη διαδρομή προς τα πίσω και αργά το βράδυ έφθασε στην Ακαδημία, αφήνοντας τον Σιελάρ, στο Μικρό Λιμάνι όπου και φρόντιζαν όλα τα άλογα της Ακαδημίας, ένα μεγάλο σε ηλικία ζευγάρι Σοβερίνων με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, ενώ παράλληλα ψάρευαν και φρόντιζαν τα ζωντανά τους.

Την επόμενη μέρα η Κασσάνδρα σηκώθηκε και έφτιαξε τα μαλλιά της, φρόντισε τα λέπια της με την κρέμα της, και ντύθηκε όμορφα, όπως πάντα άλλωστε. Μια γυναίκα έχει πάντα την ρουτίνα ομορφιάς της, και η Κασσάνδρα την τιμούσε δεόντως. Κοίταξε την τσάντα της, την ίδια που είχε και χθες, και τρεμάμενη συνειδητοποίησε ότι κάτι λείπει! «Δεν είναι δυνατόν» είπε στον εαυτό της. Αφού έψαξε και τριγύρω και βεβαιώθηκε ότι λείπει, φώναξε γρήγορα την Γείλνα. Η καημένη η Βοηθός της, παρακολουθούσε την Κασσάνδρα να μιλάει ταραγμένα, όπως δεν την είχε ακούσει ποτέ. Ένα βιβλίο, ο κολπίσκος, δύο θεραπευτές, αποστολή, έναν αλχημιστή και έναν πολεμιστή, λιμάνι, απόγευμα… Η Γείλνα, από αυτά τα ελάχιστα, κατάλαβε ότι έπρεπε να βρει μαθητές για μια αποστολή, έναν πολεμιστή, έναν αλχημιστή και δύο θεραπευτές. Έτρεξε γρήγορα, εκεί που μπορούσε να την βρει. Η Σολ Οτίγιε, μια εξαίρετη Αλχημίστρια Νερού θα μπορούσε σίγουρα να βοηθήσει. Βρισκόταν παρέα με τον Πολεμιστή Ζακ Νιλ στο χώρο προπόνησης, και η Γείλνα τους κάλεσε στο Λιμάνι της Ακαδημίας το ίδιο απόγευμα να αναλάβουν μια αποστολή εκ μέρους της Καθηγήτριας Κασσάνδρας Καν. Στη συνέχεια έτρεξε στον κοιτώνα των Θεραπευτών, όπου και εντόπισε τον Ορέλιον Λάρκους και τον ενημέρωσε, και στη συνέχεια στους κήπους της Ακαδημίας, την Χελένα Μεκάμι, όπου και της εξήγησε τα καθέκαστα. Τέλος, γύρισε πίσω στο γραφείο της Καθηγήτριας, όπου και της σέρβιρε το χαλαρωτικό της τσάι και αποσύρθηκε στο δικό της γραφείο να ηρεμήσει και αυτή.

~~~~~

Η Κασσάνδρα ρίχνει μια ματιά στους τέσσερις μαθητές που έχει μπροστά της. Άξιοι όλοι τους για μια τέτοια αποστολή.

«Λοιπόν, χάθηκε ένα πολύτιμο βιβλίο… Ένα βιβλίο μεγάλης αξίας… Περιμένω από εσάς να το βρείτε, και να το φέρετε πίσω στα ασφαλή χέρια της Ακαδημίας!» λέει και χαμογελάει μητρικά στον καθέναν ξεχωριστά.

«Έχετε στο νου σας…» λέει υψώνοντας την φωνή «ότι το Ιερό Δάσος κρύβει κινδύνους… Και θα χρειαστεί να προστατεύετε ο ένας τον άλλον, και να θεραπεύσετε όπου χρειαστεί.» τα λόγια της έκοβαν με δύναμη την ησυχία του ανέμου και της ατμόσφαιράς.

«Τέλος, το δερματόδετο αυτό βιβλίο, έχει μια ιδιαιτερότητα. Αυτή είναι ότι φαίνεται καλύτερα μέσα στο σκοτάδι…» Μην έχοντας να πει παραπάνω, προσευχήθηκε στους Θεούς για την ένδοξη επιστροφή τους, και αποχώρησε στα διαμερίσματα της, αφήνοντας στους στο Λιμάνι να περιμένουν το Λελάνεα, που θα τους μετέφερε στην άλλη άκρη της Λίμνης.


5
Fan Art / Momentarily Creative!!
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2019, 07:36:48 μμ »
Είχα χρόνια να πιάσω μολύβι στα χέρια μου, αλλά το αποτέλεσμα μου άρεσε!! Η Κασσάνδρα όπως την φανταζόμουν τουλάχιστον...


6
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Μέλινορ Γκαλφ
« στις: Ιούλιος 29, 2019, 03:59:25 μμ »
Όνομα: Μέλινορ Γκαλφ

Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

7
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Νέια Κινάν
« στις: Ιούλιος 27, 2019, 11:22:20 μμ »
Όνομα: Νέια Κινάν
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

8
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Ζάος Κινάν
« στις: Ιούλιος 27, 2019, 12:45:05 μμ »
Όνομα: Ζάος Κινάν
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

9
Άβαταρς και Υπογραφές / Αίτηση για Shops
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 06:22:32 μμ »
Πληροφορίες και Τιμές
Αν κάποιος ξέρει να επεξεργάζεται εικόνες, ή να φτιάχνει με προγράμματα ειδικά χαρακτήρες μπορεί να φτιάξει το δικό του shop σε αυτη την κατηγορία, και να παρέχει υπηρεσίες με αντάλλαγμα Νταρίκ. Ο ιδιοκτήτης του Shop, ορίζει τις τιμές αλλά ενδεικτικά πιστεύουμε ότι οι παρακάτω καλύπτουν τις απαιτήσεις. Τονίζουμε ότι οι επιλεγμένες εικόνες πρέπει να είναι free copyrights!!

Avatar: 10 Νταρίκ
Signature: 15 Νταρίκ
Set Avvie & Sign: 20 Νταρίκ
Whole figure: 25 Νταρίκ


Δημιουργία Shop
Αν κάποιος επιθυμεί να "δημιουργήσει" ένα τέτοιο shop, συμπληρώνει την παρακάτω φόρμα σε αυτό το θέμα:

Όνομα Χαρακτήρα:
Όνομα Shop:
Δείγματα δουλειάς:
Τιμές:


Στη συνέχεια, μόλις γίνει αποδεκτό το αίτημα, ο ιδιοκτήτης του shop, μπορεί να ξεκινήσει ένα θέμα στην κατηγορία Άβαταρς και Υπογραφές με τίτλο την εξής μορφή:

[Shop] Όνομα Shop [Ανοιχτά]

Καλό θα ήταν στην αρχική ανάρτηση του Shop, να συμπεριλαμβάνονται τα παραδείγματα, οι τιμές καθώς και πόσες παραγγελίες δέχεται ο ιδιοκτήτης, πχ 3, και μόλις τις τελειώσει άλλες 3.

Τέλος, θα πρέπει να παρέχει τα λινκ από την gallery μας, στον πελάτη κατά την παράδοση της παραγγελίας, και να γίνεται αίτημα μεταφοράς Νταρίκ μεταξύ των Λογαριασμών του Ιδιοκτήτη και του Πελάτη.

10
Άβαταρς και Υπογραφές / Οδηγίες για Avatars & Signatures
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 06:04:04 μμ »
Γενικές Πληροφορίες

1. Άβαταρ ή Avatar ή Avvie, ονομάζεται η μικρή εικόνα (στρογγυλή) που εμφανίζεται στις αναρτήσεις σας, είτε δίπλα είτε από πάνω αν γράφετε από κινητό. Το επιτρεπόμενο μέγεθος είναι 200x200, και δεν πρέπει να έχει copyrights.

2. Υπογραφή ή Signature ή Sign, είναι η μεγαλύτερη εικόνα που μπαίνει κάτω από κάθε ανάρτηση, και φαίνεται μόνο από τον υπολογιστή. Στα κινητά δεν φαίνεται λόγω χώρου μάλλον... Το επιτρεπόμενο μέγεθος είναι 500x300, και δεν πρέπει να έχει copyrights.

3. Έχουμε μια gallery στην οποία φτιάχνοντας λογαριασμό, μπορείτε να ανεβάζετε εικόνες, Αποκλειστικά για την Ακαδημία. Το site θα το βρείτε εδώ. Μόλις ανεβάσετε μια εικόνα, πηγαίνετε εκεί που λέει Embed Codes, όπου και έχει τα links της εικόνας για κάθε περίσταση. Εμείς χρησιμοποιούμε την μορφή του BBCode, που εμφανίζονται οι εικόνες στο φόρουμ. Δηλαδή την εξής μορφή:

[*img]link της εικονας[*/img]
χωρίς τους αστερίσκους *
για παράδειγμαο κώδικας που γράφουμε στην επεξεργασία είναι ο παρακάτω για να φαίνεται έτσι η εικόνα:
Κώδικας: [Επιλογή]
[img]https://rasnarry-academy.eu/gallery/images/2019/07/23/d629c71c48a740ad47e2323ae8cefa30--fantasy-male-nimue.jpg[/img]


11
Ελεύθερη συζήτηση / Προς Όλα τα μέλη της Ακαδημίας!!
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 04:02:33 μμ »
Καλησπέρα σε όλα τα νέα μέλη μας!!!!

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή στο παιχνίδι μας! Ευχόμαστε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά!!!!  :-*
Ονομάζομαι Στέλλα, έχουμε έρθει σε επαφή με τους περισσότερους αν όχι όλους σας. Διαχειρίζομαι την Κασσάδρα και τον Ζακ στο παιχνίδι, συγνώμη αν δεν απαν΄ταω σύντομα, αλλά τρέχουμε παράλληλα και project εμπλουτισμού στο παιχνίδι, και που μυαλο!! αχαχαχαχα

Ήθελα την προσοχή σας όσον αφορά ένα θέμα! Το παιχνίδι αυτό είναι πιο ευχάριστο και δημιουργικό όταν γίνεται συλλογικά. Εννοώ, ότι αν γνωριστείτε μεταξύ σας και με την ομάδα μας, θα δείτε ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ωραία!!!

Μην διστάζετε να φτιάξετε/απαντήσετε ένα θέμα στην Ελεύθερη Συζήτηση, ή να συμμετάσχετε στην Κατηγορία Παιχνίδια!! Δώστε την ευκαιρία και στους υπόλοιπους να σας γνωρίσουν και να διαμορφώσουμε μια όμορφη κοινότητα!!!
12
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Όλυξ Μιντάριος
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 03:35:57 μμ »
Όνομα: Όλυξ Μιντάριος
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

13
Παιχνίδια / mate/date/shovel #01
« στις: Ιούλιος 23, 2019, 09:34:59 πμ »
Στο παιχνίδι αυτό αναφέρεις 3 χαρακτήρες τους οποίους o χαρακτήρας σου θα ήθελε για φίλο (mate), σύντροφο (date), ή θα αντιπαθούσε τελείως (shovel).  ;D

Feel free, and no hard feelings!!!!  ;)

14
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Βαλύριον
« στις: Ιούλιος 22, 2019, 05:07:25 μμ »
Όνομα: Βαλύριον

Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

15
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Λούος
« στις: Ιούλιος 22, 2019, 11:50:24 πμ »
Όνομα: Λούος

Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

Σελίδες: 1 2 3