Rasnarry Academy

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Στέλλα

Σελίδες: 1 2 3 ... 6
1
Εφημερίδα Nuntio / Nuntio Τεύχος #005
« στις: Οκτώβριος 12, 2019, 10:25:59 μμ »

Το τεύχος αυτό ολοκληρώνει την προϊστορία των Σοφών μας!! Θα το βρείτε πατώντας εδώ.  Από το επόμενο τεύχος, παράλληλα με την πλοκή και τα νέα της Ακαδημίας, θα αρχίσουν να παρουσιάζονται και οι Παλαιές Οικογένειες του κόσμου μας!!

Καλή Ανάγνωση!!!  ;)

2
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Βιολέτα Σίλβερμουν
« στις: Οκτώβριος 12, 2019, 05:08:44 μμ »
Όνομα: Βιολέτα Σίλβερμουν
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

3
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Λύριεν Μαρκιέλ
« στις: Οκτώβριος 12, 2019, 12:51:38 μμ »
Όνομα: Λύριεν Μαρκιέλ
Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

4
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Κάντγ'ορντίν Μπαργκάν
« στις: Οκτώβριος 09, 2019, 11:25:02 πμ »
Όνομα: Κάντγ'ορντίν Μπαργκάν

Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

5
Η Τράπεζα της Συμμαχίας / Nερίσσα Τρίτωνα
« στις: Οκτώβριος 08, 2019, 09:35:26 μμ »
Όνομα: Nερίσσα Τρίτωνα

Δραστηριότητα: + 400 Νταρίκ
Αιτία: Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνολο: 400 Νταρίκ

6
Ανακοινώσεις / Memories... Fantasticon 2019, You tube video
« στις: Οκτώβριος 07, 2019, 09:31:43 πμ »


Οι τελευταίες μέρες υπήρξαν από τις πιο Φανταστικές που έχω ζήσει στην ζωή μου!!

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την διοργάνωση του Φantasticon, που μας δέχτηκαν για πρώτη φορά στο όμορφο Φεστιβάλ τους, και τους Φίλους μας, παλιούς και καινούριους που έκαναν αυτές τις δύο μέρες αξέχαστες και μας έκαναν να αισθανθούμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια...

Τέλος την Ομάδα καθώς και την Κοινότητα της Ακαδημίας, όλους και προσωπικά έναν έναν, σας ευχαριστώ που αγκαλιάσατε την ιδέα, και με την γραφή σας αλλά και την στήριξη σας, προχωράμε κάθε μέρα και ένα βήμα πιο πέρα!!!

Εις το επανιδείν λοιπόν!!! Μέχρι την επόμενη φορά... ;)

7
Ελεύθερη συζήτηση / Rasnarry Stories <3
« στις: Σεπτέμβριος 28, 2019, 07:00:01 μμ »
Με ρωτάτε τι είναι το Rasnarry Stories και είμαι εδώ για να σας λύσω τις απορίες!!  8)

Το Blog του Ranarry Stories, δημιουργήθηκε με σκοπό να περιέχονται κομμάτια της πλοκής, folklores, χωρίς όμως να αναιρούν την ύπαρξη της Nuntio μιας και εκεί είναι μαζεμένα σε ένα τεύχος ότι χρειάζεται.

Όμως πέρα από αυτό, είναι ένα blog στο οποίο, μπορούν να ανεβαίνουν άρθρα γραμμένα από όλους μας σχετικά με το φανταστικό, βιβλία του φανταστικού, τη συγγραφή και καλλιτεχνικές δράσεις.

Επίσης, πηγαίνοντας και ένα βήμα πιο πέρα, μπορούν να συμπεριληφθούν και μικρές ιστορίες, ή ιστορίες σε κεφάλαια οι οποίες είναι γραμμένες αποκλειστικά από εσάς σχετικά με το παιχνίδι.  Περιπέτειες, φιλίες, έρωτες...και ότι βάλει ο νους σας!!

Κάθε ιστορία θα έχει το όνομα σας από κάτω και το μειλ σας αν το επιθυμείτε. Πατήστε την εικόνα από κάτω για να μεταφερθείτε στο Blog του Rasnarry Stories!!8
Εφημερίδα Nuntio / Nuntio Τεύχος #004
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 11:04:47 μμ »

Το παρόν τεύχος είναι το μεγαλύτερο που έχει γραφτεί μέχρι στιγμής και θα το βρείτε πατώντας εδώ! Περιλαμβάνει αποκλειστικά Folklore, και ο φίλος μας ο Νίκος, έβαλε τα δυνατά του να ανταποκριθεί στις προϊστορίες των Σοφών Ζένθα, Τέσσα και Αλμέρ. Έκανε εξαιρετική δουλειά, και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε από την αρχή μέχρι και την τελευταία πρόταση! Στο επόμενο τεύχος θα συμπεριληφθούν οι δύο εναπομείναντες Σοφοί, ο Ραντίκ και η Νανέτ!

9
Ανακοινώσεις / Invite me!! :)
« στις: Σεπτέμβριος 24, 2019, 08:40:23 πμ »

Η ενότητα του Invite me, ξεκινάει από σήμερα και έχει διάρκεια μέχρι 15 Οκτωβρίου!

Λειτουργεί ως εξής,

1. Μας στέλνετε με προσωπικό μήνυμα, τα στοιχεία σας και τα στοιχεία ενός φίλου που έχετε κατά νου για το Invite me

2. Ετοιμάζουμε μια ιδιαίτερη χειροποίητη πρόσκληση

3. Την αποστέλλουμε με τα στοιχεία που μας έχετε δώσει, χωρίς κανένα κόστος

* κάθε προφίλ μπορεί να στείλει μέχρι 2 προσκλήσεις10
Claim the Token / Claim the Token Σεπτεμβρίου 2019 [- 30/9]
« στις: Σεπτέμβριος 24, 2019, 08:13:25 πμ »

To Claim the Token Σεπτεμβρίου με διάρκεια μέχρι και 30/9 ξεκινάει απο σήμερα!!!
Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει και κλειδώσει τα θέματα που θέλετε να εξαργυρώσετε εδώ πρώτα!

Απλές αναρτήσεις= 5 Νταρίκ
Αναρτήσεις Event= 8 Νταρίκ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα προκειμένου ο υπέυθυνος συντονιστής να αποδώσει στον λογαριασμό σας το ποσό που σας αναλογεί!!


Όνομα Χαρακτήρα:
Όνομα Θέματος 1:
Όνομα Θέματος 2:
Όνομα Θέματος 3:

11
Ανακοινώσεις / Facebook
« στις: Σεπτέμβριος 23, 2019, 06:40:50 μμ »
Η Ομάδα της Ακαδημίας Rasnarry, σας προσκαλεί για κουβέντα, σχολιασμούς και spoiler alerts!!! Γίνετε σήμερα μέλος στην Ομάδα μας  στο facebook πατώντας εδώ!
 Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε!!!  8)

12
Ελεύθερη συζήτηση / Δωρεές
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 10:06:43 μμ »
Δημιουργήσαμε λογαριασμό στο Patreon που θα το βρείτε εδώ. Κάθε μία δωρεά περνάει από διάφορες "ελαφρύνσεις" μέχρι να φτάσει το τελικό ποσό στα χέρια μας. Με τις διάφορες χρηματικές κλίμακες που δημιουργήσαμε, σας προσφέρουμε ορισμένα πακέτα, φτιαγμένα αποκλειστικά από εμάς, σαν ένα μικρό ευχαριστώ για την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! Τα έσοδα από τις δωρεές διατίθεται αποκλειστικά στη καλή λειτουργία του φόρουμ.

Όταν γίνεται μια δωρεά παρακαλείστε να επικοινωνείτε μέσω προσωπικού μηνύματος με τον admin, προκειμένου να γίνονται οι απαραίτητες συνεννοήσεις.

Τα πακέτα είναι τα εξής:

Κασσάνδρα 2 Δολάρια
Το όνομα του χαρακτήρα σας, προστίθεται στην επόμενη Nuntio σαν Supporter


Οράτιος 6 Δολάρια
Σας αποστέλλεται με email το draft της επόμενης Nuntio, καθώς προστίθεται το όνομα του χαρακτήρα σας στην επόμενη Nuntio σαν Supporter


Αλμέρ 40 Δολάρια
Σας αποστέλλεται ένα ασπρόμαυρο πορτραίτο του χαρακτήρα σας βάση του ΦΧ σας καθώς και ορισμένα δωράκια παραπάνω, και  προστίθεται το όνομα του χαρακτήρα σας στην επόμενη Nuntio σαν Supporter


Νανέτ 48 Δολάρια
Σας αποστέλλεται ένα έγχρωμο πορτραίτο του χαρακτήρα σας βάση του ΦΧ σας καθώς και ορισμένα δωράκια παραπάνω, και  προστίθεται το όνομα του χαρακτήρα σας στην επόμενη Nuntio σαν Supporter


Ζένθα 60 Δολάρια
Σας αποστέλλεται ένα έγχρωμο πορτραίτο του χαρακτήρα σας βάση του ΦΧ σας, την εκτύπωση του σε κούπα, ένα μπρελόκ με το logo της Ακαδημίας και  προστίθεται το όνομα του χαρακτήρα σας στην επόμενη Nuntio σαν Supporter


Τέσσα 70 Δολάρια
Σας αποστέλλεται ένα έγχρωμο πορτραίτο του χαρακτήρα σας βάση του ΦΧ σας, την εκτύπωση του σε μία μπλούζα χρώμα-μέγεθος της επιλογής σας, ένα μπρελόκ  με το logo της Ακαδημίας και  προστίθεται το όνομα του χαρακτήρα σας στην επόμενη Nuntio σαν Supporter


Ραντίκ 100 Δολάρια
Σας αποστέλλεται ένα έγχρωμο πορτραίτο του χαρακτήρα σας βάση του ΦΧ σας, την εκτύπωση του σε κούπα, την εκτύπωση του σε μία μπλούζα χρώμα-μέγεθος της επιλογής σας, ένα μπρελόκ  με το logo της Ακαδημίας και  προστίθεται το όνομα του χαρακτήρα σας στην επόμενη Nuntio σαν Supporter

13
Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη / Κάτοψη Βιβλιοθήκης
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2019, 06:33:10 πμ »


14
Ανακοινώσεις / Η Ακαδημία πάει ΦantastiCon!! [5&6 Οκτωβρίου 2019]
« στις: Σεπτέμβριος 13, 2019, 07:50:41 μμ »

Έχουμε μεγάλη χαρά και τιμή να συμμετάσχουμε φέτος για πρώτη φορά στο μεγάλο Φεστιβάλ Φανταστικού, το ΦantastiCon 2019!!


Ο καιρός πλησιάζει και η ομάδα μας αδημονεί για την μεγάλη γιορτή του Φανταστικού στην Αθήνα!! Έχει ανέβει ο πήχης του Φεστιβάλ, και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ιδιαίτερα πράγματα για φέτος κάτι το οποίο μας δίνει ώθηση να είμαστε και εμείς καλύτεροι!! Cosplays, διαγωνισμοί διηγήματος και άλλα μας περιμένουν στο Φεστιβάλ!!!

Εμείς θα βρισκόμαστε στον 3ο Όροφο της Ελληνοαμερικανική Ένωσης, Μασσαλίας 22 στο Κολωνάκι! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε τις σκέψεις μας για τις Φανταστικές μας Ιστορίες!!!

Ιστοσελίδα του Φεστιβάλ εδώ


Σας Περιμένουμε με ανυπομονησία!!!!  ;)

Η Ομάδα της Ακαδημίας Rasnarry

15
Fan Art / Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2019, 07:21:11 μμ »
Έχουμε μια gallery στην οποία φτιάχνοντας λογαριασμό, μπορείτε να ανεβάζετε εικόνες, Αποκλειστικά για την Ακαδημία. Το site θα το βρείτε εδώ. Μόλις ανεβάσετε μια εικόνα, πηγαίνετε εκεί που λέει Embed Codes, όπου και έχει τα links της εικόνας για κάθε περίσταση. Εμείς χρησιμοποιούμε την μορφή του BBCode, που εμφανίζονται οι εικόνες στο φόρουμ. Δηλαδή την εξής μορφή:

[*img]link της εικονας[*/img]
χωρίς τους αστερίσκους *
για παράδειγμαο κώδικας που γράφουμε στην επεξεργασία είναι ο παρακάτω για να φαίνεται έτσι η εικόνα:
Κώδικας: [Επιλογή]
[img]https://rasnarry-academy.eu/gallery/images/2019/07/23/d629c71c48a740ad47e2323ae8cefa30--fantasy-male-nimue.jpg[/img]
Σελίδες: 1 2 3 ... 6